|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 16:07:34 GMT 1
Gówno prawda, gracie na tożsamości, tylko wy wiecie kto jest kto i co najwyżej się posługujecie chwytami typu "myślałem, że X to Włoch", jakby to nie było jasne dla 75% osób tutaj. Granie bez mety, co za żart No dokładnie. Granie bez mety to granie bez mety, nawet jak się kogoś rozpoznało (jak ja Judasza xD). Więc jak już kurwa tego używacie, to choć raz podajcie wprost tę tożsamość a nie "gra powtórkę z Colliny". A najlepiej nie używajcie wcale. Vateusz, za co tak z czapy uniewinniłeś Szefa? Kogo widzisz jako kontrkandydaturę dla Judasza?
|
|
Vice
Edycja #50
Limit postów: 264
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:07:59 GMT 1
No a do czego macie się przyczepiać, skoro wiecie kto jest kim? Jakby grania metą było więcej, to bym mógł pytać o tożsamości i bez problemu bym dostawał odpowiedź E: już nie mówiąc o tym, że tożsamość to pewnie jedyny powód, dla którego jeszcze żyję Co to znaczy, że tożsamość to jedyny powód dla którego jeszcze żyjesz? Ja nie wiem kim jesteś, gdybym miał strzelać to obstawiałbym jednego ze stałych bywalców działu polityka, który rzadko z nami gra. W ogóle pewny jestem może ze 3 tożsamości (Hawk, Włoch i Vateusz, ale ten ostatni tylko dlatego, że dość charakterystycznie opisał to jak go oszukiwałem gdy byłem w mafii). Po co w ogóle się tymi tożsamościami zajmować?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:14:26 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 16:14:26 GMT 1
Bo mogę sobie dopasować gracza do tożsamości i ocenić jego zachowanie albo potencjalny poziom.
A co do pierwszego, to dla ciebie zadanie domowe, sam se znajdź
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 16:15:07 GMT 1
Spadają też akcje Grappy za te cyrki z Hawkiem, którego mam za najpewniejszego niewinnego. W ogóle cały ten konflikt między nimi uważam za dziwny i nie bardzo wiem na czym się opiera, czy się chcą ziomować czy napierdalać. Sztuka dla sztuki. O to, mam identyczne odczucie. A i Grappa Ice, gadałeś, że Szef się porusza wolno, ale jednak przyspiesza, no tylko że w tym tempie to on się rozkręci jak będzie edycja 51. startować xD więc tym bardziej nie ma powodu go trzymać.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:15:37 GMT 1
Dobra, to nie jest dyskusja na tu i teraz, po edycji można pogadać o tym. (oczywiście o problemie grania metą)
|
|
Kai Cenat
Edycja #50
Limit postów: 266
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:16:09 GMT 1
via mobile
Post by Kai Cenat on Aug 25, 2024 16:16:09 GMT 1
zaznaczyłem wszystkich odznaczyłem siebie odznaczyłem czyna i murzaja z lekkim drżeniem dziadziora potem odznaczyłem vateusza i pottera potem są takie żółte sloty i zacząłem odznaczać no i poszedł mi w losowej kolejności judasz, papardelle i ten szef chyba, w sensie no jakbym musiał drogą eliminacji wskazywać niewinnych, to chyba tutaj gdzieś, ten włoch to niewiadoma dla mnie jest, no ale głupio mi zrobić dwa razy ten sam błąd no i mi zostaje trójka grappa, to wiadomo, mirek co mi bardziej został niż go podejrzewam i vice, którego w izolacji w sumie nie podejrzewam, ale nie umiałem go odnaczyć wyżej proszę mi powiedzieć gdzie się mylę Ten Mirek mi się wydaje raaaczej niewinny, on z buta wchodzi zawsze jak się pojawia a ma mega urywaną tę obecność, no nie wiem, trudne to by było dla mafiozy chyba do zagrania Nie widzę tam momentów zawahania typowych dla tego typu mafiozy No teoretycznie można go rozpatrywać ale dla mnie to totalnie nie temat na dzisiaj No i ta grupa judasz - insegnante - szef Ilu tu widzisz niewinnych? Rozumiem że insegnanta nie chcesz wyjebać bo go nie ma Jak ocenka dzisiejszej gry szefa?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
Limit postów: 482
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 16:16:10 GMT 1
Spadają też akcje Grappy za te cyrki z Hawkiem, którego mam za najpewniejszego niewinnego. W ogóle cały ten konflikt między nimi uważam za dziwny i nie bardzo wiem na czym się opiera, czy się chcą ziomować czy napierdalać. Sztuka dla sztuki. O to, mam identyczne odczucie. A i Grappa Ice, gadałeś, że Szef się porusza wolno, ale jednak przyspiesza, no tylko że w tym tempie to on się rozkręci jak będzie edycja 51. startować xD więc tym bardziej nie ma powodu go trzymać. Mirek, kogo tam na poprzedniej stronie niezasadnie uniewinniłem, że mi wyszedłeś na dole?
