|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 9:51:03 GMT 1
nom
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 9:57:21 GMT 1
no tak z wątroby daliście, że znowu się skończy tak, że ślepy banot będzie miasto prowadził jak znowu coś odpierdolę i przejebiemy, to na wasze własne życzenie, ja reklamacji nie przyjmuję pierwszą połowę dnia będę poza domem, potem chuj wie, ale z komureczki będę rękę na pulsie starał się trzymać klapouchy skąd to zaufanie do słonia słoń skąd to zaufanie do ciebie, skoro dla mnie nie dałeś nic po czym by cię można było uniewinniać może jakimiś drobnymi metowymi rzeczami, ale zasadniczo można by cię było na ten moment wyjebać, bo nie rokujesz na uniewinnienie Bob Budowniczy czy muszę rozkręcić kampanię nienawiści wokół twojej osoby, żebyś zaczął grać jak pan bóg przykazał? Landlord nie robisz mnie w chuja jak ten skurwysyn sonic? nie czuje dobrej woli od tego posta
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 10:18:32 GMT 1
Rado Londyn wiem dlaczego na mnie zagłosowałeś, ale imo nie świadczy to dobrze o tobie co ty odpierdalasz w tej edycji udawana agresja i emocje moim zdaniem bo nic ze mną dalej nie zrobiłeś
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 10:37:13 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 10:37:13 GMT 1
Nie wiem czego oczekujesz gościu Uniewinnisz się albo będziesz w kolejce, nie czuję potrzeby czegoś z tobą robić
|
|
Landlord
Edycja#49
Enter your message here...
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 10:38:28 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 10:38:28 GMT 1
Gadu-Gadu wyglądało to miastowo, ale ostrożny byłbym z Radosławem, nie uniewinniałbym go za to na 100%, widziałem mafiozę, który coś takiego odgrywał, był zajebiście naturalny w potyczkach, potrafił tak dojechać cel, ale jak miał coś dać merytorycznie, to się wypierdalał musi tej merytoryki dołożyć
jeśli Gepetto jest w mafii, to czemu gra jak gra? on gra tak, żeby się ludzie przyjebali, co za problem w mafii znaleźć sobie podejrzanego? chyba że ta gra z d1 to miała być podkładka pod "muszę odegrać chujnię, żeby mieć uzasadnienie, czemu nie padam w mordzie" - taki tylko scenariusza przychodzi mi do głowy, a ja miałem pomyśleć jak w akapicie wyżej
naprawdę myślałeś, że złapiesz mafiozę klasy BNT na tym, że "zapomni" rozważać Twoją winę, jeśli jest w mafii? ja jestem chujowym mafiozą, ale na czymś aż takim myślę, że bym nie wpadł, wydaje mi się to naiwne mafiacorner.boards.net/post/130970/threadnie siedzi mi ta sekwencja 1. chcę wywalić BNT dla jaj, bo historia 2. chcę wywalić BNT na poważnie 3. patrzcie, oto moje odczyty, ale nie do końca szczere (??) 4. BNT jednak niewinny, bo myślałem, że winny, bo pisał, że mogę się tylko skompromitować, a nie że mogę być winny po co wrzuciłeś typy, podkreślając, że są nieszczere? też pytanie do Ciebie Marcin Banot , jak to odebrałeś, w sensie całą progresję GG względem Ciebie Zaczynasz być męczący i się zaczynam zastanawiać, czy przypadkiem nie ratowałem mafiozy. Bo mam wrażenie, jakbyś nie umiał odtworzyć naszej standardowej relacji w sytuacji, gdy obaj jesteśmy w mieście. Uważam, że już jakiś czas temu powinieneś widzieć moją niewinność i razem ze mną szukać mafii/konfrontować nasze odczyty. Tymczasem Ty mi zadajesz pytania, które odczytują jako nastawione na to, że zakwestionujesz moją odpowiedź. I to na