|
Ogólny
Oct 9, 2024 15:18:33 GMT 1
Post by Rick Gruboll on Oct 9, 2024 15:18:33 GMT 1
Nie uważam że miasto popełniło błąd w linczu na papiezu, to był błąd garego że nie claimowal. Błędem może było zrobienie linczu albo albo ale to już matactwa montiego. Na które też przestaliście więc proszę bez gadania teraz xd trzeba było mówić to w temacie. Lincz na motylku jednak absurdalny i niewytłumaczalny. Z DZG podobnie ale myślę że tutaj już mafia miała więcej do powiedzenia. imo motylek dostał z braku laku, bo nie chcieli linczować papieża i było między tobą i nim xd
|
|
M. Otyłek
EdycjaGruba#
Limit Postów: 119
|
Ogólny
Oct 9, 2024 15:24:29 GMT 1
Post by M. Otyłek on Oct 9, 2024 15:24:29 GMT 1
No ja się znalazłem w złym miejscu i złym czasie. Mnie zabiło szukanie Złego Grubolla i nie mam nikomu za złe, żeście mnie chuje zajebali xD
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 15:48:51 GMT 1
Post by Grubol-Papież on Oct 9, 2024 15:48:51 GMT 1
No ja się znalazłem w złym miejscu i złym czasie. Mnie zabiło szukanie Złego Grubolla i nie mam nikomu za złe, żeście mnie chuje zajebali xD Chyba nawet bardziej zabiło Cię chronienie Dobrego Grubola. Bo chodziło o to, żeby lincz był między tymi, którzy linczowali Vito, gdyż było jasne, że Grubol Dobra jest poza tym gronem.
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 16:06:11 GMT 1
via mobile
Post by Rick Gruboll on Oct 9, 2024 16:06:11 GMT 1
No więcej tych głosów na vito było dać 60 iq inbredy
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 16:28:39 GMT 1
Post by Grubol-Papież on Oct 9, 2024 16:28:39 GMT 1
No więcej tych głosów na vito było dać 60 iq inbredy Jakbym nie chlał, to bym zdjął z Vito. 9 osób to było za dużo.
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 16:46:22 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Oct 9, 2024 16:46:22 GMT 1
Ty Gary to moim zdaniem przede wszystkim przeżywasz kryzys metowy i ciężko ci się przestawić na nową rzeczywistość. Kiedyś grałeś więcej na żywo, budowałeś mocną pozycję, to Cię uniewinniali, teraz aktywnościowo stajesz w drugim szeregu, łatwiej się przyjmuje i przykleja naciskanie na takiego przez NAPIERDALACZY, szczególnie, że merytoryczne tłumaczenie swoich posunięć, jak masz w zwyczaju, jest traktowanie bardziej podejrzliwie niż jakbyś napisał "a chuj cię to obchodzi, nie gadam z Tobą" xD Taka przykra rzeczywistość, ja dawno nie czułem się tak zagubiony w gierce jak jako VAR, a to była względnie spokojna edycja. Byłem jak jakieś ciało obce, w głowie niczym Mafioza nowicjusz myślałem: kurde muszę wejść do tego tematu i z nimi pisać, żadna przyjemność" Więc z mojej perspektywy i obserwacji to przede wszystkim to sławetne "wywieranie pressingu" i "wyciąganie z kurwidołka" bym trochę zmodyfikował, bo więcej z tego syfu niż faktycznych korzyści zaczyna się robić. Wdrażanie tego poprzez NAPIERDALANIE jak w bęben wydaje mi się obecnie nieoptymalne. Ale mimo wszystko dzięki pressingowi i wyciąganiu z kuewidolka padał w tej edycji 2 i 3 mafioza. Po prostu jak ktoś nie jest zmęczony pressem, to bym go zostawiał (Gary, Egze). Albo się zmęczy, albo będzie trzeba to rozważać w inne estymstory late game. No i też różnica w pressing poprzez pytania i tworzenie skomplikowanej gry dla mafii, a oranie ludziom glowy przez Montiego.
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 18:35:04 GMT 1
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 9, 2024 18:35:04 GMT 1
jebać mafię, a nie siebie nawzajem!
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 18:35:20 GMT 1
Post by Giuseppe Grubollo on Oct 9, 2024 18:35:20 GMT 1
mój ulubiony post w tej edycji
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 19:20:37 GMT 1
Post by Dobry, zły i gruby on Oct 9, 2024 19:20:37 GMT 1
problem w tym, że ja w nocy pięknie przedstawiłem opozycję wobec głównego nurtu miasta, przedstawiłem jakąś swoją wizję mafii (w gruncie rzeczy pewnie dość trafną), robiłem coś czego bym w życiu nie robił w mafii, która ma tak dobrą pozycję, a Ty z całych moich wywodów wyciągnąłeś wtedy jedynie to, że mam Cię gdzieś na zapasowym miejscu jako mafiozę, który może nas robić w chuja. Inaczej - ja byłem chętny współpracować, nie linczować moich uniewinnionych, skupić się na najbardziej podejrzanych graczach, a Ty wybrałeś atak we mnie, czym w zasadzie mocno ułatwiłeś mafii zadanie. No to ja uznałem, że albo totalnie zgłupiałeś, albo jesteś w tej mafii i szukasz pretekstu by na mnie zagłosować. Ale i tak bym wtedy nawet nie pomyślał, by oddawać głos na Ciebie. ja nie mam pojęcia co się działo ostatnią godzinę przed linczem na ciebie, bo mnie po prostu nie było xd pewnie jakbym tam był i widział remis, to bym gdzieś zwajchował, gorzej tylko że tam najwyraźniej było między trzema niewinnymi no głupio pograłem biorąc pod uwagę moje możliwości bycia na bieżąco i też zresztą mi się za to oberwało linczem, co poradzić no dla mnie nie jest ważne co robiłeś na godzinę przed linczem, bo ja wtedy też nie bardzo miałem jak się bronić, trochę na przerwie wlazłem w dyskusję ze Statuę, przewidując, że mogę paść i chcąc pokazać jego winę. Ale ja nie o tym. Bardziej wkurzyło mnie to jak zachowałeś się wtedy kiedy rzeczywiście byłeś, czyli poprzedniej nocy. Raz że deklarując z kim zagłosujesz sporo ułatwiłeś mafii, a dwa że kompletnie źle odczytałeś mój nocny posting. Jeszcze okej gdyby to była meczówka, to może mafijny egze by się bawił w takie rzeczy, ale mieliśmy 1 zlinczowanego mafiozę, czterech w grze, gra dla mafii układała się bardzo dobrze, a ja kminiłem jak wywrócić stolik. Tu widzę największy problem, że nie zauważyłeś najprostszej rzeczy - że skoro sytuacja jest dla mafii dobra, to po co jej członek miałby sam pakować się w gips wymieniając 6 podejrzanych nicków. W tym czasie mafiozi skupiali się na pojedynczych celach by za bardzo nie podpaść pozostałym. Co jest zresztą normą w każdej rozgrywce, w której mafia ma w miarę dobrą pozycję. Eliminowanie graczy po kolei a nie rzucanie się na wszystkich jednocześnie. Bo jak się rzucisz na 5 naraz, to oberwiesz 5 głosami.
|
|
|
Ogólny
Oct 9, 2024 19:59:46 GMT 1
Post by Rick Gruboll on Oct 9, 2024 19:59:46 GMT 1
za minutę witamy łuczyka
|
|