|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:58:16 GMT 1
No tak się zadeklarował, że potem napisał, że jednak może go nie być. A pytanie wydaje mi się zasadne: masz gościa z 5 postami (jeszcze Bratton i Kłapouchy odstają aktywnością, choć nie aż tak), możesz go wyjebać od razu, ale to pewnie będzie masówka, bo to łatwy cel i ciężko znaleźć drugi do jakiegoś sparowania, no chyba że któryś z w/w glonów. Ale możesz też zobaczyć, czy się uaktywni a jeśli tak, to w jakim stylu. Poza tym nie sądzisz, że przy tak aktywnej edycji jako mafiozo czułby potrzebę większej aktywności i gdzieś by te parę postów więcej nastukał i zginął w tłumie? Mnie się wydaje, że on nie ma jakiejś drużyny, dla której gra, po prostu wszedł, napisał tyle, ile chciał i sobie poszedł. A te 5 postów to nawet całkiem na luzie napisał, zadeklarował głos a finalnie go nie oddał, co poczytuję mu na plus, bo mafiozo by skorzystał z okazji. No ja bym go dziś nie linczował. no ja to widzę tak, że jak się pozbywać jakiegoś balastu (z całym szacunkiem do gracza za lucyferem, chodzi o licznik postów), to w d1, bo potem może "nie być kiedy", bo tu już się porobią jakieś konflikty, kolejki, żądze dużych linczów, Bob powie "kurwa mafia chce pchac glona chuje tchorzliwe" a jak lucyfer się nie uaktywni, to będzie tak nam wisiał kogo Ty byś mi w takim razie na dziś zaproponował zamiast Lucifera i dlaczego? MM też rozważam, Ty widzisz oznaki niewinności, więc kogo poza MM? Banota. Bo dalej gra chujowo, ale stabilnie. W teorii zgadzam się z argumentami z pierwszego akapitu. Sam o nich myślałem, gdybyśmy rozmawiali o teorii gry a nie konkretnej sytuacji. Tylko że tutaj na razie widzę argumenty na niewinność tego Lucyfera, wypisałem je wcześniej, czemu się nie odniosłeś?
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 13:59:48 GMT 1
No ale jakby się zastanowić to w zasadzie ten jego cel wychodzi po nałożeniu na rozgrywkę tych słynnych prawideł gry, więc dla mnie tu jest max neutral. I dlatego trochę się zdziwiłem, że GG to odbierał jako "nie podoba mi się przez to", ale jestem w stanie to zaakceptować jako różnice w optyce. Czekam zatem na mięso na winę landlorda od innych, przede wszystkim doktora, bo on jest doktorem, a ja błahym kamykiem w podeszwie. Prawidła, prawidłami, ale on teraz ma swój wiatrak z którym może walczyć i odpuszcza resztę gry. "Ten raczej nie w mafii, ten raczej nie, ten raczej nie, zlinczujmy Lucyfera." I tak sobie chce przeczekiwać.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 13:59:48 GMT 1
No ale jakby się zastanowić to w zasadzie ten jego cel wychodzi po nałożeniu na rozgrywkę tych słynnych prawideł gry, więc dla mnie tu jest max neutral. I dlatego trochę się zdziwiłem, że GG to odbierał jako "nie podoba mi się przez to", ale jestem w stanie to zaakceptować jako różnice w optyce. Czekam zatem na mięso na winę landlorda od innych, przede wszystkim doktora, bo on jest doktorem, a ja błahym kamykiem w podeszwie. Ale mnie się nie podoba cel Landlorda a nie sam Landlord, o którym napisałem nawet, że niewinny.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:02:19 GMT 1
No ale jakby się zastanowić to w zasadzie ten jego cel wychodzi po nałożeniu na rozgrywkę tych słynnych prawideł gry, więc dla mnie tu jest max neutral. I dlatego trochę się zdziwiłem, że GG to odbierał jako "nie podoba mi się przez to", ale jestem w stanie to zaakceptować jako różnice w optyce. Czekam zatem na mięso na winę landlorda od innych, przede wszystkim doktora, bo on jest doktorem, a ja błahym kamykiem w podeszwie. Prawidła, prawidłami, ale on teraz ma swój wiatrak z którym może walczyć i odpuszcza resztę gry. "Ten raczej nie w mafii, ten raczej nie, ten raczej nie, zlinczujmy Lucyfera." I tak sobie chce przeczekiwać. no okej, to kto do linczu (nie można odpowiedzieć landlord)? No ale jakby się zastanowić to w zasadzie ten jego cel wychodzi po nałożeniu na rozgrywkę tych słynnych prawideł gry, więc dla mnie tu jest max neutral. I dlatego trochę się zdziwiłem, że GG to odbierał jako "nie podoba mi się przez to", ale jestem w stanie to zaakceptować jako różnice w optyce. Czekam zatem na mięso na winę landlorda od innych, przede wszystkim doktora, bo on jest doktorem, a ja błahym kamykiem w podeszwie. Ale mnie się nie podoba cel Landlorda a nie sam Landlord, o którym napisałem nawet, że niewinny. ty, w sumie faktycznie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:03:19 GMT 1
w sumie to doktor jebnął brzydkie kłamstwo na mój temat, ale nie chcę tego drążyć chyba XD
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 14:04:43 GMT 1
kurka no przeczytałem te makarene i może jednak nie jest w mafii, ale jak mam na nią nie głosować i mam Rada niewinnego to serio zostaje mi jakiś gepetto, Banot. Od gepetto kurwi nadwiedzą.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 14:05:38 GMT 1
Ja bym linczowała Laika. Wg mnie jest sztucznie agresywny w tej rozgrywce. W nocy rzucał odczytami na prawo i lewo, bo wiedział, że musi, ale zero treści w tym było.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:06:13 GMT 1
kurka no przeczytałem te makarene i może jednak nie jest w mafii, ale jak mam na nią nie głosować i mam Rada niewinnego to serio zostaje mi jakiś gepetto, Banot. Od gepetto kurwi nadwiedzą. no to dawaj pogadamy o tym a nie tak pod nosem mamrotasz
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:07:36 GMT 1
co wy macie z ta nadwiedza
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:07:53 GMT 1
co wy macie z ta nadwiedza skill issue
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:08:25 GMT 1
chociaż ja mam zamiar niedługo sprowadzić grę do czasów kamienia łupanego, więc nie będę wyzywać
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:11:14 GMT 1
jaka kompromitacja gadu-gadu
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 14:11:53 GMT 1
jaka kompromitacja gadu-gadu Jestem lepszy od Messengera i Discorda.