podstawie dość płytkich argumentów. Bo taki Gepetto na przykład przez większość dnia miał podejrzanego, w osobie Boba, tylko go nie grillował. A że sam Bob gra jak gra, to dopuszczam myśl, że to jest relacja mafia-mafia. Kwestię Banota też trochę przekręciłeś, bo punkty 1 i 2 nie są sekwencją, tylko jeden się łączy z drugim. Uważam, że wszedł źle i wtedy nie wiedziałem, że to on, ale mi zaśmierdział. Jak zobaczyłem kto to, to stwierdziłem, że tym bardziej można mu dojebać. No i miałem mu dokurwić fest przed linczem, gdyby słowem nie wspomniał, że mnie podejrzewa, ale wspomniał. Dlatego też napisałem, że MOŻE BYĆ NIEWINNY! Nie że jest kurwa nielinczowalny do końca gry, najlepiej kolejnej, na zapas, bo tak zajebiście to zagrał, tylko że nabrałem wątpliwości co do winy. A z tym podkreśleniem, że odczyty były nieszczere to chyba faktycznie głupie było, ale chciałem wysłać przed wyjściem z roboty, w której się zasiedziałem i tak wyszło. Chyba cel był taki, żeby się oprócz Banota też inni zastanawiali, czy ich przypadkiem nie podejrzewam, np. taki Bob czy Gepetto, ale coś nie pykło. nie wiem, jak ci odpisać GG, więc po prostu dostaniesz przemyślenia z serducha, a bardziej stan uczuć z jednej strony mam tak: parę rzeczy mi w Tobie nie zagrało od wejścia, no i ja widzę też miastowe odruchy, ale kurewsko się boję sytuacji, że jeśli nie przeleję tego, co mi nie gra na papier, to będę wyruchany tak jak kiedyś, gdy potężny mafioza mnie wyruchał; wiem, że fajnie byłoby się poklepać po pleckach, jesteś niewinny max, wtedy byłbym chwalony, Ty byś mnie uniewinnił nie zależnie od frakcji i miałbym spokojną gierkę, ziomala utwierdzającego w przekonaniach, niewzruszalny core i tak dalej no co ja poradzę, że Ci do końca nie ufam, nie wiem, może to mechanizm psychologiczny, że złapałem silnego mafiozę na wejściu i teraz boję się odpuścić, żeby potem nie było "miałem go, ale mnie urobił", czego boję się, KURWA, potrójnie! w Twoim przypadku z drugiej strony też się boję, że jeśli jesteś niewinny, a ja Cię napierdalam i doprowadzę do linczu na Tobie, to się obrazisz na grę forumowa mafia w ogóle i to mi też leżało na sercu wczoraj xD może głupia rozterka, ale zbyt empatyczny jestem, no ciężko mi z Tobą grać, jak mi szybko nie klikniesz jeśli chodzi Ci, że moje pytanie o Gepetta, to bardziej takie pytanie do konturowania kmin, nie żeby jakoś Cię podpuścić czy jak to nazwałeś, żeby koniecznie zakwestionować Twoją odpowiedź - lubię wziąć gracza i myśleć "dlaczego miałby tak grać w mieście?" i "dlaczego miałby tak grać w mafii?" i szukam scenariusza dla Gepetta z BNT się rozmijamy, ja z nim od początku d1 poczułem wspólny, dobry wajb, jeśli on w mafii a Ty niewinny to będę miał dalsze szkody psychologiczne po edycji xD ale miał takie momenty, które dla mnie były niewinne - stosunek do Doktóra - ten sfrustrowany post na wymuszenie readu - jakieś pierdolenie o swojej zajebistości - ubolewanie, że nikt nie ora pola (wytykał, że nikt Słonia nie wziął na tapet) i też sposób, w jaki zwracał się do tych niskopostowców, nie żeby ich wyjebać, tylko żeby coś z nich wyłuskać możemy pogadać o BNT, rozpisz mi, co Tobie najbardziej nie zagrało
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 10:44:30 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 10:44:30 GMT 1
