|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 18:21:59 GMT 1
via mobile
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 18:21:59 GMT 1
Mimo ze po tym jakie przykrosci nawypisywales to sie srednio chce
|
|
|
Post by Święty Judasz on Aug 30, 2024 18:29:39 GMT 1
No mi się średnio chce tego Dziadora czytać, dwa razy więcej postów od ciebie, a większość to te jego wajby, o których chuj wie co da się powiedzieć
E: zwłaszcza, że ewidentnie nie czytał/czyta zbyt dokładnie rozgrywki, co w sumie zdaje się być dość miastowe (ale jak się nie ma czasu, to się nie ma czasu i w mafii, więc to tak nie do końca)
|
|
|
Post by Święty Judasz on Aug 30, 2024 18:33:28 GMT 1
Wyczytuje między wierszami Kaia, a nie był w stanie wyczytać, że Czyn wcale mnie nie miał w topce niewinnych, pomimo tego, że Czyn go potem poprawiał
|
|
|
Post by Święty Judasz on Aug 30, 2024 18:38:30 GMT 1
Generalnie miał kompletnie wyjebane przez całą grę, zwłaszcza w ostatnich dniach, a był pierwszym, który chciał grać. Z drugiej strony postował też jak najęty, więc tej chęci trochę było, tylko nie do szukania mafii. No ale to też trzeba przypomnieć, bo tak średnio wygląda: Dla mnie mafia to Szef, Vateusz, Judasz i w tej trójce bym głosował, w takiej kolejności (od najbardziej do najmniej podejrzanego). Każdy wydaje się próbować obrać najłatwiejszą drogę eliminacji, która bardziej odpowiada mafii (pewne kille z dużym bezpieczeństwem, szybciej zakończą rozgrywkę) i jest w tym jakiś nadmiar pewności siebie, przesadne przekonanie o własnej skuteczności MÓJ CZŁOWIEK
|
|
|
Post by Święty Judasz on Aug 30, 2024 18:41:01 GMT 1
A jednocześnie chciało mu się uzupełniać listę graczy z linczami/mordami
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 18:48:45 GMT 1
Może po prostu próbuje przekonać sam siebie, że te konkretne ready są poprawne (nie są) To nie tak, że nie piszę tego wprost w tym samym poście. No nie wiem, prewencyjne przepraszanie mi śmierdzi. Nie przepraszam w zaznaczonym fragmencie, po prostu tłumaczę coś co przez całą rozgrywkę było w powietrzu ale nie zostało wypowiedziane. To brzmi niesamowicie naciąganie Dla mnie to jeden z wielu małych detali, co zresztą dokładnie we fragmencie na który odpowiadasz zaznaczam - jest to poszlaka poboczna, a ty ją celowo wysuwasz na pierwszy plan. A imo naturalność łatwiej udawać im mniej konkretów w twojej grze. Naturalność z definicji nie może być udawana - wtedy jest to sztuczność... Nie wiem kiedy Dziadzior cię zaczął uniewinniać, ale też to robiłem i to kilkukrotnie, zresztą za to potem mnie gdzieś oskarżałeś, więc dziwię się, że tego nie pamiętasz. Zresztą twój stosunek do mnie wydaje mi się dość dziwaczny, pisałeś, że mój posting to tortura, której się nie da czytać, żeby potem pisać [...] W dokładnie tym samym momencie co Dziadziora z tego co pamiętam, na waszą dwójkę obróciłem się kiedy zaczęło mnie trochę oburzać propsowanie mnie (bo wbrew paru miłym opiniom i lepszym momentom - raczej gram całkiem przeciętnie) i zacząłem się doszukiwać w tym spisku w którym mam tańczyć pod czyjeś dyktando. Po ochłonięciu i przemyśleniu sobie tego na nowo - odbieram to jako szczere słowa i od Dziadziora padły odrobinę wcześniej i chyba umiem przyjąć je odrobinę szczerzej. Mój stosunek do ciebie, tak jak z większością graczy - jest trochę prowokacyjny. Nie ukrywam, że większość rozgrywki opieram na zabawie emocjami bardziej niż szachach i zabawie w rozprawę sądową. Co już brzmi na kolejne prewencyjne przepraszanie, gdyby się okazało, że jestem niewinny Dużo masz takich dziwnych założeń, ale przecież prewencyjnie przepraszać mogę będąc zarówno w mafii jak i w mieście. Dokładnie taki sam poziom profitu. Z tym "jechaniem od mafii" to bym się nie zapędzał Czemu nie? Przecież wiem jak ci pojechałem. No i nie podoba mi się wymiana między Potterem i Vateuszem, a potem Potterem i Szefem (strony tak od 55 