|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:23:11 GMT 1
czy w normalnej grze detowi czasem nie dawało się szansę przeżyć lincz w celu sprawdzenia, czy nie kłamie, a zamiast niego zlinczować jego sprawdzonego winnego? a nie, sorry, ta gra nie jest normalna, więc spoko, linczujcie go do woli xd Konsultant z RiGCZem
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:23:14 GMT 1
Nie, oddzielamy ziarno od plew. Ale Ty wiesz jak się gra w mafię i jak masz samotnego detektywa to nie można go bić? Czy dupa zapiekła po prostu i idziesz w zaparte? Wiesz o tym, że dla mnie jest pewnym mafiozą?
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:23:21 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:23:21 GMT 1
Nie, oddzielamy ziarno od plew. Ale Ty wiesz jak się gra w mafię i jak masz samotnego detektywa to nie można go bić? Czy dupa zapiekła po prostu i idziesz w zaparte? Naprawdę uważasz, że mamy samotnego detektywa? Nie wszystko musi być pisane wielkimi literami.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:23:32 GMT 1
tymczasem Sznudzian znowu zniknął w kluczowym momencie xD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:23:33 GMT 1
Głupio byłoby zlinczować ewentualnego detektywa rękami miasta. Jeśli jest prawdziwym, to i tak mafia go jutro odstrzeli, dzisiaj pewnie będą go dilować. Mamy jeszcze wygodną sytuację, dlatego ja bym cisnął w Leclerca dzisiaj.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:23:47 GMT 1
czy w normalnej grze detowi czasem nie dawało się szansę przeżyć lincz w celu sprawdzenia, czy nie kłamie, a zamiast niego zlinczować jego sprawdzonego winnego? a nie, sorry, ta gra nie jest normalna, więc spoko, linczujcie go do woli xd No zawsze można by jebnąć Sheparda, ale wiesz co wtedy ryzykujemy czy nie? Cały dzień w plecy plus sprawdzenie w plecy, jezeli nie będzie kontr-kandydatury detektywa. Mimo iz mamy chujowego detektywa z mega chujowymi sprawdzeniami o ogólnej wątpliwości posiadania samej roli - to MUSIMY założyc, że jest prawdziwy, chociażby na te 40 minut.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:24:00 GMT 1
Ale Ty wiesz jak się gra w mafię i jak masz samotnego detektywa to nie można go bić? Czy dupa zapiekła po prostu i idziesz w zaparte? Wiesz o tym, że dla mnie jest pewnym mafiozą? Marian, czy ty naprawdę próbujesz to zrobić? XD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:24:37 GMT 1
Kurwa, w jakiego Leclerca? Jedyna opcja rezerwowa to:
jebiemy w Mariana, a jak Bobo jest detem, to mafia go zamorduje
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:25:05 GMT 1
Kurwa, w jakiego Leclerca? Jedyna opcja rezerwowa to: jebiemy w Mariana, a jak Bobo jest detem, to mafia go zamorduje A co jeżeli jest podszywem? Czy Ty nie robisz kreciej roboty?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:25:34 GMT 1
Jeśli jest podszywem, to mafia go nie zamorduje, i odjebiemy go jutro, co Ty odpierdalasz Pikachu xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:25:38 GMT 1
czy w normalnej grze detowi czasem nie dawało się szansę przeżyć lincz w celu sprawdzenia, czy nie kłamie, a zamiast niego zlinczować jego sprawdzonego winnego? a nie, sorry, ta gra nie jest normalna, więc spoko, linczujcie go do woli xd No zawsze można by jebnąć Sheparda, ale wiesz co wtedy ryzykujemy czy nie? Cały dzień w plecy plus sprawdzenie w plecy, jezeli nie będzie kontr-kandydatury detektywa. Mimo iz mamy chujowego detektywa z mega chujowymi sprawdzeniami o ogólnej wątpliwości posiadania samej roli - to MUSIMY założyc, że jest prawdziwy, chociażby na te 40 minut.
przecież kurwa cisnę oczywistą bekę, wiadomo, że musimy dać mu wotum zaufania. no cóz, imo trzeba zlinczować Mariana, którego cały czas uniewinniałem, choć skoro jest z trójki wajchowych, co do której się zgadzałem to nie będzie tak źle
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:25:40 GMT 1
Ja też lubię Leclerca, ale G1 go kaleczy. Piękny Marian, głosuj ze mną. Ale oddsy masz na Charles 1/6 do 4/15, czyli mniejsze. To akurat myslenie w formie skróconej, na razie nie chce mi sie liczyc niewinnych i zabitych. Dlatego ja jestem za szukaniem mafii po za 6 Kukułki. Kandydat na Prezydenta RP [10] - Edward Durda, Statystyczny Miastowy, DJ Bobo, Piękny Marian, Kmicic, Jerzy Kukuczka, Shepard, Agnieszka Osiecka, Mikaela Shiffrin, Pikachu Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart Philip Marlowe [2] – Sznudzian, Szyfrant Stefan Zielonka Doktor Redzik [1] – Kandydat na Prezydenta RP Austriacki Akwarelista [1] – Luka Modric Luka Modric [1] – Philip Marlowe
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:26:15 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 19:26:15 GMT 1
Jestem stuprocentowo pewien od momentu jak zacząłem pisać o Żelaznym Marianie. W mafii siedzą dekle, jesli nie byli w stanie tego wywnioskować, to zupełnie inna kategoria sugestii niż Twoja i Marlowe'a.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:26:18 GMT 1
czy w normalnej grze detowi czasem nie dawało się szansę przeżyć lincz w celu sprawdzenia, czy nie kłamie, a zamiast niego zlinczować jego sprawdzonego winnego? a nie, sorry, ta gra nie jest normalna, więc spoko, linczujcie go do woli xd Konsultant z RiGCZem A nie przyszło Wam do głowy, że Bobo nie jest prawdziwym detektywem i chce wkopać Mariana? Nie chcę obrażać, ale Konsultant to RIGCZu nie wykazuje i się zastanawiam, czy to nie jest jedna wielka prowokacja.
To może sprawdzimy Sheparda dzisiaj? Jeśli będzie niewinny, to jutro Marian.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:26:27 GMT 1
Marian to ten un-fun wybór, ale cóż, biorąc pod uwagę, że Marian nawet nie zna zasad gry (xD) to jestem w stanie pójść waszym un-fun wariantem. Od biedy. Akwarelista, co sądzisz?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:26:44 GMT 1
Smutek, Depresja, Niepewność też był słabym detem, a jednak okazał się tym prawdziwym :>
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:27:04 GMT 1
Jeśli jest podszywem, to mafia go nie zamorduje, i odjebiemy go jutro, co Ty odpierdalasz Pikachu xD Przecież mafia go dziś nie zamorduje, bo żyje diler i najpewniej go zdiluje, by zasiać w nas ziarno niepewności. Nie rozumiesz tego?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:27:09 GMT 1
GDZIE JEST DURDA? Fiu fiu fiu
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:27:37 GMT 1
Głupio byłoby zlinczować ewentualnego detektywa rękami miasta. Jeśli jest prawdziwym, to i tak mafia go jutro odstrzeli, dzisiaj pewnie będą go dilować. Mamy jeszcze wygodną sytuację, dlatego ja bym cisnął w Leclerca dzisiaj. Przecież mafia morduje codziennie. Detektyw, który się ujawnia nie ma szansy przeżyć kolejnego dnia, a co za tym idzie sprawdzenia.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:28:06 GMT 1
GDZIE JEST DURDA? Fiu fiu fiu Opracowują z Marianem i Snudzianem podziemny plan przejęcia miasta xD
|
|