Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 12:54:28 GMT 1
Dembele dużo pisze, PMS chciał go wyjebać wczoraj, gdy proponowałem mu Dembele vs Byron, ale ostrożnie do tego podchodzę, bo się nieraz na tym wyjebałem co mi nie gra w Dembele, to to, że mam wrażenie, że jego twórczość nie ma pod spodem substancji, w sensie: jak coś napisze, to nie dziwię się, jak zaraz powie, że żartował i "it was a prank bro", żeby zaraz zmienić typ odważne to, ale jakiegoś ugruntowanego zdania na jakiś temat bym się spodziewał, tam wszystko zdaje się kruche taka jezyk i kreacja ale poki trafia gol Dembele to ufac powinno spokojnie
To ponieważ ja nie rozumieć twoja jezyk i kreacja, a jak nie rozumie to podejrzewam, to ja proponuje cie dzis wyjebac, dobzia? Wczoraj kładąc się spać doszedłem do wniosku, że mord na Judaszu zwiększa szanse na niewinność Grubego. Ktoś chce zgadnąć dlaczego? miałem też myśl, że takim gościem dobrze wpisującym się w "skapitalizowanie linczu na koledze" (czyli takie przeciwieństwo postawy Paczula) mógł być Perluigi, bo przyszedł na gotowe i dojebał overkillową analizą (z nawiązaniami do poprzedniej edycji, a wiadomo, kto lubi metagrę), gdy już było trochę przyklepane Spojrzałem na głosy, pierluigi oddał głos na PMSa kurde pierwszy xd myślisz, że tak by chciał dojebać zestresowanego kolegę w mafii? trzeba by spojrzeć jak to w temacie wyglądało Nie wykluczałbym tego scenariusza, ale o tym może się szerzej rozpiszę jak nadrobię, o ile znajdę czas wtedy na pisanie. Dobra, w sumie widzę, że ten temat został podniesiony dosłownie 2 posty po tym, co zacytowałem: zaraz potem twardo poszedł głos chyba zielony będzie chłop co ciekawe, chwilę wcześniej wykartkował też VARa xD to jednak teraz się rozpiszę. Moim zdaniem to absolutnie nie uniewinnia Pierluigiego. Pomyślcie, macie w mafii PMS, który jak wiadomo nie pociągnie długo. Oczywiście możecie próbować go holować jak najdłużej, ale można też go od początku kapitalizować, zwłaszcza jeśli nie wbija mu się gwoździa tak jak Judasz. Przy kreacji sędziego można dać mu kartkę i poprzeć to nawet szybkim głosem, jak taki PMS się wjebie, to ma się piękne alibi, jak będzie miał choć średnią pozycję, to można przecież napisać, że to kreacja, pressing głosem i się wycofać. A ten post taki, gdzie można było podstawić dowolny nick też raczej taki na dobicie i pokazanie się, żeby ludzie pamiętali i potem dokopali się do tego głosu niż faktycznie zmieniający przebieg i mający pozytywny wpływ. Dla mnie to jest co najmniej neutralne, a może nawet lekko podejrzane. Moim zdaniem trzeba go obserwować i pressować, a na pewno nie uniewinniać na tej podstawie. aha, ja nie wiedziałem, że to Engel xD Piłka masz kolejny cel do wpierdolu Daruję mu, mam go za niewinnego, Ciebie wtedy nie miałem.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 12:55:46 GMT 1
to głosuj na mnie Gruby geez ja wolę mafii szukać jak ci pamięć szwankuje co do tego w jakim momencie katanę wjebałem w PMSa to se wejdź i policz głosy w linczu, powinno ci wyjść że to już za ciężkie zagranie żeby mafia z niego wybrnęła sam zresztą nagle mącisz bez sensu, już myślałem że masz poukładane w głowie bo udowodniłeś swoją niewinność
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 12:58:29 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 12:58:29 GMT 1
No tak to działa, niewinni nie zastanawiają się nad typami 😎
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 12:59:22 GMT 1
no i słusznie
|
|
|
Post by Henry na emeryturce on Jul 6, 2024 13:00:52 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo!
Na dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników:
dembele, VAR, Pepe
Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy:
Pierluigi, Gruby na bramce, Piłka, Arsene Wenger
Powodzenia!