do 59): [...] A Szef na dobrą sprawę był już wtedy spalony i nie miał raczej szans na dożycie dalej niż D2/D3, więc takie "dobijanie go" ostatnim słowem było z jego perspektywy bez sensu, jeśli Potter jest w mieście No a cały ten post to już słynne dojebanie się gdy nie ma się do czego dojebać. Nie podoba ci się zwykła miejska atmosfera przepychanek i wszystko byś wyciął jako niepotrzebne. To już zajeżdża lekkim ekstremizmem. W parze rozgrywki wszystkie takie wymiany, przeplatane poszukiawniem, mają swoje miejsce i wypisywanie tego teraz jako potencjalne problemy wydaje się wypełnianiem kartki gdy trzeba zapełnić stronę. Obrzucanie sie mięsem, dobijanie, to wszystko jest gra na emocje. Tak jak te wasze ukochane wajchy.
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 18:50:44 GMT 1
Pomijając odbijkę wyżej.
Podoba mi się pewność siebie jaką teraz masz wyciągając posty Szefa czy Vice, jako mafioso nie wiem czy bym miał jaja tak łatwo się na to powoływać
Pomogłoby jakby Dziadzior się pojawił, bo jednak trochę drżą mi palce (mimo że ostatecznie wolałbym zagłosować na ciebie)
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 18:59:52 GMT 1
Wciągasz mnie z powrotem w administracyjne piekło a ja czytałem Kafkę i wiem jak to się kończy
Nie mam trochę siły biegać i szukać kontr-teczek na ten cytat z Vice. No ale wiadomo ile takich interakcji z perspektywy czasu można namalować. I wiadomo też jak ryzykowne byłoby i jakiej sprawności by wymagało rozegranie tych wszystkich interakcji z VICE czy Szefem jakbym rzeczywiście coś z nimi pichcił (ale o wiele więcej możesz znaleźć teczek na to jak sprawnie i WCZEŚNIE ich dobijałem, przypominam, za każdym razem uprzedzając opinię publiczną i zostawiając głos sporo przed czasem, nawet nie dopuszczając do jakichś wajchowych machlojek)
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 19:01:44 GMT 1
Ale jeśli Dziadzior rzeczywiście gra na przeczekanie huraganu to trochę jebać takie coś i może rzeczywiście po prostu tam poślę głos
Bo to jest brak szacunku jednak :/
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:02:41 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:02:41 GMT 1
Wracam do domku
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:03:02 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:03:02 GMT 1
Mam do was ogrom szacunku
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:04:49 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:04:49 GMT 1
Po prostu kminiąc cały dzień miałbym takie same szanse znalezienia jak na ostatnią chwilę
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:05:37 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:05:37 GMT 1
Ale dziwny pomysł Pottera zagłosować nie na tego co jest w mafii tylko na tego co nie pisze bo nie ma szacunku
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:05:48 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:05:48 GMT 1
W meczówce?
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 19:06:02 GMT 1
Ręce mi już drżą chłopie postaw się w mojej sytuacji
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 19:06:19 GMT 1
I poczytaj coś??
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 19:06:52 GMT 1
A nie ostatnią stronę i wypracowanie oddane proszę pani oto moje streszczenie książki O psie który jeździł koleją
|
|
|
Post by Harry Potter on Aug 30, 2024 19:07:47 GMT 1
Ja się tu produkuję a ty kosztem 80 groszy próbujesz dociągnąć eh
Troszkę brak szacunku jednak
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:08:01 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:08:01 GMT 1
I ślepy ludek z pokładu Idy
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
|
Rozgrywka
Aug 30, 2024 19:08:50 GMT 1
via mobile
Post by DZIADZIOR on Aug 30, 2024 19:08:50 GMT 1
Chłopie grałem teraz w siatkówkę plażową i wchodzę tu pisać zamiast się umyć jestem cały w piachu
|
|