|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:05:11 GMT 1
Jakby któryś chciał fikać do mnie
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:05:22 GMT 1
no bo dzisiaj bardziej egzystuję (hehe) niz gram, tzn mam dzien wolny czilluje sobie, robie rozne rzeczy przydomowe, złopię piwko i od czasu do czasu zagladam na foruma, a teraz bede sobie jaga-puszcza ogladac, a wczoraj to podniecenie rozpoczeciem gierki i chec szybkiego zlapania winnych/niewinnych czyli co osiągnąłeś już swoje spełnienie złapałeś winnych i uniewinniłeś niewinnych?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:06:00 GMT 1
i Doktórek Nauk co się co edycje z kimś musi pokłócić i nasrać 3 strony tematu nie da się kurwa grać tutaj i co? jestem niewinny, czy nie? czy uniewinnienie mnie w d1 jest warte nasrania 3 stron tematu czy nie? Na jeden dzień mogę cie uniewinnić ja nie uniewinniam kogoś na całą gierke
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:07:53 GMT 1
no bo dzisiaj bardziej egzystuję (hehe) niz gram, tzn mam dzien wolny czilluje sobie, robie rozne rzeczy przydomowe, złopię piwko i od czasu do czasu zagladam na foruma, a teraz bede sobie jaga-puszcza ogladac, a wczoraj to podniecenie rozpoczeciem gierki i chec szybkiego zlapania winnych/niewinnych czyli co osiągnąłeś już swoje spełnienie złapałeś winnych i uniewinniłeś niewinnych? niewinnych mysle ze dobrze wskazalem, z winnymi gorzej, a ze znajduje sie w sytuacji, ze raczej jestem nie do zamordowania, a predzej czy pozniej trzeba mnie bedzie zlinczowac, to uwazam, ze im wczesniej tym lepiej
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:08:41 GMT 1
Co ty kurwa Gepetto taka pizdeczka!? Nie spodziewałem się tego.... wow szok
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:10:34 GMT 1
Nie no ja myślałem że ty jesteś pewny siebie a tutaj czuje pewną obawę i branie pod włos...
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:10:53 GMT 1
chciałem zapierdolić z kolumbryny trzyfuntowej ale nie będę łamał pseudo ducha gry
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:11:38 GMT 1
jestem pewny siebie natomiast za duzo sie nagralem w te gre by nie wiedziec jak to bedzie dalej wygladac
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:12:20 GMT 1
czyli co osiągnąłeś już swoje spełnienie złapałeś winnych i uniewinniłeś niewinnych? niewinnych mysle ze dobrze wskazalem, z winnymi gorzej, a ze znajduje sie w sytuacji, ze raczej jestem nie do zamordowania, a predzej czy pozniej trzeba mnie bedzie zlinczowac, to uwazam, ze im wczesniej tym lepiej powiedz szybko jak wstydzisz się tego konfliktu ze mną i Ci głupio to nie będę marnował czasu możesz mnie jeszcze przeprosić
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 19, 2024 17:14:43 GMT 1
chyba mam po prostu chwilowe zniechecenie, moze mi jeszcze przejdzie
|
|
Landlord
Edycja #49
Enter your message here...
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:16:21 GMT 1
nie chce mi się dyskutować tyle na ten temat Brattona wejście wydało mi się luźne + napierdalała go wajcha, której do końca nie ufam w Rado widzę miastowe odruchy niesfornego, nadpobudliwego kuzyna, może być w mieście + bardzo solidna uniewinniajka od Gepetta MM miała mafijne momenty, to wejście było sztywne, potem trochę luzu (m.in. w cytatach, które wyminiłeś), ale potem np. dalsze napierdalanie Czanga to dla mnie było pozorowanie aktywności, też głupia sugestia, że mam kijową mafię na tym etapie; myślę, że trudniej będzie mi ją uniewinnić od Rada
i skoro tak podejrzewa Lajkonika, to czemu go nie napierdalała, tylko zajmowała się utarczkami z Czangiem?
