|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 14:27:49 GMT 1
Też tak to oceniłem. Jak to wpływa na ocenę przynależności osiołka? Uniewinnia, czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają? Słuchaj, musisz się zdecydować. Do tej pory moje odpowiedzi na zadawane pytania cię nie interesowały i radośnie sobie siedzisz w tunelu, teraz rzuciłeś na mnie głos, zielona emotka w temacie i za ojczyznę. Ja tbh niespecjalnie jestem zainteresowany robieniem sztuczek, będę sobie grał jak uważam za słuszne, w najgorszym razie napiszę w przedśmiertnym \m/ testamencie co uważam, nie poświęcę całego weekendu na mafię, a na koniec prawdopodobnie i tak wyjdzie na moje, przynajmniej w tych liczących się dla mnie ponadedycyjnie xD kwestiach.Więc skoro ty specjalnie nie jesteś zainteresowany moimi odpowiedziami, to po chuj w ogóle zadajesz mi te pytania - tym bardziej takie chujowe? W sensie pytanie o Kłapoucha jest okej, ale ten fragment "czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają?" to się czuję, jakbyś traktował mnie jak niepełnosprawnego umysłowo (masz setup do kolejnego żarciku). ¯\_(ツ)_/¯ 1. Może faktycznie mnie nie interesują Twoje odpowiedzi i po prostu chcę, żebyś się poczuł tak jak ja ostatnio, a może jednak mnie interesują i sobie je po cichu interpetuję? 2. No z tym niepełnosprawnym umysłowo to sobie trochę zasłużyłeś ostatnią edycją, nie chciałeś widzieć oczywistych rzeczy, to teraz tłumaczę o co mi chodzi wielkimi literami. Fajnie, co? 3. Ten pogrubiony akapit to dla mnie dość brzydki, manipulatorski tekst. Bo nie za bardzo wiem, co by "ponadedycyjnie" miało wyjść na Twoje po tym jak Cię zlinczujemy (przy założeniu, żeś niewinny). Pogadajmy o tym, interesuje mnie odpowiedź, serio. 4. Nie odpowiedziałeś na temat Kłapouchego.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:27:50 GMT 1
łeb mi to rozpierdala, że praktycznie co edycję sobie utrudniam grę w mafii tłumacząc jak mnie czytać, a potem się okazuje, że to i tak nie ma żadnego znaczenia, bo ludzie mają w to wykurwione
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:29:22 GMT 1
banot powiedz mi
jak to jest że ty jesteś tak zajebisty
a jednocześnie masz tak małego kutasa?
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:29:38 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:29:38 GMT 1
banot powiedz mi jak to jest że ty jesteś tak zajebisty a jednocześnie masz tak małego kutasa?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:30:04 GMT 1
no przyszedł kurwa prorok nauczyciel i głosi prawdy czerni, ciemnocie, liczy się więcej niż tylko żryć i żyć, słuchajcie mnie, to was doceni po śmierci Komisja Nadzoru Faszystowskiego
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:30:38 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:30:38 GMT 1
i będziesz obrażony całą edycję za tego snickersa, doktorze? xD
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:31:46 GMT 1
Słuchaj, musisz się zdecydować. Do tej pory moje odpowiedzi na zadawane pytania cię nie interesowały i radośnie sobie siedzisz w tunelu, teraz rzuciłeś na mnie głos, zielona emotka w temacie i za ojczyznę. Ja tbh niespecjalnie jestem zainteresowany robieniem sztuczek, będę sobie grał jak uważam za słuszne, w najgorszym razie napiszę w przedśmiertnym \m/ testamencie co uważam, nie poświęcę całego weekendu na mafię, a na koniec prawdopodobnie i tak wyjdzie na moje, przynajmniej w tych liczących się dla mnie ponadedycyjnie xD kwestiach.Więc skoro ty specjalnie nie jesteś zainteresowany moimi odpowiedziami, to po chuj w ogóle zadajesz mi te pytania - tym bardziej takie chujowe? W sensie pytanie o Kłapoucha jest okej, ale ten fragment "czy fajne przemyślenie na początku, więc mafia, bo na początku to mafiozi lepiej wyglądają?" to się czuję, jakbyś traktował mnie jak niepełnosprawnego umysłowo (masz setup do kolejnego żarciku). ¯\_(ツ)_/¯ 1. Może faktycznie mnie nie interesują Twoje odpowiedzi i po prostu chcę, żebyś się poczuł tak jak ja ostatnio, a może jednak mnie interesują i sobie je po cichu interpetuję? 