|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 16:56:52 GMT 1
zróbmy potrójne głosowanie między Durdą, Marianem i Osiecką, miejmy rigcz
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 16:58:21 GMT 1
Nie no, Marian-mafioza nie pisałby posta-recenzji swojej gdy żeby potem dać post-analizę tylko od razu dałby analizę.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 16:59:52 GMT 1
po analizie linczu pierwszego wyszły mi kolejny raz wspominane trójki Osiecka/Durda/Marian oraz Bobo/Kmicic/Shepard/Sztyfrant
po analizie linczu drugiego widzę tam zaprzeczenie stawianej wcześniej przezemnie tezy [ochrona Kukuczk] wobec graczy Osiecka i Marian. Szczególnie Osiecka była zdeterminowana żeby zlinczować Kukuczkę, Marian podkreślał żeby lepiej walić w Kukuczkę i Marlowe'a.
Durda miał głos na Marlowe i wygodnie nie uczestniczył w ogóle w linczu.
Podsumowując samą ich grę w momentach linczowych, najbardziej niewinna jest Osiecka, miejsce drugie Marian, a najwinniejszy wychodzi Durda
Problem w tym, że Durda zajebał dzisiaj bardzo bardzo celną analizę na DJ Bobo, wiele wniosków, szczególnie na temat całościowego obrazu gry pokrywa się z moimi. Bobo zaś wychodzi jako najbardziej mafijny z drugiej trójki + osoba która ma zdecydowanie najbardziej podejrzane głosowania - 2 razy wbrew miastu i 2 razy w chujowym momencie.
Dlatego co, dzisiaj zgadzam się na Bobo. Jeżeli będzie winny to zazieleni się Durda i raczej będe przyjmował, że w pierwszej trójce może nie być mafiozy, jedynie Durda z bardzo małą dozą prawdopodobieństwa, bo nie jest to dla niego moment żeby zaorać swojego kolege. Marian i Osiecka będą zieloni.
Jeżeli bobo będzie niewinny, to najbardziej będzie czerwienił się Durda, Marian oczywiście też bo całą swoją grę skupił na Bobo, a Osiecka dalej najbardziej niewinna, ale może zaczne się zastanawiać nad teorią która chodzi mi po głowie.
Będzie to wtedy znaczyło albo, że dodatkowy mafiozo jest w drugiej grupie zawodników, albo w tych których w tej grze póki co olewam, czyli pozostałych
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:00:34 GMT 1
bo on nie jest mafiozą, do kurwy nędzy xD Osiecka i Durda nimi są. a jeszcze chcą linczować Bobo, którego zielony kolor "zaważy o ciężkich przewinach Mariana, bo przecież to nie mogło się kłócić dwóch niewinnych" xD edit tak zapomniałem dopisać "nie", wytykajcie mi to
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:02:09 GMT 1
Akurat zielony kolor BoBo chyba najbardziej wkopie Osiecka, ale ech, powiem Ci Konsultant że jak czytam twoje posty to tylko sie upewniam w tym, ze mafia wygra te edycje, bo to jak czeto zmieniasz zdanie to jest jakiś kosmos. : V Swoja drogą, mam Cie za Puyola.ver.2.0, czyli zwykłego poprawnego. Bo czasem nie potrafisz zdania ulożyc, czasem nie potrafisz nawet sprecyzować do kogo piszesz, czasami maniera Ci sie zmienia, day1 nie miales problemu by wrzucic w sekndę memika, umiesz używac technicznie forum, ale to jak kalasz sposób pisania to mnie boli. Po prostu nie chce mi sie wierzyc, że tak grasz poza-kreacją. Jestes jedyną osoba, którą próbowałem lustrować po tożsamości, ale szybko sobie dałem spokój. To i tak mówię na zaś, że jakby mafia cie miała u siebie, to by była fajna opcja na "odpalanie skrpytu Konsultanta", a twój konflikt day1 z Kukuczką byłby najwiekszym zlotem tej gry - ale to tak wszystko pisze na zaś, bo musze Ci ufać, żeś niewinny. : /
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 17:03:38 GMT 1
czemu Zielony Bobo najbardziej wkopie Osiecką?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:04:21 GMT 1
