dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:01:37 GMT 1
nie wiem jak ocenić to co robi teraz Pierluigi
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:01:41 GMT 1
jak dembele nie jest w mafii to chuj mu w dupe za to zachowanie kurewskie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:02:29 GMT 1
no gruby degrengolada dzisiaj sam jesteś kurwa degrengolada, byłem i pisałem cały czas jak miałem posty, a tera wielki pan wchodzi i wyzywa bo mu się nie podobają moje wnioski ty no pisze o tobie twoim jezykiem i ci sie nie podoba?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:02:41 GMT 1
jak dembele nie jest w mafii to chuj mu w dupe za to zachowanie kurewskie jakie konkretnie?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:02:50 GMT 1
a piłka z fryzjerem to gracze któzy lubią se razem pograć ale rzadko mają okazję, to już przecież running gag
i na 100% nie ma tam dwóch mafii, a imo niewielkie szanse na jedną
pierlugi chyba niewinny, tylko dzban
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:03:09 GMT 1
jak dembele nie jest w mafii to chuj mu w dupe za to zachowanie kurewskie jakie konkretnie? ty czytasz temat czy tylko udajesz? xD
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:03:11 GMT 1
bekę z Ciebie kręcę, dziennikarzem jest Davies xD no widze wlasnie, gratulacje dla was wszystkich kurwa
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:03:34 GMT 1
dembouz kogo bijemy na ryj? pomoz mi cie bronic Dobra, wydaje mi się, że rozwiązałem jakieś pół zagadki, może większe pół. W całą chyba sam nie wierzę, za proste by to było, a ja mam też za dużo wątpliwości, żeby przyjąć, że można się rozejść i pora na csa. Wiem, że ludzie mają problemy z czytaniem długich postów, więc w miarę możliwości postaram się zrobić to max konkretnie, chociaż i tak raczej wyjdzie długie (spoiler: nie takie długie).
Jak widać mój czyściec jeszcze się nie skończył, chociaż uważam że paradoksalnie w tej edycji nie mogę sobie nic zarzucić, może dzisiejszy dzień mogłem/powinienem zagrać lepiej, ale to temat na dyskusję już po edycji, wypadkowa tego, że w mojej głowie wszystko stało się jasne w momencie claimu dziennikarza i tego, że uczestnictwo w grze i najebanie przeze mnie over 6 stron postów nic nie da, miasto mi nie uwierzy, bo moje granie w sposób niemerytoryczny – jestem niemerytoryczne. Tak więc do rzeczy, jak już najnowsza i trochę starsza historia pokazuje – jeśli chodzi o przekonywanie innych do swoich racji w momencie, gdy jestem pod obstrzałem, można określić to naukowym określeniem „chujnia”, ale mimo to spróbuję. ===== Część pierwsza – dlaczego nie jestem winny.Nie jestem winny, ponieważ cała moja gra opiera się na luzie, żarcie i zabawie. Nie interesuje mnie to, że opuszczę rozgrywkę, zlinczujecie mnie, interesuje mnie to, że złapałem z dwóch niewinnych i jednego potencjalnego mafioze. Ogólnie uważam że sytuacja jest dobra, natomiast jest kilka kwestii do przemyślenia. Moje przyznanie się do winy to był oczywisty bait. Najlepiej wypadł tu Paczul, który się podpalił i według mnie będzie pewnym niewinnym. Wenger też dobrze zareagował, ale tutaj zalecam troszkę ostrożności. Skompromitował się natomiast Ryszard Forbrich, po moim claimie: dobra poddaje sie fajnie sie gralo Zareagował zmianą głosu: Uważam, że jego późniejsza reakcja i posting były sztuczne i trochę nie wiedział jak się