i o co chodzi z tym Twoim "nie odniosłeś się do moich argumentów na niewinność X" - już drugi raz? no jeśli się nie odniosłem to
a) albo się nie zgadzam, a rozpisywanie się uważam za jałowe, bo co możemy pisać
- X luźno wszedł - uważam, że Y nie wszedł luźno
b) albo przyjmuję do wiadomości i kontempluję
nie wiem, na czym chcesz mnie teraz łapać, na nieodnoszeniu się do argumentów? deklaruję, że wszystko czytam, mam 14 wątków w głowie, nie każdy nadążam followupnąć
z prawideł (najmniej aktywni gracze) zostają Creed i lucyfer, Creed imo wszedł trochę lepiej niż lucyfer + wajcha go napierdala osobiście mam problem i myślę, że będę miał problem w przyszłości z uniewinnieniem MM, dlatego podałem jako alternatywę
reszta graczy albo mi się podoba albo myślę, że będę mógł lepiej ocenić jutro i później
tak powstały moje rozważania na dziś lucyfer + MM
nie wiem, mam wrażenie, że tłumaczę oczywistości, dlaczego z prawideł nie można po prostu poświęcić w d1 małoaktywnego, trudnego do oceny gracza, może mafia, może niewinny, ale najmniejsza strata w przypadku pomyłki?
linczuję nieaktywnego gracza, jutro cały dzień robię rundkę po aktywnych, oceniam naturalność ile procent dajesz na mafiowanie BNT? No właśnie nie chciałem Cię na niczym łapać, chciałem poznać Twoje zdanie po prostu, bo historycznie patrząc dobrze mi się z Tobą współpracowało. Nie wiem czemu uznałeś, że mam jakieś ukryte intencje i kopię pod Tobą dołki. okCo do Batona, to odpowiem na to pytanie, ale jeszcze nie teraz. Chciałbym zobaczyć jego odczyty i faktyczne kandydatury do linczu i wtedy masz moje słowo, że na podstawie całej gry odpowiem szczerze i bez kręcenia na to pytanie. okCo do Maren, to mnie też to napierdalanie Czanga nie pasowało i nabrałem pewnych wątpliwości, czy to nie nabijanie aktywności, ale uznałem, że chyba całościowo dla mnie jej gra jest na plus. dla mnie nieA co do poświęcania małoaktywnego, to ja bym jednak chciał trafić mafiozę, jeśli będzie to osoba małoaktywna, to ok, ale niech to ma oparcie w grze. Liczę, że Lucifer wejdzie wieczorem i się z nami trochę ponapierdala. Wtedy będzie łatwiej go ocenić. Jeśli nie wejdzie, to bym nie linczował, a nuż po prostu poleci za punkty? rozumiem, mam inne podejście
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:16:51 GMT 1
i w sumie przed zblizajacym sie weekendem coraz bardziej dopada mnie mysl, ze moze warto by bylo mnie dzis zlinczowac, zeby rozwiac wszelkie watpliwosci co do mnie na starcie, a i moze moje uniewinnienia by pozniej troche sila autorytetu daly toc cie nie bede linczowal bo jakies typy sie rzucaly z widlami z nie wiem do konca jakiego powodu
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:17:06 GMT 1
nie wiem jak się teraz zachować
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 19, 2024 17:17:53 GMT 1
dobra to popierdole chwilowo tego dże peta ale musze jakoś wejść do gierki
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:18:20 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny Rado, odniosłeś się do tego?
|
|
|
Post by Doktór Nauk on Jul 19, 2024 17:18:38 GMT 1
uniewinnijcie sie jakos przez najblizsze 30 minut
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:18:47 GMT 1
ale kto
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 19, 2024 17:23:23 GMT 1
wszystko jedno, najlepiej ci których jeszcze nie mam jako niewinnych
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 19, 2024 17:23:26 GMT 1
musimy dziś odpulić Rado moim zdaniem ja mam Rado - Landlord - Gepetto przed rereadem Banot będzie, niestety, niewinny Rado, odniosłeś się do tego? No co xd wyjebane mam myli się pycha kroczy przed upadkiem standardowo
|
|
Landlord
Edycja #49
|
Post by Landlord on Jul 19, 2024 17:24:05 GMT 1
Podzieliłem sobie graczy na grupy, przyznaję, że nie wszystkie zaszeregowania są szczere, ale niech to się na razie poniesie w takiej formie, zobaczymy, co z tego wyniknie. A ja się ewakuuję z pracy, bo i tak jestem tu o 40 minut za długo przez tę grę. Niewinni: Czang, Doktór, Laikike; Raczej niewinni: Landlord, Maren; Szara strefa mocna: Gepetto, Bob; Szara strefa glonów: Lucifer, Kłapouchy; Podejrzani: Wajcha, Rado, Słoń, Creed; Do zajebania w trybie natychmiastowym: Baton. w sumie uprzedzajac, ze to nieszczera lista w pewnym sensie zabiles dyskusje, bo teraz ludzie spodziewaja sie pulapek, podpuch i nikt nie reaguje mogles napisac, ze to twoje prawdziwe odczyty
w sumie nie wiem, czemu uprzedziles
|
|