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:08:34 GMT 1
W świetle koloru PMSa w chuj nie podoba mi się ten post. Pachnie taką brzydką nadwiedzą, że mam odhaczone oskarżenie winnego, ale takie delikatne, kreacyjne. No ale niech będzie, że Paczul to nie temat na jutro, jednak są gagatki warte mocniejszego grillowania, ale chciałbym, żeby w razie czego, gdybym padł w jutrzejszym mordzie, ten temat nie został zapomniany. Uważam, że jutrzejszy dzień to dobry moment dla Pepe, żeby skopał jakiegoś leżącego, zaś Dembele, żeby przeszedł przyspieszony kurs polskiego. Jak jeden nie zacznie kąsać, a drugi pisać normalnie, to bym wyjebał jednego z nich. Klimek też mógłby się uaktywnić i zagrać więcej niż odhaczanie minimum, ale on jest dla mnie półkę wyżej. Jutro postaram się coś popisać przed meczami, ale mogę być zajęty, a potem to już Euro i wizyta kumpla, więc oddaję stery Forbrichowi jako oazie rozsądku i liczę, że będzie dobrze. No a imo trudno mówić o nadwiedzy w sytuacji, kiedy pół godziny po starcie gry użytkownicy Judasz i Paczul napisali, że PMS w mafii będzie, a Pierluigi i VAR kreacyjnie dali mu żółtą kartkę, co też chyba należy czytać jako atak w ramach kreacji Fakty są takie, że no kurwa to BYŁO WIDAĆ, wagony się zaczęły tworzyć no i mówiąc w izolacji o tym wydarzeniu ja zasadniczo podtrzymuję swoją ocenę, że to jak w niego wjechałeś właśnie kreacyjne mogło być mafia-mafia. Bo wsiadłeś do pociągu, ale tak, żeby za bardzo mu nie zaszkodzić jeszcze. Ale skoro już o tym piszemy, to ja też sobie pozwolę na szpilkę w twoim kierunku. No zaatakowałeś mnie przez "brzydką nadwiedzę", no okej. Jednocześnie w tej edycji przeprowadziłeś takie ataki: 1) Gruby się wycofał z konfliktu z tobą na początku, bo cię rozpoznał i bał się starcia, 2) Wenger wygląda na gościa, co buduje pozycję 3) D0 napisałeś że mafia to może być Judasz+Gruby, d1 obaj wyglądali dobrze, a mafia powinna ten temat podsycać niż gasić -> var jedyny coś przy tym grzebał, więc może var mafia 4) no i to wyżęj o mnie, bo ci jakiś jeden post zapachniał nadwiedzą No i kurde ja z tym trochę problem mam, bo zasadniczo mam cię na zielono, wczoraj do godzin przedmordowych byłeś pewnie moim najbardziej zielonym, później parę osób mi wskoczyło wyżej, ale tak naprawdę to wyżej to jest większość (?) twoich ataków w tej edycji. No i ja mam wrażenie są jakieś takie, nie wiem, PISANE OD LINIJKI, nie umiem tego wyjaśnić, ale są budowane na schemacie: ktoś coś robi -> podciągasz to stereotypowe zagranie mafijne -> przeprowadzasz atak. To nie jest tak, że nie wolno atakować za nadwiedzę, budowanie pozycji czy cośtam, ale kurde no trochę się czuję jakby to chat gpt atakował wg algorytmu a nie człowiek. Mimo tego na ten moment dalej mam cię w górnej połowie tabeli, ale możemy się po dżentelmeńsku umówić, że ty patrzysz na mnie, a ja na ciebie. Paczul chyba będzie niewinny - właściwie druga połowa jego wczorajszego dnia to jakieś memłanie dla memłania i imo chujowo skapitalizowałby ten lincz będąc w mafii, robił za jakiegoś narratora i gadał o swojej niewinności i fajności, taki trochę poradnik jak nie busować teammate To, że PMS chujowo zareagował na zaczepki było widać w zasadzie od razu, ale jak słusznie zauważyłeś, był mocno jebany z wielu kierunków, więc nie chciałem kopać leżącego jak