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 16:20:53 GMT 1
zaznaczyłem wszystkich odznaczyłem siebie odznaczyłem czyna i murzaja z lekkim drżeniem dziadziora potem odznaczyłem vateusza i pottera potem są takie żółte sloty i zacząłem odznaczać no i poszedł mi w losowej kolejności judasz, papardelle i ten szef chyba, w sensie no jakbym musiał drogą eliminacji wskazywać niewinnych, to chyba tutaj gdzieś, ten włoch to niewiadoma dla mnie jest, no ale głupio mi zrobić dwa razy ten sam błąd no i mi zostaje trójka grappa, to wiadomo, mirek co mi bardziej został niż go podejrzewam i vice, którego w izolacji w sumie nie podejrzewam, ale nie umiałem go odnaczyć wyżej proszę mi powiedzieć gdzie się mylę Ten Mirek mi się wydaje raaaczej niewinny, on z buta wchodzi zawsze jak się pojawia a ma mega urywaną tę obecność, no nie wiem, trudne to by było dla mafiozy chyba do zagrania Nie widzę tam momentów zawahania typowych dla tego typu mafiozy No teoretycznie można go rozpatrywać ale dla mnie to totalnie nie temat na dzisiaj No i ta grupa judasz - insegnante - szef Ilu tu widzisz niewinnych? Rozumiem że insegnanta nie chcesz wyjebać bo go nie ma Jak ocenka dzisiejszej gry szefa? no właśnie kurwa nie wiem to nie jest tak, że każdego townleanuję, tylko no łatwiej mi znaleźć coś, czego się mogę złapać dla ich uniewinnienia niż u mirka, dlatego się koło tego ostatniego kręcę w sumie jak myślę faktycznie insegnanta nie chcę głosować niż go oczyszczam szef to nie wiem, jakoś tak na wajby minimalnie w niewinną stronę, ale to są wymuszane ready judasza jedynego z tej grupy mogę próbować czytać, ale tu akurat może być w dwie strony xD miał kilka takich postów, przez które zrobiłem ze dwa kroki w tył, bo d0 jak się kładłem, to był czerwony u mnie razem z vateuszem na kulkach, no ale przemyślałem i go żółcę dla mnie ten judasz to na ten moment jest taki, że jak slotów braknie, to może być muszę z tym szefem i mirkiem jakoś sobie to ułożyć
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:22:49 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 16:22:49 GMT 1
Gówno prawda, gracie na tożsamości, tylko wy wiecie kto jest kto i co najwyżej się posługujecie chwytami typu "myślałem, że X to Włoch", jakby to nie było jasne dla 75% osób tutaj. Granie bez mety, co za żart No dokładnie. Granie bez mety to granie bez mety, nawet jak się kogoś rozpoznało (jak ja Judasza xD). Więc jak już kurwa tego używacie, to choć raz podajcie wprost tę tożsamość a nie "gra powtórkę z Colliny". A najlepiej nie używajcie wcale. Vateusz, za co tak z czapy uniewinniłeś Szefa? Kogo widzisz jako kontrkandydaturę dla Judasza? W sumie to nie tyle uniewinniam Szefa, co chcę dać mu immunitet na dzisiaj. A dlaczego? Nie chcę tego na razie mówić. Ja w tej chwili mam cały czas na Italiańcu. Chociaż Vice zauważył coś o czym nie pomyślałem, pisząc o townslipie Judasza. Bo rzeczywiście nie ma aż tak dużo metagry w tej edycji. I jak teraz czytam to z dystansu, to trochę takie overreaction ze strony Judasza (możliwość zdublowania bulwersu z mafijnego i przeniesienie do rozgrywki).
