|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:53:58 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:53:58 GMT 1
Jestem generalnie oburzony
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:54:10 GMT 1
luzuj porta
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:54:23 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:54:23 GMT 1
Panowie to ja jestem odklejony czy Var bo nie wierzę że mu nie wstyd pisać że skończy grę na mnie i Dembele A czemu to ma być jakiś absurd? Z Tobą generalnie nie da się normalnie porozmawiać, bo ciągle sprowadzasz dyskusję na takie tory absurdu, wyśmiewania, zawstydzania. No brzydkie to.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 13:55:08 GMT 1
dajcie mu spokój on ma kawalerski
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:56:02 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:56:02 GMT 1
Wczoraj opowiada, że jestem pijany dzisiaj pyta skąd wiem że jest winny to dostaje kulturalny pocisk na który nie potrafi odpowiedzieć, no dla mnie var to mafia skreślona w tym momencie
Czekam na kogoś kto mówił że go uniewinni, jakiś Pierluigi albo Arsene obiecał
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:56:40 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:56:40 GMT 1
murzyn poznał moją niewinność po trzech postach, a podejrzenia rzuca w kierunku dwóch najbardziej niewinnych w mojej opinii
na wszelki do zapamiętania bo dziwne
OCENA TRZEŹWOŚCI GRACZA... Oczywiste najebanie. Moreno proszony do monitora VAR.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:56:43 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:56:43 GMT 1
Nadrobiłem te kilka stron i nie no, panowie, to na 95% będzie łatwa gierka. Jestem oczywistym typem do pchania w lincz jeśli mafia chce cokolwiek ugrać, a cała trójka Paczul, Pierluigi, Wenger nie do końca pewnych niewinnych, gdzie można by było szukać ewentualnie jakiegoś twistu i właśnie gierki trudnej, jednym głosem mówi, że z tych czy innych względów należy VARa zostawić. Myślę, że jest dobra szansa, że skończymy grę w grupie Dembele, Moreno. Gruby dał dobrze na Edgara (w sensie miastowo, bo imo Davids niewinny), Klimek też spoko wejście. Jest git koledzy. Fryzjer, pisałeś coś tam o braku mięsa i przyznaję się do winy. Prawie całą edycję gram sobie na czutkę, wajby, jedyna sytuacja że się na poważnie cofnąłem do tego co było wcześniej, to jak wróciłem w czwartek w nocy z piłki i sobie nadrabiałem i zaglądałem w posty graczy. Jak mi coś się zapamiętało to się tym dzielę, takie momenty jak z Pierluigim kartkującym PMSa imo autentyczne i nie mafia-mafia, albo Wenger wbijający przed linczem ze szczerą niewiedzą z jakim kolorkiem poleci PMS. No tyle mogę od siebie dać, nie wiem czy specjalnie więcej będę w stanie wykrzesać, bo jednak zapisałem się ze stanowczym postanowieniem, że zrobię kilka ważnych dla mnie rzeczy w IRL i nie będę w tej edycji siedział nad mafią po kilka godzin dziennie Coś mi ten post przypomina, to pierwsze zdanie przywołuje mi na myśl mafiozę przekonującego, że w sumie to będzie łatwo, żeby potem wszystkich wyruchać. Czemu Dembele-Moreno a nie Pepe z którymś z nich? Wydaje mi się, że mafijny PMS nie gadałby jednocześnie o 2 kolegach z mafii, więc dla mnie Dembele-Moreno to raczej nieprawdopodobne połączenie. Ciekawe spostrzeżenie z tym PMSem, umknęło mi to. Pepe też może być. Nie będzie to też żaden szok.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:56:57 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:56:57 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:57:08 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:57:08 GMT 1
Panowie to ja jestem odklejony czy Var bo nie wierzę że mu nie wstyd pisać że skończy grę na mnie i Dembele A czemu to ma być jakiś absurd? Z Tobą generalnie nie da się normalnie porozmawiać, bo ciągle sprowadzasz dyskusję na takie tory absurdu, wyśmiewania, zawstydzania. No brzydkie to.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:57:33 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 13:57:33 GMT 1
Zachęcam do odpowiedzi na zarzuty
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:57:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 13:57:57 GMT 1
nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu
no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem
a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:58:34 GMT 1
VAR na sila troche probowac pokazac ze miasto
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 13:58:55 GMT 1
tu gadka kazdemu odpowiadac itp
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 13:59:18 GMT 1
nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj no tak bo moreno to jest typ któego należy po naturalności oceniać oj rysiek jakby kurwa chciał być uczciwy, to by się odniósł do mięsa co rzuciłem w niego, a on tutaj tylko wyraża oburzenie, że jest podejrzewany i tuneluje się na gościu, który ma szanse zlecieć
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 13:59:29 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 13:59:29 GMT 1
No i? W kreacji sobie rzuciłem dwa razy prowo. Od tamtego czasu chce normalnie dyskutować. Nie będę cytował jakie ty cyrki wobec mnie odstawiasz, bo jestem od Ciebie milszy. Ale no nieładnie działasz.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:00:52 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 14:00:52 GMT 1
nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj no tak bo moreno to jest typ któego należy po naturalności oceniać oj rysiek jakby kurwa chciał być uczciwy, to by się odniósł do mięsa co rzuciłem w niego, a on tutaj tylko wyraża oburzenie, że jest podejrzewany i tuneluje się na gościu, który ma szanse zlecieć ja dobrze czytam naturalność takich graczy myślę, że on w mafii by tu za mędrca robił łaskawie dającego szanse albo rozpisywał kilkunickowe świeczniki, a on idzie w huj niepotrzebne all in varowe
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:01:26 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:01:26 GMT 1
nie no ten Moreno jest w chuj naturalniejszy od VARu no i faktycznie dobrze Piłka powiedział, że PMS unikałby zestawienia samemu dwóch pozostałych mafiozów i dywagowania o tej parze, też to kminiłem a ty dembele kurka rękę wyciągam a ty co odwalasz!? serducho dawaj No dziwny tejk, bo to chleb powszedni tego zawodnika, żeby "naturalnym" oburzeniem zbierać punkty. Co ponownie, nie oznacza, że jest w mafii, już nie raz mu się w mieście zdarzyło grać w ten sposób, ale no ani to nie moje klimaty, ani pomocne imo.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 14:01:27 GMT 1
Edgar Davids dlaczego glos w dembele uzasadnic kilka slow prosza
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:02:33 GMT 1
via mobile
Post by VAR on Jul 6, 2024 14:02:33 GMT 1
no tak bo moreno to jest typ któego należy po naturalności oceniać oj rysiek jakby kurwa chciał być uczciwy, to by się odniósł do mięsa co rzuciłem w niego, a on tutaj tylko wyraża oburzenie, że jest podejrzewany i tuneluje się na gościu, który ma szanse zlecieć ja dobrze czytam naturalność takich graczy myślę, że on w mafii by tu za mędrca robił łaskawie dającego szanse albo rozpisywał kilkunickowe świeczniki, a on idzie w huj niepotrzebne all in varowe Pamiętaj, że tu też jest scenariusz miasto - miasto.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 14:02:38 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 14:02:38 GMT 1
Ten moreno jest naturalniejszy, prawda, ale momentami daje mi wajby gościa wkurwionego podejrzeniami na złych jego zdaniem przesłankach, w końcu on tu uniewinnia i jest naturalny, a ludzie dalej cisną xd wiem z autopsji że w mafii to wkurwiające w jest
|
|