Pepe, zwłaszcza, że wejście Grubego też mi się nie podobało, a nim jakoś nikt się nie chciał zajmować, to jebałem jego. Natomiast w pewnym momencie postanowiłem wspomnieć (kreacyjnie) o PMSie, bo nie wiedziałem, ile będę miał potem czasu i chciałem zasygnalizować, że dla mnie to też dobra kandydatura do linczu, gdyby kogoś to interesowało. W tamtym momencie nie oczekiwałem żadnych potencjalnych "townpointsów" za ten typ, gdyby się sprawdził, co więcej, dalej chciałem raczej kierować na Grubego. W ogóle kwestię Grubego i moich ataków na niego spłyciłeś do poziomu kałuży. Przecież to wycofanie się (potencjalnie ze względu na moją tożsamość) to był późniejszy argument już po kilku innych. Dla mnie głównym powodem ataku była sinusoida w kwestii agresji/wulgarności oraz merytoryki/kreowania się (niby szybko chce poznać "metodologię", ale też pisze jakiegoś pierda o kopaniu przed siebie), uznałem go za mafiozę, który nie wie, czy być poważnym i merytorycznym, czy iść w chujową kreację. Ta ucieczka od starcia to był argument dodatkowy, dołożony do wcześniejszych. Czemu tak manipulujesz? Ja rozumiem, że moje ataki nie są nie wiadomo jak liczne i głębokie, ale takie spłycanie ich jest wkurwiające i nie wiem, czemu ma służyć oprócz ewentualnie podkopania mojej pozycji? Może atakuję według algorytmu, ale wynika to z braku czasu, a co za tym idzie interakcji tu i teraz. Jak miałem godzinę około północy, to wszyscy w norach siedzieli i akurat nikt nie pisał, więc poszedłem spać.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 13:11:01 GMT 1
Dembele Forbrich w dupie mam kreacyjne zaczepki nawiązanki Będę was sędziował będę was rozliczał No to jest dziwnie adhd wejście w rozgrywkę. Wygląda dobrze albo potencjalnie silny mafiozo To mi się od początku nie podobało, bo nie wiem jak można uznać Dembele za mocnego mafiozę na podstawie początku. To początkowo miałem za niewinne i go wrzuciłem do swojego top 3 niewinnych, ale z perspektywy czasu to było kompletnie bez znaczenia i jest bardziej dziwne niż niewinne. No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Ale margaryna ten post wygląda jak tłumaczenie się z czegoś niedobrego To rozumiem, bo też to poczułem. No problem w tym, że ja WYCZUŁEM PISMO NOSEM i od razu widziałem, że ten atak jest nieszczery, co są przyznajesz w następnym poście. Bo to był atak „aaaa kurwa huju trzeba ci trochę tutaj szpilkę wbić bo se za swobodnie poczynasz” a nie, że z jakimkolwiek mięsem wjechałeś. Historia pokazuje, że miałem rację 8) Moje podejrzenia nie mają prawie nic wspólnego z tym, że mnie „zaatakowałeś”, bo mają tylko tyle, że no bym się nie zdziwił jakby coś takiego poszło w wykonaniu mafiozy, bo w sumie zawsze mnie warto obrzucić gownem i może się przyklei, ale w tym momencie dla mnie to takie prawie-NAI. Ugułem na ten moment przez dotychczasową gierkę twoją i ten post z margaryną oceniam cię na „podchodzi nieuczciwie do mojego tematu/10”, ale masz jeszcze szansę na poprawę. kontroluje Twoją pozycje opinia o nieuczciwym podejściu to oprócz prywatnych wycieczek copypasta z poprzedniej gierki co mi się nie podoba
z kolei Twój długi post o mapie gry po której zostaje moreno i dembele śmierdzi mi udawaniem. Nie wierzę, że wytworzyłeś sobie mapę gierki po której te dwa sloty zostawiają Ci największe znaki zapytania.
