Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:41:58 GMT 1
KURWA BO SIE LINCZUJE UNCLAIMED DETEKTYWA KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURWA ale co ty pierdolisz typie? dostalibyśmy info, że jest detem, ale nic o sprawdzeniach. wiedzielibyśmy tylko, że sprawdził Mariana jako winnego, ale nic poza tym. oj, podpadasz, bardzo podpadasz. A skad wiesz czy detektywem nie jest kurwa Modric? I nie warto byłoby na niego poczekać? Po prostu zostawiamy wtedy detektywa i jego sprawdzenia i TYLE Nic wiecej
Mamy 24h na ogarniecie wszystkiego i spokój
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:42:41 GMT 1
Kurwa, Marian, przecież wyszedłeś winny, więc jeśli nie jesteś w mafii, to jakim cudem miałbyś w ogóle rozważać lincz na kimkolwiek innym niż Bobo? A Ty tu sobie na spokojnie piszesz o Leclercu xD DJ BOBO DO PIACHU Ty Agnieszka a jaki ma sens - tak z teoretycznego punktu widzenia - mowa o linczu jedynego ujawnionego deta? To nawet nie jest podejrzane, nie można być tak głupim, żeby nawet w mafii coś takiego odjebać XD sprawdzona mafia mówi, żeby zlinczować ujawnionegho detektywa, 200 IQ plays
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:42:43 GMT 1
Osiecka, ty w końcu winisz Mariana, czy Bobo, bo twoje rozdwojenie jaźni już osiąga apogeum i w trakcie pisania posta zmieniasz sto razy zdanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:43:17 GMT 1
via mobile
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:43:17 GMT 1
Wy chyba sobie jaja robicie akwarela z osiecka.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:43:31 GMT 1
MARIAN CAŁĄ GRĘ UWAŻA DJ BOBO ZA WINNEGO, A GDY NAGLE DJ BOBO PODAJE SIĘ ZA DETA I MARIAN WYCHODZI WINNY, TO MARIAN PRZESTAJE NAWOŁYWAĆ DO LINCZU NA BOBO?
PRZECIEŻ TO EWIDENTNY SCUM. GDZIE SENS? GDZIE LOGIKA?LINCZUJEMY DJ BOBO
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:43:31 GMT 1
Kurwa, Marian, przecież wyszedłeś winny, więc jeśli nie jesteś w mafii, to jakim cudem miałbyś w ogóle rozważać lincz na kimkolwiek innym niż Bobo? A Ty tu sobie na spokojnie piszesz o Leclercu xD DJ BOBO DO PIACHU To akurat błędne myślenie, po co ma oddawać samotny głos? TO JEST GRA DRUŻYNOWA, a nie indywidualna! Musi zwrócić uwagę, że my nie mamy pewności, że Bobo na pewno kłamie, a lepiej by się miasto ubezpieczyło na ten wypadek, gdyby Bobo był prawdziwym detem!
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 15, 2020 19:43:40 GMT 1
dlatego, że przenosze ciężary to mimo zachowywania się jak debil w towarzystwie trzymam rękę na pulsie Szmudziań, musisz walić miastem w glona. Mafia idzie all-in w jakieś chujo-gierki xD I może nam zlinczowac detektywa
daj mi o 20.55 wyniki linczu i zrobie co będzie trzeba, dobra?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:44:02 GMT 1
W ogóle reakcja Mariana świadczy już o tym, że to podszywka. Przecież on dobrze wie, że jak Bobo wyjdzie niewinny, to zostaje jutro posłany do piachu, a mimo to nie zachowuje się tak w ogóle. Próbuje zbudować sobie autorytet atakując Bobo. Z której strony nie spojrzę, po prostu widać po grze Mariana, że wie jaka jest prawda.
Moja ocena tego jest taka:
Edward Durda już wyjaśnił, dlaczego Bobo nie może być detektywem. Skoro wiedział, że Osiecka może być OC, to nie mógł jej sprawdzić i tłumaczenia, że pierwszy raz ma tę rolę nie przyjmuję za wystarczające. Ale zachowanie Pięknego Mariana, jego powściągliwość wskazuje na to, że mafia specjalnie zorganizowała tę akcję tak, byśmy w zależności od dzisiejszego linczu jednego z dwójki Bobo/Marian uniewinnili. Ta pasywność Mariana i niechęć do głosowania na kogoś innego niż Bobo wskazuje, że on razem z tym Bobo w mafii jest.
Przecież to nie jest takie zero-jedynkowe, owszem może to być prawda i BOBO może nie być detem, normalnie jakbym był teraz detem, to ja bym krzyczał w niebogłosy, a ten puścił notkę i poszedł... ale w tej edycji, debili nie sieją.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:44:18 GMT 1
Szmudziań, musisz walić miastem w glona. Mafia idzie all-in w jakieś chujo-gierki xD I może nam zlinczowac detektywa
daj mi o 20.55 wyniki linczu i zrobie co będzie trzeba, dobra? okay, spróbuje Cie zacytowac
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:44:31 GMT 1
Konsultant, jestes gotów ponieśc cieżar i walnąć w glona?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:44:50 GMT 1
SZYBKA MASÓWKA NA MODRICU?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:44:59 GMT 1
nie, bo mam rigcz
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:45:06 GMT 1
via mobile
Post by Shepard on May 15, 2020 19:45:06 GMT 1
>nie widzenie, że trzeba zlinczować Kmicica
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:45:17 GMT 1
Wy chyba sobie jaja robicie akwarela z osiecka. Ja nie, ale widzę, że Osiecka jest częścią Waszej taktyki, także w mafii jest Bobo, Piękny Marian i Osiecka.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:45:23 GMT 1
No a co ja mam wam więcej powiedzieć zielonka? Napisałem dużą czcionką na czerwono, że jestem detem i moje typy, mam to robić na każdej stronie, tak jak Osiecka OC, która próbuje to zakrzyczeć? Bo jak macie pamięć złotej rybki, to mogę
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:45:28 GMT 1
CHCĘ DOSTAĆ KONKRETNE ODPOWIEDZI
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:45:31 GMT 1
Potrzebujemy 6 głosów na Glona A mafia będzie głosowała tylko na glony-niewinne ZAJEBISCIE xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:45:40 GMT 1
Przecież jeśli Bobo jest prawdziwym detem to jutro leci Marian, a potem mamy otwartą drogę do zwycięstwa poprzez uniewinnienie tych, których Bobo już zdązył uniewinnić i sprawdzenie innych.
No ale Bobo detektywem nie jest. Gra na czas, na to by padł ktoś niewinny, bo zaraz Modrić poleci za pasywność, a my jutro znów będziemy się zastanawiali czy ten Bobo detem jest czy nie (szczególnie jeśli nie zlinczumy ani jego ani jego sprawdzenia)
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:45:57 GMT 1
>nie widzenie, że trzeba zlinczować Kmicica +1
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:46:08 GMT 1