linczowanie teraz Bobo nie daje tylu informacji, co zlinczowanie kogoś z grona Durda/Osiecka/Marian, tylko mafia i ktoś nie będący szczególnie dobry w tę grę tego nie widzi, bez urazy oczywiście
|
|
Sznudzian
MVP
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 17:05:33 GMT 1
powiem Ci tak - najbardziej o Twojej niewinności w tej grze świadczy to, że udajesz mądrzejszego niż jesteś
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:07:25 GMT 1
czemu Zielony Bobo najbardziej wkopie Osiecką? A wierzysz że mafijny Marian by tak samobójczo wajhował w Bobo, by po śmierci jednego miastowego sam leciał? No chyba że specjalnie tak zrobił, by jakiś gracz (tutaj Pikaczu) pisał takie wątpliwości. Ale mam wrażenie, że jak Bobo niewinny, to i Marian niewinny w swoim szaleństwem, i z love-traingle wychodzi Osiecka, gdy uniewinniamy Durde mimo wszystko.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:07:29 GMT 1
Akurat zielony kolor BoBo chyba najbardziej wkopie Osiecka, ale ech, powiem Ci Konsultant że jak czytam twoje posty to tylko sie upewniam w tym, ze mafia wygra te edycje, bo to jak czeto zmieniasz zdanie to jest jakiś kosmos. : V Swoja drogą, mam Cie za Puyola.ver.2.0, czyli zwykłego poprawnego. Bo czasem nie potrafisz zdania ulożyc, czasem nie potrafisz nawet sprecyzować do kogo piszesz, czasami maniera Ci sie zmienia, day1 nie miales problemu by wrzucic w sekndę memika, umiesz używac technicznie forum, ale to jak kalasz sposób pisania to mnie boli. Po prostu nie chce mi sie wierzyc, że tak grasz poza-kreacją. Jestes jedyną osoba, którą próbowałem lustrować po tożsamości, ale szybko sobie dałem spokój. To i tak mówię na zaś, że jakby mafia cie miała u siebie, to by była fajna opcja na "odpalanie skrpytu Konsultanta", a twój konflikt day1 z Kukuczką byłby najwiekszym zlotem tej gry - ale to tak wszystko pisze na zaś, bo musze Ci ufać, żeś niewinny. : / jakiego memika, ja tylko zdjęcie wkleiłem z książką i herbatą Lipton, a następnie tylko pokemony i obraz stłuczonego Humpty Dumpty poza tym powinieneś być ostatnim, który by się do mnie przypierdalał o sposób pisania. no i ostatnia rzecz: ZNAJDŹCIE MI WSZYSTKIE POSTY Z MOJEJ STRONY DOTYCZĄCE MOJEGO KONFLIKTU Z KUKUCZKĄ. czekam, kurwa
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 17:07:34 GMT 1
Eklerk, jesteś? Czy spierdoliłeś po napisaniu dwóch regulaminowych postów?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:08:24 GMT 1
Śledzi . Czyta. Analizuje tysiąc rzeczy.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 17:09:36 GMT 1
To rzuć swój przegląd pozostałych graczy, choćby po jednym słowie. Nawet, jeśli ma to być coś w stylu "sam nie wiem" 1. DJ Bobo 2. szostybekart 3. Agnieszka Osiecka 5. Piękny Marian 10. Charles Leclerc 11. Edward Durda 12. Austriacki Akwarelista 13. Shepard 14. Sznudzian 17. Kmicic 18. Luka Modric 19. Szyfrant Stefan Zielonka 20. Konsultant Play 21. Pikachu
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 17:10:11 GMT 1
Możesz skończyć analizować najpierw xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:10:15 GMT 1
Co to ma byc za odpowiadanie w 30 sekund od Leclerca? Zaraz wyjdzie, że połowa graczy z narkotycznym haju wciska f5 jak popier...
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:10:47 GMT 1
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:19:13 GMT 1
W ogóle Konsultant, mamy 172 stronę a Ty cały czas sie nie wytłumaczyłeś ze swojego shitpostu, głosu na samego siebie i paniki w nocy: Moge prosić o wyjaśnienie?
Shit-post nie na temat gry, panika, głos na samego siebie.