Dałoby radę to udowodnić, ale musiałbyś napisać coś na temat każdego. A oczywistym jest że odbijesz tą propozycje i tego nie zrobisz. Więc mamy impas. Ja podejrzewam, że udajesz, Ty podejrzewasz że traktuje Cię nieuczciwie (xd). Kontrola pozycji graczy dookoła to najuczciwsze podejście na jakie mnie stać e, bo szkoda mi postów Wenger jest światły i przebiegły i doceniam Forbricha
I znowu mi też ta mapa gry Paczula nie pasowała, Moreno lepiej formułował, co mi się w Paczulu nie podoba, niż samemu potrafiłem to zrobić. mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
Pytanie, czy oni się wykluczają, czy to może być mafia/mafia. Na moje patrząc na całość ich interakcji, wykluczają się, a dla mnie to plus dla Moreno, bo coraz bardziej wierzę w tego Dembele w mafii. Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny Tutaj sobie zamknął furtkę, pytanie czy jej potrzebował. Jeżeli PMS jest w mafii to Paczul na pewno niewinny Za co zapytacie Gość nadrabiając założył, że rozbijam core. A ja zaatakowałem Paczula Czyli ma paczula w core miejskim w dość nieoczywistym momencie I z readów nie rzuca się z niewinnością paczula tylko rzuca takie tejki Może być tu luka w progresji. Ale jak padnie winny to uznam to za plus dla Paczula No to jest istotne, czy PMS nie wydał czasem, że Byron jest niewinny? Mi się to dodaje. PMS z Dembele zagrał pod rozparowanie, Pepego dorzucił dla zmyłki, ale Byrona i Paczula wydał jako niewinnych całkiem przypadkiem. Więc no dla mnie ten Byron pomimo paru zgrzytów i z gry własnej i przez PMSa niewinny będzie raczej.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:13:55 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia?Paczul, miałem wrażenie, że VAR, miałem wrażenie, że Wenger, ale tu mogę źle pamiętać i Forbrich, ale on się szybko dał przekonać do PMSa. Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? będąc w mieście zastanawiasz się, co źle wygląda? Jeśli mam złą pozycję, to tak, zastanawiam się, żeby jej nie pogorszyć i przy okazji nie utrudnić sobie i miastu jeszcze bardziej gry, która i tak mi się nie układa, skoro mam złą pozycję.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:14:25 GMT 1
mozecie mnie lincz wyjebany dembele juz sie nie chce zaszczuli dembele
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 13:18:50 GMT 1
Arsene Wenger właśnie na linii PMS -> Byron widzę pewien zgrzyt otóż PMS jak zaczął tryb "ready z karabinu", to stwierdził, że Byron mafijny Dziwi mnie atak Byrona w stronę Paczula. mafiacorner.boards.net/post/126362 Jest dwóch graczy co próbuje już skleić z tego co powstało jakieś myśli i chce mniej więcej uporządkować grę. Tym czasem Byron próbuje burzyć budowanie potencjalnie miejskiego core, aby zostały podziały w mieście. Jeśli to jest atak kogoś niewinnego to wygląda to dziwnie. Jeśli atak mafiozy to ma więcej sensu. i potem dodał, od razu, że w parze Byron-Dembele jest max 1 mafia Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. no i go pytam, którego do wora zapakujem, spodziewając się, że będzie chciał wyjebać rozbijającego miejski core i atakującego jak mafiozo Byrona a on tu zrobił POTĘŻNEGO FIKOŁA ale zaraz, pisałeś, że Byron rozbija miejskie core i ma ataki charakterystyczne dla mafiozy, ale teraz prędzej chcesz Dembele do wora? Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. oczywiście wątpię, że grę nadrabiał, bo nie miał kiedy, bo cały czas wtedy na bieżąco odpisywał no i tu mi się włącza proste myślenie, chciał podejrzewać kolegę, ale bał się go wyjebać, tylko się głowię, czy to nie za proste, zwłaszcza że Byron jest gdzieś u mnie po środku pola, z gry nie wygląda mafijnie *** mozecie mnie lincz wyjebany dembele juz sie nie chce zaszczuli dembele jeśliś niewinny, to dawaj z wątroby my nigga, włóż w to serducho a odczytamy miastowość *** Gruby na bramce czytałem twoje białko na Daviesa, ale mam wrażenie, że już w pierdyliard kierunków idziemy, na dziś chciałbym go odłożyć
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:18:57 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 13:18:57 GMT 1
mozecie mnie lincz wyjebany dembele juz sie nie chce zaszczuli dembele Coś łatwo poszło
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 13:19:26 GMT 1
