Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:08:42 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:08:42 GMT 1
Nawet nie zanotowałem, że taki gość gra, wytłumaczysz mi dlaczego tracić na niego lincz? bo reszta gra bardziej aktywnie i wykazuje jakiś potencjał na to, że będziemy w stanie ich rozczytać w późniejszych fazach, tzw. bezpieczny lincz, minimalizowanie strat, nie mam teraz typa, którego chcę odjebać "mafia 80% jedziemy"
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:10:23 GMT 1
natomiast ja sie bede trzymał swojej tezy, że cała grupa: Laikike, Rado, Maren, Czang jest niewinna. A tak się składa, że to obok Lucifera byłyby najprostsze typy do głosowania dla mafii (może Laikike już nie)
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 13:12:07 GMT 1
Nie daliście mi testamentu więc zapierdolę Wam starą dobrą analizą dzisiaj. Laikiki, jak nie ruszysz dupy i nie zagrasz w grę od tego momentu, to rzucam wszystko i będę optował za tym, żeby wyjebać Ciebie. Pierdolę ten neurotyzm i rozchwianie. Przestań uprawiać sztukę dla sztuki. Wskaż nam mafię. Landlord, we tam daj jakieś swoje tejki też kolego. Gościu uspokój sie bo ja od jutra praktycznie nie mam czasu na gre. Zagrałem wczoraj tyle że albo mnie to miasto uniewinni albo wyjebie.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:13:21 GMT 1
No ale oprócz może jednego gagatka większość osób w tej społeczności potrafi coś w tej mafii pokazać i choć przez chwilę wyglądać niewinnie. A już zwłaszcza tacy goście jak Banot i Gepetto. Trudno żeby od pierwszego słowa do ostatniej kropki walili mafijne bąki raz za razem. ty to pogadajmy o tym uważasz, że jestem w mafii i moją strategią jest specjalnie grać mafijnie i od d0 stawiam wszystko na jedną kartę? tylko poważne odpowiedzi Nie, uważam, że wejście w edycję nie wyszło Ci do końca tak, jak chciałeś, ale to nie oznacza, że jako mafiozo będziesz się wpierdalał każdym postem, tylko że jednak będziesz potrafił pokazać trochę naturalności, jakichś miejskich odruchów. Teoretycznie możesz być też niewinny i znalazłeś się w złym miejscu, ale są argumenty, które temu przeczą.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:13:43 GMT 1
Uważaj tam, Duce, na stacje benzynowe po drodze. Jak zakładasz czarną koszulę i idziesz na Rzym, to nie dziw się, że potem dobrzy ludzie śpiewają Ci Bella Ciao. Jesteś dla mnie w tej rozgrywce mniej warty niż kamień pod butem i niewiele ma to wspólnego z Twoim stylem gry, tylko tym, jak tę edycję zacząłeś i jaki rodzaj przypierdolki zastosowałeś. który rodzaj przypierdolki XD przecież to jest nie jest moja wina, że ci się kalendarz w widowsie przestawił o dwa miesiące do tyłu bo ja jednak się już nauczyłem, że dobra gra w mieście wymaga pewnej dawki pokory, a blisko 100% moich NIEPOKORNYCH decyzji kończyło się źle dla miasta no ty się wtedy nie nauczyłeś, a w tej edycji wstałeś rano i stwierdziłeś, że TYM RAZEM KURWA NA PEWNO SIĘ UDA i jedziesz na tunelu wytworzonym sobie w d0 bo ci skład mafii pasuje no to ja się śmieję z ciebie i jak chcesz, to mnie linczuj, kogoś w tej trójce pewnie znowu trafiłeś, ale no trudno mi twoją grę skwitować inaczej niż xD mi się nie chce, za stary jestem na okładanie się teraz o to kto wygra retorycznie, zobaczymy po edycji mordziaty XD Ale skąd Ty wiesz na czym jadę, jak od D0 mój skład mafii zmieniał się z 3-4 razy? Normalna rzecz. Nie rozumiem dlaczego w ogóle na to odpisujesz, przecież to jest statement mam Cię w piździe i jesteś szczurem. Uważam, że ciężko Cię jeszcze jednoznacznie ocenić, ale masz elementy zachowań, w tym to powyżej, które by wskazywały, że możesz być w mafii i dostałeś po piździe D0, więc teraz lecisz na farmazonie. Główny problem polega na tym, że niestety oczekiwania są położone bardzo nisko, więc nie przesądza to sprawy. Jednocześnie nie uważam za przydatnej ani jednej rzeczy, którą napisałeś w tej grze. Ty uważasz mniej więcej w podobnym tonie o mnie. Tylko zamiast utkać pizdę i dać komuś grać, to Ty po GODZINIE TRZYDZIESTU MINTUACH komentujesz, że chujowa edycja a niewinny Doktór grawituje wokół siebie co za pajac jebany zero pokory. Kto tak robi? Dlatego mówię, mafia jesteś, albo śmieć. W pierwszym przypadku Cię znajdę. W drugim przypadku mówię chuj Ci w dupę.
