|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:37:19 GMT 1
a czy wspominam gdziekolwiek o linczowaniu ciebie? :> To po co wrzucasz mnie z tymi patałachami? xD bo tak mi się podoba i może mam ciebie za mafię, ale mniej pewną od Durdy ;P
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:37:32 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnym
A nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony.
|
|
|
Rozgrywka
May 15, 2020 20:38:20 GMT 1
via mobile
Post by Kmicic on May 15, 2020 20:38:20 GMT 1
I to ja jestem glonem xD.
Twórcy dzisiejszego remisu to geniusze, bez żartów.
Róbcie z tym co chcecie, jeśli jutro znajdę chwilę to może wrzucę analizę - ale w mafii są: bobo, Leclerc i shepard.
A teraz lecę na piwo, nara.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:38:34 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnymA nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony. Ale dalej istnieje prawdziwy det. Ustawka dwóch mafiozów było absurdalnie absurdalna
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:38:49 GMT 1
Hahahaha
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:38:54 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnymA nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony. No przecież w tym cały sęk, dzisiaj musiał paść jeden z nich, lepiej gdyby padł Bobo, ale już lepszy był ten remis, niż by miał paść jakiś inny gracz z dupy
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:39:15 GMT 1
ci jak teraz plują reszcie w twarz.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:39:21 GMT 1
Durda oczywiście nie rozumie najprostszych rzeczy
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:39:26 GMT 1
Trochę przeszacowaliśmy możliwości Mariana.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:39:57 GMT 1
To szkoda, że mi tego absurdu nie wytłumaczył nikt przed linczem, było na to 15 minut, bo od początku tak podejrzewałem, a zachowanie Mariana skłoniło mnie, by 15 minut przed to ogłosić światu.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:40:11 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnymA nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony. Ale dalej istnieje prawdziwy det. Ustawka dwóch mafiozów było absurdalnie absurdalna Co było twoim zdaniem bardziej absurdalne: - ustawka dwóch mafiozów - to że Bobo sobie przypomniał o detektywowaniu godzinę po tym jak opowiadał o tym jak wyprowadzał psa na alkoholowe wycieczki do parku?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 20:40:57 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnymA nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony. Ale dalej istnieje prawdziwy det. Ustawka dwóch mafiozów było absurdalnie absurdalna jak takiś mądry to trzeba było zagłosować na Bobo lub Mariana
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:40:58 GMT 1
Ale dalej istnieje prawdziwy det. Ustawka dwóch mafiozów było absurdalnie absurdalna Co było twoim zdaniem bardziej absurdalne: - ustawka dwóch mafiozów - to że Bobo sobie przypomniał o detektywowaniu godzinę po tym jak opowiadał o tym jak wyprowadzał psa na alkoholowe wycieczki do parku? Ustawka dwóch mafiozów, hands down.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:41:50 GMT 1
Bo dla mnie wina Bobo była bezsprzeczna. Trzeba go było dziś zlinczować i tyle. Zgodziłem się na remis, a teraz mnie się obrywa.
Tylko kurwa przypominam, że beze mnie to żadnego podszywania pod detektywa by nie było, bo Bobo dziś byłby całkiem bezpieczny w swej mafijnej norce.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 20:42:05 GMT 1
Ale dalej istnieje prawdziwy det. Ustawka dwóch mafiozów było absurdalnie absurdalna jak takiś mądry to trzeba było zagłosować na Bobo lub Mariana Jestem taki mądry, że chciałem głosować na Kmicica
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 20:42:09 GMT 1
Dobra, a tak na poważnie. Apelujemy do MG o przyśpieszony lincz?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 15, 2020 20:42:39 GMT 1
Okazało się, że Piękny Marian - jak na rasowego polityka przystało - podłożył się opinii publicznej, żeby uchronić mafię, do której nie należy. Pewnych rzeczy nie da się zmienić.
|
|
|
Post by Volverin on May 15, 2020 20:42:50 GMT 1
PRZYSPIESZENIE GRY
LINCZ 5. JUTO O GODZINIE 12:00 MORD JUTRO CHWILĘ PO GODZINIE 12:00
Jeśli gracze są chętni na przyspieszony lincz to proszę o oddanie głosów na kandydata w temacie "Głosowanie - Lincz 5". Jeśli jutro o 12:00 większość głosów będzie oddana na jednego gracza, odbędzie się przyspieszony lincz, a następnie mord.
WTEDY LINCZ 6. JUTRO O 21:00 I WRACAMY DO NORMALNEGO TRYBU.
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 20:43:02 GMT 1
Jeżeli zaś Bobo to mafia (fałszywy detektyw) to Marian jest praktycznie potwierdzonym niewinnymA nie mógł podać jako czerwonego swojego kolegi z mafii? Strzelilibyśmy w glona, jutro padłby Bobo, a Marian byłby dzięki tej akcji wybielony. No przecież w tym cały sęk, dzisiaj musiał paść jeden z nich, lepiej gdyby padł Bobo, ale już lepszy był ten remis, niż by miał paść jakiś inny gracz z dupy No dokładnie, bo już to widzę, jak linczujemy Bobo, jest czerwony i nagle każdy uniewinnia Mariana. Tak by się nie wydarzyło.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 20:43:02 GMT 1
Co było twoim zdaniem bardziej absurdalne: - ustawka dwóch mafiozów - to że Bobo sobie przypomniał o detektywowaniu godzinę po tym jak opowiadał o tym jak wyprowadzał psa na alkoholowe wycieczki do parku? Ustawka dwóch mafiozów, hands down. No to nie wiem ile razy w tę grę grałeś, ja pewnie koło 40, i o ile widziałem takie dziwne ustawki mafiozów, o tyle detektywa, który w taki sposób sobie przypomina o roli - NIGDY!
|
|