On już nie chce.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:21:26 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 13:21:26 GMT 1
Arsene Wengerwłaśnie na linii PMS -> Byron widzę pewien zgrzyt otóż PMS jak zaczął tryb "ready z karabinu", to stwierdził, że Byron mafijny Dziwi mnie atak Byrona w stronę Paczula. mafiacorner.boards.net/post/126362 Jest dwóch graczy co próbuje już skleić z tego co powstało jakieś myśli i chce mniej więcej uporządkować grę. Tym czasem Byron próbuje burzyć budowanie potencjalnie miejskiego core, aby zostały podziały w mieście. Jeśli to jest atak kogoś niewinnego to wygląda to dziwnie. Jeśli atak mafiozy to ma więcej sensu. i potem dodał, od razu, że w parze Byron-Dembele jest max 1 mafia Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. no i go pytam, którego do wora zapakujem, spodziewając się, że będzie chciał wyjebać rozbijającego miejski core i atakującego jak mafiozo Byrona a on tu zrobił POTĘŻNEGO FIKOŁA Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy. oczywiście wątpię, że grę nadrabiał, bo nie miał kiedy, bo cały czas wtedy na bieżąco odpisywał no i tu mi się włącza proste myślenie, chciał podejrzewać kolegę, ale bał się go wyjebać, tylko się głowię, czy to nie za proste, zwłaszcza że Byron jest gdzieś u mnie po środku pola, z gry nie wygląda mafijnie No to jest ciekawe Ale istnieje szansa że to ten moment kiedy chciał być szczery Z drugiej strony walił tego Dembele, mógł się bać pierdolnąć TMI w sprawie dwóch timmejtów xD
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:22:52 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo! Dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników: dembele, VAR, Piłka, Byron Moreno, Pierluigi Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy:
Edgar Davids, Gruby na bramce, Arsene Wenger
Powodzenia! Ale gwarancje na trafienie mafii? Czy na niewinność? Wczoraj pisałeś, że najlepiej głosować w grupie PMS, Pepe, Klimek. Teraz o dwójce pozostałych z tego grona nie piszesz ani słowa. Mamy dalej tam walić? Czy któraś z Twoich grup z lub bez gwarancji to grupa dobrych celów do linczu?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:24:13 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo! Dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników: dembele, VAR, Piłka, Byron Moreno, Pierluigi Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy:
Edgar Davids, Gruby na bramce, Arsene Wenger
Powodzenia! Ale gwarancje na trafienie mafii? Czy na niewinność? Wczoraj pisałeś, że najlepiej głosować w grupie PMS, Pepe, Klimek. Teraz o dwójce pozostałych z tego grona nie piszesz ani słowa. Mamy dalej tam walić? Czy któraś z Twoich grup z lub bez gwarancji to grupa dobrych celów do linczu? a ty loda mu ssac? mysl samodzielnie
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 13:24:34 GMT 1
Nie no, jako że jesteśmy w opozycji do tych, co nie daje gwarancji, to chyba chodzi o to, że nam można ufać. Tak bym to czytał.
No i napisanie, że ma 4 gwarancje na mafiozów w gierce gdzie są 2 mafie, by nie miało sensu. Idę do sklepu.
Kurwa, dlaczego lista Henrego cytowana przez Piłkę jest inna niż lista napisana przez Henrego w oficjalnym poście?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 13:26:21 GMT 1
Mimo tego na ten moment dalej mam cię w górnej połowie tabeli, ale możemy się po dżentelmeńsku umówić, że ty patrzysz na mnie, a ja na ciebie. To, że PMS chujowo zareagował na zaczepki było widać w zasadzie od razu, ale jak słusznie zauważyłeś, był mocno jebany z wielu kierunków, więc nie chciałem kopać leżącego jak Pepe, zwłaszcza, że wejście Grubego też mi się nie podobało, a nim jakoś nikt się nie chciał zajmować, to jebałem jego. Natomiast w pewnym momencie postanowiłem wspomnieć (kreacyjnie) o PMSie, bo nie wiedziałem, ile będę miał potem czasu i chciałem zasygnalizować, że dla mnie to też dobra kandydatura do linczu, gdyby kogoś to interesowało. no to zasadniczo przyznałeś mi rację, że coś w tym poście było zrobione celowo W tamtym momencie nie oczekiwałem żadnych potencjalnych "townpointsów" za ten typ, gdyby się sprawdził, co więcej, dalej chciałem raczej kierować na Grubego. W ogóle kwestię