|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:44:17 GMT 1
a druga kwestia jest taka, że jak dobrze kminię, to bliźniaki są bekowe, ale też czyszczą przedpole max
nie będę z oczywistych powodów robił w związku z tym czystej drabinki, ale moim zdaniem opcje są dwie:
a) jestem debilem -> w mafii będzie Dembele z Byronem na kiju, ewentualnie wsparciem jakiegoś Arsene (no i tutaj disclaimer, że na pewno nie Dembele z Byronem i Paczulem, bo moim zdaniem nie ma tu fałszu, sztuczności i aktorstwa w relacji Byron - Paczul) b) jestem w mensie -> no i mafia to jednak nie są takie łomki ostateczne i tutaj na ten moment uważam, że najbardziej prawdopodobna jest opcja PMS - Forbrych - Piłka, ale mój problem polega z tym, że jakbym Piłkę rozpatrywał indywidualnie, to bym go do mafii nie dał, ale on jest kurwa przyklejony z niewiadomego powodu do tego Forbrycha c) wariant pośredni -> no tutaj musiałbym się w jakimś elementarzu mylić a jednocześnie nie być debilem i mafia to np Klimek z Pepe, ale z różnych powodów uważam to za nieprawdopodobne na ten moment
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:44:47 GMT 1
ja jestem dziennikarzem, outowalem się, nie czytałeś? to napisz kutasie posta dziennikarskiego w którym piszesz COLINA MAM CIĘ W DUPIE
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:45:22 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:45:22 GMT 1
już nie mam postów na dziennikarskim
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 18:47:24 GMT 1
No po linczu napiszesz po problemie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:47:36 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:47:36 GMT 1
hehehe
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:48:21 GMT 1
mój problem polega na tym, że najchętniej zlinczowałbym dziś Forbrycha/Piłkę, bo nawet jak nie wejdzie i jestem debilem/nie jestem debilem, ale się mylę, to przynajmniej trop jednego z nich, najbardziej Piłki pewnie do odpuszczenia i można wtedy iść w drugą mańkę, a i jakieś claimy się będą pojawiać
no ale uważam to za niezgodne ze sztuką, że wbijam sobie 19:46 z bolącym brzuszkiem i w sumie pierdolę commentary, a nie ma tu wiele białka
jednoczesnie nie leży mi ten Dembele, bo jeśli mam rację, to ginie ziomek, który myśli tak samo jak ja, jest niezależny, niezrzeszony i razem powinniśmy właśnie zdobywać świat
na koniec więc ląduje z chujem w dupie, bo Varu też nie chcę, Paczul, Wenger są tak samo niezgodni ze sztuką, a jeszcze z Paczulem chyba będzie można gadać, z Wengerem to nie wiem
no i co?
no zostaje mi Byron, ale przecież nie zakurwię gościa na kawalerskim w kawalerce co do którego nie mam bezpośrednio żadnych przemyśleń o winie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:49:50 GMT 1
Fryzjer jedyny rozsądny poza mną tutaj Koniec postów, przekazuje ci pałeczkę Do zoba po 20 no gruby degrengolada dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:51:25 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:51:25 GMT 1
jak mamy czuć więź Perluigi, jak dziś ciebie nie było, w d0 jakieś memłanie o niezrozumieniu mema i szkołach, a w d1 robiłeś akcje i przepytania przed linczem, po których liczyłem, że wyciągniesz jakieś wnioski, a wychodzisz ze zwrotką oskarżeń, bo brzydko wg ciebie oskarżyłem nwm czy ktokolwiek czuje więź z tobąco to jest w ogóle za rodzaj tekstu? a to jest gra na czucie więzi, czy na łapanie mafii? przypierdalasz się do moich metod od początku, a sam nie zrobiłeś nic pytanie jest o to, dlaczego Piłka czuje więź z Tobą, a nie czy ja jestem wiązalny nawet tutaj ja widzę złą wolę z Twojej strony dlatego nie rozumiem dlaczego jesteś na jakiejkolwiek pozycji, która by Ci dawała możliwość rozsądzać takie rzeczy, zamiast zbierać hammerfisty, bo w mojej skromnej opinii nie dałeś niczego, co by powodowało, że możesz se pisać, że ja memłam mój tekst to przecież była odpowiesz na "z forbrichem nie mam żadnej więzi, nie czuję jej w ogóle" a nie jakieś nawiązania do piłki uważam, że so far nie pokazywałeś solvingu, zrozumiałej prezencja w temacie, partnerstwa stąd uznałem, że to, że nie czujesz ze mną więzi jest irrelevant, gdyż oceniłem twoję grę jako nieszukającą więzi VAR wytykał ci, że nie przechodzisz do rzeczy, Gruby, że lakoniczny, więc niezbyt zasadny ten spin, że tylko Forbrichowi coś nie siedzi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:53:03 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:53:03 GMT 1
czyli ty jebnales we mnie, że nie czujesz ze mną więzi, ja ci wytknalem, że z tobą się nie da czuć, a ty mi na to "co to jest w ogóle za rodzaj tekstu? a to jest gra na czucie więzi, czy na łapanie mafii?"
