|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:43:09 GMT 1
no nikt, dlatego potem moreno i kończymy, z zakładką na pepe dziobaka ewentualnie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 16:43:18 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 16:43:18 GMT 1
Nie takie remontady się z Krisztianu robiło hehe
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 16:47:10 GMT 1
Kto, poza mną, ma umiejętności i pozycję, by tego dokonać? Pierluigi, Paczul, Moreno, może ja, ale to nie mój styl, raczej bym dążył do tego, żeby nie było 10-1.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 16:55:57 GMT 1
Ale w sumie jak ten Dembele naprawdę jest w mafii, to wychodzi, że wczoraj mafia próbowała wpychać na świecznik Byrona, choćby takim postem: mafiacorner.boards.net/post/126622. Tylko potem po paru godzinach się wycofał. Ale i tak chyba ten Byron byłby wtedy niewinny.
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 16:56:06 GMT 1
RAMEN LA KUP A LA MEZĄ
ALE LE BLE ALE
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 16:57:15 GMT 1
dobra, jednak skalp dla klimka sory Ja na Dembele głosowałem już wczoraj i to pod moim pressingiem złamał się dzisiaj. To znaczy dobiło go wyjście dziennikarza, ale był już naruszony.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 16:59:33 GMT 1
spokojnie siwy miejsca w blasku reflektorów wystarczy dla wszystkich
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 17:05:45 GMT 1
Ale w sumie jak ten Dembele naprawdę jest w mafii, to wychodzi, że wczoraj mafia próbowała wpychać na świecznik Byrona, choćby takim postem: mafiacorner.boards.net/post/126622. Tylko potem po paru godzinach się wycofał. Ale i tak chyba ten Byron byłby wtedy niewinny. Ja czytałem moreno z nową wiedzą i się nie zgadzam bo chyba właśnie ten sam post został zacytowany przez moreno i było „słucham państwa proszę o opinie” a jemu samemu odpisał że „dziwny fragment wybrałeś żeby się przyczepić ale będę socjalny” i całkowicie zostawił temat Jak się ja z nim gryzłem to nie miał oporów żeby gdzieś odbić piłkę, tutaj nie chciał
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:07:27 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 17:07:27 GMT 1
Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. imo PMS by ich planu nie sprzedał, bo by dostał srogi opierdol na mafijnym xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:08:48 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 17:08:48 GMT 1
Fajny niewinny Piłka jesteś Super post na poprzedniej stronie
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 17:09:57 GMT 1
Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. imo PMS by ich planu nie sprzedał, bo by dostał srogi opierdol na mafijnym xD No, zgadzam się. A co do tych zasług to zgrywam się trochę, ja teraz mafijnie jestem mentalnie skupiony na innym splendorze. W tej edycji się czuję jak na wakacjach. No może na treningu bardziej, ale takim wakacyjnym treningu.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:10:51 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 17:10:51 GMT 1
Gruby Piłka Paczul Forbrich Klimek
Można im ufać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:12:07 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 17:12:07 GMT 1
Gruby Piłka Paczul Forbrich Klimek Można im ufać A nie, przepraszam można zakładać ich niewinność W przypadku paczula nie wierzcie co gada, bo gada na szkodę miasta w wyniku jakiegoś prywatnego zgrzytu którego nie mamy czasu rozłożyć
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 17:14:34 GMT 1
Kolego nie ma żadnego zgrzytu
Wystarczy wejść w Twoje posty i wszystko jest jasne
Kogo ty atakowałeś Mnie Edgara chciałeś podkopać pozycję UPS nie wyszło Vara atakowales
Dobra niby var znak zapytania tylko że skoro Dembele jest w mafii i go pchał dzisiaj to to czyści vara
I ty masz czelność mówić że ja gram na szkodę miasta w ramach jakiejś prywaty Jak my prywatnie najlepsi koledzy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:16:09 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 17:16:09 GMT 1
no ale Dembele na koniec odpuścił VARa, Paczul, i mówił, że ja albo dziennikarz 🤷
pytanie, czy VAR dziś chciał pchać bardziej Moreno czy Dembele, z pamięci to chyba chętniej wchodził w interakcje z Moreno
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:17:40 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 17:17:40 GMT 1