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:15:08 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:15:08 GMT 1
Czang i Doktór najmocniej niewinni u mnie
Gepetto i Banot trochę niżej, bo tam słynny współczynnik xPorobienie wysoki, ale na razie wydają mi się spoko
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:17:00 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:17:00 GMT 1
wajcha może być w mafii, bo gada kocopoły, ale nie miałem z nią chyba interakcji 1 to 1 na żywo, więc ciężko mi skazać na śmierć dziś, niech se pożyje, poza tym zobaczymy, co napierdoli w późniejszych dniach, oczekujemy podtrzymania animuszu
no i zadeklarował nam wajchowanie na kurwie, ciekaw jestem, jak to będzie wyglądać w jego wykonaniu
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:19:26 GMT 1
Gepetto gra tak, że właściwie mógłbym się do niego co stronę o coś przyjebać kopiuje liste graczy i szuka mafii po rozstawieniu - mogę się przyjebać, że gada kocopoły lurkuje w temacie i podnosi głowę na wywołanie swojego nicku - mogę się przyjebać, że wyczulony na swój nick jak mafioza rzuca kontrowersyjne tejki, zamiast po prostu spressować se jakiegoś gagatka, mieć uzasadnienie do głosu i zawinąć do jutra, każdy by chwalił, nikt by się chyba nie zdziwił nwm po co tak grać w mafii ja sobie po prostu szukam mafii/ogarniam uniewinnienia po swojemu, a że jest to wbrew ogólnemu nurtowi to sobie mnie podejrzewają, dla mnie lepiej, może nie padne w mordzie No ale niektóre Twoje argumenty są w tej edycji absurdalne, np. ten za nieruszaniem Lucifera ("bo Wajcha ręczy i to chyba jakiś świeżak", gdzie to nie do końca tak, chyba że coś przegapiłem) i trochę mnie dziwi to, co w tej edycji robisz. Może to dobra strategia, może wyjdzie na Twoje, ale na razie mnie nie przekonuje Twoja gra.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:19:56 GMT 1
wajcha może być w mafii, bo gada kocopoły, ale nie miałem z nią chyba interakcji 1 to 1 na żywo, więc ciężko mi skazać na śmierć dziś, niech se pożyje, poza tym zobaczymy, co napierdoli w późniejszych dniach, oczekujemy podtrzymania animuszu no i zadeklarował nam wajchowanie na kurwie, ciekaw jestem, jak to będzie wyglądać w jego wykonaniu A z Luciferem miałeś interakcje?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:20:11 GMT 1
Nawet nie zanotowałem, że taki gość gra, wytłumaczysz mi dlaczego tracić na niego lincz? bo reszta gra bardziej aktywnie i wykazuje jakiś potencjał na to, że będziemy w stanie ich rozczytać w późniejszych fazach, tzw. bezpieczny lincz, minimalizowanie strat, nie mam teraz typa, którego chcę odjebać "mafia 80% jedziemy" No to ja uważam inaczej. Luci jest zero-jedynkowy najprawdopodobniej. Zrobi se coś co go uniewinni albo się wjebie. Przykładowy Banot prawdopodobnie do końca będzie w szarej strefie, bo smrodu tego wejścia z siebie nie zmyje. Ja uważam, że w tej edycji nie ma się co bawić w półśrodki. 3 mafiozów, 12 miastowych D5 meczówka przy braku trafień. Mamy cztery lincze zapasu. Luci to jest tak totalny LHF w tym momencie, że uważam, że nie powinno tam pójść linczu, przynajmniej nie na pewniaka, bez alternatywy z masówką. Ale grilować można. Tylko to wywołaj tego lucifera, pytania mu pozadawaj, powkurwiaj go a nie takie mimozowanie.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:21:05 GMT 1
ja sobie po prostu szukam mafii/ogarniam uniewinnienia po swojemu, a że jest to wbrew ogólnemu nurtowi to sobie mnie podejrzewają, dla mnie lepiej, może nie padne w mordzie No ale niektóre Twoje argumenty są w tej edycji absurdalne, np. ten za nieruszaniem Lucifera ("bo Wajcha ręczy i to chyba jakiś świeżak", gdzie to nie do końca tak, chyba że coś przegapiłem) i trochę mnie dziwi to, co w tej edycji robisz. Może to dobra strategia, może wyjdzie na Twoje, ale na razie mnie nie przekonuje Twoja gra. no bo nie moge niemetowo tego uzasadnic, a uwazam, ze linczowanie lucifera dzisiaj byloby glupie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:21:50 GMT 1
bo reszta gra bardziej aktywnie i wykazuje jakiś potencjał na to, że będziemy w stanie ich rozczytać w późniejszych fazach, tzw. bezpieczny lincz, minimalizowanie strat, nie mam teraz typa, którego chcę odjebać "mafia 80% jedziemy" No to ja uważam inaczej. Luci jest zero-jedynkowy najprawdopodobniej.
