|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 16:19:48 GMT 1
no ja nie chcę dzisiaj wypierdalać kłapouchego, na d1 takie solo wrzuty mi wystarczają na odłożenie kogoś na półkę, taki bratton też mi wygląda na good enough dzisiaj, na maren też dziś nie chcę a na kogo będę głosować to jeszcze się okaże, póki co chcę zobaczyć czy się będą działy jakieś rzeczy doceniam natomiast założenie, że jak JEDNAK nie zagłosujesz na mnie, to być może zagłosujesz na tego, kogo wskażę, taki spin o 180 stopni A co on takiego good enough zrobił dzisiaj? Jakby płacili na akord to by nic nie zarobił bratton przyjacielu wygląda jak kopia kreacji z poprzedniej edycji i wybierając takie granie postawił sobie bardzo wysoko poprzeczkę no to skoro tak gra i sam to wybrał, to dla mnie zero profitu w odpalaniu go dzisiaj, skoro sam nałożył sobie stryczek na szyję i jak nie dojedzie do miasta to się udusi no po co go linczować w takim układzie dla mnie to jest good enough
|
|
|
Post by Czang Kaj-szek on Jul 19, 2024 16:20:25 GMT 1
Gdyby nie to że wspominacie u tym Brattonie, to bym zapomniał że taki ktoś w ogóle gra.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:21:11 GMT 1
Kłapouchy to dla mnie trudny orzech do zgryzienia. Bo jeśli jest używany argument, że ma on w pewnym momencie ciekawe spostrzeżenie to powinien mieć paliwo do pisania więcej spostrzeżeń za które będzie można go odłożyć w dłuższym czasie na półkę. Tym czasem powinien jednak w kolejnych dniach bardziej się postarać grać by rozwiał wątpliwości wokół swojej osoby. No Kłapouchy kilka razy napisał takie rzeczy po prostu naturalnie miastowe xd Fakt że pewnie trochę brakuje mu inicjatywy ale może po prostu jeszcze nic ciekawego nie wywęszył
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 16:24:00 GMT 1
nie mam nic wartościowego dodania na temat słonia i wajchy niestety
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 16:24:13 GMT 1
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 16:25:38 GMT 1
natomiast idę sobie jakoś w trakie jaga - puszcza robić re read tematu, więc stay tuned, bo na końcu powiem KTO JEST DO ODPIERDOLENIA WEDŁUG MNIE
no i nawet jak zdechnę o 22 to zawsze jakoś jak testament, nie? bo mi faszyści zabronili pośmiertnych, a mam jeszcze 26 zakładek w przeglądarce do przeczytania przed rereadem
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 16:26:16 GMT 1
muszę dobrze wybrać bo jak dobrze wybiorę to może mnie nie odjebią, żeby nie potwierdzać, nie?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:28:51 GMT 1
bo tak naprawde wyjscia sa 3: 1. ja nagle stalem sie chujowym mafiozem, ktory zamiast spelniac oczekiwania innych idzie na stracenie grabiac sobie u kilku kolejnych graczy i nie robiac niczego by to zmienic 2. ty za chuja nie potrafisz mnie rozczytac i dlatego widzisz moja wine 3. jestes w mafii i chcesz sie mnie pozbyc rekami miastowych a mafijny Bob by nie staral sie Ciebie udobruchac w temacie i potem odjebac w mordzie i fajrant? btw ja pierdole ale jaki sens ma zakaz mety skoro chłopaki sobie tutaj własnym językiem rozmawiają pod koniec D1 i skąd ja mam rozumieć o co chodzi xd
wkurwia mnie to
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:30:02 GMT 1
dawajcie kurwa konkretne argumenty a nie sranie metowe albo pozwólcie na granie metą
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:30:39 GMT 1
i Doktórek Nauk co się co edycje z kimś musi pokłócić i nasrać 3 strony tematu nie da się kurwa grać tutaj
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:31:04 GMT 1
Przepraszam trochę mnie poniosło ale frustracja mnie łapie bo mi nie idzie rozwiązywanie zagatki
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:33:22 GMT 1
Landlord głosa dostajesz bo mnie s triggerowało to
|
|
|
Post by Gadu-Gadu on Jul 19, 2024 16:36:34 GMT 1
Podzieliłem sobie graczy na grupy, przyznaję, że nie wszystkie zaszeregowania są szczere, ale niech to się na razie poniesie w takiej formie, zobaczymy, co z tego wyniknie. A ja się ewakuuję z pracy, bo i tak jestem tu o 40 minut za długo przez tę grę.
Niewinni: Czang, Doktór, Laikike; Raczej niewinni: Landlord, Maren;
Szara strefa mocna: Gepetto, Bob; Szara strefa glonów: Lucifer, Kłapouchy;
Podejrzani: Wajcha, Rado, Słoń, Creed;
Do zajebania w trybie natychmiastowym: Baton.
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 16:37:52 GMT 1
masz dwa razy creeda i mnie ani razu ???
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 16:49:42 GMT 1
Gepetto szczerze jak oceniasz swoją forme dziś? Bo rano jak nadrabiałem temat z wczoraj to mi dobrze wyglądałeś A od jakiegoś czasu nie czuje tego już od ciebie
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 16:57:49 GMT 1
no bo dzisiaj bardziej egzystuję (hehe) niz gram, tzn mam dzien wolny czilluje sobie, robie rozne rzeczy przydomowe, złopię piwko i od czasu do czasu zagladam na foruma, a teraz bede sobie jaga-puszcza ogladac, a wczoraj to podniecenie rozpoczeciem gierki i chec szybkiego zlapania winnych/niewinnych
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 16:58:26 GMT 1
co nie oznacza, ze nie obserwuje tego co sie dzieje, po prostu mam wrazenie ze w czasie dnia temat niemal w calosci przejelo miasto
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 16:58:45 GMT 1
i Doktórek Nauk co się co edycje z kimś musi pokłócić i nasrać 3 strony tematu nie da się kurwa grać tutaj i co? jestem niewinny, czy nie? czy uniewinnienie mnie w d1 jest warte nasrania 3 stron tematu czy nie?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 17:01:22 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem
ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem
Banot będzie, niestety, niewinny
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:01:36 GMT 1
i w sumie przed zblizajacym sie weekendem coraz bardziej dopada mnie mysl, ze moze warto by bylo mnie dzis zlinczowac, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci co do mnie na starcie, a i moze moje uniewinnienia by pozniej troche sila autorytetu daly
|
|