a tego lucifera to chyba faktycznie już trzeba odpuścić, jak faktycznie niewinny, to zajebiście, jak winny, to będę pół roku opowiadał, jak chciałem go wywalić w d1 i dostałem za to wpierdol, bo chujowy lincz proponuję, dla mnie win-win moralny
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 10:51:26 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 10:51:26 GMT 1
Uświadomiłem se jeszcze jedną rzecz, ze w sumie w sumie to niewinność doktora nie była jakoś kontestowana w ogóle Ja go wyzywałem przez dużą część gry ale z perspektywy że jest niewinnym dzbanem, landlord też, tylko później Gepetto miał jakiś taki fragment gry gdzie chyba jako jedyny rozważał poważnie (?) jego winę A oprócz tego ludzie nawet nie bardzo się z nim antagonizować chcieli Gdzieś tam boba można ewentualnie posądzać o akcje niemiecka i próbę zrobienia mu gorszej prasy ale to też z motyką na słońce Trzeba chyba spojrzeć kto tam rodzyna chciał wylizać doktorowi bo tam ktoś może siedzieć spojrzałeś? to może być ciekawa kmina, może nawet niekoniecznie lizał rowa, co nawet się w ogóle nie odnosił, po co zwracać uwagę u mnie dziś oranie tematu multiiso cuda wianki ograniczone, bo jebana karta do wifi mi chyba padła w kompie *** tak teraz przeleciałem Słonia i on by się w to wpisywał, Doktór u niego nie istnieje (ani nie włożony do winnych ani do niewinnych), póki sam Doktor nie doczepił się do Słonia
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 11:35:07 GMT 1
mafia giuseppe kłapouchy chang?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 11:40:45 GMT 1
mafia giuseppe kłapouchy chang? Wczoraj głosowanie było między tobą a Wajchą
zakładam że powiesz że jesteś niewinny
Jaki sens miałoby dopychanie Wajchy kolanem przez Chenga jeśli alternatywą był inny niewinny?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 11:43:17 GMT 1
Creed mnie się ogólnie podoba sposób w jaki wszedłeś dziś do rozgrywki, więc roboczo do dalszych rozkmin dam ci uniewinnienie
Jeśli lincz rozgrywał się między dwoma niewinnymi to
landlord (laikike) (Maren Macosko) Kłapouchy (Wajcha_addict) lucyfer (Landlord)
Tutaj powinien siedzieć chociaż jeden głos z mafii
Landlord, Laikike, Maren Macosko - powinna być tutaj mafia
Daje ci to jako trop
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 11:43:20 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 11:43:20 GMT 1
klapouchy mi się niewinny wydaje, ten testament był niezły, bez dorabiania uzasadnień na kiju, czutki i huj
czang mam nadzieję, że jakąś analizę teraz smaży, żeby uspokoić nasze nastroje
Giuseppe ciężki orzech, może faktycznie trzeba go będzie zlinczować, skoro sam twierdzi, że jego krew może ustawić korzystnie rozgrywkę, nie wykluczam
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 11:44:14 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 11:44:14 GMT 1
Rado zignorował test Sonica, o ty chuju
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 11:44:34 GMT 1
Ja jestem niewinny Landlord
|
|
Landlord
Edycja#49
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 11:48:30 GMT 1
via mobile
Post by Landlord on Jul 20, 2024 11:48:30 GMT 1
no teraz to nie wiem, test niezdany to do wora, ni, byczku
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 11:49:25 GMT 1
mafia giuseppe kłapouchy chang? Wczoraj głosowanie było między tobą a Wajchą zakładam że powiesz że jesteś niewinny
Jaki sens miałoby dopychanie Wajchy kolanem przez Chenga jeśli alternatywą był inny niewinny?
