|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:23:16 GMT 1
KONFLIKT KONSULTANTA Z KUKUCZKĄ, OPOWIEŚĆ W JEDNYM AKCIE: Kukuczka jak się rozbrykał Kukuczka, ale ty też już masz niezły lipton jak widzę o Kukuczce: jemu na pewno nie powierzyłbym żadnej roli xD chyba że rolę kozła ofiarnego, by sobie wyrobić pozycję wolę mieć decydujący głos, ale kandydata wskazywać normalnie w temacie szkoda, bo najchętniej wywołałbym do tablicy Kukuczkę 8 viewing, 0 posting mafia się czai mafijny klasyczek Pikachu, doceniam, że się postarałeś i Ci się chciało, ale z drugiej strony trochę współczuję, że poświęciłeś tyle czasu kwestii, w której się tak mocno mylisz. No chyba, że zrobiłeś to celowo, to wtedy nie współczuję, ale na chwilę obecną przewrotnie powiedziałbym, że Pika bardziej niewinny, niż winny. Bo np. niespecjalnie widzę powód, dla którego mafia miałaby wytaczać ciężkie działa i wyskakiwać z takim atakiem w pierwszych godzinach rozgrywki. Btw, jak to jest, że śmieszkowanie w kierunku DJa Bobo prawidłowo zinterpretowałeś, a ulokowanie Osieckiej w mafii "na 99%" (xD) za edytowanie postów wziąłeś na poważnie? W ogóle, to jakiś żart, że po poprzedniej aktywnej edycji w tej mamy znowu sporo glonów (alert, Kukuczka-mafiuczka narzeka na nieaktywność graczy). Do tej pory nie wpisali się: Charles Leclerc Kmicic Spoderman Szyfrant Stefan Zielonka Modric i Piękny Marian też jacyś tacy glonowaci, nie chcę nic mówić, ale przy takiej "szybkiej edycji" to na mój gust może się okazać jeszcze bardziej problematyczne, niż zwykle. Otwieram dyskusję pt. jaką taktykę obieramy na dziś, nie lubię walenia w glony, choć ofc jeszcze sporo czasu do wieczora i mogą się rozruszać, ale zastanawiam się czy w takiej sytuacji opłaca się zwracać w stronę grubych ryb typu Marlow lub Osiecka. Idę po kawę i siadam szukać mafii. "Tkwi we mnie coś takiego, co sprawia, że nie interesuje mnie gra o małe stawki. Dla mnie liczy się jedynie „naj”. Tylko to mnie bierze naprawdę." a to już zwyczajny gwóźdź do trumny Kukuczki, 100% mafia, jak ktoś tego nie widzi to niech zainwestuje w lekcje gry od Doktora Redzika Kukuczka jak się rozbrykał chciałbym tylko zauważyć, że ten wczesny post o Kukuczce właśnie miał sugerować jego mafijność, a w sumie o ten nieszczęsny "lipton" pierwszy przyjebał się Mafioł, który jakoś mafijnej sraki Kukuczki nie raczył zauważyć. w ogóle hiperarcykurwaśmieszne jest, że niby daję z nim powiązania, ale to ja powinienem polecieć pierwszy, bo jestem wkurwiającym shitposterem. bo cóż z tego, że Kukuczka jest obecnie mafią pokroju Sędziego z poprzedniej edycji, lepie niech poleci ten, co nakurwia tyle postów. ok, to inaczej, jak oceniasz dzisiejszą grę Kukuczki? tak chujowy miastowy, czy mafiozo? meh, dobra, Kukuczka jednak winny, nie było tematu bądź ktoś sympatyczny i wrzuć mi wszystkie pytania/kwestie jakie się pojawiły bezpośrednio do mnie, bo czeka mnie teraz, z tego co widzę, dłuuuuga lektura postów xD łatwo byłoby o czymś zapomnieć, a tak cyk nic w przyrodzie nie zginie. ale znając życie nikt tak wspaniałomyślny się nie znajdzie, to chociaż jak ktoś coś miał to niech zdubluje posta albo da odnośnik xd wnoszę do MG o przesunięcie godziny linczów na 22 albo nawet później, weta ze strony mafii nie przyjmujemy chodzą słuchy, że Kukuczka pewna mafia "This post is hidden" polecam odnośnie Kukuczki, szkoda marnować życie na jego czytanie odnośnie przeczytania kolejnych pierdół Kukuczki: niestety mam go zablokowanego xd ignorowanie postów wkurwiającego martwego mafiozy, którego shitposting zasrywa całą rozgrywkę i jest obecnie bez najmniejszego znaczenia, bo wszystko można odczytywać wielorako, co jest jedynie stratą czasu na szukanie pozostałej mafii uznaję za jedyne słuszne i rigczowe rozwiązanie. kropka nie no, teraz cokolwiek innego niż masówka na Kukuczce nie ma sensu. MUSIMY POZNAĆ JEGO PRZYNALEŻNOŚĆ. kto za przyspieszonym na Kukuczce? kurtyna w dół
