|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:18:29 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 16:18:29 GMT 1
nie uniewinnia, przecież to najprostszy trick w arsenale mafiozy, "hmm, jak podam moich współkandydatów ze świecznika, to się przypierdolą, że chcę kogoś wepchnąć, wiem, EUREKA, napiszę, że są niewinni"
widziałem, jak debiutanci w mafii to stosują, no ludzie kochani
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:18:32 GMT 1
Może jutro przeczytam, ale wątpię. Że uniewinnia.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 16:18:45 GMT 1
Coś mi ten post przypomina, to pierwsze zdanie przywołuje mi na myśl mafiozę przekonującego, że w sumie to będzie łatwo, żeby potem wszystkich wyruchać. Czemu Dembele-Moreno a nie Pepe z którymś z nich? Wydaje mi się, że mafijny PMS nie gadałby jednocześnie o 2 kolegach z mafii, więc dla mnie Dembele-Moreno to raczej nieprawdopodobne połączenie. Ciekawe spostrzeżenie z tym PMSem, umknęło mi to. Pepe też może być. Nie będzie to też żaden szok. A jeszcze w sumie jedno w kwestii tego posta o łatwiej gierce, a dokładniej pierwszej jego części, dla przypomnienia: Nadrobiłem te kilka stron i nie no, panowie, to na 95% będzie łatwa gierka. Jestem oczywistym typem do pchania w lincz jeśli mafia chce cokolwiek ugrać, a cała trójka Paczul, Pierluigi, Wenger nie do końca pewnych niewinnych, gdzie można by było szukać ewentualnie jakiegoś twistu i właśnie gierki trudnej, jednym głosem mówi, że z tych czy innych względów należy VARa zostawić. Myślę, że jest dobra szansa, że skończymy grę w grupie Dembele, Moreno. Gruby dał dobrze na Edgara (w sensie miastowo, bo imo Davids niewinny), Klimek też spoko wejście. Jest git koledzy. Czy ta rozkmina nie wydaje Ci się naiwna, zwłaszcza jak na Ciebie? Mafiozów zostało 2. Na potrzeby tej dyskusji przyjmuję, żeś niewinny, bo inaczej nie ma co na temat tego posta rozmawiać. Czy tak nieprawdopodobne wydaje Ci się, że jeden z Twoich plottwistów (Wągier, Paczul, Pierluigi) jest w mafii z jakimś Dembele, Moreno czy Pepe i chce to rozegrać tak: dziś Cię odsuwa na później, lincz idzie w niewinnego z grona Dembele/Moreno/Pepe i jutro wraca do Ciebie oraz pcha temat drugiego niewinnego stamtąd oraz Klimka? Naprawdę, jest jeszcze sporo opcji dla mafiozy, żeby sobie ustawić kolejkę, więc na takiej przesłance obwieszczanie łatwiej gierki wydaje mi się leniwe i naiwne.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:19:30 GMT 1
a czema mnie akurat o to pytasz? Paczul moze byc winna ale nie dzis
Został ci tylko Fryzjer. Co teraz?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:19:39 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 16:19:39 GMT 1
nie uniewinnia, przecież to najprostszy trick w arsenale mafiozy, "hmm, jak podam moich współkandydatów ze świecznika, to się przypierdolą, że chcę kogoś wepchnąć, wiem, EUREKA, napiszę, że są niewinni" widziałem, jak debiutanci w mafii to stosują, no ludzie kochani I przyszedł Niszczyciel łatwej zabawy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:21:00 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 16:21:00 GMT 1
Fryzjer jedyny rozsądny poza mną tutaj
Koniec postów, przekazuje ci pałeczkę
Do zoba po 20
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:24:46 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 16:24:46 GMT 1
Fajny D1 miales Gruby ale nic nie grasz juz
Pepe, dembele
dembele caly dzien roztrzesiony patrzy na wszystkie strony
chujowe reakcje na targetowanie go, chujowe reakcje na dziennikarza
Pepe najbardziej nieobecny gracz nawet jak postuje
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:26:15 GMT 1
dawajcie jakieś dymy jeszcze dembele masz rolę czy mogę iść na mecz
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 16:29:14 GMT 1
dobra poddaje sie fajnie sie gralo
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:29:59 GMT 1
wielki paweł paczul
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 16:30:22 GMT 1
Chociaż w sumie ja nie wiem, czy to jest zdrowe, że Fryzjer już lockuje nas na Varze, Pepe, Dembele. Do meczu jeszcze 2 godziny. A to nie chodziło o to, żeby iść w grupę wyznaczoną przez dziennikarza, bo wtedy na pewno się w tegoż dziennikarza nie jebnie i nie będzie musiał claimować? Uważam, że taktycznie to jest spoko podejście, zwłaszcza że cała powyższa trójka wygląda podejrzanie a przynajmniej jest ciężka do uniewinnienia. Wszystkie ataki/uniewinniena dembele, nawet te absurdalne jako 3 post: 1. Atak gruby