2. No z tym niepełnosprawnym umysłowo to sobie trochę zasłużyłeś ostatnią edycją, nie chciałeś widzieć oczywistych rzeczy, to teraz tłumaczę o co mi chodzi wielkimi literami. Fajnie, co? 3. Ten pogrubiony akapit to dla mnie dość brzydki, manipulatorski tekst. Bo nie za bardzo wiem, co by "ponadedycyjnie" miało wyjść na Twoje po tym jak Cię zlinczujemy (przy założeniu, żeś niewinny). Pogadajmy o tym, interesuje mnie odpowiedź, serio. 4. Nie odpowiedziałeś na temat Kłapouchego. 1. to nie wiem, idź do terapeuty może, nie wiem co ci mam powiedzieć stary 2. jw 3. a napisałem w poprzednim poście między innymi 4. no nie odpisałem, chujek ze mnie. ale tak serio: jakiej odpowiedzi się spodziewasz? masz gościa, który napisał kilkanaście postów, jest wymieniany przez wolumen treści w gronie glonów, ale trudno o nim cokolwiek powiedzieć, rzuca kozackie spostrzeżenie a ty mi puszczasz bączka "świadczy to o nim dobrze czy wręcz przeciwnie"? no kurwa XD, gdzie jesteśmy dokąd zmierzamy? kurde ten post landlorda z poprzedniej strony niby wszystko okej i powtarza po mnie, ale jakiś taki nieswój jest (to nie jest zarzut o podczepanie!!!1)
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:32:32 GMT 1
banot powiedz mi jak to jest że ty jesteś tak zajebisty a jednocześnie masz tak małego kutasa? efekt dunninga krugera, przynajmniej tak uważam
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:32:40 GMT 1
tylko ja tak czytam kurde i czytam, no naprawdę, od zęba do zęba, pełne przegląd własnego chuja w jamie ustnej
i naprawdę nie wiem co ty chcesz przekazać poza tym, że jesteś zajebisty ale niezrozumiany i nie ukradłeś tych pieniędzy tylko same zniknęły z konta, a generalnie to no może w mafii jest ktoś a może nie, co cię tam to obchodzi, posta trzeba napisać gdzie kmina jest na wzór 'no może tak ale z drugiej strony', żeby była, a potem mamy wykład dotyczący:
a) proroka banota i tego że on przecież by tak nie zrobił w mafii no ludzie kochani dobry był witał się dzień dobry mówił b) chujowy jest ten doktor kurwa jebana go mać a w ogóle to jak mówiłem nie rozumiecie mnie
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:34:12 GMT 1
no jak chcesz mierzyć chuje na to kto ilu trafi mafiozów d1 to ja nie biorę udziału w zabawie, jak to znaczy że mam małego to im ok with this
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:34:22 GMT 1
banot powiedz mi jak to jest że ty jesteś tak zajebisty a jednocześnie masz tak małego kutasa? efekt dunninga krugera, przynajmniej tak uważam no to jak jesteś daleko z samogwałtem na osi X to ja naprawdę ostatni raz wyciągam rękę, bo mi się nie chce, najwyżej będziesz se tak pierdolił pod nosem o samym sobie i jakiś przypadkowy landlord będzie cię bronił, czy bobek szefował (razem mają xMafia na poziomie 0,80): to czego nie wiesz w tym momencie? czego Ci brakuje? jak bardzo zdajesz sobie sprawę z własnej niewiedzy? w którym kontekście?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:35:19 GMT 1
