|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:10:00 GMT 1
dembele ja ni chuja nie odebrałem tego co napisałeś jako przyznania się do winy paczul, wyskakuj teraz szczerze, uwierzyłeś, że to mafioza trollujący pół gry obsrał nachy? No tak a o co chodzi moze jestes tym chlopcem z porazeniem mozgowym
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:10:03 GMT 1
wenger się porusza ruchem jednostajnym przez całą rozgrywkę kurde no nie zagłosuję na dembelaka dzisiaj
chociaż wenger miał ten dziwny chwiejny moment chwilę przed linczem na PMS i dlatego mam go w grupie bardziej zielonej niż nie
ale z perspektywy całej rozgrywki no to szału nie robi
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:11:32 GMT 1
moze jestes tym chlopcem z porazeniem mozgowym Jeden chłopiec urodził sie z fiutkiem małym, a drugi - zajebistym pytacie który jest szczęśliwy? Żaden, jeden jeździ na wózku w drugi ma padaczkę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:11:47 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:11:47 GMT 1
"Forbrich robi wszystko żeby się z nim [Perluigim] zbratać"
to nawet na hiperbolę nie zasługuje, nadawałem dziś rano na niego, jak wpadł, to obijałem jego zarzuty, nie rozumiem, czemu tak naciągasz
nawet na to, co cytujesz, że chciałem się zbratać, to się Perluigi poczuł urażony
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:13:26 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:13:26 GMT 1
ja wywalę dembele, prosiłem go trzy razy dziś, żeby nie trollował i zaczął tak grać koło piętnastej, olał i wpierdala się na wajchę 🤷
a te argumenty na mnie do końca mi nie siedzą
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:13:37 GMT 1
"Jest sztuczny. Kombinował wczoraj, żeby wypchnąć Klimka przed PMS - tak się nie robi, ktoś prócz mnie również to zauważył." przecież ty o tym milczałeś cały dzień, do czasu, aż nie zacząłem cię szturać do dawania z serducha 🤷 jakbyś NAGLE se o tym przypomniał dziś po piętnastej Pomyliles mi sie z VARem sorka
Myślę, że różnica między Klimkiem, a PMSem i Pepe powinna być widoczna na jeden rzut oka, szczególnie, że napisali tyle postów, że na każdego wystarczy właśnie jeden. To nie jest nawet subtelna kwestia. XD nie ma dla Ciebie ratunku
Dawaj tę niesubtelną kwestię.
Chciałem odbębnić minimum postowe. Do jutra. to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:13:47 GMT 1
obijaniem zarzutów bym nie nazwał, bo złapałeś miejsce, gdzie się zajebałem w strumieniu świadomości i odbiłeś je, ale niesłusznym logicznie argumentem
natomiast tak, poczułem się urażony, tylko to też nie wpływa na to co napisał Dembouz, bo mój odbiór nie ma nic wspólnego z Twoją intencją i chyba jakieś doszkolenie pod kątem psychologii by się przydało
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:14:02 GMT 1
jeżeli dembele jest niewinny - kto z grupy paczul/klimek/piłka/fryzjer jest w mafii?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 19:14:41 GMT 1
No w zasadzie jeśli Dembele jest niewinny to wszyscy widzą Moreno, można o tym varse zacząć myśleć, zaczynamy tarcia na górze i coś się będzie działo
Mogło wyjść gorzej
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:14:42 GMT 1
i w sumie to jest mój największy zarzut do Ciebie, Forbrych
bo jak się na Ciebie spojrzy z góry, to jesteś taki wyważony, spokojny, coś tam wtrącisz, dobra pozycja, porozważasz, mapę gry stworzysz
no ale jak wchodzisz głębiej, to albo operując na faktach je pomijasz wedle wygody
albo kurwisz logikę
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:15:02 GMT 1
Paczul i Pilka niewinni beda na pewno Paczul
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:16:02 GMT 1
ja pierdole najgorsze jest to że w tej grupie mam czterech niewinnych
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 19:16:19 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 19:16:19 GMT 1
i w sumie to jest mój największy zarzut do Ciebie, Forbrych bo jak się na Ciebie spojrzy z góry, to jesteś taki wyważony, spokojny, coś tam wtrącisz, dobra pozycja, porozważasz, mapę gry stworzysz no ale jak wchodzisz głębiej, to albo operując na faktach je pomijasz wedle wygody albo kurwisz logikę czy widziałeś dziś, że chcę się z tobą zbratać? przecież to mi zarzuca Dembele
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:16:19 GMT 1
ja wywalę dembele, prosiłem go trzy razy dziś, żeby nie trollował i zaczął tak grać koło piętnastej, olał i wpierdala się na wajchę 🤷 a te argumenty na mnie do końca mi nie siedzą kurwa, to jest taki red flag że ja pierdolę
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:17:36 GMT 1
i w sumie to jest mój największy zarzut do Ciebie, Forbrych bo jak się na Ciebie spojrzy z góry, to jesteś taki wyważony, spokojny, coś tam wtrącisz, dobra pozycja, porozważasz, mapę gry stworzysz no ale jak wchodzisz głębiej, to albo operując na faktach je pomijasz wedle wygody albo kurwisz logikę czy widziałeś dziś, że chcę się z tobą zbratać? przecież to mi zarzuca Dembele nie, myślę, że to nietrafne, ale nie powinieneś odbijać tego tym, co ja sobie pomyślałem bo odbijasz potencjalnie nietrafne na pewno nietrafnym
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:17:38 GMT 1
ja wywalę dembele, prosiłem go trzy razy dziś, żeby nie trollował i zaczął tak grać koło piętnastej, olał i wpierdala się na wajchę 🤷 a te argumenty na mnie do końca mi nie siedzą kurwa, to jest taki red flag że ja pierdolę no podbijam, słaby ten post fryzjer tłumacz się to że ci nie siedzę argumenty na ciebie to oczywista oczywistość, ale to przecież nie znaczy, że murzaj jest winny
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 19:18:21 GMT 1
ale bym se dzisiaj wyjebał takiego wengera, co zamknął mordę i czeka co się stanie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 19:18:29 GMT 1
generalnie analiza dembouza na ciebie to trochę daj mi człowieka a znajdę paragraf, więc nie jestem zachwycony
twój najlepszy wg mnie moment dziś był jak pytałeś paczula czemu chce nam zrobić freakfighta
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:19:03 GMT 1
dziennikarz jest debilem albo udaje debila i to jest wspaniała wiadomość bo może się trafić uniewinnienie mechaniczne w trudniejszej grupie dzięki temu wczoraj myslałem, że bestia jest żurnalistą Nie no, to trochę się zawiodłem, że taki ci dziennikarz wyszedł, ja wiem kto nim jest, tak na 98% ;pJeżeli VAR w mafii to trzeba zajebać Edgara i chuj Przyklepuję. Davids twoje losy zależą ode mnie :>oho....
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 6, 2024 19:19:50 GMT 1
No chujowy ten mój wallpost nie oszukujmy się
|
|