Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:15:08 GMT 1
Marian zagrał masakrycznie mafijną końcówkę, to coś niesamowitego było. Był na telefonie...
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:15:21 GMT 1
Marian zagrał masakrycznie mafijną końcówkę, to coś niesamowitego było. Kim jesteś? Tożsamość?
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:15:23 GMT 1
Shepard zamiast się dołączyć do wagona Leclerca do mnie i Pikaczu, to wali osobno na Kmicica, masakracja...
Tak, Marian robił wszystko byśmy uwierzyli, że to ustawka dwóch mafiozów, a jeszcze ukrasił to wszystko stwierdzeniem, że jest detektywem, wtedy byłem już pewny, że oboje są w mafii. xDD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:15:44 GMT 1
Dwie osoby z miasta wiedziały, że Bobo jest podszywanym detem, a mimo to jedynie ja i Durda nawoływaliśmy do linczu na Bobo XD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:16:04 GMT 1
Dwie osoby z miasta wiedziały, że Bobo jest podszywanym detem, a mimo to jedynie ja i Durda nawoływaliśmy do linczu na Bobo XD Ale wiesz, że jest coś takiego jak etos grania w mafie?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:16:22 GMT 1
Marian zagrał masakrycznie mafijną końcówkę, to coś niesamowitego było. Kim jesteś? Tożsamość? A po cholerę pytasz?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:16:49 GMT 1
całe szczęście nie polecę, bo zbyt słabo mi idzie xd Następnym razem jak Ci mowie byś walil w glona, to wal w glona a nie "hehe, beka" przecież nic takiego nie napisałem, po prostu skoro Boban się podał za deta ze sprawdzeniam chyba najrozsądniejsze jest jak najszybsze sprawdzenie, czy mówi prawdę, c'nie? już wiemy, że jest przebrzydłą mafią. już zostali tylko Durda i Osiecka z wajchowych na Kandycie? jak dla mnie ładny profit.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:16:54 GMT 1
Po edycji idę na Jasną Górę na kolanach.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:16:57 GMT 1
Pikachu tyś się z workiem kartofli na łby pozamieniał czy jak?
Od początku chciałem zlinczowania WINNEGO BOBO, napisałem dlaczego jest winny i dlaczego nie jest detektywem. Wy chcieliście linczować kogoś innego. Napisałem, że w TAKIM WYPADKU najlepszy jest remis. Bo jest cień szansy, że obaj są w mafii.
Co nie zmienia faktu, że dla mnie priorytetem było zabicie WINNEGO BOBA.
Skoro remis = lincz na niewinnym Marianie, to w czym jest gorszy od tego linczu na nim? Jeśli chciałeś zlinczować kogokolwiek innego, to jutro stanąłbyś przed tym samym jebanym dylematem, bo przecież mafia nie zamordowałaby swojego Boba... I mielibyśmy dzisiaj przypadkowy lincz pewnie koniec końców na niewinnym, a jutro znowu pewnie by się starano przeforsować Mariana.
No kurwa. Logika.
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:17:17 GMT 1
Akwa, mów co masz do powiedzenia bo dzisiaj lecisz za 12 minut.
Brak aktywności Sznudziana, Durda strzelający w kolano, o Osieckiej nie wspomne, a ja jestem chujowy.
Czekam.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:17:52 GMT 1
Shepard zamiast się dołączyć do wagona Leclerca do mnie i Pikaczu, to wali osobno na Kmicica, masakracja... Akwarelista i Pikaczu zamiast dołączyć do mnie i Szyfranta Zielonej Gąski i iść na Kmicica woleli walić w Leclerca. Same shit, tylko że Kmicic był lepszym wyborem.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:18:06 GMT 1
Jest 9-4. Zaraz będzie 8-4, pewnie 7-4, bo Modric padnie za nieaktywność, a mam go za miastowego. Mafia by mu nie dała odpaść, napisaliby dla niego jakiegoś posta, żeby wkleił. Jutro Bobo i 7-3.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:18:08 GMT 1
Jest po 4 linczu i nie ufam Ci
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:18:15 GMT 1
I tak swoją drogą, to po 21;30 po mordzie powinien być automatyczny przyspieszony lincz na Bobo + drugi mord mafii. ktoś przeciwko? Byśmy 24h nie tracili na bryndzlowanie się w szambie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:18:20 GMT 1
w przypadku braku pojawienia się drugiego deta. bitch please. teraz cały dzień nudnego czekania na przyklepanie Boba :/
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:18:32 GMT 1
Poza tym co to za głupota, że znowu ja forsuję remis. Poprzedni remis niemal kurwa przespałem. I to na pewno nie był mój autorski pomysł xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:18:41 GMT 1
Jest to zabronione pytanie.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:19:35 GMT 1
Jest to zabronione pytanie. Już nie
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:19:38 GMT 1
w przypadku braku pojawienia się drugiego deta. bitch please. teraz cały dzień nudnego czekania na przyklepanie Boba :/ przecież i tak by go trzeba było zabić
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:19:45 GMT 1
Poza tym co to za głupota, że znowu ja forsuję remis. Poprzedni remis niemal kurwa przespałem. I to na pewno nie był mój autorski pomysł xD To ze Ty mialeś pewność, nie oznaczało to, że to jest pewnośc bezwzględna. Bo okay, wiemy że Marian/Bobo nie są RAZEM w mafi. Ale zarazem stracilismy 1 lincz. Zadowolony?
|
|