Utrzymywanie koherencji z tym co wcześniej napisał, o mnie pisał tylko tyle, że nawet nie pamięta, że gram, byłby to tzw. głos z dupy gdzie już opisałem wcześniej jego stosunek do Wajchy. Wygodna pozycja, w której lincz toczy się między dwoma niewinnymi, w której utrzymał się idealnie, bo dopychaniem kolanem bym tego nie nazywał, chyba że coś przeoczyłem, ale on tylko napisał pół godziny przed linczem, że głos na Wajchę, sekundę po głos na Wajchę i fajrant do teraz.
|
|
|
Post by Creed Bratton on Jul 20, 2024 11:52:22 GMT 1
Daję jeszcze poprawkę na to, że to po prostu taki typ zawodnika i ja jego naturalne przysposobienia rozkopuję niepotrzebnie, no ale 80% jego twórczości to są posty "na dwoje babka wróżyła", dalej nie łapię jego uniewinnienia, jedyny komentarz co do tego po tym, jak się o nim wypowiedziałem dostałem od Giuseppe, że no jego "uniewinnienia nie trzeba raczej tłumaczyć" xD
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 11:54:01 GMT 1
Dzień dobry
Dzisiaj 84 urodziny obchodzi dziadek Edek, wszystkich wieczorem zachęcam do cyknięcia za zdrówko dziadka Edka bo to zajebisty gość!
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 12:02:14 GMT 1
Bob Budowniczy czy muszę rozkręcić kampanię nienawiści wokół twojej osoby, żebyś zaczął grać jak pan bóg przykazał? Koleżko ja Cię wczoraj własnym cycem przykryłem kiedy miałeś kłopoty, a Ty mi o kampanii nienawiści świrujesz? jeszcze jakbyś z marchewką przyszedł do wuja ale kurwa z kijem? Cofnąłem się przed chwilą pare stron żeby przyswoić na trzeźwo wczorajszy wieczór i nie zapamiętałem Cię z niczego, nawet z rozmemłania. Więc póki co wbrew temu co opowiadasz Twoim największym wkładem był konkurs mierzenia kutasów z Doktorem. Możesz mi nie ufać, mam to w piździe ale lepiej dla nas obydwu zeby w tej chwili ten stosunek był partnerski, nawet jeśli z ograniczonym zaufaniem
|
|
|
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 12:10:57 GMT 1
Chuja tam miałem a nie kłopoty, był festiwal plucia ale nigdy nie byłem zagrożony w głosowaniu
No ale to i tak semantyka i interpretacja, weź mi zrób dobrze i zrób drabinkę z nickami
edit: no ale kolejna osoba mi zarzuca, że mnie NIE PAMIĘTA tylko na koniec dnia nie chodzi o to, żebym był pamiętany, tylko żebym pokazał swoją niewinność i przeczytał innych więc od teraz jak ktoś się bd chciał przyjebac to proszę ad wina a nie ad pr w sprawie mvp
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 12:13:36 GMT 1
odnośnie testamentu Kłapouchego
z gierki zdystansowany, leniwy, niechętny a samo napisanie testamentu wymaga tej chęci chyba wiele, mi jako pierwszemu leniowi nie przyszło do głowy żeby go pisać - tu jest dysonans
z drugiej strony ton napisania tego testamentu, że to w sumie czutka, może niezboowiązujące sprawia, że nie odczytuje tego testamentu jako jakiejś rozpaczliwej próby łapania townpointsów
z trzeciej strony dziwny tajming wysłania tego testamentu i też mało mafijny. Tak jak w przypadku Dże Peta główka jest pełna obaw, że on wczoraj musiał pracować, potem musiał odpocząć nastąpiło przegrupowanie i taki zbiór konkluzji na budowanie pozycji wypluł dzisiaj od rana,tak w przypadku Kłapoucha wysłanie testamentu kilka godzin po linczu czy tam mordzie sugeruje mi jakąś większą autentyczność
nie jestem fanem żadnego z nich bo obydwa mnie wskazują, ale kłapouchy daje raczej spokój, dże peto kłopoty
@banot przechodzenie bokiem to akurat kamyczek ad wina. Jakbyś robił ruchy to bym się bał, jakbyś memłał to bym rozumiał, a jak zostałeś obroniony i schowałeś się pod spódnice to jest ad wina. Ale ostatnim na co miałbym dzisiaj ochotę jest szukanie w Tobie dzisiaj zła, za gorąco
|
|