|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:16:32 GMT 1
kompletnie nie kumam o co chodzi z tą kawalerką i kawalerskim byrona, widocznie jestem poza jakimś kółeczkiem adoracji, no to powiem tak
gratuluję na nowej drodze życia chłopie, gratuluję własnego m2, nie wiem nawet
ale grasz jak jakiś dzban jebany i dla mnie to jest chyba prognostyk do tego, żeby uznać Cię za niewinnego
no nie czuję po prostu, żeby były jakiekolwiek szanse na porobienie mnie ze strony Byrona, który wnosi chaos na poziomie total, między które wplata całkiem rozsądne przemyślenia (ze dwa takie posty) i skamlanie o jakąś prywatę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:17:05 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:17:05 GMT 1
jak mamy czuć więź Perluigi, jak dziś ciebie nie było, w d0 jakieś memłanie o niezrozumieniu mema i szkołach, a w d1 robiłeś akcje i przepytania przed linczem, po których liczyłem, że wyciągniesz jakieś wnioski, a wychodzisz ze zwrotką oskarżeń, bo brzydko wg ciebie oskarżyłem
nwm czy ktokolwiek czuje więź z tobą
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:17:13 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 18:17:13 GMT 1
No tak na granicy faulu bym powiedział, ale sędzia się reperkusji obawiać nie musi hehe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:18:34 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:18:34 GMT 1
No tak na granicy faulu bym powiedział, ale sędzia się reperkusji obawiać nie musi hehe VAR zweryfikuje!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:19:43 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 18:19:43 GMT 1
Przecież ja nic nie robię, to jak wprowadzam chaos? Tym że widzę mafie w varze, a Ty nie?
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 6, 2024 18:20:02 GMT 1
Jest git, podtrzymuję decyzję z boiska
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:21:54 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 18:21:54 GMT 1
Moje jedyne spuścizny to piątka niewinnych, var podejrzany i reszcie nie ufam. Nie wiem czy gdzieś mieszam, nie wiem w czym wam przeszkadzam bo gram tak że tego nie kontroluję
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:22:15 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 18:22:15 GMT 1
Ale skoro kolejna osoba mówi mi że jestem zjebany to przyjmuje że jestem
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:23:19 GMT 1
no to powiedzmy jak w polach, które budziłyby moje obawy mam tak (kolejność nieprzypadkowa, to jest jakieś równanie współczynnika xPorobienie podzielone przez xRealizowaneporobienie razy xNieufność)
1. Byron 2. Paczul 3. Piłka 4. Forbrich
no i najniżej leżący na tej skali jest Forbrych, którego powiedzmy dałbym se na żółto, więc można powiedzieć fajrant, a jak będę musiał konkertnie wykrystalizować myśli, to wykrystalizuję, no i to będzie naprzeciw Forbrycha, więc huj nie będzie mi pisał przynajmniej, że jestem niezrozumiały, bo jak KTOŚ CHCE TO MNIE ROZUMIE
był też taki moment, że ten Forbrych jebany czyste gagarskie cntrl c + cntrl v z tekstu, który zabrał mi MVP, bo oczywiście najpierw chciałem wyłapać najpierw bardziej groźnego mafiozę niż mniej groźnego na którego inny kolega zrobił analizę, poczytał mi za jakieś hammerowanie PSMa i o tym mówię w sumie w kontekście jego postaci
ja może mam w sobie trochę teatru, trochę beki, do tego trochę ego i autyzmu, ale nie widzę szansy, że chłop mi koło gara próbuje robić od samego początku na rzeczach, które dla reszty są, wydaje mi się, oczywiste
więc powiedzmy to poczytuję za złą wolę
Judasz na szczęście nie żyje, więc nie musimy się kłócić, kto zajebał PSMa, zresztą uważam, że bardziej Judasz niż ja, bo ja jeszcze orbitowałem gdzies tam w trójce/dwójce jak on juz byl prawie pewien, ale kurwa Forbrych omijający mnie w kontekście wyperswadowania Klimka i potem, że do PSMa dołożyłem analizę jak leżał XD
to jest albo townslip głupoty, albo jak wspominałem, agenda
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:25:34 GMT 1