Zrobi se coś co go uniewinni albo się wjebie.
Przykładowy Banot prawdopodobnie do końca będzie w szarej strefie, bo smrodu tego wejścia z siebie nie zmyje. Ja uważam, że w tej edycji nie ma się co bawić w półśrodki. 3 mafiozów, 12 miastowych D5 meczówka przy braku trafień. Mamy cztery lincze zapasu. Luci to jest tak totalny LHF w tym momencie, że uważam, że nie powinno tam pójść linczu, przynajmniej nie na pewniaka, bez alternatywy z masówką. Ale grilować można. Tylko to wywołaj tego lucifera, pytania mu pozadawaj, powkurwiaj go a nie takie mimozowanie. chociaż w jednym się zgadzamy
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:23:02 GMT 1
No ale niektóre Twoje argumenty są w tej edycji absurdalne, np. ten za nieruszaniem Lucifera ("bo Wajcha ręczy i to chyba jakiś świeżak", gdzie to nie do końca tak, chyba że coś przegapiłem) i trochę mnie dziwi to, co w tej edycji robisz. Może to dobra strategia, może wyjdzie na Twoje, ale na razie mnie nie przekonuje Twoja gra. no bo nie moge niemetowo tego uzasadnic, a uwazam, ze linczowanie lucifera dzisiaj byloby glupie Ok, trzeba było tak od razu. Ja też tak uważam, dlatego mi się nie podoba, że Landlord tak nastaje na niego. A co sądzisz o Wajsze? Nocna rozmowa Laikike z Wajchą to 2 niewinnych, czy raczej ktoś tam śmierdział?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:23:03 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:23:03 GMT 1
wajcha może być w mafii, bo gada kocopoły, ale nie miałem z nią chyba interakcji 1 to 1 na żywo, więc ciężko mi skazać na śmierć dziś, niech se pożyje, poza tym zobaczymy, co napierdoli w późniejszych dniach, oczekujemy podtrzymania animuszu no i zadeklarował nam wajchowanie na kurwie, ciekaw jestem, jak to będzie wyglądać w jego wykonaniu A z Luciferem miałeś interakcje? chyba jako jeden z nielicznych miałem ale co to za pytanie w ogóle? dziwisz się, że chcę wywalić gościa z pięcioma postami, którego będzie mi trudniej ocenić niż aktywnego wajchę, deklarującego nomen omen spektakularne wajchy, które są trudne do odegrania dla mafiozów? chciałbym go z tego rozliczyć
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:23:15 GMT 1
który rodzaj przypierdolki XD przecież to jest nie jest moja wina, że ci się kalendarz w widowsie przestawił o dwa miesiące do tyłu bo ja jednak się już nauczyłem, że dobra gra w mieście wymaga pewnej dawki pokory, a blisko 100% moich NIEPOKORNYCH decyzji kończyło się źle dla miasta no ty się wtedy nie nauczyłeś, a w tej edycji wstałeś rano i stwierdziłeś, że TYM RAZEM KURWA NA PEWNO SIĘ UDA i jedziesz na tunelu wytworzonym sobie w d0 bo ci skład mafii pasuje no to ja się śmieję z ciebie i jak chcesz, to mnie linczuj, kogoś w tej trójce pewnie znowu trafiłeś, ale no trudno mi twoją grę skwitować inaczej niż xD mi się nie chce, za stary jestem na okładanie się teraz o to kto wygra retorycznie, zobaczymy po edycji mordziaty XD Ale skąd Ty wiesz na czym jadę, jak od D0 mój skład mafii zmieniał się z 3-4 razy? Normalna rzecz. Nie rozumiem dlaczego w ogóle na to odpisujesz, przecież to jest statement mam Cię w piździe i jesteś szczurem. Uważam, że ciężko Cię