Grubego i moich ataków na niego spłyciłeś do poziomu kałuży. Przecież to wycofanie się (potencjalnie ze względu na moją tożsamość) to był późniejszy argument już po kilku innych. Dla mnie głównym powodem ataku była sinusoida w kwestii agresji/wulgarności oraz merytoryki/kreowania się (niby szybko chce poznać "metodologię", ale też pisze jakiegoś pierda o kopaniu przed siebie), uznałem go za mafiozę, który nie wie, czy być poważnym i merytorycznym, czy iść w chujową kreację. Ta ucieczka od starcia to był argument dodatkowy, dołożony do wcześniejszych. Czemu tak manipulujesz? Ja rozumiem, że moje ataki nie są nie wiadomo jak liczne i głębokie, ale takie spłycanie ich jest wkurwiające i nie wiem, czemu ma służyć oprócz ewentualnie podkopania mojej pozycji? Może atakuję według algorytmu, ale wynika to z braku czasu, a co za tym idzie interakcji tu i teraz. Jak miałem godzinę około północy, to wszyscy w norach siedzieli i akurat nikt nie pisał, więc poszedłem spać. Nie no, z tym grubym to żadna manipulacja, po prostu na potrzeby przekazania tego, co chciałem przekazać, nie było sensu wchodzenia w to głębiej i można to było spłycić. Bo przekaz był taki, że te ataki były jakby odhaczaniem checkboxów: ktoś zrobił atak o za łatwe uniewinnienie grubego, ktoś o wchodzenie przez kogoś w same łatwe interakcje, a no ty leciałeś jak wg klucza na maturze: nadwiedza, podbijanie konfliktu przez mafię itd. No a czemu ma to służyć - no nie wiem, otwarcie mówię, że cię na ten moment i przy obecnym stanie wiedzy mam za niewinnego i patrzę gdzie indziej, ale skoro coś widzę, to to przekazuję i staram się być przy tym uczciwy. Nie jestem zainteresowany podkopywaniem twojej pozycji, chociaż też mówię wprost, że jakbym teraz miał wskazywać jakieś potencjalne plot twisty, to pewnie w top2-3 mógłbyś się znaleźć. Chociaż zanim dojdziemy do plot twistów, to jeszcze sporo czasu minie i sporo się może zmienić. edit: no a dziennikarz to chyba 1 grupa podejrzani, druga grupa niewinni, ja to tak rozumiem edit2: Arsene Wenger dziennikarz napisał dwa posty na tym samym szablonie
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 13:31:01 GMT 1
No to, co ciekawe na podstawie tej godziny pomiędzy pierwszą a drugą naszemu kochanemu dziennikarzowi Pierluigi i piłka przelecieli z POE do niewinnych. No cóż, może coś czytał w tym czasie, możliwe.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:32:41 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:32:41 GMT 1
Nadrobiłem te kilka stron i nie no, panowie, to na 95% będzie łatwa gierka. Jestem oczywistym typem do pchania w lincz jeśli mafia chce cokolwiek ugrać, a cała trójka Paczul, Pierluigi, Wenger nie do końca pewnych niewinnych, gdzie można by było szukać ewentualnie jakiegoś twistu i właśnie gierki trudnej, jednym głosem mówi, że z tych czy innych względów należy VARa zostawić. Myślę, że jest dobra szansa, że skończymy grę w grupie Dembele, Moreno. Gruby dał dobrze na Edgara (w sensie miastowo, bo imo Davids niewinny), Klimek też spoko wejście. Jest git koledzy. Fryzjer, pisałeś coś tam o braku mięsa i przyznaję się do winy. Prawie całą edycję gram sobie na czutkę, wajby, jedyna sytuacja że się na poważnie cofnąłem do tego co było wcześniej, to jak wróciłem w czwartek w nocy z piłki i sobie nadrabiałem i zaglądałem w posty graczy. Jak mi coś się zapamiętało to się tym dzielę, takie momenty jak z Pierluigim kartkującym PMSa imo autentyczne i nie mafia-mafia, albo Wenger wbijający przed linczem ze szczerą niewiedzą z jakim kolorkiem poleci PMS. No tyle mogę od siebie dać, nie wiem czy specjalnie więcej będę w stanie wykrzesać, bo jednak zapisałem się ze stanowczym postanowieniem, że zrobię kilka ważnych dla mnie rzeczy w IRL i nie będę w tej edycji siedział nad mafią po kilka godzin dziennie
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:34:41 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:34:41 GMT 1
dziennikarz jest debilem albo udaje debila i to jest wspaniała wiadomość bo może się trafić uniewinnienie mechaniczne w trudniejszej grupie dzięki temu wczoraj myslałem, że bestia jest żurnalistą Nie no, to trochę się zawiodłem, że taki ci dziennikarz wyszedł, ja wiem kto nim jest, tak na 98% ;p
|
|