2. Miasto: davids, pepe, byron
3. Atak klimek (podobno żart)
4. Atak byron
5. Atak gruby, judasz
6. Atak byron, atak PMSz, atak judasz
7. W odpowiedzi na pytania grubego plusy dla Wegnera i fryzjera
8. Atak byron
9. Atak byron
10. Atak byron
11. Atak klimek
12. Plus dla davidsa
13. PMSz neutral (18:07)
14. Brawo Byron (na post o tym, że jak PMSz mafia to ja niewinny)
15. Jednak głos na PMSz (20:27)
16. Gruby i Judasz atakują dembele łatwy target (20:57)
17. Paczul w mafii razem z judaszem
18. Brawo judasz
19. Judasz mógł wystawić swojego
20. Paczul w mafii z silną mafią
21. Paczul Byron mam na was oko
22. Atak na VAR (dzisiaj rano)
23. Głos na Byrona
24. Atak na var
25. Na pytanie VARu gdzie by szukał mafii: Moreno, Davids, VAR, Pepe
26. Zmiana VAR
27. Atak VAR
28. Atak var
29. Atak fryzjer dembele weź mi powiedz czemu na oko połowa twoich interakcji ze wszystkimi graczami to jest Bryon a nie masz chyba ani jednej interakcji z Pierluigim i z piłką, i chyba jedną z Wegnerem, napierdalasz w tego Byrona jak zły a koniec końców jak bym chciał na niego zbierać dzisiaj szable, to jednak postanawiasz dojeżdżać VAR, o którym wczoraj ani razu nawet nie pierdnąłeś? Ze mną miał jakieś ze 2 interakcje, ale takie na zasadzie agresji, że śmiem słuchać dziennikarza, a nie dotyczące stricte podejrzeń czy ataków. A ty nie wolisz jednak z tym Byronem pogadać jutro jak normalnie będzie? Bo ja dobrze rozumiem, że on od jutra ma czas? Świecznik Klimek, Dembele i Pepe mi dziś odpowiada. Z przyzwoitości nie forsuję dzisiaj mimo wszystko Byrona, liczę że ty/piłka/fryzjer/pierluigi/gruby w międzyczasie dacie pretekst do umocnienia readów na sobie i zobaczymy. Ale obaj wiemy, że Byron to jest wąż i z nim ostrożnie trzeba. No ale tak, niestety trzeba dać mu szansę XD Czemu świecznik bez VARu? Niekoniecznie chciałbym go dzisiaj bić, ale jednak parę zgrzytów widzę i uważam, że musi czuć oddech i presję, wtedy może da coś więcej od siebie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:30:24 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 16:30:24 GMT 1
Kochani jak możecie to nie spojlerujcie ani nie hintujcie wyniku tutaj, bo w pociągu jestem na bardzo starym fonie i z powtórki będę oglądał później nie znając wyniku, jeśli Bóg pozwoli.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:32:52 GMT 1
mam ważny komunikat do trzeciego mafiozy
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 16:34:08 GMT 1
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 16:36:09 GMT 1
Chociaż w sumie ja nie wiem, czy to jest zdrowe, że Fryzjer już lockuje nas na Varze, Pepe, Dembele. Do meczu jeszcze 2 godziny. ja to widzę, że mamy combo takiego świecznika zarówno od Puyola jak i dziennikarza, czyli dwóch potwierdzonych niewinnych, świecznika niewystawionego przez mafię korzystam z dobrodziejstwa, zostaje tam słusznie wybrać, tak jak wczoraj drążyliśmy wokół pms, klimek i pepe i spoko wyszło Klimka bym dziś nie chciał, ten tekst "nie dałem w PMS, bo źle to by wyglądało" był fajny *** Dembele miałem cię wyzwać ale mi się już nie chce, rób se swoje pseudoswaggerze przewózkowy
Paweł Paczul , kurwa z Figo mi się pojebało xD nie znam się na tym Właśnie miałem pisać, że jak ktoś jeszcze raz pomyli legendę Barcelony, wspaniałego Carlesa Puyola ze zdradziecką szują Figo, godną jedynie świńskiego łba, to się pogniewamy. Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Słuszne spostrzeżenie. Ten Pepe może być niewinny, bo sobie właśnie zamknął (no może przymknął) drogę do głosów w najbardziej prawdopodobnych kontrkandydatów.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:37:43 GMT 1
a no tak wyszło W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? A, dobra, w głowie go miałem jako Byron. No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje. A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:38:48 GMT 1
a no tak wyszło W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Przebijam: mafiacorner.boards.net/post/126470
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:40:09 GMT 1
dobra, jednak skalp dla klimka sory
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:41:23 GMT 1
Jeśli Dembele jest w mafii, to albo chujowa mafia, albo mają takiego zawodnika, co do którego wierzą, że potrafi sam dojechać z 10:1.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 16:42:18 GMT 1
Kto, poza mną, ma umiejętności i pozycję, by tego dokonać?
|
|