|
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 14:05:45 GMT 1
teraz jesteś po tej złej stronie, jeszcze jeden flip i mamy to!
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:19:19 GMT 1
a czemu ciebie czeng nie chciał wziąć pod chuj, jak sądzisz?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:19:48 GMT 1
kłapouszek ty uważaj tam sobie bo ja mam w pw do mistrza gry tyle białka na wszystkich że ja mogę jeszcze 4 razy zdanie zmienić
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:21:51 GMT 1
w ramach lolcontentu wrzucam metarakietę na mafiozę gadu gadu
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 14:28:24 GMT 1
kłapouszek ty uważaj tam sobie bo ja mam w pw do mistrza gry tyle białka na wszystkich że ja mogę jeszcze 4 razy zdanie zmienić To, że ty jesteś zmienno-zdaniowy to nie trudno zauważyć. Kappa
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 14:44:02 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 14:44:02 GMT 1
a czemu ciebie czeng nie chciał wziąć pod chuj, jak sądzisz? Myślę że próbował brać mnie pod chuja kilkukrotnie Ale ja to sobie interakcje z nim nabijałem na wszelki wypadek 😆 zadawałem mu głupie pytania a nóż się wpierdoli Ale wpierdolil sie przy głupim pytaniu kogoś innego
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:53:23 GMT 1
to zbieraj szable na tego gepetta, jak to mafia taka prawdopodobna, rozjeb go, wykaż kłamstwa, wyłóż winę, bo tak wpadasz i piszesz, że Gepetto huj i wypadasz, ja poczytam tu już nawet nie trzeba linczować ale trzeba ograniczyć wiarygodność cielaki źle się zestarzało
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:53:46 GMT 1
ale dobra pokaż gdzie cię pod chuja brał czeng, może ominąłem
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:56:25 GMT 1
bo tutaj, a to było w sobotę, to cię lekko podgryzał więc jak już, to by chciał twoją wiarygodność obniżyć na napierdalaniu się z gepettem, a nie brać pod chuja wg mnie ani przez chwilę cię pod chuja nie brał
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:57:56 GMT 1
Bob czy ty byś chciał na pewno linczować Gepetto przed Słoniem? tutaj ewentualnie mogę oddać, że to też jest post z gatunku tych co zapisywałem plusa przy kłapouchu, że mało intuycyjne na mafia-mafia ale czy to jest branie pod chuj?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 14:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 14:58:33 GMT 1
Wrzucił mnie w kolejkę kiedy wszyscy to zrobiliście
Bardzo grząskie dowody
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 14:58:50 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 14:58:50 GMT 1
A kłapoucha bral pod chuj?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:58:59 GMT 1
Daje trochę do myślenia ten post. W ogóle dziwne trochę że wstawił ten testament w temat? Co o tym uważasz Czang Kaj-szek Mógł sobie spokojnie ten testament przemyśleć jak go napisać aby wyglądał wiarygodnie i miał potwierdzać że ma jakąś mapę myśli. no nie brał cię pod chuj
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 14:59:34 GMT 1
a to jako mafia-mafia mi potężnie zryłoby czosnek no trochę
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:22:17 GMT 1
Wrzucił mnie w kolejkę kiedy wszyscy to zrobiliście Bardzo grząskie dowody Ty byłeś po za radarem do meczówki. Pisanie, że wrzucił Cię w kolejkę to myślenie życzeniowe. Tej kolejki wtedy nie było, to było jedynie grania na alibi gdzie mafia się to niby antagonizuje, chociaż Cheng nie miał do tego serca jak widać
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:23:43 GMT 1
Też w ogóle odjebaliście z tym remisem na Landlordzie, bo jakby dobrze poszło to wczoraj bylibyśmy w 5 bez Słonia a z Landlordem i może byśmy to juz wygrali
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:28:12 GMT 1
Mi się podoba, że wczoraj Chang trzymał głos na Sloniu, bo to raczej wyklucza ich dwójkę. Powiedziałbym, że dla mnie zostają dwie możliwe dwójki mafijne. Chang i Gadu-Gadu oraz Landlord i Słon i teraz tylko pytanie (najbardziej do mnie) która jest mafijna a o tym zapomniałeś wczoraj?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:32:21 GMT 1
Mi się podoba, że wczoraj Chang trzymał głos na Sloniu, bo to raczej wyklucza ich dwójkę. Powiedziałbym, że dla mnie zostają dwie możliwe dwójki mafijne. Chang i Gadu-Gadu oraz Landlord i Słon i teraz tylko pytanie (najbardziej do mnie) która jest mafijna a o tym zapomniałeś wczoraj? Nie zapomniałem. Nikogo więcej z moich podejrzanych nie ma, wiec się myliłem. Nie pierwszy raz w tej edycji
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:35:39 GMT 1
Mi się podoba, że wczoraj Chang trzymał głos na Sloniu, bo to raczej wyklucza ich dwójkę. Powiedziałbym, że dla mnie zostają dwie możliwe dwójki mafijne. Chang i Gadu-Gadu oraz Landlord i Słon i teraz tylko pytanie (najbardziej do mnie) która jest mafijna Uważasz, że jest opcja, że Bob jest w mafii z Gepetto? Bob jechał Gepetto srogo już 2 godziny po rozgrywce. Nie wydaje mi się, aby Gepetto był kimś komu można w mafii takie rzeczy robić Sam Bob pewnie mógłby tak zrobić, ale nie Gepetto No rozumiem, ale będę się kłócił. Uważam, że to Bob sprawił, że Gepetto został sprzedany, a nie, że go sprzedał. Bob zbił jego cenę kiedy ta dopiero wchodziła na rynek. który mafioza zrobił by takie coś drugiemu mafiozie?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:36:30 GMT 1
a o tym zapomniałeś wczoraj? Nie zapomniałem. Nikogo więcej z moich podejrzanych nie ma, wiec się myliłem. Nie pierwszy raz w tej edycji nie o to pytam miałeś teorię, że słoń się może wykluczać z czengiem padł czeng nie wróciłeś do tej teorii, tylko zaakceptowałeś kolejkę dlaczego?
|
|