dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:34:50 GMT 1
kurwa przed chwila niewinny a tera juz mnie pcha w lincza chuj smiertelny wbijam ci w serce za oportunizm
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 13:36:13 GMT 1
Hehe.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 13:36:41 GMT 1
no z tego to mógbłyś się VAR wytłumaczyć
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:36:52 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:36:52 GMT 1
kurwa przed chwila niewinny a tera juz mnie pcha w lincza chuj smiertelny wbijam ci w serce za oportunizm No to trochę bezczelne z mojej strony i przepraszam kolego, ale wracając do tego co napisałem - gram całkowicie na wajby te gierkę i miałeś kilka momentów gdzie sobie mówię, nie no raczej niewinny, fajnie się bawi grą. Ale to ostatecznie za mało na jakieś sensowne uniewinnienie, nisko postawiona poprzeczka
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:38:58 GMT 1
Ale gwarancje na trafienie mafii? Czy na niewinność? Wczoraj pisałeś, że najlepiej głosować w grupie PMS, Pepe, Klimek. Teraz o dwójce pozostałych z tego grona nie piszesz ani słowa. Mamy dalej tam walić? Czy któraś z Twoich grup z lub bez gwarancji to grupa dobrych celów do linczu? a ty loda mu ssac? mysl samodzielnie
O chuj Ci chodzi? Chcę wiedzieć, gdzie napierdalać, żeby na pewno nie trafić rolnego. Moim zdaniem przetrwanie rolnych, nawet przy średniej celności linczów, może dać mechaniczną wygraną, jeśli mafia nie trafi mordami w rolnych. Dlatego tak sobie myślę, że mord na Judaszu wskazuje na niewinność Grubego. Bo w pewnej chwili pomyślałem sobie, że Judasz tak broni Grubego, bo są bliźniakami. A że uważam, że mafia musi szukać rolnych, to przemknął mi wniosek, że mafia pomyślała to co ja i dlatego jebnęła w Judasza. Gdyby zaś Gruby był winny, to by wiedzieli, że Judasz nie broni go ze względu na bycie bliźniakiem i go nie mordowała. Oczywiście mogli go mordować z innego powodu, ale dla mnie to jest punkcik dla Grubego.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:41:59 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:41:59 GMT 1
Wenger, zapytałeś mnie czemu Klimek, to był impuls, bo sobie zerknąłem w te jego 7 postów i miałem pewne odczucie sztuczności, a o PMS i Pepe uznałem ostatecznie, że nic nie można powiedzieć. To rzuciłem to co akurat w tamtej chwili pomyślałem. Ale nieuczciwym byłoby twierdzić, że próbowałem tam cokolwiek forsować. Bardzo dobrze opisałeś mnie w tej edycji stronę dwie wcześniej, jestem w mieście, piszę miejsko, po prostu nie wstrzelilem się we flow tematu i mi się dostaje. I jestem z tym okej.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:43:00 GMT 1
VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak. ty mowisz moj opinia i sprzedaj jak swoj?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:43:31 GMT 1
VAR co sadzic o Pilka, Luigi, Paczul?
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:45:12 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:45:12 GMT 1
A to samo pisałeś? Mam najwyraźniej wyjątkowy dar w tej edycji pisać to co już ktoś wcześniej napisał, no mówiłem, król podczepek i odczepek.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:47:04 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:47:04 GMT 1
VAR co sadzic o Pilka, Luigi, Paczul? Opisałem ich przed chwilą i z dwie-trzy godziny temu również. A co by Cię uniewinniało najbardziej według Ciebie?
