|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:41:03 GMT 1
Banot, Tobie należy się solidna blaszka w potylice za jedzenie z ręki Dżepettowi, który na przemian kłamie i pisze głupoty
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:41:39 GMT 1
Landlordowi z resztą też
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 14:42:22 GMT 1
GG nadal nie uniewinniam, przestrzegam te pytania mi się dziwne wydają, trochę pozoranckie no pytam Cię ziomek o Banota, przekonaj mnie do wywalenia go, a Ty mi "chujowo gra" i mrgreen, i ja nadal nie wiem, czy ty na serio chcesz go wyjebać, czy to nadal śmieszki historyczne z d0 to pytanie o moje interakcje z luciferem wydało mi się dziwne to, że teraz pytasz, czemu się nie odniosłem do argumentów na niewinność lucyfera (gdy ja już tłumaczyłem, że nie twierdzę, że typ jest full mafijny, tylko kieruję się prawidłami, myślałem, że to rozumiesz), też dziwneto pytanie do Banota o Kłapouchego też dziwne jeszcze wczoraj była ta wymuszona rzecz, że Chińczyk zareagował nerwowo na określenie Komunistą i jeszcze coś było pewnie, ale piszę z głowy, no takie rzeczy się zbierają i dla mnie te teksty są out of place ostrożnie z GG panowie, trzeba nadal obserwować Dla mnie spoko, może nie zginę w mordzie. Ale ten pogrubiony fragment mi się nie podoba. Bo ja się zgadzam z tym, że warto linczować zgodnie z prawidłami (czyli Banota - słaby gracz, i tak się nie uniewinni, a tylko będzie mącił ), ale tylko tych mafijnych. Zlinczowanie kogoś, kto wpasowuje się w prawidła bez rozważenia mafijności/czynników uniewinniających jest dla mnie bez sensu. Jakbyś mi powiedział, że linczujemy Lucyfera, bo Twoim zdaniem wcale nie wszedł na luzie i brak głosu mimo zadeklarowanego strzału w osła wcale nie jest czynnikiem uniewinniającym, to bym się mógł nie zgodzić, ale na pewno bym nie czuł niepokoju. Natomiast teraz czuję niepokój. Bo mnie z Twoich prawideł by wyszedł bardziej Bratton (zamiast Lucifera) i Rado (zamiast Maren). W ogóle nie odniosłeś się do moich argumentów za niewinnością Maren. Dalej uważasz, że gra podejrzanie?
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:42:39 GMT 1
chcecie żebym obalał jego głupoty i oszczerstwa a oprócz tego dowiódł, że jego gra jest imitacją jego miastowej mety czy w zasadzie macie to w piździe szkoda mojego czasu i mam zająć się czym innym
bądźmy transparentni
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 14:43:07 GMT 1
Banot, Tobie należy się solidna blaszka w potylice za jedzenie z ręki Dżepettowi, który na przemian kłamie i pisze głupoty jak uważasz, że może być w mafii, to powinieneś zamknąć pizdę, nie podejrzewać go i najlepiej jeszcze uniewinniać licząc na to, że mafia go sprzątnie jako niewinnego teraz tego nie zrobi, więc nawarzyliście piwa, w którym trzeba go będzie czytać albo linczować gratuluję, gra została utrudniona, achievement unlocked
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 19, 2024 14:43:11 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 19, 2024 14:43:11 GMT 1
to zbieraj szable na tego gepetta, jak to mafia taka prawdopodobna, rozjeb go, wykaż kłamstwa, wyłóż winę, bo tak wpadasz i piszesz, że Gepetto huj i wypadasz, ja poczytam
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:44:24 GMT 1
a i ja chętnie poczytam
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:44:45 GMT 1
za to najuczciwszego posta tej edycji względem mnie napisał Gadem-Gadem i bardzo miło mi się zrobiło, on pewnie będzie wiedział który to był post i ten post mnie ucieszył tak samo jak przestraszył bo od kiedy Ty jesteś taki stonowany najmądrzejszy bez biasu panie Gadem-Gadem to nie wiem, ale póki co jestem na etapie że będziemy w tej edycji współpracować
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:46:09 GMT 1
to zbieraj szable na tego gepetta, jak to mafia taka prawdopodobna, rozjeb go, wykaż kłamstwa, wyłóż winę, bo tak wpadasz i piszesz, że Gepetto huj i wypadasz, ja poczytam tu już nawet nie trzeba linczować ale trzeba ograniczyć wiarygodność cielaki
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:46:42 GMT 1
Banot, Tobie należy się solidna blaszka w potylice za jedzenie z ręki Dżepettowi, który na przemian kłamie i pisze głupoty jak uważasz, że może być w mafii, to powinieneś zamknąć pizdę, nie podejrzewać go i najlepiej jeszcze uniewinniać licząc na to, że mafia go sprzątnie jako niewinnego teraz tego nie zrobi, więc nawarzyliście piwa, w którym trzeba go będzie czytać albo linczować gratuluję, gra została utrudniona, achievement unlocked przestań być zjebany
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:46:47 GMT 1
xD
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:47:41 GMT 1
dobrze, pakuje zaraz dupe i wracam do chaty rozpisze co mi na sercu leży, a każdemu z was który się do tego nie odniesie, nawet nie zgadzając się nie wejdzie w polemike będę źle życzył
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:49:00 GMT 1
chciałem napisać chuj na krzyż ale po co mam sobie robić wrogów
nie dżepetto?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:49:16 GMT 1
tylko napisz cos o roznych graczach, a nie tylko o mnie plis
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:50:33 GMT 1
to Ty mi się nie podobasz a nie reszta graczy
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:52:25 GMT 1
prawda jest taka, ze gdybym byl w mafii to bym Ci sie podobal, obaj o tym wiemy
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:53:28 GMT 1
ale z jakiegoś powodu obrałeś sobie mnie za cel zupełnie pomijając większość innych graczy
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 14:55:08 GMT 1
za to najuczciwszego posta tej edycji względem mnie napisał Gadem-Gadem i bardzo miło mi się zrobiło, on pewnie będzie wiedział który to był post i ten post mnie ucieszył tak samo jak przestraszył bo od kiedy Ty jesteś taki stonowany najmądrzejszy bez biasu panie Gadem-Gadem to nie wiem, ale póki co jestem na etapie że będziemy w tej edycji współpracować No wiem, który post. I też chcę współpracować, choć też jestem trochę przestraszony, czy nie będę współpracował z mafiozą. A czy jestem bez biasu to jeszcze zobaczymy, mam nadzieję, że tak.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 14:55:36 GMT 1
panowie on widzi że sobie przegrabił i się boi napierdalać
pamiętamy kiedy się bał a kiedy się nie bał
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 14:56:32 GMT 1
ja sie nie boję wręcz byloby mi bardzo milo gdyby moim kosztem udało się Ciebie spacyfikowac jesli jestes w mafii
|
|