zachować - wynika to wszystko oczywiście z nadwiedzy. Paczul założył klapki na oczy i to go uniewinnia. Ryszard Forbrich zaczął natomiast kluczyć w swoich postach: Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. imo PMS by ich planu nie sprzedał, bo by dostał srogi opierdol na mafijnym xD no ale Dembele na koniec odpuścił VARa, Paczul, i mówił, że ja albo dziennikarz 🤷 pytanie, czy VAR dziś chciał pchać bardziej Moreno czy Dembele, z pamięci to chyba chętniej wchodził w interakcje z Moreno No tak pchał vara do momentu w którym var był linczowalny zmienił narrację jak dostał var twardą obronę ode mnie, pierluigiego i wegnera chyba, wtedy mógł być dalej podejrzewany, ale stał się dzisiaj nielinczowany, coś tak moreno więc dla mnie Dembele w mafii to praktycznie mechaniczne uniewinnienie dla VARa Edit: Wenger: czytałem, nie zgadzam się, przyznaję że jestem głęboko w tunelu i to może być pepe, to juz chyba wiele nie zmienia Jak jeszcze bliźniak jakoś jest w PoE to już zupełnie hmm, w ten sposób, no możliwe od Ciebie i Wagnera rzeczywiście poszła twarda, Perluigi tam przebąknął i je trzecie danie obiadu no ale czemu wtedy Dembele zmienił cel z VAR na mnie, rozumiem, że VAR był słabiej linczowalny po tych obronach, ale ja za chuja bym nie padł, na pewno nie szybciej niż VAR chyba że obrona VARu to kłopoty i bliska śmierć Dembele i już grał pod to, żeby VARu nie uniewinnić możliwe też, że wolta na mnie to tak po chuju i tak naprawdę chciał upchać dziennikarza na plecach Grubego ===== Część druga – metoda eliminacji
Dobra, to jeszcze lista moich aktualnych readów. Nie wrzucam jej od razu, niezależnie od tego czy trafiłem Fryzjera czy nie, czy trafiłem pozostałych czy nie, niech się ludzie i mafiozi odniosą do samej tej treści, bez zakrzywienia moimi pozostałymi readami. Teraz tak: jeden disclaimer – część tych readów spokojnie może być do wyjebania, jeżeli Fryzjer jest niewinny, natomiast macie moje słowo że najpierw zrobiłem ready, a potem mi został m. in. Fryzjer i dlatego go podejrzewam, a nie uniewinniam innych, bo Fryzjer. Starałem się odseparować te dwie sprawy, tam gdzie mi sprawa Fryzjer wpływa na read, to wprost to napiszę, ale w sumie nie umiem powiedzieć czy to jest kolejność z czy bez uwzględnienia tej kwestii, no jest tak i huj. Nie chcę też już się jakoś rozpisywać na sto fajerek, bo nie o to chodzi, raczej krótko, po prostu chcę UWOLNIĆ MYŚL, która mi towarzyszy przy czytaniu danego gracza.
Do grupy niewinnych wrzucam: Paczul - uniewinniła go reakcja na mój bait. Jak na moje całkowicie naturalna - on uwierzył w to, że jestem winny i wywęszył mafioze.
Gruby na bramce - operuje na podobnych estymatorach co ja, bardzo często nasze uwolnione myśli są do siebie podobne, chociaż powstawały niezależnie. To dla mnie oznaka miastowości.
Piłka - gra naturalnie i niewinnie, jego posty są mięsokrwiste a spostrzeżenia celne i słuszne. I to jest w sumie jedyne co mogę jej zarzucić - gra zbyt dobrze i czysto. Pierluigi - pewnie będzie niewinny ale na pewno mniej niewinny niż reszta z tej grupy,
Grupa szara: Wenger - no nie przekonuje mnie ten Wenger, jest całkowicie szary, nie chce mi się go czytać, myli się co do mnie za każdym razem, ale na mój fake claim zareagował dobrze, więc.... chuj wie.
Pepe Pan Dziobak - jeden i drugi wygląda dobrze i naturalnie, ale z szacunku do pracy której nie włożyli daje ich na szaro.