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:26:28 GMT 1
via mobile
Post by Święty Judasz on Aug 25, 2024 16:26:28 GMT 1
Czekam na odpowiedź ViceNo i Grappa bardzo szybko tym wjazdem Judasza go uniewinnił. Trochę jakby szukał powodu by to zrobić. Do zapamiętania w przypadku winy Grappy bądź Judasza. Przecież to samo zrobili Vateusz i Kai, a o nich nie wspominasz? To chyba na plus dla Grappy powinno być, że pierwszy napisał, nie czekając, co sądzą inni, żeby się podpiąć Zresztą chuj, a nie uniewinnił i chuj, a nie bardzo szybko
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 16:29:47 GMT 1
Mirek, kogo tam na poprzedniej stronie niezasadnie uniewinniłem, że mi wyszedłeś na dole? Z tyłu głowy się boję, że samego siebie. No ale Twoja ewentualna wina rozjebałaby w pył całą analizę, bo nie sądzę, aby Grappa odjebał całą akcję propagandową w stylu "musimy rozwiązać problem Hawka, bo inaczej on mnie zamorduje i chuj strzeli całą edycję" będąc z Tobą w mafii. Zatem, zakładając Twoją niewinność, myślę, że najpewniej jednak Czyna. Jak patrzę na jego grę, to widzę sinusoidę, raz daje rzeczy, które mógłbym napisać sam (i niekiedy nawet pisałem, vide wczorajsze masakrowanie Przyjaciela), ale chwilami to ma takie wejścia, że w dłuższej rozgrywce mógłbym go zlinczować za pojedynczy post. To by swoją drogą dodawało się z teorią Grappy o niewinnym Vateuszu i dwóch mafiozach głosujących na Przyjaciela - tylko że ci dwaj to sam Grappa i Czyn xD A właśnie, skoro już o głosowaniu mowa. Jak myślicie, ile jest mafii poza szóstką głosującą na Szefa i Przyjaciela? No dokładnie. Granie bez mety to granie bez mety, nawet jak się kogoś rozpoznało (jak ja Judasza xD). Więc jak już kurwa tego używacie, to choć raz podajcie wprost tę tożsamość a nie "gra powtórkę z Colliny". A najlepiej nie używajcie wcale. Vateusz, za co tak z czapy uniewinniłeś Szefa? Kogo widzisz jako kontrkandydaturę dla Judasza? W sumie to nie tyle uniewinniam Szefa, co chcę dać mu immunitet na dzisiaj. A dlaczego? Nie chcę tego na razie mówić. Ja w tej chwili mam cały czas na Italiańcu. Chociaż Vice zauważył coś o czym nie pomyślałem, pisząc o townslipie Judasza. Bo rzeczywiście nie ma aż tak dużo metagry w tej edycji. I jak teraz czytam to z dystansu, to trochę takie overreaction ze strony Judasza (możliwość zdublowania bulwersu z mafijnego i przeniesienie do rozgrywki). Co do Szefa: no dobrze, niechaj tak będzie. Co do Italiańca: dlaczego on dzisiaj? Co to nam da, biorąc pod uwagę, że dziś jest mord? Od razu mówię, nie czytałem go dokładnie, jedynie przejrzałem. Co do Judasza: celna obserwacja, zapamiętuję.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:30:18 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 16:30:18 GMT 1
To też ciekaw, że Vice poświęcił najwięcej serducha, żeby zgasić w zarodku miejskie odczyty na Judaszu. Trochę się z nim zgadzam i trochę nie zgadzam. Dziwny uczuć.