i będziesz obrażony całą edycję za tego snickersa, doktorze? xD kurcze, no zadziwiający masz problem z mierzeniem emocji w tej rozgrywce zero obrażonka próbuję ratować chłopa jeśli jest niewinny
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:36:22 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:36:22 GMT 1
ja w ogóle nie rozumiem, czemu on ma być ratowany, na moje się nie wjebał niczym w tej grze
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 14:37:06 GMT 1
no jak chcesz mierzyć chuje na to kto ilu trafi mafiozów d1 to ja nie biorę udziału w zabawie, jak to znaczy że mam małego to im ok with this kurde, ale problem w tym, że nikogo jeszcze nie złapaliśmy i jest chyba 6 godzin do linczu jakoś tak no i w sumie chuja wiadomo to skąd pomysł, że w ogóle ktoś tu uważa, że złapał mafiozów? bo mam wrażenie, ze jest to bezpośrednio powiązane z faktem, że masz chujową pozycję w związku z tym jak grałeś w D0, a nie w związku z tym, że Cię Doktór wrzucił sześć razy na dole listy i OLABOGA JAK ON MÓGŁ JA JESTEM KWIAT TEJ GRY
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:37:23 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:37:23 GMT 1
Wczoraj Banot był tą dobrą stroną konfliktu a dzisiaj Doktor jest tą dobrą stroną konfliktu
Dobrą nie mylić z niewinną bo na niewinną wyglądają obydwoje
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:37:24 GMT 1
mam więcej niewinnych niż powinienem mieć na tym etapie a ludzie, którzy mi zostają, nie podobają mi się jako cały skład mafii mam maksymalnie jedną osobę, którą chciałbym dzisiaj wyjebać tak w miarę z czystym sumieniem jako wypadkowa xmafia i xdobrylincz, ale też widzę minusy różnica między nami jest taka, że ja prowadzę narrację antagonizując ludzi względem siebie, a ty prowadzisz narrację antagonizując ludzi względem mnie ale do tego dojdziemy jeszcze
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:37:35 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:37:35 GMT 1
i może jestem jebanym pelikanem, ale wymienianie bnt i dzepetta do dzisiejszego linczu to jakieś chyba nieporozumienie i w ogóle nie wiem, skąd się to wzięło
czuję się, jakbym się rozmijal
i wchodzi lajkonik i mówi, że to jego poe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:37:35 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:37:35 GMT 1
Dobra zamknijcie już pizdy kto to ma potem czytać i po co
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:39:07 GMT 1
no jak chcesz mierzyć chuje na to kto ilu trafi mafiozów d1 to ja nie biorę udziału w zabawie, jak to znaczy że mam małego to im ok with this kurde, ale problem w tym, że nikogo jeszcze nie złapaliśmy i jest chyba 6 godzin do linczu jakoś tak no i w sumie chuja wiadomo to skąd pomysł, że w ogóle ktoś tu uważa, że złapał mafiozów? bo mam wrażenie, ze jest to bezpośrednio powiązane z faktem, że masz chujową pozycję w związku z tym jak grałeś w D0, a nie w związku z tym, że Cię Doktór wrzucił sześć razy na dole listy i OLABOGA JAK ON MÓGŁ JA JESTEM KWIAT TEJ GRY przecież ty już zdążyłeś obwieścić, że twój aktualny skład mafii to banot gepetto i rado, potem podmieniłeś mnie chyba na landlorda a mówię tylko o ostatniej godzinie i nawet nie wspominam o tych typach półżartem w d0 MM też ma trójki itd. no ja na ten moment nie umiem wskazać z dużą dozą podobieństwa dwóch, mam pełno ludzi w spektrum kolorów a ty się dalej skupiasz na formie jak dzban
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:40:17 GMT 1
nie zapisaliśmy się tutaj na spektakl mierzenia waszych kutasów zwyrole
|
|