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:53:22 GMT 1
no ale finalnie, nie z głębokiej analizy, ale z tego, że sobie wchodzę w temat i go wertuję
no to jakby nie jedna rzecz, to ja bym zakurwił Klimka dziś
raz, że flashbacki z Wietnamu
dwa, to co było jego siłą wczoraj, dzisiaj jest jego słabością (bo w skrócie przeczytałem co to za piłkarz), czyli ta bezczelność za którą go broniłem już nie działa na jego korzyść
trzy, merytoryki zero
no niestety Arek Klimek trochę rururururkowiec i jest dosłownie JEDNA rzecz która mnie odżegnuje od głosu na niego
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:57:14 GMT 1
co to jest w ogóle za rodzaj tekstu? a to jest gra na czucie więzi, czy na łapanie mafii? przypierdalasz się do moich metod od początku, a sam nie zrobiłeś nic pytanie jest o to, dlaczego Piłka czuje więź z Tobą, a nie czy ja jestem wiązalny nawet tutaj ja widzę złą wolę z Twojej strony dlatego nie rozumiem dlaczego jesteś na jakiejkolwiek pozycji, która by Ci dawała możliwość rozsądzać takie rzeczy, zamiast zbierać hammerfisty, bo w mojej skromnej opinii nie dałeś niczego, co by powodowało, że możesz se pisać, że ja memłam mój tekst to przecież była odpowiesz na "z forbrichem nie mam żadnej więzi, nie czuję jej w ogóle" a nie jakieś nawiązania do piłki uważam, że so far nie pokazywałeś solvingu, zrozumiałej prezencja w temacie, partnerstwa stąd uznałem, że to, że nie czujesz ze mną więzi jest irrelevant, gdyż oceniłem twoję grę jako nieszukającą więzi VAR wytykał ci, że nie przechodzisz do rzeczy, Gruby, że lakoniczny, więc niezbyt zasadny ten spin, że tylko Forbrichowi coś nie siedzi masz rację, ale połowicznie, bo faktycznie skupiłem się tylko na elemencie lizania Ci jaj przez Piłkę w odpowiedzi, bo zapomniałem, że tak pisałem o sobie no ale nadal to jest nierelewantne, bo mnie chuj boli kto czuje więź ze mną, interesuje mnie z kim ja mam więź, więc mówienie, że jeszcze XY nie czują więzi ze mną nie ma żadnego wpływu na to co ja powiedziałem i nawet obok nie stoi ergo, ja nie mam pretensji, że Forbrychowi coś nie siedzi, mam zasadne podejrzenia w jaki sposób prezentuje to, co mu nie siedzi a najbardziej mnie zastanawia, że jednocześnie w żaden sposób nie siedzisz mi Ty porównam to sobie do gry z Judaszem - no możemy se wrzucać całą grę nawet, ale są mocne momenty, gdzie pchamy wózek razem Ty jesteś dla mnie totalnie obcym ciałem w rozgrywce, jakbym miał ziomka z klasy z którym przez sześć lat podstawówki nie zamieniłbym słowa
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:57:36 GMT 1
czyli ty jebnales we mnie, że nie czujesz ze mną więzi, ja ci wytknalem, że z tobą się nie da czuć, a ty mi na to "co to jest w ogóle za rodzaj tekstu? a to jest gra na czucie więzi, czy na łapanie mafii?" no ale niech Ci będzie, że to słuszne xd
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:59:18 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo! Na dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników: dembele, VAR, Pepe Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy: Pierluigi, Gruby na bramce, Piłka, Arsene Wenger Powodzenia! to weź powiedz Forbrych o chuj ci chodzi z tymi gwarancjami
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 18:59:38 GMT 1
jak jesteś dziennikarzem to pewnie możesz to od ręki wyjaśnić, nie?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 18:59:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 18:59:57 GMT 1
gwarancja = spoko ziomki
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:00:34 GMT 1
no i dlaczego jestem spoko ziomkiem, jak wybrałeś sobie chyba od początku rozgrywki mnie wkurwiać?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:01:03 GMT 1
dobri mudzin z afrika hahahaha
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:01:15 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:01:15 GMT 1
bekę z Ciebie kręcę, dziennikarzem jest Davies xD
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:01:23 GMT 1
Fryzjer jedyny rozsądny poza mną tutaj Koniec postów, przekazuje ci pałeczkę Do zoba po 20 no gruby degrengolada dzisiaj sam jesteś kurwa degrengolada, byłem i pisałem cały czas jak miałem posty, a tera wielki pan wchodzi i wyzywa bo mu się nie podobają moje wnioski
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:01:35 GMT 1
dembouz kogo bijemy na ryj? pomoz mi cie bronic
|
|