Wszystkie ataki/uniewinniena dembele, nawet te absurdalne jako 3 post: 1. Atak gruby 2. Miasto: davids, pepe, byron 3. Atak klimek (podobno żart) 4. Atak byron 5. Atak gruby, judasz 6. Atak byron, atak PMSz, atak judasz 7. W odpowiedzi na pytania grubego plusy dla Wegnera i fryzjera 8. Atak byron 9. Atak byron 10. Atak byron 11. Atak klimek 12. Plus dla davidsa 13. PMSz neutral (18:07) 14. Brawo Byron (na post o tym, że jak PMSz mafia to ja niewinny) 15. Jednak głos na PMSz (20:27) 16. Gruby i Judasz atakują dembele łatwy target (20:57) 17. Paczul w mafii razem z judaszem 18. Brawo judasz 19. Judasz mógł wystawić swojego 20. Paczul w mafii z silną mafią 21. Paczul Byron mam na was oko 22. Atak na VAR (dzisiaj rano) 23. Głos na Byrona 24. Atak na var 25. Na pytanie VARu gdzie by szukał mafii: Moreno, Davids, VAR, Pepe 26. Zmiana VAR 27. Atak VAR 28. Atak var 29. Atak fryzjer dembele weź mi powiedz czemu na oko połowa twoich interakcji ze wszystkimi graczami to jest Bryon a nie masz chyba ani jednej interakcji z Pierluigim i z piłką, i chyba jedną z Wegnerem, napierdalasz w tego Byrona jak zły a koniec końców jak bym chciał na niego zbierać dzisiaj szable, to jednak postanawiasz dojeżdżać VAR, o którym wczoraj ani razu nawet nie pierdnąłeś? to się może przydać
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 17:18:04 GMT 1
Kolego nie ma żadnego zgrzytu Wystarczy wejść w Twoje posty i wszystko jest jasne Kogo ty atakowałeś Mnie Edgara chciałeś podkopać pozycję UPS nie wyszło Vara atakowales Dobra niby var znak zapytania tylko że skoro Dembele jest w mafii i go pchał dzisiaj to to czyści vara I ty masz czelność mówić że ja gram na szkodę miasta w ramach jakiejś prywaty Jak my prywatnie najlepsi koledzy Paczul, ale przeczytaj ostatni post fryzjera. Dembele z Byronem razem nie będą.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 17:18:33 GMT 1
no ale Dembele na koniec odpuścił VARa, Paczul, i mówił, że ja albo dziennikarz 🤷 pytanie, czy VAR dziś chciał pchać bardziej Moreno czy Dembele, z pamięci to chyba chętniej wchodził w interakcje z Moreno No tak pchał vara do momentu w którym var był linczowalny zmienił narrację jak dostał var twardą obronę ode mnie, pierluigiego i wegnera chyba, wtedy mógł być dalej podejrzewany, ale stał się dzisiaj nielinczowany, coś tak moreno więc dla mnie Dembele w mafii to praktycznie mechaniczne uniewinnienie dla VARa Edit: Wenger: czytałem, nie zgadzam się, przyznaję że jestem głęboko w tunelu i to może być pepe, to juz chyba wiele nie zmienia Jak jeszcze bliźniak jakoś jest w PoE to już zupełnie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:23:12 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 17:23:12 GMT 1
Kolego nie ma żadnego zgrzytu Wystarczy wejść w Twoje posty i wszystko jest jasne Kogo ty atakowałeś Mnie Edgara chciałeś podkopać pozycję UPS nie wyszło Vara atakowales Dobra niby var znak zapytania tylko że skoro Dembele jest w mafii i go pchał dzisiaj to to czyści vara I ty masz czelność mówić że ja gram na szkodę miasta w ramach jakiejś prywaty Jak my prywatnie najlepsi koledzy No i chuj??? Czy ja mierze kutasy? Mówię że wpychanie mnie w lincz jest na szkodę miasta i koniec. Znowu zarzucasz mi że za mało mam napracowane litości człowieku A Edgara nie atakowałem. Niby takie proste ale źle przeczytałeś
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:23:28 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 17:23:28 GMT 1
no ale Dembele na koniec odpuścił VARa, Paczul, i mówił, że ja albo dziennikarz 🤷 pytanie, czy VAR dziś chciał pchać bardziej Moreno czy Dembele, z pamięci to chyba chętniej wchodził w interakcje z Moreno No tak pchał vara do momentu w którym var był linczowalny zmienił narrację jak dostał var twardą obronę ode mnie, pierluigiego i wegnera chyba, wtedy mógł być dalej podejrzewany, ale stał się dzisiaj nielinczowany, coś tak moreno więc dla mnie Dembele w mafii to praktycznie mechaniczne uniewinnienie dla VARa Edit: Wenger: czytałem, nie zgadzam się, przyznaję że jestem głęboko w tunelu i to może być pepe, to juz chyba wiele nie zmienia Jak jeszcze bliźniak jakoś jest w PoE to już zupełnie hmm, w ten sposób, no możliwe od Ciebie i Wagnera rzeczywiście poszła twarda, Perluigi tam przebąknął i je trzecie danie obiadu no ale czemu wtedy Dembele zmienił cel z VAR na mnie, rozumiem, że VAR był słabiej linczowalny po tych obronach, ale ja za chuja bym nie padł, na pewno nie szybciej niż VAR chyba że obrona VARu to kłopoty i bliska śmierć Dembele i już grał pod to, żeby VARu nie uniewinnić możliwe też, że wolta na mnie to tak po chuju i tak naprawdę chciał upchać dziennikarza na plecach Grubego
|
|