|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:28:24 GMT 1
Ja też lubię Leclerca, ale G1 go kaleczy. Piękny Marian, głosuj ze mną. Ale oddsy masz na Charles 1/6 do 4/15, czyli mniejsze. To akurat myslenie w formie skróconej, na razie nie chce mi sie liczyc niewinnych i zabitych. Dlatego ja jestem za szukaniem mafii po za 6 Kukułki. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe Sęk w tym, że Doktor Redzik i Spoderman jest niewinny, ja też - choć w to można nie wierzyć, Szostybekart też gra bardzo niewinnie i co najwyżej postawiłbym mały znak zapytania koło Konsultanta.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:28:31 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:28:31 GMT 1
Robicie to samo co przy Kukuczce własnie, i dlatego nie drę cały czas mordy, tylko wskazuje drogę, jak DJ Bobo nie poleci dziś, to rzucam fartucha i pierdolę.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:28:32 GMT 1
A tak poza tym: Detektyw z Rigczem nie powinien podawac prawdziwych sprawdzeń by pomagac mafii. Taki pro-tip.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:28:47 GMT 1
Ty marian chyba nie czytałeś wszystkich ról, co? wywnioskuj sobie - mam 4 sprawdzenia = nie zostałem jeszcze zdilowany. Mogą spokojnie zrobić to dzisiaj i zajebać mnie dopiero jutro wierczorem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:29:20 GMT 1
No właśnie, kurwa, kwestia dilowania. Bobo jest oczywistą podszywką, bo sądząc po tym, co grał Bobo np. w sprawie Mariana, nie wierzę, że nie sprawdziliby Bobo dilerem lub mordem, a Bobo ma cztery sprawdzenia.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:29:38 GMT 1
Ja raz byłem dilowany
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:30:24 GMT 1
Ale oddsy masz na Charles 1/6 do 4/15, czyli mniejsze. To akurat myslenie w formie skróconej, na razie nie chce mi sie liczyc niewinnych i zabitych. Dlatego ja jestem za szukaniem mafii po za 6 Kukułki. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe Sęk w tym, że Doktor Redzik i Spoderman jest niewinny, ja też - choć w to można nie wierzyć, Szostybekart też gra bardzo niewinnie i co najwyżej postawiłbym mały znak zapytania koło Konsultanta. Ja mam całą szóstkę stojącą obok Kukuczki w linczu za niewinnych.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:30:38 GMT 1
Marian to ten un-fun wybór, ale cóż, biorąc pod uwagę, że Marian nawet nie zna zasad gry (xD) to jestem w stanie pójść waszym un-fun wariantem. Od biedy. Akwarelista, co sądzisz? Jestem za Leclercem, ale na razie obserwuję jeszcze sytuację.
Czemu mafia miałaby dziś mordować DJ Bobo jeśli jest prawdziwym detektywem? Czemu nie mogłaby zrobić tego jutro?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:31:06 GMT 1
Zgadzam się z Bękartem i apeluję o niezmienianie głosu.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:31:36 GMT 1
Ja też lubię Leclerca, ale G1 go kaleczy. Piękny Marian, głosuj ze mną. Ale oddsy masz na Charles 1/6 do 4/15, czyli mniejsze. To akurat myslenie w formie skróconej, na razie nie chce mi sie liczyc niewinnych i zabitych. Dlatego ja jestem za szukaniem mafii po za 6 Kukułki. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe akurat na Leclerca jest teraz 25% odnośnie teorii o mafiozie przy Kukuczce, bo przy życiu zostało 4 graczy, obaj martwi przy Kukuczce okazali się niewinni, a jeśli Akwarelista uznaje się za niewinnego (xd) to wtedy wychodzi mu nawet 33% ale to taka tam dygresja
|
|
|
Post by Volverin on May 15, 2020 19:31:55 GMT 1
Aktualny stan glosowania:
DJ Bobo [5] – szostybekart, Agnieszka Osiecka, Kmicic, Edward Durda, Piękny Marian Piękny Marian [3] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play Charles Leclerc [2] - Austriacki Akwarelista, Pikachu Kmicic [1] – Shepard
