|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:20:05 GMT 1
I tak swoją drogą, to po 21;30 po mordzie powinien być automatyczny przyspieszony lincz na Bobo + drugi mord mafii. ktoś przeciwko? Byśmy 24h nie tracili na bryndzlowanie się w szambie. chciałem to samo zaproponować... ale jednak kurwa nie
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:20:24 GMT 1
Brak aktywności Sznudziana jest mocno podejrzany. Wiedział, że wróci pod sam koniec głosowania, a mimo to nie oddał wcześniej głosu? KTO TAK ROBI?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:20:50 GMT 1
Pikachu jaka karykaturalna gra teraz xDDD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:20:55 GMT 1
Poza tym co to za głupota, że znowu ja forsuję remis. Poprzedni remis niemal kurwa przespałem. I to na pewno nie był mój autorski pomysł xD To ze Ty mialeś pewność, nie oznaczało to, że to jest pewnośc bezwzględna. Bo okay, wiemy że Marian/Bobo nie są RAZEM w mafi. Ale zarazem stracilismy 1 lincz. Zadowolony?
Przecież to ja chciałem linczować Boba, kurwa w co Ty teraz grasz?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:21:05 GMT 1
Brak aktywności Sznudziana jest mocno podejrzany. Wiedział, że wróci pod sam koniec głosowania, a mimo to nie oddał wcześniej głosu? KTO TAK ROBI? Dajcie mi tozsamosc Szmudziana a detektyw wam powie jego kolor, joł
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:21:28 GMT 1
DAŁ SIĘ WMANEWROWAĆ W REMIS BIEDNY MIŚ I TERAZ BĘDZIE SIĘ MŚCIŁ NA ZŁYCH LUDZIACH, KTÓRZY GO DO TEGO NAMÓWILI XDDDD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:21:31 GMT 1
Ja mam nadzieję, że Pika odstawia szopkę przed mafią i jej mordem, ale i tak mnie wkurwia.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:21:50 GMT 1
Shepard zamiast się dołączyć do wagona Leclerca do mnie i Pikaczu, to wali osobno na Kmicica, masakracja... Akwarelista i Pikaczu zamiast dołączyć do mnie i Szyfranta Zielonej Gąski i iść na Kmicica woleli walić w Leclerca. Same shit, tylko że Kmicic był lepszym wyborem. Skoro masz mnie za niewinnego, a ja Cie za winnego, to Ty powinieneś odpuścić i dostosować się do mnie, bo jednak większość uważa, że jestem niewinny...
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:22:06 GMT 1
To ze Ty mialeś pewność, nie oznaczało to, że to jest pewnośc bezwzględna. Bo okay, wiemy że Marian/Bobo nie są RAZEM w mafi. Ale zarazem stracilismy 1 lincz. Zadowolony?
Przecież to ja chciałem linczować Boba, kurwa w co Ty teraz grasz? A jezeli (dla reszty) miasta by ta gra się tak potoczyla, że Bobo bylby faktycznie detektywem? To co wtedy? Wystarczylo walnąc w glona, zostawć Mariana, zostawić Bobo, i problem z głowy. Pozdrawiam.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:22:18 GMT 1
Przecież to Pika był orędownikiem remisu xD
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:23:04 GMT 1
Akwarelista i Pikaczu zamiast dołączyć do mnie i Szyfranta Zielonej Gąski i iść na Kmicica woleli walić w Leclerca. Same shit, tylko że Kmicic był lepszym wyborem. Skoro masz mnie za niewinnego, a ja Cie za winnego, to Ty powinieneś odpuścić i dostosować się do mnie, bo jednak większość uważa, że jestem niewinny... A to niby czemu? Lepszy wybór to lepszy wybór, co mnie obchodzi kto jest bardziej niewinny według innych xD
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:23:14 GMT 1
Ty zadecydowałes o remisie. Ja nie mialem poparcia w miescie (nie przeszedł lincz na Leclercu). Znajdziesz jakis wczesniejsz post, gdzie pada słowo remis?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:23:38 GMT 1
Shepard, lecimy jutro w Kmicica? Bo też mnie gość zaczął wkurwiać.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:23:41 GMT 1
Piękny Marian [6] – DJ Bobo, Charles Leclerc, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Pikachu, Szyfrant Stefan Zielonka
kto? kto kłamie tu jak z nut? kto?
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:23:47 GMT 1
Kurwa Durda, kłamiesz a dobrze wiesz że mozna wszystko sprawdzić w postach? xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:23:58 GMT 1
Przecież to ja chciałem linczować Boba, kurwa w co Ty teraz grasz? A jezeli (dla reszty) miasta by ta gra się tak potoczyla, że Bobo bylby faktycznie detektywem? To co wtedy? Wystarczylo walnąc w glona, zostawć Mariana, zostawić Bobo, i problem z głowy. Pozdrawiam. Jaki kurwa problem z głowy? Gdyby Bob był niewinny to Marian byłby winny. I wtedy to jego należałoby linczować dzisiaj. Nie wiem o czym Ty teraz mówisz? Tym bardziej, że WINA BOBA BYŁA BEZSPRZECZNA pytanie było tylko czy jest w mafii z Marianem czy bez niego.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:24:11 GMT 1
G6 - DURDA xD najpierw MARIAN WAJCHOWY, TERAZ PIKA ORĘDOWNIK REMISU xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:24:47 GMT 1
no jak chuj wychodzi, że Pikachu
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 15, 2020 20:24:52 GMT 1
A jezeli (dla reszty) miasta by ta gra się tak potoczyla, że Bobo bylby faktycznie detektywem? To co wtedy? Wystarczylo walnąc w glona, zostawć Mariana, zostawić Bobo, i problem z głowy. Pozdrawiam. Jaki kurwa problem z głowy? Gdyby Bob był niewinny to Marian byłby winny. I wtedy to jego należałoby linczować dzisiaj. Nie wiem o czym Ty teraz mówisz? Tym bardziej, że WINA BOBA BYŁA BEZSPRZECZNA pytanie było tylko czy jest w mafii z Marianem czy bez niego. NO TAK, ALE MY TEGO NIE WIEMY BO KURWA NIE JESTESMY W MAFII JEBANY PODSZYWIE
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:24:54 GMT 1
Ty zadecydowałes o remisie. Ja nie mialem poparcia w miescie (nie przeszedł lincz na Leclercu). Znajdziesz jakis wczesniejsz post, gdzie pada słowo remis?
Napisałem, że jak bardzo chcecie, to zróbmy remis. W sensie jak bardzo chcecie nie linczować Boba, to lepszy remis. Żeby mieć pewność czy obaj nie są w mafii. Bo że Bobo jest byłem pewny.
|
|