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:24:26 GMT 1
przecież chodzi właśnie w tym całym ambarasie, że powstała teoria, że wśród naganiaczy na Kandydata MUSI być mafia i ja się z tą teorią absolutnie zgadzam. trzej główni prowodyrzy to Durda, Osiecka i Marian. Durda bodajże też się do niej przychylał, na pewno tak robiła Osiecka i Sznudzian. Durda od samego początku atakował Marian głównie właśnie za wajchowanie Kandydata, dzisiaj go nagle daje jako neutralnego i celuje w Bobo. konkludując obecnie ma go już za mniej winnego, c'nie? a skoro jego ma niby za mniej to powinien mieć za bardziej winną Osiecką, skoro sam uważa siebie za niewinnego, c'nie? ktoś za, ktoś przeciw, czy wszyscy klasyczne wyjebongo? A co Ty na to, że przy takiej sytuacji mafiozi się boją być decyzyjni i wolą zwlekać z podjęciem decyzji, żeby nie narazić się na gniew miasta? Mówię tu o Osieckiej i Marianie, których deklaracje były punktami zapalnymi do linczu na Kandydacie. Oczywiście Durda do spółki ze Statystycznym go zorganizowali, ale właśnie Marian i Osiecka przez swoje deklaracje w ważnych momentach byli przez to na świeczniku. Mafiozi dużo rozkminiaja, co robić, oni byli szybcy. Np. Bobo jako ostatni to przyklepał i jeszcze się tłumaczył, że hehe komucha do grobu pośle. jako ostatni przyklepał to Sznudzian badumtss
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:26:08 GMT 1
mem, który jest obrazkiem, nawet widać skąd, takim jestem wirtuozem w tej dziedzinie. po chuj znów chcesz mnie wrobić w mafiowanie? ja z chęcią podłożę głowę pod topór jeśli Osiecka nie będzie winna.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:27:43 GMT 1
Konsultanta proszę zostawić, będzie trzeba go zlinczować za 3-4 dni. Na razie niech sobie gra, nikt i tak nie bierze jego wpisów na serio.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:27:46 GMT 1
@ Pikachu uważaj, bo znowu ci się podłożyłem
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:28:07 GMT 1
Stary, nie chcę Cie w nic wrobić. Czytałeś mojego posta? Odpowiedz mi na to i Ci daje spokój, bo i tak nie mam siły.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:29:41 GMT 1
ok, tworzę komitet odjebania w pizdu oczywistą mafiuszkę, zdradziecką Osiecką. zbieram głosy i liczę na konkretny odzew od osób, które również widzą jej winę.
1. Konsultant Play
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:30:18 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:30:18 GMT 1
A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu. Ej, ale poważnie, to podziel się tą analizą, dla mnie może być nawet na siłę, bo takie nawiązania znikąd to rzucał też Modrić. W sensie cieszę się, że w końcu dzielisz się z nami swoimi działaniami, ale chciałbym też widzieć ich efekty, bo póki co nie pozwalasz nawet na posiadanie o Tobie umiarkowanego zdania. To co w końcu z tą interakcja Bobo-Kmicić? Tak sobie kończysz pracę w fabryce i analizujesz dwóch randomów, a wnioski zachowujesz na następny dzień, znowu dopiero jak będzie fajrant.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:30:46 GMT 1
Stary, nie chcę Cie w nic wrobić. Czytałeś mojego posta? Odpowiedz mi na to i Ci daje spokój, bo i tak nie mam siły. bo jestem jebanym panikarzem i nie potrafię zachować spokoju w sytuacjach stresowych, u mnie to cecha dziedziczna. jeszcze jakieś bardzo ważne pytania, które OGROMNIE rzutują na moją grę?