|
|
|
Post by Mirosław Okoński on Aug 25, 2024 16:33:39 GMT 1
Vice to dzisiaj przede wszystkim nie gra, jedyne co zrobił, to zgodził się z typami Pottera, tj. z trójką Vateusz, Szef, Judasz. Ale sam nic do rozgrywki nie wniósł.
|
|
Tony Hawk
Edycja #50
|
Post by Tony Hawk on Aug 25, 2024 16:34:21 GMT 1
Mirek, kogo tam na poprzedniej stronie niezasadnie uniewinniłem, że mi wyszedłeś na dole? Z tyłu głowy się boję, że samego siebie. No ale Twoja ewentualna wina rozjebałaby w pył całą analizę, bo nie sądzę, aby Grappa odjebał całą akcję propagandową w stylu "musimy rozwiązać problem Hawka, bo inaczej on mnie zamorduje i chuj strzeli całą edycję" będąc z Tobą w mafii. Zatem, zakładając Twoją niewinność, myślę, że najpewniej jednak Czyna. Jak patrzę na jego grę, to widzę sinusoidę, raz daje rzeczy, które mógłbym napisać sam (i niekiedy nawet pisałem, vide wczorajsze masakrowanie Przyjaciela), ale chwilami to ma takie wejścia, że w dłuższej rozgrywce mógłbym go zlinczować za pojedynczy post. To by swoją drogą dodawało się z teorią Grappy o niewinnym Vateuszu i dwóch mafiozach głosujących na Przyjaciela - tylko że ci dwaj to sam Grappa i Czyn xD A właśnie, skoro już o głosowaniu mowa. Jak myślicie, ile jest mafii poza szóstką głosującą na Szefa i Przyjaciela? W sumie to nie tyle uniewinniam Szefa, co chcę dać mu immunitet na dzisiaj. A dlaczego? Nie chcę tego na razie mówić. Ja w tej chwili mam cały czas na Italiańcu. Chociaż Vice zauważył coś o czym nie pomyślałem, pisząc o townslipie Judasza. Bo rzeczywiście nie ma aż tak dużo metagry w tej edycji. I jak teraz czytam to z dystansu, to trochę takie overreaction ze strony Judasza (możliwość zdublowania bulwersu z mafijnego i przeniesienie do rozgrywki). Co do Szefa: no dobrze, niechaj tak będzie. Co do Italiańca: dlaczego on dzisiaj? Co to nam da, biorąc pod uwagę, że dziś jest mord? Od razu mówię, nie czytałem go dokładnie, jedynie przejrzałem. Co do Judasza: celna obserwacja, zapamiętuję. edit: dobra może się trochę podjarałem za bardzo ale rób ruchy dalej, mirek
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:35:36 GMT 1
Vice to dzisiaj przede wszystkim nie gra, jedyne co zrobił, to zgodził się z typami Pottera, tj. z trójką Vateusz, Szef, Judasz. Ale sam nic do rozgrywki nie wniósł. no ale prawdziwa gra się zacznie po 20 czy nie?