Klimek - jeden i drugi wygląda dobrze i naturalnie, ale z szacunku do pracy której nie włożyli daje ich na szaro. Kolejność ma znaczenie. Grupa winna: Ryszard Forbrich - już pisałem, jak na moje to on nas oszukuje. Jest sztuczny. Kombinował wczoraj, żeby wypchnąć Klimka przed PMS - tak się nie robi, ktoś prócz mnie również to zauważył. Dodatkowo mam takie nieodparte wrażenie, że Ryszard Fobrich boi się Luigiego i robi wszystko żeby mu nie nadepnąć na odcisk! Luigi to taki megantypatyczny gracz, że ja np mam w niego wyjebane i nawet nie chce mi się z nim podejmować współpracy, a Forbrich robi wszystko żeby się z nim zbratać, np ta interakcja: no to zostawmy se tego forbricha i paczula, powiedzmy, siła przyjaźni może zawsze znajdzie drogę, a jak nie, to będą nieprzyjemności paczul kmini w tej edycji mniej więcej to co ja, przynajmniej momentami, z forbrichem nie mam żadnej więzi, nie czuję jej w ogóle, w ogóle jakbym miał go historycznie porównać do jakiegoś gracza (I ZAZNACZAM NIE WIEM KIM JEST FOBRRYCH, CHODZI MI O TO ŻE BYŁ TAKI GRACZ, TO CHYBA DOZWOLONE?), to do Denholma Reynholma, jak ktoś nie zna, to niech sobie wejdzie w members i poczyta, dlatego jestem BARDZO ciekawy, skąd mięta Piłki do Rysia jak mamy czuć więź Perluigi, jak dziś ciebie nie było, w d0 jakieś memłanie o niezrozumieniu mema i szkołach, a w d1 robiłeś akcje i przepytania przed linczem, po których liczyłem, że wyciągniesz jakieś wnioski, a wychodzisz ze zwrotką oskarżeń, bo brzydko wg ciebie oskarżyłem nwm czy ktokolwiek czuje więź z tobą Byron Moreno - taki dobry chłopak, który moim zdaniem nie próbuje wpływać na rozgrywkę, nie boi się konfrontacji, ale też nie jest w tych konfrontacjach siłą dominującą i dlatego też wygląda asekuracyjnie
VAR? - Z Varem jest taki problem, że kiedy był SMOKE wokół niego, to tłumaczył się z wszystkiego jak PMS, a jak smoke ustał to zniknął z rozgrywki. Ja chociaż stałem z mieczem i walczyłem jak wojownik.
Myślałem napisać trochę więcej i bardziej śmiechowo, trochę potrollować coś tam ale jakoś nie mam weny. W sumie chujowa ten post ale niech to będzie testament, uniewinnienia najważniejsze
===== Część trzecia – podsumowanie
ssajcie moje koko-dżambo
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:03:56 GMT 1
sam jesteś kurwa degrengolada, byłem i pisałem cały czas jak miałem posty, a tera wielki pan wchodzi i wyzywa bo mu się nie podobają moje wnioski ty no pisze o tobie twoim jezykiem i ci sie nie podoba? nie mam problemu z językiem, mam problem z miejscem, w którym go używasz
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:04:09 GMT 1
wielki dembele ide czytac
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:04:18 GMT 1
Frobrych się obsral, powinien czekać aż Davies napisze COLINA MAM CIĘ W DUPIE dla mema Forbrych czemu się obsrales
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:05:22 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:05:22 GMT 1
Frobrych się obsral, powinien czekać aż Davies napisze COLINA MAM CIĘ W DUPIE dla mema Forbrych czemu się obsrales hehe, nie wpadłem na to myślisz, że Perluigi mógł udawać?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:06:24 GMT 1
dembele jesteś w mafii czy nie?
ja dzisiaj na fryzjera nie zagłosuję
mam głos na varze, mogę zostawić
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:06:51 GMT 1
dembele ja ni chuja nie odebrałem tego co napisałeś jako przyznania się do winy
paczul, wyskakuj teraz szczerze, uwierzyłeś, że to mafioza trollujący pół gry obsrał nachy?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:07:32 GMT 1
fryzjer to gracz, który lubi nawiązywać współprace i przyjaźnie, ja bym tego nie traktował jako argument za jego mafijnością
e: to w odniesieniu do interakcji którą dembele cytował
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:08:39 GMT 1
Wenger mnie wkurwia bo na mnie nadaje bez zastanowienia
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:08:53 GMT 1
Panowie niestety tu już trzeba będzie mnie zlinczować chyba
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:09:26 GMT 1
dembele ja ni chuja nie odebrałem tego co napisałeś jako przyznania się do winy paczul, wyskakuj teraz szczerze, uwierzyłeś, że to mafioza trollujący pół gry obsrał nachy? No tak a o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:09:29 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:09:29 GMT 1
"Jest sztuczny. Kombinował wczoraj, żeby wypchnąć Klimka przed PMS - tak się nie robi, ktoś prócz mnie również to zauważył."
przecież ty o tym milczałeś cały dzień, do czasu, aż nie zacząłem cię szturać do dawania z serducha 🤷
jakbyś NAGLE se o tym przypomniał dziś po piętnastej
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:09:44 GMT 1
Dobra ważne że jest smoke
|
|