|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:08:09 GMT 1
Tak najpierw poświęciłem swojego, potem kazałem mu z dupy podać się za deta w ostatniej chwili, namawiałem do tego, by go zlinczować itp itd xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:08:22 GMT 1
Szyfrant Zielonka się nieźle wpierdolił Czym? Próbą głosowania na glona, ale mało kto pociągnął temat i nie głosowaniem na nieskontrowanego deta? Sry kurwa, że mam mózg Czemu nie waliłeś w Leclerca? Gdzie ta próba? Pokaż mi ten swój głos
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:08:48 GMT 1
Powinien to robić największą czcionką, a on sobie pisał o Leclercu, no ja pierdolę
A Durda który mnie szkalował za prowokowanie ludzi w sprawie wczorajszego remisu właśnie przyłożył rękę do drugiego remisu xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:09:07 GMT 1
W ogole co to to ma byc? Przypomina mi się lincz na Marlowa "No bylem chetny na Marlowa" "To czemu nie zagłosowales?" "nie wiem" xD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:09:17 GMT 1
Ależ ja prycham z biednego Akwarelisty, którego ostatnie dziesięć postów to podnieta, że wjebał czerwonego Mariana na minę xD No offense mate, emocje spore
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:09:40 GMT 1
dobry, zróbmy ten przyspieszony na Bobo, chcę jutro ciekawszą gierkę xd
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 15, 2020 20:09:45 GMT 1
Karniak dla Mariana za pisanie po śmierci! Jeszcze dwa i odpadasz.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:10:04 GMT 1
Powinien to robić największą czcionką, a on sobie pisał o Leclercu, no ja pierdolę A Durda który mnie szkalował za prowokowanie ludzi w sprawie wczorajszego remisu właśnie przyłożył rękę do drugiego remisu xD Napisałem, że jeśli tak bardzo chcecie kogoś innego niż Bobo, to lepszy jest remis, niż walenie w jakiegoś glona, tylko po to byśmy jutro stali przed takim samym dylematem co dzisiaj.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:10:11 GMT 1
Czym? Próbą głosowania na glona, ale mało kto pociągnął temat i nie głosowaniem na nieskontrowanego deta? Sry kurwa, że mam mózg Czemu nie waliłeś w Leclerca? Gdzie ta próba? Pokaż mi ten swój głos Ale ja nie chciałem walić w Leclera, a w Kmicia, przeczytaj moje posty i sprawdź stan głosowania to zobaczysz, ze chcielismy obaj głosować w glony
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:10:48 GMT 1
Jako główny orędownik mądrego głosowania przepraszam, że zgodzilem sie na tej zjebany remis
To nie ma sensu bo tylko tracimy cały dzień tak jak bysmy głosowali na Mariana
chuj Ci w dupe, Ty osobo, która znowu zaproponowała remis, a ja zaraz pojde Cie szukać
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:10:58 GMT 1
Ma miejsce akcja wybielania Sheparda i nie podoba mi się to
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:11:55 GMT 1
Durda dla mnie mafia i eot, nie słucham go już. Zaproponował TOTALNIE idiotyczny remis, tak jakbyśmy głosowali na Mariana od razu. Zero różnicy.
A ja dostałem laga mózgu bo sie zgodzilem i sobie pluje w brode, bo najwidoczniej miasto sie jako-tako mnie sluchało. Kurwa.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:12:05 GMT 1
Ma miejsce akcja wybielania Sheparda i nie podoba mi się to Gdzie?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:12:22 GMT 1
Jak mafia dzisiaj znów nie weźmie się za tuzów tej gry - Sznudziana, Durdę i Pikaczu - to wiecie co macie robić.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:12:24 GMT 1
przykro mi Marian, ze ostatecznie na ciebie zagłosowałem zamiast na Bobo, ale skoro prawdziwy det się nie odkrył to nie widziałem zbytnio innego wyjścia. zresztą twoja śmierć na pewno nie pójdzie na marne, mogę to przysiąc
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:12:29 GMT 1
Pikacz mnie przeprosił :3
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:13:13 GMT 1
Durda potrafiący wysmarowac zajebista analize
a nie ogarniający że głosujac na Mariana robimy sprawdzenie za mafie?
Ktokowliek to wytłumaczy?
Nikt tego nie wytłumaczy, bo sie nie da
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:13:30 GMT 1
całe szczęście nie polecę, bo zbyt słabo mi idzie xd
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:13:52 GMT 1
całe szczęście nie polecę, bo zbyt słabo mi idzie xd Następnym razem jak Ci mowie byś walil w glona, to wal w glona a nie "hehe, beka"
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:14:18 GMT 1
Marian zagrał masakrycznie mafijną końcówkę, to coś niesamowitego było.
|
|