Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 15, 2020 21:08:44 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 15, 2020 21:08:44 GMT 1
Grali też w jednej edycji, 1 na tym forum
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 21:08:46 GMT 1
Którego? tego pierwszego? no Czyli podrzucasz argument na swoją niewinność? Aż tak nisko upadasz. xD Post, który można było napisać przed grą, przed dostaniem roli. Jak jesteś w mieście, to nigdy tak nie rób, bo to jakby powiedzieć niepytanym "Nie jestem w mafii, przecież na niego zagłosowałem."
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:09:19 GMT 1
Cozmo to był swój chłop, a Konsultant jest wkurwiający
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 21:10:15 GMT 1
SZNUDZIAN PODŁA MAFIUSZKA, PRZESTAŃMY SIĘ MIZIAĆ PO PAŁKACH I WALNIJMY GO PAŁKĄ W ŁEB, PLS
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:11:54 GMT 1
Czyli podrzucasz argument na swoją niewinność? Aż tak nisko upadasz. xD Post, który można było napisać przed grą, przed dostaniem roli. Jak jesteś w mieście, to nigdy tak nie rób, bo to jakby powiedzieć niepytanym "Nie jestem w mafii, przecież na niego zagłosowałem." Nie upadam, tylko stwierdzam fakt, moja gra w tej edycji jest bardzo spójna, bardzo chciałem wylosować rolę lub mafię, kiedy po 17 czy 18 już nie pamiętam o której był koniec rejestracji i losowanie ról nie dostałem info że ją mam zacząłem pisać kreacyjnego posta, by rozruszać miasto i dobrze wejść w rozgrywkę. Dzisiaj, choć w sumie tego nie lubię, pokusiłem się o analizę, jak widać była trafna, DJ Bobo się wkopał. Jutro może też coś do tej dwunastej stworzę. Poczytam, poanalizuję, nie łudze się, że przetrwam kolejny mord.
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 21:12:43 GMT 1
Co xDD Przecież eluwina oraz angielskie teksty sadził Jose vel Al_Mette z forumpilkanozna.pl. Widziałem chyba też u Ciebie wstawki rapowe? Szarlej lubi rap? Ktoś może to potwierdzić?
Btw, ktoś pamięta w jaki sposób grał Szarlej? Bo ja już nie. Pamiętam, że Cozmo był trollem, który się mnie ciągle czepiał o wszystko.
Nawet mam trzy płyty Dwóch Sławów :> Ale nie pamiętam wstawek rapowych. Jeśli chodzi o angielskie teksty, to większość to cytaty z Mass Effecta (ale kilka losowych też mi się zdarzyło)
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 21:13:29 GMT 1
A ja, jako głos rozsądku (do czego to doszło) zachęcam do głosowania jutro na Kmicica
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 15, 2020 21:14:16 GMT 1
A ja, jako głos rozsądku (do czego to doszło) zachęcam do głosowania jutro na Kmicica Pojutrze, do G6.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:14:24 GMT 1
ja jestem nawet za przyspieszonym do 16 na Kmicicu
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 21:14:30 GMT 1
Wysmaż coś porządnego, Durda, bo pewnie polecisz. Twoja obecność w mieście jest dla mafii większym zagrożeniem niż obecność detektywa, który znając życie pewnie trafił się komuś, kto nie potrafi tej roli wykorzystać poprawnie.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 21:14:52 GMT 1
no Bobo, Kmicic, Sznudzian, ostatni się znajdzie
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 21:15:10 GMT 1
A ja, jako głos rozsądku (do czego to doszło) zachęcam do głosowania jutro na Kmicica Pojutrze, do G6. No tak, jutro o 21, Bobo pomijam
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:15:16 GMT 1
Zależy o której wstanę xD
|
|
|
Post by Austriacki Akwarelista on May 15, 2020 21:16:07 GMT 1
Co xDD Przecież eluwina oraz angielskie teksty sadził Jose vel Al_Mette z forumpilkanozna.pl. Widziałem chyba też u Ciebie wstawki rapowe? Szarlej lubi rap? Ktoś może to potwierdzić?
Btw, ktoś pamięta w jaki sposób grał Szarlej? Bo ja już nie. Pamiętam, że Cozmo był trollem, który się mnie ciągle czepiał o wszystko.
Nawet mam trzy płyty Dwóch Sławów :> Ale nie pamiętam wstawek rapowych. Jeśli chodzi o angielskie teksty, to większość to cytaty z Mass Effecta (ale kilka losowych też mi się zdarzyło) Fakt, teraz już pamiętam, że obaj lubiliśmy Dwa Sławy! Może te wstawki rapowe sobie wymyśliłem. A co u innych ludzi z forum Borussii, żyją jeszcze?
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 21:16:58 GMT 1
i Sznudzian winny, a wtedy Durda i Osiecka niewinni? serio, serio... dlatego lepiej nie być wajchowym xd
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 15, 2020 21:17:01 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 15, 2020 21:17:01 GMT 1
Chłopaki popiszcie sobie na pw
|
|
|
Post by Shepard on May 15, 2020 21:17:19 GMT 1
Volv prowadzi tę edycję, Bo.Warszawa grał w ostatniej, co do reszty nie mam pojęcia, przestałem wchodzić
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 15, 2020 21:17:59 GMT 1
Sznudzian wracaj na mafijne
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:19:17 GMT 1
A ja tak ładnie naciągałem tę niewinność Sznudziana do analizy xD
|
|
|
Post by Edward Durda on May 15, 2020 21:20:26 GMT 1
Jedno spostrzeżenie, jeśli chcecie żeby rzeczywiście miastowi się starali i oskarżali, to nie walcie w każdego kto ma więcej niż 5 winnych (jak ja) bo potem rodzą się takie glony, które boją się odezwać, byle tylko przetrwać.
|
|