Zwłaszcza że to nie ma za bardzo związku z Twoją chaotyczną późniejszą grą. A twoj konflikt: Kukuczka, ale ty też już masz niezły lipton jak widzę jemu na pewno nie powierzyłbym żadnej roli xD chyba że rolę kozła ofiarnego, by sobie wyrobić pozycję miło, że się przynajmniej zgadzamy odnośnie Kukuczki, Peekapoo ile jeszcze razy mam pisać o Kukuczce? ale spoko, będę wstawiał w podpis swoje grono podejrzanych i niewinnych Złoty piekny konflikt, zwłaszcza ze na podwalinach tego potem biłeś Kkuczkę. A wynikł on z dupy, a bałeś się, gdy nie chwycił (panika na atak Miastowego, moje i innych poparcie). Dodatkowo całą grę Spalonego Kukuszki na Konsultanta można odczytywać dwojako - by nakrecic na bezsensownego Miastowego albo by tak nakrecic na mafijnego, by całkowicie zrobic wodę w mózgu miasta. tu mnie jeden uszczypnie, tu drugi, ale tak jakoś albo brak armat, albo boicie się odpalić lont xD Strasznie mafijny śmierdzile, zwłaszcza że jak odpaliliśmy lont to o malo się nie zesrałeś OD RAZU. w sumie nikt nie podał na mnie konkretnych argumentów poza tym, że jestem wkurwiający i shitpostuję Równie mafijny post, zwłascza ze to wczesny dzień1. Na co można mieć wtedy konkrety? Nie wiem czy takie śmiechy w ogóle pasują do Ciebie czy to przesadzone zmanierowanie. Jak dla mnie to drugie. I takich postów masz w cholere. Więcej nawet nie patrzę, ale sobie zapisuje: przeczesane 5 stron pierwszych postów Konsultanta. I nijak po tym Ciebie nie oceniam nie mówiąc inaczej niż: Powodujesz u mnie ból głowy.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:19:26 GMT 1
Durda, Kmicic - mafia do odjebania Akwarelista, Sznudzian, konsultant - niewinni Osiecka, Pikaczu - sam nie wiem, jestem za cienki na ocenę DJ Bobo, Piękny Marian - jeden mafia, obaj zapatrzeni we wroga jak w obrazek jakby nie widzieli innych celów (warto pamiętać o podobnej parze z poprzedniej edycji, gdzie okazało się, że obaj gracze są niewinni, para Bobo-Marian wygląda inaczej), zwłaszcza Bobo, którego powinniśmy odjebać w pierwszej kolejności z tej pary szostybekart - wydaje mi się, że jest to ktoś nowy, z innej ekipy grającej, przyzwyczajony do innych standardów argumentacji czy zachowań jako miasto/mafia, ale jestem kiepski w tożsamościach, więc może się mylę. Trudno mi oceniać. Charles Leclerc - przyszły mistrz świata
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:20:52 GMT 1
via mobile
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 17:20:52 GMT 1
Nie rozumiem Konsultant tego komentarza: przecież Ty od wczoraj smarujesz że Osiecka winna. Czy to było twoje legendarne sprawdzanie reakcji? Czy w tym poście cieszysz się z pól-wniosku Durdy, że on i dojdzie do Osieckiej-winnej i wyjdzie na twoje?
[W ogóle tknęla mi głupia mysl w głowie: bo z love traingle Durba-Marian-Bobo zaraz się (po linczu i mordzie) zrobi konflikt personalny Osiecka vs Marian, i wszystko na to zapowiada. Dobrze, że tuatj już hehe detektyw hehe będzie mógł weryfikować.]
przecież chodzi właśnie w tym całym ambarasie, że powstała teoria, że wśród naganiaczy na Kandydata MUSI być mafia i ja się z tą teorią absolutnie zgadzam. trzej główni prowodyrzy to Durda, Osiecka i Marian. Durda bodajże też się do niej przychylał, na pewno tak robiła Osiecka i Sznudzian. Durda od samego początku atakował Marian głównie właśnie za wajchowanie Kandydata, dzisiaj go nagle daje jako neutralnego i celuje w Bobo. konkludując obecnie ma go już za mniej winnego, c'nie? a skoro jego ma niby za mniej to powinien mieć za bardziej winną Osiecką, skoro sam uważa siebie za niewinnego, c'nie? ktoś za, ktoś przeciw, czy wszyscy klasyczne wyjebongo? A co Ty na to, że przy takiej sytuacji mafiozi się boją być decyzyjni i wolą zwlekać z podjęciem decyzji, żeby nie narazić się na gniew miasta? Mówię tu o Osieckiej i Marianie, których deklaracje były punktami zapalnymi do linczu na Kandydacie. Oczywiście Durda do spółki ze Statystycznym go zorganizowali, ale właśnie Marian i Osiecka przez swoje deklaracje w ważnych momentach byli przez to na świeczniku. Mafiozi dużo rozkminiaja, co robić, oni byli szybcy. Np. Bobo jako ostatni to przyklepał i jeszcze się tłumaczył, że hehe komucha do grobu pośle.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:20:59 GMT 1
A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu.
|
|