Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:32:31 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:32:31 GMT 1
A ta silna mafia o której wspominałeś, Dżepet? Bo jak tak sobie myślę, to jeszcze jest Trzecia Droga do mojego obecnego myślenia, czyli my się obtłukujemy jak jaskiniowcy a mafiozi siedzą na utkanej i się cieszą. I nie jest to wcale nieprawdopodobne. Macosco, Słoń, Bob np (ale tu można więcej podstawić, to raczej typologia stylu gry, niż konkretni gracze). Zespół nienachalny. też jak najbardziej mogłoby to być takie grono
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:33:51 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:33:51 GMT 1
ale pewnie będzie jakaś mieszanka, znając życie
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 13:34:26 GMT 1
Ta Makarena w mafii będzie
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:34:32 GMT 1
No ja mam też duże prawdopodobieństwo na Rado, Dżepet, Landlord.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:35:09 GMT 1
A z Luciferem miałeś interakcje? chyba jako jeden z nielicznych miałem ale co to za pytanie w ogóle? dziwisz się, że chcę wywalić gościa z pięcioma postami, którego będzie mi trudniej ocenić niż aktywnego wajchę, deklarującego nomen omen spektakularne wajchy, które są trudne do odegrania dla mafiozów? chciałbym go z tego rozliczyć No tak się zadeklarował, że potem napisał, że jednak może go nie być. A pytanie wydaje mi się zasadne: masz gościa z 5 postami (jeszcze Bratton i Kłapouchy odstają aktywnością, choć nie aż tak), możesz go wyjebać od razu, ale to pewnie będzie masówka, bo to łatwy cel i ciężko znaleźć drugi do jakiegoś sparowania, no chyba że któryś z w/w glonów. Ale możesz też zobaczyć, czy się uaktywni a jeśli tak, to w jakim stylu. Poza tym nie sądzisz, że przy tak aktywnej edycji jako mafiozo czułby potrzebę większej aktywności i gdzieś by te parę postów więcej nastukał i zginął w tłumie? Mnie się wydaje, że on nie ma jakiejś drużyny, dla której gra, po prostu wszedł, napisał tyle, ile chciał i sobie poszedł. A te 5 postów to nawet całkiem na luzie napisał, zadeklarował głos a finalnie go nie oddał, co poczytuję mu na plus, bo mafiozo by skorzystał z okazji. No ja bym go dziś nie linczował.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:37:04 GMT 1
Ta Makarena w mafii będzie jestem w stanie się zgodzić na gryla, żeby zobaczyć jak robi rzeczy Maren Macosko co ty na to
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 13:37:13 GMT 1
Mi się trochę Macosco z Bobem nie dodaje, bo kiedy Gepetto i Słon mówili, że Macosco niewinna ten ich się pytał czy szukają guza?
Trochę to wyglądało tak, że psuliby tym główną narrację jaka była prowadzona przez Doktora Nauk i Laika - czyli nagonkę na Macosco.
Jednocześnie Bob tutaj z perspektywy czasu źle wygląda, bo wygląda jakby szukał kolegów.
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 19, 2024 13:38:38 GMT 1
Nikt normalny w mafii nie stopowałby blokowania uniewinniania koleżanki z mafii szczególnie jeżeli robiliby to miastowi
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:39:38 GMT 1
Nikt normalny w mafii nie stopowałby blokowania uniewinniania koleżanki z mafii szczególnie jeżeli robiliby to miastowi fajne
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:40:27 GMT 1
chyba jako jeden z nielicznych miałem ale co to za pytanie w ogóle? dziwisz się, że chcę wywalić gościa z pięcioma postami, którego będzie mi trudniej ocenić niż aktywnego wajchę, deklarującego nomen omen spektakularne wajchy, które są trudne do odegrania dla mafiozów? chciałbym go z tego rozliczyć No tak się zadeklarował, że potem napisał, że jednak może go nie być. A pytanie wydaje mi się zasadne: masz gościa z 5 postami (jeszcze Bratton i Kłapouchy odstają aktywnością, choć nie aż tak), możesz go wyjebać od razu, ale to pewnie będzie masówka, bo to łatwy cel i ciężko znaleźć drugi do jakiegoś sparowania, no chyba że któryś z w/w glonów. Ale możesz też zobaczyć, czy się uaktywni a jeśli tak, to w jakim stylu. Poza tym nie sądzisz, że przy tak aktywnej edycji jako mafiozo czułby potrzebę większej aktywności i gdzieś by te parę postów więcej