|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:38:20 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:38:20 GMT 1
Wrzucił mnie w kolejkę kiedy wszyscy to zrobiliście Bardzo grząskie dowody Ty byłeś po za radarem do meczówki. Pisanie, że wrzucił Cię w kolejkę to myślenie życzeniowe. Tej kolejki wtedy nie było, to było jedynie grania na alibi gdzie mafia się to niby antagonizuje, chociaż Cheng nie miał do tego serca jak widać Banot powiedz mu że kłamie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:38:36 GMT 1
Jul 19 2024 at 8:53pmPost OptionsPost by tomus on Jul 19 2024 at 8:53pm wajcha_addict (Bob Budowniczy) (chang) (Gepetto) (Słoń) landlord (Doktor Nauk) (Kłapouchy) (laikike) (Maren Macosko) Rado (Gadu-Gadu) potem była wajcha na creeda, w tym chwilę przez gepetto, głos zmienił gg [na wajchę] i głos zmienił kłapouch [na creeda] w tym wszystkim był jeszcze landlord, który też teoretycznie mógł zlecieć, a który był broniony przez gepetta imo najlepsze dla mafii byłoby, jakby spadł landlord (gdzie z mafii max kto mógł na niego głosować, to kłapouch). potem kwestia oceny, bo wajcha to rzut kostką, mógł być do wyjebania i często się to zdarzało, a mógł się uniewinnić pytanie jak patrzyli na creeda - imo było widać, kto to i że niewinny może zrobić powtórkę z poprzedniej nie wiem jak mafia to widziała, ale wydaje mi się, że najlepiej wygląda tu bob (bo poprostu trzymał głos na wajsze), najgorzej CHYBA kłapouch, bo następnego dnia też robił temu creedowi dosiad, miejski fest to muszę przyznać, no ale na zasadzie "dojeźdmy go teraz, zanim się uniewinni" - przy czym właśnie wskazuję, na czym opieram swoją argumentację, jeśli tak nie było, to ten głos kłapoucha jest okej xD jeszcze Czeng go dojeżdżał jednocześnie, nie wiem czy dwóch to nie za dużo, ale to pokazuje, że Jul 20 2024 at 8:36pmPost OptionsPost by tomus on Jul 20 2024 at 8:36pm Gepetto (Bob Budowniczy) (Creed Bratton) (Laikike) (Słoń) Słoń (Gadu-Gadu) (Gepetto) (Landlord) (Marek Macosko) Creed Bratton (Czang Kaj-szek) (Kłapouchy) Marcin Banot (Rado Londyn)mafia chciała dojechać creeda w d2 to wg mnie przede wszystkim może wskazywać na winę słonia XD, ale jeśli słoń jest niewinny, to chyba faktycznie najlepiej dla boba, między gg i kłapouchem kwestia interpretacji. Jeżeli słoń niewinny, to mafia próbowała wykreować 3 kandydata, żeby ściągnąć głosy z gepetta, a najwyżej wskoczą na słonia?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:41:05 GMT 1
Nie zapomniałem. Nikogo więcej z moich podejrzanych nie ma, wiec się myliłem. Nie pierwszy raz w tej edycji nie o to pytam miałeś teorię, że słoń się może wykluczać z czengiem padł czeng nie wróciłeś do tej teorii, tylko zaakceptowałeś kolejkę dlaczego? A zmieniło by to coś?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:41:42 GMT 1
aha pierdolcu połączyłeś głosowania z dwóch dni w jedno i chcesz je analizować
no nieźle
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:43:22 GMT 1
Ty do mnie to piszesz czy obok?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:43:50 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:43:50 GMT 1
Do siebie chyba pisze jak rozumiem ten poryty czosnek
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:44:05 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:44:05 GMT 1
Ty byłeś po za radarem do meczówki. Pisanie, że wrzucił Cię w kolejkę to myślenie życzeniowe. Tej kolejki wtedy nie było, to było jedynie grania na alibi gdzie mafia się to niby antagonizuje, chociaż Cheng nie miał do tego serca jak widać Banot powiedz mu że kłamie Kłapouchy kłamiesz czy mijasz się z prawdą
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:47:55 GMT 1