Nie zagłosowali: Sznudzian , Luka Modric, Szyfrant Stefan Zielonka
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:32:17 GMT 1
Sęk w tym, że Doktor Redzik i Spoderman jest niewinny, ja też - choć w to można nie wierzyć, Szostybekart też gra bardzo niewinnie i co najwyżej postawiłbym mały znak zapytania koło Konsultanta. Ja mam całą szóstkę stojącą obok Kukuczki w linczu za niewinnych. To kogo byś w tej sytuacji dziś linczował?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:33:20 GMT 1
Robicie to samo co przy Kukuczce własnie, i dlatego nie drę cały czas mordy, tylko wskazuje drogę, jak DJ Bobo nie poleci dziś, to rzucam fartucha i pierdolę. Ale Ty nie rozumiesz, że nieważne jaka jest sytuacja nie można zabić jednego detektywa otwartego? I wiesz ze to bardziej pomaga miastu niż mafii, mimo iż mafia "ZDILUJE" albo sfejk-diluje potencjalnych detektywów i bedzie robiła mityczna wspomniana przez Akwa niepewność?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:33:39 GMT 1
A tak poza tym: Detektyw z Rigczem nie powinien podawac prawdziwych sprawdzeń by pomagac mafii. Taki pro-tip. wait, what? xD gość pisze, że jest detem, w najlepszym razie zostanie zdilowany, w najgorszym zamordowany, albo nawet padnie w linczu, a ty piszesz, by nie podawał sprawdzeń, bo pomaga mafii? xD przecież gdyby tego nie zrobił to byśmy się kompletnie nie domyślili, kogo sprawdził poza Marianem xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:33:41 GMT 1
Ale oddsy masz na Charles 1/6 do 4/15, czyli mniejsze. To akurat myslenie w formie skróconej, na razie nie chce mi sie liczyc niewinnych i zabitych. Dlatego ja jestem za szukaniem mafii po za 6 Kukułki. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe akurat na Leclerca jest teraz 25% odnośnie teorii o mafiozie przy Kukuczce, bo przy życiu zostało 4 graczy, obaj martwi przy Kukuczce okazali się niewinni, a jeśli Akwarelista uznaje się za niewinnego (xd) to wtedy wychodzi mu nawet 33% ale to taka tam dygresja Okej, a jak to wygląda dla pozostałych?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:33:43 GMT 1
via mobile
Post by Shepard on May 15, 2020 19:33:43 GMT 1
Polecam albo Kmicia (kurwa, oczywisty wybór na dziś, a nawet nie będę musiał zmieniać głosu) albo Mariana (tu jak będzie niewinny, to trochę smutek, bo ujebany zostanie, żeby dowieść fejkowosci deta)
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:33:53 GMT 1
Nie ma szans na to, by DJ Bobo był detem. I nie, nie dlatego, że ja nim jestem. A dlatego, że on nim nie jest. A cała akcja to typowe mafijne pierdolamento, mające na celu: 1) to by DJ Bobo przetrwał dzień dłużej 2) by zrobić zamieszanie w wyniku, którego poleci ktoś niewinny Skąd wiem, że DJ Bobo nie jest detektywem? Otóż wystarczy prześledzić jego dzisiejsze popołudniowe posty: A analizowałem sobie teraz relacje pary Bobo-Kmicic. Co ciekawe nie napisali o sobie bezpośrednio ani razu. Kłamstwo! Kłopoty, kłopoty przyszłego mistrza świata A tak poza tym witam po dłuższej nieobecności i na wejściu chciałbym poprosić miasto o kolektywne pierdolnięcie się w łeb za te głosy na mnie. Dziękuję. Tu w zasadzie przyznaje się do winy, w swoim pierwszym popołudniowym poście nie utożsamia się z miastem, prosi je o pierdolnięcie się w łeb. W kolejnym poście użala się nad graczami pokroju Leclerca, Kmicica, czy Modricia, normalny detektyw zająłby się raczej tym by takich graczy SPRAWDZAĆ. Też mi się go zdarzyło wymienić, więc zdecydowanie nie wykluczam. Problem z tymi typami typu Leclerc, czy właśnie kmicic jest taki, że napiszą te dwa posty dziennie, z których po kilku dniach ciężko coś wyciągnąć i można się dopierdalać do takich rzeczy, jak