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 17:31:14 GMT 1
No właśnie nie ma żadnych wniosków poza tym xD Oni dla siebie w temacie nie istnieją.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:31:32 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:31:32 GMT 1
Konsultant, czy Ty od początku rozgrywki próbujesz skompletować mafijnego wielkiego szlema i mieć na stronie tylko i wyłącznie swoje posty?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:31:36 GMT 1
A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu. Ej, ale poważnie, to podziel się tą analizą, dla mnie może być nawet na siłę, bo takie nawiązania znikąd to rzucał też Modrić. W sensie cieszę się, że w końcu dzielisz się z nami swoimi działaniami, ale chciałbym też widzieć ich efekty, bo póki co nie pozwalasz nawet na posiadanie o Tobie umiarkowanego zdania. To co w końcu z tą interakcja Bobo-Kmicić? Tak sobie kończysz pracę w fabryce i analizujesz dwóch randomów, a wnioski zachowujesz na następny dzień, znowu dopiero jak będzie fajrant. kto jest dla ciebie najbardziej mafijny w trójce Durda/Marian/Osiecka?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 17:31:36 GMT 1
ok, tworzę komitet odjebania w pizdu oczywistą mafiuszkę, zdradziecką Osiecką. zbieram głosy i liczę na konkretny odzew od osób, które również widzą jej winę. 1. Konsultant Play Przyłączam się
1. Konsultant Play 2. Pikachu
Tylko zagłosuj mordeczko =*
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:33:16 GMT 1
No właśnie nie ma żadnych wniosków poza tym xD Oni dla siebie w temacie nie istnieją. Czyli sugerujesz, ze jeśli Bobo czerwony, to trzeba atakowac Kmicica?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:33:29 GMT 1
mówisz masz.
zabawne, bękart, ale mafijnego wielkiego szlema naprawdę staram się skompletować, tylko w moim słowniku oznacza to wyłapanie wszystkich mafiozów.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:36:05 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:36:05 GMT 1
Ej, ale poważnie, to podziel się tą analizą, dla mnie może być nawet na siłę, bo takie nawiązania znikąd to rzucał też Modrić. W sensie cieszę się, że w końcu dzielisz się z nami swoimi działaniami, ale chciałbym też widzieć ich efekty, bo póki co nie pozwalasz nawet na posiadanie o Tobie umiarkowanego zdania. To co w końcu z tą interakcja Bobo-Kmicić? Tak sobie kończysz pracę w fabryce i analizujesz dwóch randomów, a wnioski zachowujesz na następny dzień, znowu dopiero jak będzie fajrant. kto jest dla ciebie najbardziej mafijny w trójce Durda/Marian/Osiecka? Osiecka, to a limited extent, jeśli nie jest w mafii, to bardzo gra dla mafii. Jeśli Durda, to jest to bardzo ogarnięty mafiozo, przy jednoczesnej mafijności Durda-Bobo byłby to ultra śmiały manewr, na ten moment rozgrywki ciężko mi uwierzyć. Marian żelazny, nie wypowiadam się na jego temat przed dzisiejszym linczem, ale bardzo bym nie chciał, żeby odbył się na nim. Przy czym mam wrażenie, że ma trochę kija w dupie, zbyt dosłownie podchodzi do rozgrywki.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:38:32 GMT 1
No zajebiście gram dla mafii, gdybyście się mnie słuchali przedwczoraj (i Redzika), to dzisiaj byśmy linczowali trzeciego mafiozę.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 17:40:37 GMT 1
w ogóle obczajcie to:
lincz 1, tuż przed 21, sytuacja arcystykowa, padnie Kukuczka lub nagle wrzucony Kandydat. co robi Sznudzian? "ej chłopaki, zagłosujmy w Marlowe'a, póki jest czas" xD
godzina 20:58, rozkład głosów: Kukuczka - 6, Kandydat - 7, co robi Sznudzian - głos w Marlowe'a XDDDDD
macie swojego lidera i najlepszego gracza w stawce, kurwa
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 17:40:47 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 17:40:47 GMT 1
No właśnie ta pewność siebie przy osądach to jest element Ciebie, który powoduje, że jestem bardzo sceptyczny zarówno co do Twojej niewinności, jak i poziomu gry.
Wrzucasz typy jakbyś była detektywem albo OC, a pierwszą kwestię w Twoim przypadku wykluczyłem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 17:41:39 GMT 1
Nie zmienia to faktu, że dzisiaj linczowalibyśmy trzeciego mafiozę.
|
|