|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:46:31 GMT 1
Nie no, ten Piękny Marian jest niesamowity, gdybym ja był w jego sytuacji to bym z podniecenia masakrował Bobo, a ten nic xD Na dodatek Osiecka pierdoli takie głupoty, że albo ma IQ nagle niższe niż Konsultant, albo też jest w mafii.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:46:33 GMT 1
Sytuacja jest zerojedynkowa - w dwójce Bobo-Marian jest CO NAJMNIEJ JEDEN MAFIOZO. A wy chcecie głosować na kogokolwiek innego? xD No kurwa mać z kim ja gram.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:46:46 GMT 1
nie przyklepuj Durda, chcę zobaczyć obsranego Pikachu xd
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:47:26 GMT 1
Nie no, ten Piękny Marian jest niesamowity, gdybym ja był w jego sytuacji to bym z podniecenia masakrował Bobo, a ten nic xD Na dodatek Osiecka pierdoli takie głupoty, że albo ma IQ nagle niższe niż Konsultant, albo też jest w mafii. Cała mafia się teraz uaktywniła, albo przynajmniej trójka. Co oznacza ze w gronie Lecler/Kmicic/Modric mamy 1 mafioze albo 0
Chyba że to jakiś zbiorowy autyzm
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:47:46 GMT 1
NIEWINNY MARIAN W TAKIEJ SYTUACJI PRÓBOWAŁBY NAS WSZYSTKICH PRZEKONAĆ, ŻE DJ BOBO TO PODSZYW. A ON SIĘ NA SPOKOJNIE ZASTANAWIA CZY MOŻE LECLERCA WARTO ZLINCZOWAĆ? I JESZCZE TEN BOBO, KTÓRY STALE PODKREŚLA, ŻE MOGĘ BYĆ OC xDDJ BOBO
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:47:57 GMT 1
Nie no, ten Piękny Marian jest niesamowity, gdybym ja był w jego sytuacji to bym z podniecenia masakrował Bobo, a ten nic xD Na dodatek Osiecka pierdoli takie głupoty, że albo ma IQ nagle niższe niż Konsultant, albo też jest w mafii. Cała mafia się teraz uaktywniła, albo przynajmniej trójka. Co oznacza ze w gronie Lecler/Kmicic/Modric mamy 1 mafioze albo 0
Chyba że to jakiś zbiorowy autyzm
to po chuj chcesz ich linczować xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:48:15 GMT 1
VETO NA ZABICIE BOBO TO MAFIA MA ZABIĆ DETEKTYWA
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:48:50 GMT 1
wspaniała edycja, nie zapomnę jej nigdy xD
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 19:49:10 GMT 1
OSIECKA TEŻ TAK UMIEM, Z KAŻDYM POSTEM JEST TO CORAZ BARDZIEJ ŻAŁOSNE, ALE JAK CHCESZ, TO MOGĘ SIĘ Z TOBĄ PRZEKRZYKIWAĆ, BO W SUMIE ŻAŁUJĘ, ŻE CIEBIE SPRAWDZIŁEM, JAKO ŻE PRZYNOSI TO TYLKO WIĘCEJ ZAMIESZANIA, NIŻ POŻYTKU
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:49:33 GMT 1
Tłumaczę. 1. Jeżeli Bobo jest detektywem to Marian winny 2. Jeżeli Bobo nie jest detktywem to Marian prawdopdoobnie niewinny - i nie ma sensu marnować na niego linczu
KTOS MI WYŁUMACZY CZEMU KTOKOLWIEK CHCIAŁBY ZABIĆ BOBO ALBO MARIANA?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:49:38 GMT 1
Mam nadzieję, że Sznudzian ogarnie.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:49:45 GMT 1
Ja pierdolę, zbanujcie tę debilkę Osiecką, MG czemu zezwalasz na nagminne używanie tej czcionki?
Dobra, to ja proponuję Pięknego Mariana na dziś. Tak czy siak sprawdzenienie Bobo-mafiozy go nie uniewinnia. A był do odpalenia wcześniej.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:49:51 GMT 1
NO Z KTÓREJ STRONY NIE PATRZĘ, TO WINA MARIANA JEST EWIDENTNA, WIĘC OSTATECZNIE MOGĘ ZMIENIĆ NA NIEGO
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 19:49:51 GMT 1
DJ Bobo [5] – szostybekart, Agnieszka Osiecka, Kmicic, Edward Durda, Piękny Marian Piękny Marian [3] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play Charles Leclerc [2] - Austriacki Akwarelista, Pikachu Kmicic [1] – Shepard
jakieś zmiany głosów, ktoś coś? czy takie jawne z dupy głosy mają zostać do końca?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 19:50:20 GMT 1
wspaniała edycja, nie zapomnę jej nigdy xD +1,a jakby mafia wygrywała, to niech podstawią, zabiją swojego,aby trwała dłuzej, bo świetnie się bawię
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 19:50:42 GMT 1
Tłumaczę. 1. Jeżeli Bobo jest detektywem to Marian winny 2. Jeżeli Bobo nie jest detktywem to Marian prawdopdoobnie niewinny - i nie ma sensu marnować na niego linczu
KTOS MI WYŁUMACZY CZEMU KTOKOLWIEK CHCIAŁBY ZABIĆ BOBO ALBO MARIANA? [/div] [/quote] Przed chwilą napisałem, że to jest zagrywka mafii i najpewniej oboje są winni - spójrz jak się zachowuje Piękny Marian. Jakby był niewinny to by szalał, oczerniając Bobo!
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 19:50:53 GMT 1
KTOS MI WYŁUMACZY CZEMU KTOKOLWIEK CHCIAŁBY ZABIĆ BOBO ALBO MARIANA? Ponieważ zależy nam na eliminowaniu mafii? Jeśli nie zabijesz ich dzisiaj to jutro staniesz przed tym samym dylematem co dziś, tylko DJ Bobo wymyśli dodatkowe sprawdzenie. No kurwa
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 19:50:55 GMT 1
Co Wy odpierdalacie? Przecież Marian się tak wpierdolił w tym momencie, jak można tego nie widzieć, no kurwa
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 19:51:31 GMT 1
No cóż Durda.... jest jeszcze wariant prawdziwego detektywa... chyba że go olewamy? Bo jak go olewamy to leciy w Mariana i tyle.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 19:51:34 GMT 1
via mobile
Post by Piękny Marian on May 15, 2020 19:51:34 GMT 1
Przecież jeśli Bobo jest prawdziwym detem to jutro leci Marian, a potem mamy otwartą drogę do zwycięstwa poprzez uniewinnienie tych, których Bobo już zdązył uniewinnić i sprawdzenie innych. No ale Bobo detektywem nie jest. Gra na czas, na to by padł ktoś niewinny, bo zaraz Modrić poleci za pasywność, a my jutro znów będziemy się zastanawiali czy ten Bobo detem jest czy nie (szczególnie jeśli nie zlinczumy ani jego ani jego sprawdzenia) hahahhahaha nie wierze w yo ze lykacia taka prowakacje.
|
|