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 14:14:41 GMT 1
Nikt normalny w mafii nie stopowałby blokowania uniewinniania koleżanki z mafii szczególnie jeżeli robiliby to miastowi fajne Też tak to oceniłem. Jak to wpływa na ocenę przynależności osiołka? Uniewinnia, czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają?
|
|
|
Post by laikike1 on Jul 19, 2024 14:17:47 GMT 1
Ja się dzisiaj kurwa nie nadaje do podejmowania decyzji, wezme zagłosuje tak jak mój najbardziej niewinny.
|
|
|
Post by Maren Macosko on Jul 19, 2024 14:18:42 GMT 1
Landlord, twoja mafia to Rado, ja i Lucyfer?
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:18:43 GMT 1
Też tak to oceniłem. Jak to wpływa na ocenę przynależności osiołka? Uniewinnia, czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają? Słuchaj, musisz się zdecydować. Do tej pory moje odpowiedzi na zadawane pytania cię nie interesowały i radośnie sobie siedzisz w tunelu, teraz rzuciłeś na mnie głos, zielona emotka w temacie i za ojczyznę. Ja tbh niespecjalnie jestem zainteresowany robieniem sztuczek, będę sobie grał jak uważam za słuszne, w najgorszym razie napiszę w przedśmiertnym \m/ testamencie co uważam, nie poświęcę całego weekendu na mafię, a na koniec prawdopodobnie i tak wyjdzie na moje, przynajmniej w tych liczących się dla mnie ponadedycyjnie xD kwestiach. Więc skoro ty specjalnie nie jesteś zainteresowany moimi odpowiedziami, to po chuj w ogóle zadajesz mi te pytania - tym bardziej takie chujowe? W sensie pytanie o Kłapoucha jest okej, ale ten fragment "czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają?" to się czuję, jakbyś traktował mnie jak niepełnosprawnego umysłowo (masz setup do kolejnego żarciku). ¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:22:38 GMT 1
Poza tym kurwa stawianie mi zarzutów z tego JAK gram biorąc uwagę dość oczywistą korelację pomiędzy moim stylem gry a kreacją (-> styl gry w dużej mierze wybieram jeszcze przed randem XD) powoduje, że czuję się tak jak wtedy, gdy w gimbazie graliśmy w piłkę i czasem jak nam brakowało ludzi to 9 latki dochodziły do grania.
Co prawda czasem trafił się taki skurwiel, że nas wszystkich ojebał, ale co do zasady było to pocieszne doświadczenie i tutaj też mogę tylko z pobłażliwością patrzeć na to.
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:27:29 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:27:29 GMT 1
GG nadal nie uniewinniam, przestrzegam
te pytania mi się dziwne wydają, trochę pozoranckie
no pytam Cię ziomek o Banota, przekonaj mnie do wywalenia go, a Ty mi "chujowo gra" i mrgreen, i ja nadal nie wiem, czy ty na serio chcesz go wyjebać, czy to nadal śmieszki historyczne z d0
to pytanie o moje interakcje z luciferem wydało mi się dziwne
to, że teraz pytasz, czemu się nie odniosłem do argumentów na niewinność lucyfera (gdy ja już tłumaczyłem, że nie twierdzę, że typ jest full mafijny, tylko kieruję się prawidłami, myślałem, że to rozumiesz), też dziwne
to pytanie do Banota o Kłapouchego też dziwne
jeszcze wczoraj była ta wymuszona rzecz, że Chińczyk zareagował nerwowo na określenie Komunistą
i jeszcze coś było pewnie, ale piszę z głowy, no takie rzeczy się zbierają i dla mnie te teksty są out of place
ostrożnie z GG panowie, trzeba nadal obserwować
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:27:44 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:27:44 GMT 1
Landlord, twoja mafia to Rado, ja i Lucyfer? nie mam mafii