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:47:37 GMT 1
dziennikarz jest debilem albo udaje debila i to jest wspaniała wiadomość bo może się trafić uniewinnienie mechaniczne w trudniejszej grupie dzięki temu wczoraj myslałem, że bestia jest żurnalistą Nie no, to trochę się zawiodłem, że taki ci dziennikarz wyszedł, ja wiem kto nim jest, tak na 98% ;p Ja przez chwilę myślałem, że Dembus i dlatego w kreacji pisze w takim dziwnym narzeczu, a jako rolny normalnie - żeby po sposobie pisania nie rozpoznano, że jest rolnym. Ale skoro Henry napisał, że można Dembusa dziś linczować, to najwyraźniej się myliłem. Ja bym dziś zrobił lincz Dembele-Pepe. Ten Moreno mnie jakoś nie przekonuje, zresztą VAR też nie (w sensie, że nie jestem przekonany, że jesteście w mafii), Klimka mam za raczej niewinnego i zbyt wyluzowanego jak na bycie mafijnym glonem i to z PMSem w składzie, a wyżej bym nie chciał sięgać, reszta graczy nie zasłużyła na lincz w d2.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:47:39 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 13:47:39 GMT 1
no z tego to mógbłyś się VAR wytłumaczyć Paradoksalnie po tym zacząłem myśleć że VAR może być w mieście xD Jak jesteś w mafii na słabej pozycji to raczej masz takie rzeczy z tyłu głowy i się pilnujesz
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:48:39 GMT 1
VAR co sadzic o Pilka, Luigi, Paczul? Opisałem ich przed chwilą i z dwie-trzy godziny temu również. A co by Cię uniewinniało najbardziej według Ciebie? moja niewinnosc to ze dobil Engel
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:48:52 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:48:52 GMT 1
No skrót myślowy, progresja zaszła w mojej głowie, nie w temacie.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:49:55 GMT 1
Opisałem ich przed chwilą i z dwie-trzy godziny temu również. A co by Cię uniewinniało najbardziej według Ciebie? moja niewinnosc to ze dobil Engel Przecież on był od dawna dobity.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:51:26 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:51:26 GMT 1
Opisałem ich przed chwilą i z dwie-trzy godziny temu również. A co by Cię uniewinniało najbardziej według Ciebie? moja niewinnosc to ze dobil Engel Ale to chyba mało nie sądzisz? Ja też dobiłem PMSa, nawet na początku spropsowałem kartki Pierluigiego w jego kierunku. Gdzie byś szukał dwóch mafii z założeniem, że Ty i ja niewinni?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:52:11 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:52:11 GMT 1
Panowie to ja jestem odklejony czy Var bo nie wierzę że mu nie wstyd pisać że skończy grę na mnie i Dembele
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:52:58 GMT 1
Moreno Edgar Davids jak zauwazyc zjazd formy dalej VAR Pepe Pan Dziobak na moj plec to nie podoba sie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:53:14 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:53:14 GMT 1
Wczoraj pisał że jestem pijany bo mam grubego i Judasza w top2 niewinnych
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 13:53:14 GMT 1
Nadrobiłem te kilka stron i nie no, panowie, to na 95% będzie łatwa gierka. Jestem oczywistym typem do pchania w lincz jeśli mafia chce cokolwiek ugrać, a cała trójka Paczul, Pierluigi, Wenger nie do końca pewnych niewinnych, gdzie można by było szukać ewentualnie jakiegoś twistu i właśnie gierki trudnej, jednym głosem mówi, że z tych czy innych względów należy VARa zostawić. Myślę, że jest dobra szansa, że skończymy grę w grupie Dembele, Moreno. Gruby dał dobrze na Edgara (w sensie miastowo, bo imo Davids niewinny), Klimek też spoko wejście. Jest git koledzy. Fryzjer, pisałeś coś tam o braku mięsa i przyznaję się do winy. Prawie całą edycję gram sobie na czutkę, wajby, jedyna sytuacja że się na poważnie cofnąłem do tego co było wcześniej, to jak wróciłem w czwartek w nocy z piłki i sobie nadrabiałem i zaglądałem w posty graczy. Jak mi coś się zapamiętało to się tym dzielę, takie momenty jak z Pierluigim kartkującym PMSa imo autentyczne i nie mafia-mafia, albo Wenger wbijający przed linczem ze szczerą niewiedzą z jakim kolorkiem poleci PMS. No tyle mogę od siebie dać, nie wiem czy specjalnie więcej będę w stanie wykrzesać, bo jednak zapisałem się ze stanowczym postanowieniem, że zrobię kilka ważnych dla mnie rzeczy w IRL i nie będę w tej edycji siedział nad mafią po kilka godzin dziennie Coś mi ten post przypomina, to pierwsze zdanie przywołuje mi na myśl mafiozę przekonującego, że w sumie to będzie łatwo, żeby potem wszystkich wyruchać. Czemu Dembele-Moreno a nie Pepe z którymś z nich? Wydaje mi się, że mafijny PMS nie gadałby jednocześnie o 2 kolegach z mafii, więc dla mnie Dembele-Moreno to raczej nieprawdopodobne połączenie.
|
|