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:36:41 GMT 1
a poza tym typy Pottera to moje typy z wczoraj. Gość włazi z opóźnieniem i dochodzi po przeczytaniu rozgrywki do tych samych wniosków co ja, więc trudno bym się z nim nie zgadzał.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:39:27 GMT 1
A poza wszystkim to ważniejsze od tego czego nie robi ktoś kto nie gra jest to czego nie robią ci którzy grają. Ale nie wiem czy to już pora by się pewnymi przemyśleniami na temat dzisiejszego dnia dzielić.
|
|
Vice
Edycja #50
|
Post by Vice on Aug 25, 2024 16:40:49 GMT 1
Ihmo Okoń jeśli jesteś niewinny i dostałeś dwa głosy to powinieneś walić jak w bęben w Szefa i/lub Judasza, a mam wrażenie, że chociaż o nich przebąkujesz to tego nie robisz.
|
|
DZIADZIOR
Edycja #50
Limit postów: 474
|
Post by DZIADZIOR on Aug 25, 2024 16:42:37 GMT 1
Vateusz mi sie dzisiaj mocno zazielenia i zgadzam się z odczytem Kaia na temat Mirosława. Jak wchodzi to daje jak go nie ma to nie daje, bardzo transparentnie
|
|
|
Rozgrywka
Aug 25, 2024 16:43:43 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Vateusz on Aug 25, 2024 16:43:43 GMT 1
Mirek, kogo tam na poprzedniej stronie niezasadnie uniewinniłem, że mi wyszedłeś na dole? Z tyłu głowy się boję, że samego siebie. No ale Twoja ewentualna wina rozjebałaby w pył całą analizę, bo nie sądzę, aby Grappa odjebał całą akcję propagandową w stylu "musimy rozwiązać problem Hawka, bo inaczej on mnie zamorduje i chuj strzeli całą edycję" będąc z Tobą w mafii. Zatem, zakładając Twoją niewinność, myślę, że najpewniej jednak Czyna. Jak patrzę na jego grę, to widzę sinusoidę, raz daje rzeczy, które mógłbym napisać sam (i niekiedy nawet pisałem, vide wczorajsze masakrowanie Przyjaciela), ale chwilami to ma takie wejścia, że w dłuższej rozgrywce mógłbym go zlinczować za pojedynczy post. To by swoją drogą dodawało się z teorią Grappy o niewinnym Vateuszu i dwóch mafiozach głosujących na Przyjaciela - tylko że ci dwaj to sam Grappa i Czyn xD A właśnie, skoro już o głosowaniu mowa. Jak myślicie, ile jest mafii poza szóstką głosującą na Szefa i Przyjaciela? W sumie to nie tyle uniewinniam Szefa, co chcę dać mu immunitet na dzisiaj. A dlaczego? Nie chcę tego na razie mówić. Ja w tej chwili mam cały czas na Italiańcu. Chociaż Vice zauważył coś o czym nie pomyślałem, pisząc o townslipie Judasza. Bo rzeczywiście nie ma aż tak dużo metagry w tej edycji. I jak teraz czytam to z dystansu, to trochę takie overreaction ze strony Judasza (możliwość zdublowania bulwersu z mafijnego i przeniesienie do rozgrywki). Co do Szefa: no dobrze, niechaj tak będzie. Co do Italiańca: dlaczego on dzisiaj? Co to nam da, biorąc pod uwagę, że dziś jest mord? Od razu mówię, nie czytałem go dokładnie, jedynie przejrzałem. Co do Judasza: celna obserwacja, zapamiętuję. Od Italiańca mam wajb z jednej edycji, w której nie grałem, ale w miarę na bieżąco śledziłem. Tam dwójka niewnosząca wiele do rozgrywki przejechała psim swędem całą rozgrywkę, bo ciągle przewijały się takie argumenty jak Twój. Co nam da lincz na Włochu? Ano właśnie to, że taka schiza zostanie rozwiązana. Wiedział kiedy gra startuje, był w gierce w nocy, naspamował niewnoszącymi bzdurami. Po prostu to kwestia usuwania potencjalnych ciężarów ktore mogą się pojawić w przyszlości i beda juz nierozwiazywalne. Harry odpalił się co prawda dopiero po moim nacisku, ale sie odpalił. Włocha mi nie bedzie szkoda.
|
|