Banot powiedz mu że kłamie Kłapouchy kłamiesz czy mijasz się z prawdą Na pewno nie to pierwsze i raczej nie to drugie, ale to kwestia interpretacji. Ja Cię w kolejce żadnej nie widziałem
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:47:57 GMT 1
landlord (Doktor Nauk) (laikike) (Maren Macosko) wajcha_addict (Słoń) (chang) (Gadu-Gadu) Creed Bratton (Rado Londyn) Kłapouchy (Wajcha_addict) lucyfer (Landlord) Słoń (Gepetto)
wajcha_addict (Bob Budowniczy) (chang) (Gepetto) (Słoń) landlord (Doktor Nauk) (Kłapouchy) (laikike) (Maren Macosko) Creed Bratton (Rado Londyn) Kłapouchy (Wajcha_addict) lucyfer (Landlord) Rado (Gadu-Gadu)
wajcha_addict (Bob Budowniczy) (chang) (Creed Bratton) (Gadu-Gadu) (Gepetto) (Marcin Banot) Creed Bratton (Doktor Nauk) (Kłapouchy) (Rado Londyn) (Słoń) landlord (laikike) (Maren Macosko) Kłapouchy (Wajcha_addict) lucyfer (Landlord)
1. mafia niezagrożona 2. dla mafii pewnie najlepiej, jakby zjechał landlord, ale ostrożnie bo pewnie czas rozliczeń by tam nastąpił, doktor był do mordu, laik nie do zlinczowania, więc w środkowym głosowaniu jako ew. realny cel do linczu tylko maren i laik 3. kłapouch przerzuca się na creeda, jak to robi to ma rado+gadu+słonia tam chyba 4. bob se trzyma na wajsze i wyjebane jaja
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:48:07 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:48:07 GMT 1
17.30 gram mecz pomóc Ci w czymś Banot czy dasz se radę?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:49:08 GMT 1
nie wiem byku ciężko będzie, jak do tej pory nie pokazałeś czegoś, żeby się uniewinnić, to już mi nie pokażesz
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:51:12 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:51:12 GMT 1
Nie żebym się specjalnie starał
|
|
|
Rozgrywka
Jul 25, 2024 15:51:27 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 25, 2024 15:51:27 GMT 1
Ale to nawet lepiej jak poradzisz sobie sam
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:52:44 GMT 1
Gepetto (Bob Budowniczy) (Creed Bratton) (Laikike) (Słoń) Słoń (Gadu-Gadu) (Gepetto) (Landlord) (Marek Macosko) Creed Bratton (Czang Kaj-szek) (Kłapouchy) Marcin Banot (Rado Londyn)
Gepetto (Bob Budowniczy) (Creed Bratton) (Laikike) (Rado Londyn) (Słoń) Lucifer (Gepetto) (Landlord) (Marcin Banot) (Maren Macosko) Creed Bratton (Czang Kaj-szek) (Kłapouchy) Słoń (Gadu-Gadu)
Gepetto (Bob Budowniczy) (Creed Bratton) (Gadu-Gadu) (Laikike) (Rado Londyn) (Słoń) Lucifer (Czang Kaj-szek) (Gepetto) (Kłapouchy) (Landlord) (Maren Macosko) Creed (Marcin Banot)
więc no tu mi logika gierki w chuj na kłapoucha pokazuje
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 15:52:55 GMT 1
Tak mi się wydaję byku, że jeżeli ty będziesz szukał mafiozy za pomocy analizy głosów i logiki to ty do niczego nie dojedziesz. Robiłem to w tej edycji z 3 razy i za każdym razem się myliłem. No ale próbuj, tylko dobrze
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 15:56:56 GMT 1
a co się wydarzyło, że w końcu zszedłeś z creeda na lucifera?
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 16:05:46 GMT 1
Czy my gramy inną edycję, że ty takie pytanie zadajesz? Hmm nazwijmy to odruch miastowego
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 25, 2024 16:06:04 GMT 1
Lepsze oddsy na przyszłość
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 16:14:56 GMT 1
A dlaczego mafia z bobem w składzie zabiła rado przed creedem?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 25, 2024 16:19:32 GMT 1
I teraz tak, jeśli przyjmiemy, że Gepetto był ratowany, to mafii należałoby szukać w Landlordzie i/lub kłapouchym, bo oprócz Maren to oni byli najaktywniejsi w nakręcaniu tego linczu.Czyli jak zlinczujemy Kłapouchego/Landlord to powinna być mafia?
|
|