|
Post by klapouchy on Jul 20, 2024 12:15:24 GMT 1
a tego lucifera to chyba faktycznie już trzeba odpuścić, jak faktycznie niewinny, to zajebiście, jak winny, to będę pół roku opowiadał, jak chciałem go wywalić w d1 i dostałem za to wpierdol, bo chujowy lincz proponuję, dla mnie win-win moralny Znając życie to Lucifer niewinny. Nie przypominam sobie żadnej gry, w której kolega kolegę nowicjusza błędnie wskazał jako niewinnego w testamencie
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 12:15:46 GMT 1
no tak z wątroby daliście, że znowu się skończy tak, że ślepy banot będzie miasto prowadził jak znowu coś odpierdolę i przejebiemy, to na wasze własne życzenie, ja reklamacji nie przyjmuję pierwszą połowę dnia będę poza domem, potem chuj wie, ale z komureczki będę rękę na pulsie starał się trzymać klapouchy skąd to zaufanie do słonia słoń skąd to zaufanie do ciebie, skoro dla mnie nie dałeś nic po czym by cię można było uniewinniać może jakimiś drobnymi metowymi rzeczami, ale zasadniczo można by cię było na ten moment wyjebać, bo nie rokujesz na uniewinnienie Bob Budowniczy czy muszę rozkręcić kampanię nienawiści wokół twojej osoby, żebyś zaczął grać jak pan bóg przykazał? Landlord nie robisz mnie w chuja jak ten skurwysyn sonic? >słoń >nie rokuje na uniewinnienie ty to nazywasz czytaniem gry? xd mnie uniewinnia już chociażby lincz, to co się działo przed widzę że przechodzisz do ofensywy, bo a nuż ktoś się skapnie, że wysłałeś najgłupszy głos xdd
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:16:03 GMT 1
bełkot Boba
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 12:18:25 GMT 1
To co, dzisiaj Bratton?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:18:49 GMT 1
Ten brak głosu Lucifera byłby zbyt grubymi nićmi szyty jak na mafiozę. On będzie niewinny.
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 12:20:04 GMT 1
myślałem, że nie było co do tego wątpliwości już od testamentu wajchy?
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 12:24:20 GMT 1
no teraz to nie wiem, test niezdany to do wora, ni, byczku wiesz co wyjebane mam czwartą grę jestem na świeczniku od początku Daję jeszcze poprawkę na to, że to po prostu taki typ zawodnika i ja jego naturalne przysposobienia rozkopuję niepotrzebnie, no ale 80% jego twórczości to są posty "na dwoje babka wróżyła", dalej nie łapię jego uniewinnienia, jedyny komentarz co do tego po tym, jak się o nim wypowiedziałem dostałem od Giuseppe, że no jego "uniewinnienia nie trzeba raczej tłumaczyć" xD No uniewinnienia Czang Kaj Szeka są mocno metowe, myśle że po prostu dziś nie ma szans się nim zająć, a z czasem sytuacja sama się rozwiąże. To jest dobry miastowy Póki co nie. Ja mam na oku Banota i przyjrze się komuś z trójki Laikike-Maren Macosko-Landlord jeśli Landlord nie oszukuje i niewinny to będzie łatwiej bo w Laikike-Macosko będzie mafia
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 12:24:25 GMT 1
nie miałem z Landlordem w tej edycji żadnych interakcji, nie wiem nawet kim typ jest. W związku z tym myślę, że gdyby był w mafii to po wczorajszym linczu totalnie wbrew jego interesowi jest robienie sobie ze mnie wroga. A on na mnie głosuje. A dobrej pozycji raczej nie ma.
Nie jest to chyba żaden wielki geniusz odwróconej logiki, więc duży plus. Nie wiem w jakiej mafijnej głowie mogło to tak zadziałać.
|
|
|
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 12:25:51 GMT 1
myślałem, że nie było co do tego wątpliwości już od testamentu wajchy? Siema Słoń jaka opinia o Dże Pecie, wariacie?
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 12:27:42 GMT 1
Siema Bob.
Do wyjebania, choćby dziś
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 12:28:07 GMT 1
Ten brak głosu Lucifera byłby zbyt grubymi nićmi szyty jak na mafiozę. On będzie niewinny. Skąd ci przyszło akurat w tym momencie uniewinnić Luci?
Szczególnie po chłopakach
a tego lucifera to chyba faktycznie już trzeba odpuścić, jak faktycznie niewinny, to zajebiście, jak winny, to będę pół roku opowiadał, jak chciałem go wywalić w d1 i dostałem za to wpierdol, bo chujowy lincz proponuję, dla mnie win-win moralny Znając życie to Lucifer niewinny. Nie przypominam sobie żadnej gry, w której kolega kolegę nowicjusza błędnie wskazał jako niewinnego w testamencie
Kłapouchego masz za mafie a proces myślenia widze podobny macie?