ja przed chwilą, czy do dzisiejszych bąków kmicica. Modrić np. w ogóle zniknął od wczorajszych podejrzeń - czy to też nie jest śmierdzące? A może po prostu wyłożył na tę grę chuja, skoro i tak nic nie dawał swoimi postami. Założę się, że taki konsultant miał w dniu zerowym więcej postów sam, niż ta trójka razem XD W momencie, w którym mógłby napisać doskonały testament, wrzucić go do tematu, generalnie pokazać się jako ten rzeczywisty detektyw, on prowadzi gównowojenki z Leclerkiem. Wskaż post, w którym bezpośrednio napisał coś o użytkowniku Kmicic. Wpisywanie go w kilku osobowe grono (ten albo ten albo ten) się nie liczy. Nie zmienia się zasad gry w jej trakcie kolego - albo pisałem, albo nie. Mnie twoja wypowiedź np. pachnie CO NAJWYŻEJ pobieżnym przejrzeniem postów, a nie wnikliwą analizą, która zasługuje na podzielenie się ze światem. Masz rację i to była co najwyżej analizka niż analiza (sam nigdzie nie napisałem, że to była wnikliwa analiza, manipuluj dalej), Od początku pisałem, że między wami nie ma BEZSPOŚREDNIEGO kontaktu. No nie no, gościu, gubisz się w semantyce zdania, które sam złożyłeś. Nie pisałem DO kmicica - pisałem O kmicicu, czyli dokładnie to, o czym mówiłeś w swoim poście. Może i się czepiam, ale w chuju to mam, bo mam rację. Zdążył opowiedzieć o tym co robi w parku... Odwiedzam park, który mam naprzeciwko, żeby pies mógł się wybiegać, a inny pies nie wręczył mi mandatu za picie piwka. Bardzo przyjemne miejsce, zapraszam jak ktoś będzie przejazdem. by raptem dobra kurwa, skoro i tak z pizdy chcecie mnie odpalić, to pozwolę odjebać wam przynajmniej jednego mafiozę wcześniej JESTEM DETEMw kolejności sprawdzeń: Akwarelista niewinny marian winny shepard niewinny osiecka niewinna dziękuję dobranoc Dobra kyurwa, pierdole, macie mój testament bez tożsamości: "detektyw here sprawdzenie za free - Akwarelista niewinny - nie ruszałem jego tematu poza jednym postem, sam wystarczająco dobrze uniewinniał się grą sprawdzenie day 1 - Marian winny - chyba logiczne, że w niego jebałem, ale nie krzyczałem, że WIEM, nie? sprawdzenie day 2 - Shepard niewinny - na początku jego shitposting mnie przekonywał, ale potem padł na niego cień podejrzeń, imo to był dobry cel do sprawdzenia, bo siedział w szarej strefie większości miasta, łącznie ze mną, mógł grać taką życiową porażkę (to nie diss jbc, tylko follow up XD). sprawdzenie day 3 - osiecka niewinna - gra chaotycznie od początku, zmienia typy jak rękawiczki mimo twierdzenia, że JUŻ JUŻ TYM RAZEM ma 100% pewności. Nie wiem, jak waszym zdaniem, ale imo jest tu potencjał na OC - mimo tych pierdoletów gra bardzo pewnie i aktywnie." Jebnę se w cska, bo i tak polecę albo z waszej ręki, albo z ręki mafii Sorry, o ile ufam mu, że rzeczywiście chodzi z psem na spacery. O tyle na jego bycie detektywem nie ma szans najmniejszych. Widać, że to naprędce wymyślona opcja, by zrobić zamieszanie. DJ BOBO do piachu
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:34:15 GMT 1
Dobry det przyznałby się o 20:59. Koniec kropka, zamykam temat zmiany głosów, a mnóstwo racji ma Durda.
|
|
|
Post by Charles Leclerc on May 15, 2020 19:34:24 GMT 1
Ja mam całą szóstkę stojącą obok Kukuczki w linczu za niewinnych. To kogo byś w tej sytuacji dziś linczował? Najchętniej Kmicica, ale to nierealne.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:34:24 GMT 1
A tak poza tym: Detektyw z Rigczem nie powinien podawac prawdziwych sprawdzeń by pomagac mafii. Taki pro-tip. wait, what? xD gość pisze, że jest detem, w najlepszym razie zostanie zdilowany, w najgorszym zamordowany, albo nawet padnie w linczu, a ty piszesz, by nie podawał sprawdzeń, bo pomaga mafii? xD Zapomniał,że gramy bez testamentów, nie winiłbym go.
|
|