|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:13:31 GMT 1
Wszyscy jesteście do odjebania tylko jeszcze nie wiem w jakiej kolejności
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:13:44 GMT 1
ale co ty pierdolisz
on myśli zupełnie odwrotnie, za podejrzenia cie uniewinni a nie napisze że mafia
typie tu nie chodziło o żadne podejrzenie tylko o post napisany nadmiernie agresywnie, tak jakby chciał wygenerować ze mną jakiś sztuczny konflikt.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:14:50 GMT 1
Wszyscy jesteście do odjebania tylko jeszcze nie wiem w jakiej kolejności w mordzie?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:15:36 GMT 1
ale co ty pierdolisz
on myśli zupełnie odwrotnie, za podejrzenia cie uniewinni a nie napisze że mafia
typie tu nie chodziło o żadne podejrzenie tylko o post napisany nadmiernie agresywnie, tak jakby chciał wygenerować ze mną jakiś sztuczny konflikt. czy kiedykolwiek nadmiernie agresywny mafiozo generował z Tobą sztuczne konflikty?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:15:37 GMT 1
No dobra, Makarena jest niewinna widze to już. Japierdole to conajmniej jeden z was jest niewinny. Pewnie Gepetto.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 8:16:43 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 8:16:43 GMT 1
" ja na początku często walę na oślep i dopiero potem sobie układam w głowie, czy ktoś dostał, bo podpadł, czy dostał, bo akurat był pod ręką." - i jak było z Chińczykiem? podpadł czy był pod ręką? "Poza tym to, że ktoś napisze brzydkiego posta i za niego oberwie nie oznacza, że jest od razu winny, w wielu edycjach najbardziej mafijne posty pisali miastowi." - ponawiam pytanie, Chińczyk napisał brzydkiego posta? jeśli najczęściej piszą takie miastowi, to skąd pressing? jak to świadczy o MM? "Tak więc albo mamy inny styl, albo teraz Ty tylko imitujesz pressing i nie podoba Ci się uniewinnienie na mnie." - które w takim razie obstawiasz na teraz? 1. To akurat była jeszcze inna kwestia. Akurat tu było to kwestią tożsamości, chciałem sprawdzić czy jak dostanie pressing, to schowa się do nory, czy zostanie na powierzchni. Został, więc pressing został szybko zdjęty. Szybko, bo uważam, że tutaj poprzeczka nie tyle wisi nisko, co jest wręcz zakopana i jak gość nie zwiewa do nory, to można mu odpuścić i zająć się ciekawszymi celami. 2. Maren swoją grą zwiększyła szansę na niewinność. Ale nie przekręcaj moich słów, nie napisałem, że najczęściej mafijne posty piszą miastowi, tylko że w wielu edycjach najbardziej mafijny z mafijnych postów danej edycji należał do miastowego. 3. No nie wiem, jakbym wiedział, to albo bym Cię wrzucił do worka niewinnych, albo bym Cię napierdalał. A ja po to z Tobą rozmawiam, żeby poznać Twoje intencje. GG, zakładam że narobiłeś. Daj aktualne typy, co się zmieniło i dlaczego. Tak kurwa, narobiłem. Zrzygałem się jak przeczytałem zarzuty ze strony Landlorda. Miałem iść spać, więc napiszę tak jak Ty często pisałeś, że w moich postach są przemyślenia na bieżąco, można doczytać, a jak chcesz bardziej rozbudowane przemyślenia w jednym poście, to musisz poczekać do +/- 11.30 jutro, chyba że się wyrobię wcześniej z mailami. Z jeszcze niepublikowanych przemyśleń to napiszę tylko, że dla mnie Wajcha_Addict to spora szansa na mafię. punkt 1 spoko punkt 2 - jak już Kłapouchy wspomniał, chciałbym, żebyś wyjaśnił swoją progresję na temat Maren, jak zaczęła ci się uniewinniać, fajnie jakbyś pokazał konkretne posty punkt 3 - kurwa, coś mi nie pasi, że nie możesz się do mnie ustosunkować były momenty, że podbijałeś to, co pisałem wcześniej, np. że post Maren sztywny albo że Gepetto pisze oczywistości piszesz, że mogę mieć inny styl albo jestem w mafii i mogę symulować pressing, jednak nic z tym nie robisz, no nie wiesz jeszcze dlaczego jestem dla Ciebie ciężkim orzechem do zgryzienia, cięższym niż ludzie, których jednoznacznie dałeś do niewinnych i podejrzanych? pytałem, co byś obstawiał, nie że masz wiedzieć na 100% już, jaki mam kolor
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:16:52 GMT 1
ale co ty pierdolisz
typie tu nie chodziło o żadne podejrzenie tylko o post napisany nadmiernie agresywnie, tak jakby chciał wygenerować ze mną jakiś sztuczny konflikt. zobacz jak nadmiernie agresywny laikikeone chce generować konflikty, to też jest mafijne?
on cię tam nazwał starym grzybem z siwym wąsem xD
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:16:52 GMT 1
typie tu nie chodziło o żadne podejrzenie tylko o post napisany nadmiernie agresywnie, tak jakby chciał wygenerować ze mną jakiś sztuczny konflikt. czy kiedykolwiek nadmiernie agresywny mafiozo generował z Tobą sztuczne konflikty? nie wiem, nie zastanawiałem się nad tym, po prostu ten jego konkretny post wydał mi się przerysowany/mafijny i to skomentowałem
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:17:34 GMT 1
oj Dżepeciarz Dżepeciarz
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 8:18:30 GMT 1
Wajchowicza wczoraj uniewinniałem za konsekwentne jebanie w Czanga, ale przesadził z żartem i już nie uniewinniam
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:19:17 GMT 1
landlord kogo bijemy na sukę
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:21:09 GMT 1
gepetto kogo bijemy na sukę
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:21:28 GMT 1
typie tu nie chodziło o żadne podejrzenie tylko o post napisany nadmiernie agresywnie, tak jakby chciał wygenerować ze mną jakiś sztuczny konflikt. zobacz jak nadmiernie agresywny laikikeone chce generować konflikty, to też jest mafijne?
on cię tam nazwał starym grzybem z siwym wąsem xD
Musiałby być ślepy żeby zobaczyć mnie w mafii.
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:22:12 GMT 1
Marcin przemyśl Boba w mafii.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:24:02 GMT 1
no bob w mafii może być, ale nie wypada mi o tym jakoś głośno mówić dawaj bob udowodnij mi że się mylę
bob kogo bijemy na sukę
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 8:25:08 GMT 1
Ten Wajcha też spokojnie mafiozą może byc
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:25:34 GMT 1
kusi zlinczowanie Boba w g1, tym bardziej, ze sie mnie czepia o pierdoły
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:26:07 GMT 1
tak wiem, napisałem kontrniewinnie, wyjebane w to mam Bob
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 8:26:41 GMT 1
myslalem ze Generał to Ty ale to jak jebiesz po mecie i masz w pizdize etyki gry, to dla mnie calkiem uniewinniajace mi ciebe, oby dobrze lol Zapowiada sie trudna gra no niby może, ale w przeciągu 10 minut zajebać takiego fikoła to jednak by trzeba było grać bez hamulców mocno no w sumie mógłby to zrobić, ale to mnie zastanawia XD
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 8:27:30 GMT 1
jak Wajcha ręczy za Lucifera to bym go chyba zostawił, wiec zostaje Słoń, Kłapouchy, Bob, Creed Bratton
|
|