|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:31:34 GMT 1
Tak myślałem, że padnie Pikaczu, mafia ma zawsze obsrane portki przed zawodnikami tego pokroju. I mam małą satysfakcję, że jego czystości byłem bardzo pewny.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:31:37 GMT 1
Próbują wrobić Duldę
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:32:57 GMT 1
Durda sam się wystawił na strzał tym co robił w ostatniej pół godzinie, a szkoda.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:33:09 GMT 1
Znaczy Pikachu xD
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:33:22 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:33:22 GMT 1
Czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:33:24 GMT 1
albo wyjebmy najpierw Durdę, na chwałę Pikachu
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:33:28 GMT 1
Już mi się kurwa myli przez tego dauna jebanego
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:33:58 GMT 1
Durda, Bobo, Szyfrant
wspaniałe trio, nie zapomnę go nigdy
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:34:02 GMT 1
Napisałem, że jak bardzo chcecie, to zróbmy remis. W sensie jak bardzo chcecie nie linczować Boba, to lepszy remis. Żeby mieć pewność czy obaj nie są w mafii. Bo że Bobo jest byłem pewny. Przecież to jest wysypane w chuj, ja byłem pewien że Krzaklewski jest detektywem i to już drugi raz jak się pomyliłem w tej kwestii, ale nie zmieniłbym głosu nawet przy objawieniu fatimskim. A później poszła ustawka na remis. Szczerze mówiąc, też tak myślałem, bo chyba wczoraj sugerował, że lincz na nim będzie wielką stratą dla miasta. Później zaś myślałem, że to była ściema i jednak jest winny.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:34:09 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:34:09 GMT 1
O martwych dobrze albo wcale xd
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:34:40 GMT 1
Ale czemu kurwa Marian przyznał sie do bycia mafią, no ja pierdolę, nie mogę tej sytuacji
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:34:44 GMT 1
liczyłem, że ktoś zainteresuje się właśnie Szyfrantem, którego podstawiałem jako niewinnego, bo nagonka na Bobo jest aż nazbyt oczywiście ustawiona. a tu oczywiście cisza zarówno odnośnie Durdy jak i Szyfranta, co mnie absolutnie nie zdziwiło. Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant bez jaj, że wszyscy mafia Konsultant. Skup się. Fajnie, że myslisz tu i teraz, ale myśl tez całościowo. Ja jestem przeciwko Durdzie i Bobo od kilku dni i gdyby nie akcja z detem, poszedłbym w Bobo. Czy to nie ty pisałeś, że ustawka na Bobo jest oczywista? I że głosują na niego mafiozi? Hipokryzja lvl Master Mam Cię za niewinnego, ale nie wrzucaj mnie do worka z tymi mafiozami,bo robisz mi zły PR xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:34:48 GMT 1
Czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? Szczerze mam dość, spinam dupę, uważam, że gram najlepszą edycję od dawna, staram się, kombinuję, piszę analizę na Bobo, który dzięki mnie jest na świeczniku, proponuję rzeczy korzystne, a na koniec wychodzi Pikachu i wali taką manianę.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:34:58 GMT 1
I dobrze, że zdech
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:35:28 GMT 1
Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant Durda, Bobo, Szyfrant bez jaj, że wszyscy mafia Konsultant. Skup się. Fajnie, że myslisz tu i teraz, ale myśl tez całościowo. Ja jestem przeciwko Durdzie i Bobo od kilku dni i gdyby nie akcja z detem, poszedłbym w Bobo. Czy to nie ty pisałeś, że ustawka na Bobo jest oczywista? I że głosują na niego mafiozi? Hipokryzja lvl Master a czy wspominam gdziekolwiek o linczowaniu ciebie? :>
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:35:50 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:35:50 GMT 1
Przecież to jest wysypane w chuj, ja byłem pewien że Krzaklewski jest detektywem i to już drugi raz jak się pomyliłem w tej kwestii, ale nie zmieniłbym głosu nawet przy objawieniu fatimskim. A później poszła ustawka na remis. Szczerze mówiąc, też tak myślałem, bo chyba wczoraj sugerował, że lincz na nim będzie wielką stratą dla miasta. Później zaś myślałem, że to była ściema i jednak jest winny. No ja się już nie podejmuję zgadywanek w tej kwestii, ale nawet przy całym szambie dzisiaj i zbliżającej się egzekucji Modricia wychodzi na to, że det jeszcze jest z nami, a skoro żyje znaczy że ma głowę na karku - i to może być piękny gamechanger, więc w górę serca.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:36:35 GMT 1
Konsultant tłumoku, czemu nie chciałeś w Kmicica najlepszego kandydata na dziś?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:36:41 GMT 1
Konsultant. Skup się. Fajnie, że myslisz tu i teraz, ale myśl tez całościowo. Ja jestem przeciwko Durdzie i Bobo od kilku dni i gdyby nie akcja z detem, poszedłbym w Bobo. Czy to nie ty pisałeś, że ustawka na Bobo jest oczywista? I że głosują na niego mafiozi? Hipokryzja lvl Master a czy wspominam gdziekolwiek o linczowaniu ciebie? :> To po co wrzucasz mnie z tymi patałachami? xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:36:46 GMT 1
Dobra informacja jest taka, że zostało trzech mafiozów do znalezienia.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:36:50 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 15, 2020 20:36:50 GMT 1
Czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? Szczerze mam dość, spinam dupę, uważam, że gram najlepszą edycję od dawna, staram się, kombinuję, piszę analizę na Bobo, który dzięki mnie jest na świeczniku, proponuję rzeczy korzystne, a na koniec wychodzi Pikachu i wali taką manianę. No ale spoko, przecież ja też pisałem że nie wierzę za bardzo w grillowanie Bobo dzisiaj przez mafijnych, musiałbyś być kozakiem.
|
|