|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 17:24:19 GMT 1
wiecie co też się złapałem na tym że Edgar fajny bo mnie uniewinnił No ale ja nie napisałem, że go atakowałeś, tylko że chciałeś jego pozycję podkopać 8)
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:25:49 GMT 1
via mobile
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 17:25:49 GMT 1
Ja tego tak nie odczytalem
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 17:29:28 GMT 1
No bo to jest zajebisty post i jakby był jednym z wielu to by to umknęło, to tylko taki kamyczek do lawiny myśli że w sumie ten Edgar jest uniewinniany bo uniewinnia Problem w tym że czytając te pozostałe posty moreno widzę albo „0” jako same ruchy niekorzystne dla miasta i niewiele ponad to
No sorry, ja teraz napisałem wszystko, będziemy o tym gadać jutro, zostawiam sobie te dwa posty na do 20 i spadam
edit w zasadzie to 4 posty bo trzy to limitu a głos oddany
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 17:49:56 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 17:49:56 GMT 1
No bo to jest zajebisty post i jakby był jednym z wielu to by to umknęło, to tylko taki kamyczek do lawiny myśli że w sumie ten Edgar jest uniewinniany bo uniewinnia Problem w tym że czytając te pozostałe posty moreno widzę albo „0” jako same ruchy niekorzystne dla miasta i niewiele ponad to No sorry, ja teraz napisałem wszystko, będziemy o tym gadać jutro, zostawiam sobie te dwa posty na do 20 i spadam edit w zasadzie to 4 posty bo trzy to limitu a głos oddany Obrzydliwiec
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:01:56 GMT 1
brzuszek mnie boli
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 6, 2024 18:02:10 GMT 1
Fajny niewinny Piłka jesteś Super post na poprzedniej stronie Który, bo kilka ich tam bylo? Ale w sumie jak ten Dembele naprawdę jest w mafii, to wychodzi, że wczoraj mafia próbowała wpychać na świecznik Byrona, choćby takim postem: mafiacorner.boards.net/post/126622. Tylko potem po paru godzinach się wycofał. Ale i tak chyba ten Byron byłby wtedy niewinny. Ja czytałem moreno z nową wiedzą i się nie zgadzam bo chyba właśnie ten sam post został zacytowany przez moreno i było „słucham państwa proszę o opinie” a jemu samemu odpisał że „dziwny fragment wybrałeś żeby się przyczepić ale będę socjalny” i całkowicie zostawił temat Jak się ja z nim gryzłem to nie miał oporów żeby gdzieś odbić piłkę, tutaj nie chciał Mnie się para Dembele-Moreno nie skleja. Po co by miał Dembele pisać posta na Moreno, żeby potem się z tego wycofać? No tak pchał vara do momentu w którym var był linczowalny zmienił narrację jak dostał var twardą obronę ode mnie, pierluigiego i wegnera chyba, wtedy mógł być dalej podejrzewany, ale stał się dzisiaj nielinczowany, coś tak moreno więc dla mnie Dembele w mafii to praktycznie mechaniczne uniewinnienie dla VARa Edit: Wenger: czytałem, nie zgadzam się, przyznaję że jestem głęboko w tunelu i to może być pepe, to juz chyba wiele nie zmienia Jak jeszcze bliźniak jakoś jest w PoE to już zupełnie hmm, w ten sposób, no możliwe od Ciebie i Wagnera rzeczywiście poszła twarda, Perluigi tam przebąknął i je trzecie danie obiadu no ale czemu wtedy Dembele zmienił cel z VAR na mnie, rozumiem, że VAR był słabiej linczowalny po tych obronach, ale ja za chuja bym nie padł, na pewno nie szybciej niż VAR chyba że obrona VARu to kłopoty i bliska śmierć Dembele i już grał pod to, żeby VARu nie uniewinnić możliwe też, że wolta na mnie to tak po chuju i tak naprawdę chciał upchać dziennikarza na plecach Grubego Pamiętajcie, że jeśli Dembele jest w mafii z Pepe albo z którymś z plottwistów, to mu wszystko jedno, czy pcha VAR, czy Byrona, po prostu szedł w tego, którego miał szansę wepchnąć przed siebie.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:02:10 GMT 1
i wcale forbrich chamie nie jadłem trzech talerzy
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:05:10 GMT 1
natomiast przyznam szczerze nie chce mi się dziś grać i trochę dużo mam na głowie
co z tym zrobimy?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:05:44 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:05:44 GMT 1
nic, jutro pogramy
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:06:45 GMT 1
nie chcę varu, uważam, że wokół pmsa zagrał na nieświadomce, o ile forbrich tam przyjął według mnie wygodną postawę i pięć razy przypominał, że no on to chciał klimka, ale mu wyperswadowali X i Z (i oczywiście nie ma tam mojego nicku, bo od początku ten skurwysyn pierdolony ma jakąś agendę na mnie i subtelnie dyskredytuje), więc super bijemy pmsa
o tyle var zagrał po prostu jak debil ostatni jebany, a umówmy się, masz pmsa w drużynie to albo go ciągniesz albo zgarniasz na nim creditsy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:07:06 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 18:07:06 GMT 1