jak mamy czuć więź Perluigi, jak dziś ciebie nie było, w d0 jakieś memłanie o niezrozumieniu mema i szkołach, a w d1 robiłeś akcje i przepytania przed linczem, po których liczyłem, że wyciągniesz jakieś wnioski, a wychodzisz ze zwrotką oskarżeń, bo brzydko wg ciebie oskarżyłem nwm czy ktokolwiek czuje więź z tobąco to jest w ogóle za rodzaj tekstu? a to jest gra na czucie więzi, czy na łapanie mafii? przypierdalasz się do moich metod od początku, a sam nie zrobiłeś nic pytanie jest o to, dlaczego Piłka czuje więź z Tobą, a nie czy ja jestem wiązalny nawet tutaj ja widzę złą wolę z Twojej strony dlatego nie rozumiem dlaczego jesteś na jakiejkolwiek pozycji, która by Ci dawała możliwość rozsądzać takie rzeczy, zamiast zbierać hammerfisty, bo w mojej skromnej opinii nie dałeś niczego, co by powodowało, że możesz se pisać, że ja memłam
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:28:11 GMT 1
no ale już chuj, forbrychem się trzeba zająć później, jak ktoś tu gra powermafię z tyłu, no to on albo węgier, którego w sumie nawet nie wymieniłem w powyższej czwórce, bo zapomniałem, że w ogóle gra
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:30:37 GMT 1
no i teraz śmiesznie
bo ja nie mam żadnego białka na to, że Dembele jest niewinny
ale nie mam też białka na to, że jest winny
tylko, że ten Dembele jebie Forbrycha jak jakiegoś śmiecia, a na Forbrycha to w sumie nie wpływa
no i Dembele też bije Piłkę, który z kolei ssie kutasa Forbrycha od startu
no to jeśli uważam, że mafia to nie jest jakiś zbiór PSM - Dembele - Pepe, czy inne zoo, to ja nie mam prawa myśląc co myślę o Forbrychu iść w Dembele
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:31:03 GMT 1
nie czytałem dokładnie co tam na tego Dembele idzie, więc mogę być chujem do szczania
GOL
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:32:49 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 18:32:49 GMT 1
dobra poddaje sie fajnie sie gralo
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:33:31 GMT 1
ale z czystej strategii rozgrywki, no to kurwa, mamy chłopa co się w 115 poście żegna, a wcześniej se jebie tego Forbrycha i Piłkę, przecież to jest waving white flag
i jak uważam, że var może być niewinny, bo po prostu gra głupio, ale as expected
o tyle dembele może być niewinny na tych samych zasadach co było gadane o klimku po 7 postach, cojones vs ryzyko, a dodatkowo ma chłop u mnie plusa, bo nie boi się lecieć w nienaruszalne pozycje
no tylko na minus tutaj to głosowanie na var, bo powiedzmy, jest jeszcze furtka, że mensa mnie odrzuca i dembele z byronem siedzą zjarani na tym samym kawalerskim czy w tej samej kawalerce i się śmieją z łysego sędziego
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:34:13 GMT 1
ja na VAR nie bede glosowal jednak na Moreno tez raczaj nie Fryzjer albo Davids to czemu nie zmieniasz głosu dembele
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:36:38 GMT 1
no i teraz dalej
ten edgar raczej niewinny, no mam do chłopa dobry wajb od początku, leci se kontrowersyjnie swoim jednostajnym tempem
klimek i pepe nie zyskali nic po rozpoczęciu aktywności, chociaż imo więcej luzu (niekoniecznie jest tak, że trudniejszego do zagrania) ma pepe i ten luz szanuję
fobrych, byron, paczul, piłka pisałem
GOL
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:38:55 GMT 1
zostaje Gruby co go wczoraj miałem za dziennikarza no i imo trochę dziwna, akcja, bo jak ktoś osiadł na laurach, to właśnie Grubas vel Bestia, Piłka miała MIP między startem a dalszym ciągiem D1, to Grubas jest WIP między D1 a teraz, nie wiem czy podzielacie moje zdanie, proszę o komentarze
Wenger, co dla mnie jest totalną niewiadomą, bo mam chłopa za przezroczystego i nie wiem czy to efekt jakiejś tożsamości, ergo efekt nieocenialny, czy co, więc powiedzmy ten slot trzeba z ostrożnością i mocno przemaglować, szczególnie, że czuję wajb w temacie, że dostał podobną pozycję co Forbrych ZA NIC
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:40:35 GMT 1
no i poza tym, to już zaraz sprawdzę o kim nie pisałem, ale jak wczoraj jeszcze miałem wrażenie, że wiem kim będzie dziennikarz tak dzisiaj ni chuja
i bliźniaków też już nie kminię ACZKOWLIEK MAM PODEJRZENIA
zakładając, że dziennikarz celowo zmienia styl pisania i robi jakiś miszmasz jak jakiś dzban, to mamy jeden teoretycznie cięższy slot mechanicznie uniewinniony
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:42:37 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:42:37 GMT 1
ja jestem dziennikarzem, outowalem się, nie czytałeś?
|
|