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:29:11 GMT 1
Uniewinniam Lucifera od nocnych postów Wajchy, od razu skojarzyłem że to prawdopodobnie nowy gracz. Będę to robił jeszcze 30 razy jeśli będzie trzeba.
|
|
|
Post by klapouchy on Jul 20, 2024 12:29:47 GMT 1
a jaki ty masz w zasadzie pomysł na rozgrywkę teraz? nie pytam o nicki, pytam o twój plan na grę no siedzisz sobie w trzecim rzędzie, nie próbowałeś nawet wejść jakoś mocniej do tematu (może dlatego nie jesteś na świeczniku, hehe) no i co dalej? jak wyczytać twoją przynależność? co z tym landlordem? i dlaczego głosowałeś na creeda, który cię nie obchodzi, a nie na pomarańczowego landlorda? Mój plan na grę to bycie open minded. Czytanie gry, słuchanie graczy i używanie wszelkich sztuczek na szukanie mafii, np poprzez tworzenie podziałów nawet jeżeli rykoszetem oberwie niewinny. Wczorajsza akcja z Landlordem to akurat świadome działanie mające na celu sprawdzenie kto chciałby zlinczować Landlorda i wykorzystanie tej wiedzy na później. Dobrze się stało, że Landlord nie padł (nawet jakby padł jako mafioza, bo co się odwlecze to nie uciecze), chociaż sama zasada powinna brzmieć dobrze, że x nie spadł, ale został przygrillowany, można wyciągać wnioski. Wybór też był dość świadomy, bo winnego Landlorda wskazywali miastowi, którym bardziej niż mniej ufa, więc nawet jakby to zajechało za daleko to jednocześnie dobry lincz skonsolidowałby miasto. Podobała mi postawa Landlorda przed linczem jak i teraz podoba mi się obecna postawa Landlorda, bo będąc pod presją nie szuka zemsty, a mafiozów. Na ten moment skok wiary nie jest mi potrzebny, ale zawsze trzeba być gotowym aby uderzyć się w pierś i przyznać, że się myliło.
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:29:52 GMT 1
A Słoń będzie w mafii. Kłapouchy chociaż chce współpracować, Słoń się nie kryje z brakiem chęci jakiejkolwiek współpracy.
|
|
|
Post by Rado Londyn on Jul 20, 2024 12:32:46 GMT 1
a jaki ty masz w zasadzie pomysł na rozgrywkę teraz? nie pytam o nicki, pytam o twój plan na grę no siedzisz sobie w trzecim rzędzie, nie próbowałeś nawet wejść jakoś mocniej do tematu (może dlatego nie jesteś na świeczniku, hehe) no i co dalej? jak wyczytać twoją przynależność? co z tym landlordem? i dlaczego głosowałeś na creeda, który cię nie obchodzi, a nie na pomarańczowego landlorda? Mój plan na grę to bycie open minded. Czytanie gry, słuchanie graczy i używanie wszelkich sztuczek na szukanie mafii, np poprzez tworzenie podziałów nawet jeżeli rykoszetem oberwie niewinny. Wczorajsza akcja z Landlordem to akurat świadome działanie mające na celu sprawdzenie kto chciałby zlinczować Landlorda i wykorzystanie tej wiedzy na później. Dobrze się stało, że Landlord nie padł (nawet jakby padł jako mafioza, bo co się odwlecze to nie uciecze), chociaż sama zasada powinna brzmieć dobrze, że x nie spadł, ale został przygrillowany, można wyciągać wnioski. Wybór też był dość świadomy, bo winnego Landlorda wskazywali miastowi, którym bardziej niż mniej ufa, więc nawet jakby to zajechało za daleko to jednocześnie dobry lincz skonsolidowałby miasto. Podobała mi postawa Landlorda przed linczem jak i teraz podoba mi się obecna postawa Landlorda, bo będąc pod presją nie szuka zemsty, a mafiozów. Na ten moment skok wiary nie jest mi potrzebny, ale zawsze trzeba być gotowym aby uderzyć się w pierś i przyznać, że się myliło. Fajny post Landlord bracie co ty uważasz o rannym postingu Banota? Bo mnie się wydawał taki że wszedł rozdał pytania/zadania i można odhaczyć luz czilera Nie czułem powera i chęci do rozwiązania zagadki
|
|
słoń
Edycja#49
|
Post by słoń on Jul 20, 2024 12:32:49 GMT 1
Nic nowego, postujesz to od początku gry
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 12:33:12 GMT 1
via mobile
Post by Bob Budowniczy on Jul 20, 2024 12:33:12 GMT 1
Siema Bob. Do wyjebania, choćby dziś Ja chyba jednak też Dorzucając do niego kolejny kamyczek uważam że to jak Procentowo rozłożone są u niego akcenty między atakowaniem, a uniewinnianiem jest delikatnie mówiąc MAFIJNE W CHUJ. Z drugiej strony słabo byłoby być spocketowanym przez Słonia Summon @banot Dołączaj do dyskusji wariacie, wczoraj byłeś prodżepetowski jak nastroje dzisiaj
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:33:54 GMT 1
Nic nowego, postujesz to od początku gry jak widać od początku dobrze trafiłem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2024 12:35:01 GMT 1
via mobile
Post by Marcin Banot on Jul 20, 2024 12:35:01 GMT 1
Jak patrzę na dynamikę słoń gepetto i to że się obaj podejrzewają, a wczoraj jak mówiłem, że po tej parze spodziewałbym się względem siebie więcej ognia i kurwa obaj odpisali, że im się nie chce
No to mi bardzo łatwo uwierzyć, że nie nie jest dwóch niewinnych
co tam bobens, ja piję ciepłego żywca zero nad jeziorkiem
|
|
|
Post by Gepetto on Jul 20, 2024 12:35:01 GMT 1
uważam, że bronię kluczowych graczy i to dużo ważniejsze od atakowania na oślep, poza tym atakuję Ciebie Bob, więc jakiś skalp powinienem mieć po edycji, nawet jeśli mnie zlinczujecie dziś
|
|