Fajny niewinny Piłka jesteś Super post na poprzedniej stronie Który, bo kilka ich tam bylo? Ja czytałem moreno z nową wiedzą i się nie zgadzam bo chyba właśnie ten sam post został zacytowany przez moreno i było „słucham państwa proszę o opinie” a jemu samemu odpisał że „dziwny fragment wybrałeś żeby się przyczepić ale będę socjalny” i całkowicie zostawił temat Jak się ja z nim gryzłem to nie miał oporów żeby gdzieś odbić piłkę, tutaj nie chciał Mnie się para Dembele-Moreno nie skleja. Po co by miał Dembele pisać posta na Moreno, żeby potem się z tego wycofać? hmm, w ten sposób, no możliwe od Ciebie i Wagnera rzeczywiście poszła twarda, Perluigi tam przebąknął i je trzecie danie obiadu no ale czemu wtedy Dembele zmienił cel z VAR na mnie, rozumiem, że VAR był słabiej linczowalny po tych obronach, ale ja za chuja bym nie padł, na pewno nie szybciej niż VAR chyba że obrona VARu to kłopoty i bliska śmierć Dembele i już grał pod to, żeby VARu nie uniewinnić możliwe też, że wolta na mnie to tak po chuju i tak naprawdę chciał upchać dziennikarza na plecach Grubego Pamiętajcie, że jeśli Dembele jest w mafii z Pepe albo z którymś z plottwistów, to mu wszystko jedno, czy pcha VAR, czy Byrona, po prostu szedł w tego, którego miał szansę wepchnąć przed siebie. Jestem w uprzywilejowanej pozycji i mogę z niej wykluczyć tę ostatnią opcję. I w sumie jakby mu zależało tylko na wpychaniu w kolejkę przed siebie, to czemu nie mnie? Szczerość mi od Dembele emanuje.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:07:23 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:07:23 GMT 1
ale dembele przyklepany ziomek
e: to do perluigi
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 18:07:40 GMT 1
Ej ej, tylko nie jebany
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:09:27 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 18:09:27 GMT 1
ale dembele przyklepany ziomek
e: to do perluigi
No widzę właśnie, tak tylko mówię.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 18:10:07 GMT 1
A sory brainfart
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:11:14 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:11:14 GMT 1
problem z tobą taki Pepe, że ty kontestujesz, bronisz, a alternatywy nam nie podajesz
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:11:28 GMT 1
wspominam o tym, no bo mam jakieś białko na forbricha ale w głównej mierze wynika ono z tego jak uważam, ze tańczy se wokół mojej osoby, do tego niejasna (bo za szybko wynikowa) relacja z piłką i niezrozumiałe przeze mnie pomijanie osoby ryśka w pressie przez prawie wszystkich
definicja pierdzielca, który się wygodnie ustawił, a lincz mu tego nie zreorganizował
ale byłoby z mojej strony niepoważnym jakbym 19:08 w trakcie meczów i jeszcze mając w perspektywie wyjście urodzinowe na które nie chcę iśc bo boli mnie brzuszek zaczął agitować na ryśka, więc jeśli mamy się napierdalać i nie dostanę od mafii gonga w czoło o 22, to jeszcze się napierdalać będziemy
no i tutaj w tym wszystkim jest postać paczula, którą ja dzielę sobie teraz na dwa włosy
pierwsze to jest paczul do pmsa
drugie to jest pms do paczula
drugie muszę przeczytać, z pierwszego paczul mi się nie podobał, widziałem, że pisaliście, że no on niewinny po tych interakcjach, nie zgodzę się, dla mnie to jedyny zawodnik w stawce, który tego pmsa mógł trochę podbić, podratować i generalnie w delikatny sposób to robił
no tylko chuja mu wyszło, więc czy to nie jest znowu paczul schroedingera, co jakby musiał, to by mu wyszło?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:13:22 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 18:13:22 GMT 1
problem z tobą taki Pepe, że ty kontestujesz, bronisz, a alternatywy nam nie podajesz A co ja was oszukiwać będę, nie mam jej po prostu.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:14:28 GMT 1
no to zostawmy se tego forbricha i paczula, powiedzmy, siła przyjaźni może zawsze znajdzie drogę, a jak nie, to będą nieprzyjemności
paczul kmini w tej edycji mniej więcej to co ja, przynajmniej momentami, z forbrichem nie mam żadnej więzi, nie czuję jej w ogóle, w ogóle jakbym miał go historycznie porównać do jakiegoś gracza (I ZAZNACZAM NIE WIEM KIM JEST FOBRRYCH, CHODZI MI O TO ŻE BYŁ TAKI GRACZ, TO CHYBA DOZWOLONE?), to do Denholma Reynholma, jak ktoś nie zna, to niech sobie wejdzie w members i poczyta, dlatego jestem BARDZO ciekawy, skąd mięta Piłki do Rysia
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 18:16:02 GMT 1
(I ZAZNACZAM NIE WIEM KIM JEST FOBRRYCH, CHODZI MI O TO ŻE BYŁ TAKI GRACZ, TO CHYBA DOZWOLONE?) xD
|
|