nastukał i zginął w tłumie? Mnie się wydaje, że on nie ma jakiejś drużyny, dla której gra, po prostu wszedł, napisał tyle, ile chciał i sobie poszedł. A te 5 postów to nawet całkiem na luzie napisał, zadeklarował głos a finalnie go nie oddał, co poczytuję mu na plus, bo mafiozo by skorzystał z okazji. No ja bym go dziś nie linczował. no ja to widzę tak, że jak się pozbywać jakiegoś balastu (z całym szacunkiem do gracza za lucyferem, chodzi o licznik postów), to w d1, bo potem może "nie być kiedy", bo tu już się porobią jakieś konflikty, kolejki, żądze dużych linczów, Bob powie "kurwa mafia chce pchac glona chuje tchorzliwe" a jak lucyfer się nie uaktywni, to będzie tak nam wisiał kogo Ty byś mi w takim razie na dziś zaproponował zamiast Lucifera i dlaczego? MM też rozważam, Ty widzisz oznaki niewinności, więc kogo poza MM?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:41:37 GMT 1
Nikt normalny w mafii nie stopowałby blokowania uniewinniania koleżanki z mafii szczególnie jeżeli robiliby to miastowi fajne tak
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:45:28 GMT 1
No ja mam też duże prawdopodobieństwo na Rado, Dżepet, Landlord. Laik, Gepetto, Landlord.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:46:54 GMT 1
Ta Makarena w mafii będzie jestem w stanie się zgodzić na gryla, żeby zobaczyć jak robi rzeczy Maren Macosko co ty na to Możecie próbować.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:48:39 GMT 1
No tak się zadeklarował, że potem napisał, że jednak może go nie być. A pytanie wydaje mi się zasadne: masz gościa z 5 postami (jeszcze Bratton i Kłapouchy odstają aktywnością, choć nie aż tak), możesz go wyjebać od razu, ale to pewnie będzie masówka, bo to łatwy cel i ciężko znaleźć drugi do jakiegoś sparowania, no chyba że któryś z w/w glonów. Ale możesz też zobaczyć, czy się uaktywni a jeśli tak, to w jakim stylu. Poza tym nie sądzisz, że przy tak aktywnej edycji jako mafiozo czułby potrzebę większej aktywności i gdzieś by te parę postów więcej nastukał i zginął w tłumie? Mnie się wydaje, że on nie ma jakiejś drużyny, dla której gra, po prostu wszedł, napisał tyle, ile chciał i sobie poszedł. A te 5 postów to nawet całkiem na luzie napisał, zadeklarował głos a finalnie go nie oddał, co poczytuję mu na plus, bo mafiozo by skorzystał z okazji. No ja bym go dziś nie linczował. no ja to widzę tak, że jak się pozbywać jakiegoś balastu (z całym szacunkiem do gracza za lucyferem, chodzi o licznik postów), to w d1, bo potem może "nie być kiedy", bo tu już się porobią jakieś konflikty, kolejki, żądze dużych linczów, Bob powie "kurwa mafia chce pchac glona chuje tchorzliwe" a jak lucyfer się nie uaktywni, to będzie tak nam wisiał kogo Ty byś mi w takim razie na dziś zaproponował zamiast Lucifera i dlaczego? MM też rozważam, Ty widzisz oznaki niewinności, więc kogo poza MM? Boisz się, że Lucyfer się uniewinni i już go nie wepchniecie?
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 13:49:08 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 13:49:08 GMT 1
tak
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:49:29 GMT 1
Tak myślałam.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:51:36 GMT 1
jestem w stanie się zgodzić na gryla, żeby zobaczyć jak robi rzeczy Maren Macosko co ty na to Możecie próbować. Ja tak raczej poznawczo, nic nie tracę na takim grylu. Zrób sztuczkę. Dawajcie mięso na landlorda bo u mnie mocny niewinny.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:54:17 GMT 1
Ostatnie strony mocno międli, do tego wybiera najłatwiejszy możliwy cel.
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 13:54:41 GMT 1
Nie no, Macosko niewinny będzie.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 13:56:15 GMT 1
No ale jakby się zastanowić to w zasadzie ten jego cel wychodzi po nałożeniu na rozgrywkę tych słynnych prawideł gry, więc dla mnie tu jest max neutral. I dlatego trochę się zdziwiłem, że GG to odbierał jako "nie podoba mi się przez to", ale jestem w stanie to zaakceptować jako różnice w optyce.
Czekam zatem na mięso na winę landlorda od innych, przede wszystkim doktora, bo on jest doktorem, a ja błahym kamykiem w podeszwie.
|
|