jeszcze jednoznacznie ocenić, ale masz elementy zachowań, w tym to powyżej, które by wskazywały, że możesz być w mafii i dostałeś po piździe D0, więc teraz lecisz na farmazonie. Główny problem polega na tym, że niestety oczekiwania są położone bardzo nisko, więc nie przesądza to sprawy. Jednocześnie nie uważam za przydatnej ani jednej rzeczy, którą napisałeś w tej grze. Ty uważasz mniej więcej w podobnym tonie o mnie. Tylko zamiast utkać pizdę i dać komuś grać, to Ty po GODZINIE TRZYDZIESTU MINTUACH komentujesz, że chujowa edycja a niewinny Doktór grawituje wokół siebie co za pajac jebany zero pokory. Kto tak robi? Dlatego mówię, mafia jesteś, albo śmieć. W pierwszym przypadku Cię znajdę. W drugim przypadku mówię chuj Ci w dupę. no to po prostu masz ból dupy o to, że mam cię za niewinnego, ale jednak mafio-egocentryka, bo po GODZINIE I TRZYDZIESTU MINUTACH miałeś napisane pewnie z 40% w całej edycji i zrobione cztery tierlisty graczy, a teraz ten tunel na mnie to już tak przy okazji no okej tylko lajtowe granie na emeryturce bo to już nie ten poziom zajawki co kiedyś dobrze, że to sobie wyjaśniliśmy możemy skończyć temat
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:24:21 GMT 1
poza tym uważam, że mafijny Banot zagrałby jakąś mieszankę tego co w tej edycji proponują Doktór i Bob, a nie to co zagrał, od razu stawiając się w kontrze.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:26:32 GMT 1
no bo nie moge niemetowo tego uzasadnic, a uwazam, ze linczowanie lucifera dzisiaj byloby glupie Ok, trzeba było tak od razu. Ja też tak uważam, dlatego mi się nie podoba, że Landlord tak nastaje na niego. A co sądzisz o Wajsze? Nocna rozmowa Laikike z Wajchą to 2 niewinnych, czy raczej ktoś tam śmierdział? Laikike mam za niewinnego, widać elementy duszy w jego grze. Wajcha raczej mi się wajbił na zielono, ale te nocne dyskusje często wyglądają miastowo, a potem okazuje się, że ktoś z mafii tam siedział. Plus uważam, że Wajcha to bardzo zręczny mafiozo, więc za samo to co pisał bym go nie uniewinniał 100procentowo.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:28:35 GMT 1
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:28:56 GMT 1
A ta silna mafia o której wspominałeś, Dżepet?
Bo jak tak sobie myślę, to jeszcze jest Trzecia Droga do mojego obecnego myślenia, czyli my się obtłukujemy jak jaskiniowcy a mafiozi siedzą na utkanej i się cieszą.
I nie jest to wcale nieprawdopodobne.
Macosco, Słoń, Bob np (ale tu można więcej podstawić, to raczej typologia stylu gry, niż konkretni gracze).
Zespół nienachalny.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 13:32:09 GMT 1
A ta silna mafia o której wspominałeś, Dżepet? Bo jak tak sobie myślę, to jeszcze jest Trzecia Droga do mojego obecnego myślenia, czyli my się obtłukujemy jak jaskiniowcy a mafiozi siedzą na utkanej i się cieszą. I nie jest to wcale nieprawdopodobne. Macosco, Słoń, Bob np (ale tu można więcej podstawić, to raczej typologia stylu gry, niż konkretni gracze). Zespół nienachalny. dodałbym Wajchę do tego grona, bo niby wygląda zielono, ale jeśli to silna mafia, to on jak najbardziej w niej może być
|
|