|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 1:36:29 GMT 1
dalej, co sądzisz o tamtym poście Specjalisty? w skali od 1 do 5 jak bardzo mafijny, szczególnie z wiedzą odnośnie jego dalszej gry wcale nie jest mafijny, ale na razie nie będę rozwijał, idę w kimę i zobaczymy co się podzieje jak trochę więcej graczy będzie w gierce tobie też to radzę Konsultant, im mniej graczy uczestniczy w takich dyskusjach, tym trudniej coś interesującego z niej wyciągnąć
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:37:46 GMT 1
za mało " " dajesz w każdym kolejnym poście, przez co nie mogę cię potraktować odpowiednio poważnie tak tylko mówię
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:38:08 GMT 1
IYKWIM
|
|
|
Post by Statystyczny Miastowy on May 12, 2020 1:39:10 GMT 1
Ale w tym zalewie jedna ciekawa rzecz się w sumie pojawiła jestem pełen podziwu dla analizy odbębnionej o pierwszej w nocy, pięć godzin po starcie rozgrywki i piętnastu stronach kreacyjnej liryki wypełnionej w głównej mierze przez callcenter sieci violet - w normalnych okolicznościach bym puścił z tego szyderę, ale, no właśnie, uważam że post wyszedł całkiem zgrabnie, piękna demagogia, piękne powiększone fonty, piękne opus citatum. przy czym ja chciałbym tylko jak trybuna ludu się zapytać - skąd te synergie, gdzie te linki? bez podszczypywania. sadom alejkum lst To jakie masz zdanie o Pikachu bekart? w kontekscie tego posta
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 1:39:32 GMT 1
Ok dzięki Pikaczu za odpowiedź. Dla mnie Konsultant odpada jako kandydat na lincz. Patrząc do przodu on może się bronić zaciekle i chaotycznie. Bronić go jednak będą go miastowi. Według mnie jeszcze inne tematy wypłyną na wierzch i to co teraz piszemy,może umknąć później.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:40:24 GMT 1
statystycznie nie mogę uwierzyć, że obaj jesteście w mafii, bo takie coś na samym początku rozgrywki byłoby dla was samobójstwem. dlatego też potrafię na chwilę obecną uniewinnić Peekapoo, a Specjalistę skierować na jak najszybszą terapię linczową
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:41:21 GMT 1
bo z was dwóch ty grasz dużo bardziej mafijnie i wyrachowanie
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 12, 2020 1:43:47 GMT 1
Statystycznego, nie Specjaliste, pech chciał, że tamten też był w mafii i się mi teraz mylą ich nicki xD
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 1:44:08 GMT 1
Dobra jestem śpiąca, więc muszę się położyć do spania. Dobranoc wszystkim
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 12, 2020 1:45:05 GMT 1
Który dokładnie chcesz? Kukułczka i Konstultat?
Pikachu jest w stanie wykonać rozkaz!
delikatne *poke* sajmon mówi tez: zdejmujemy zaślepki Nie ma dużej synergii bo są tylko 3h gry Więc Pikachu tak sobie to wygodnie założył by robić grę w grze! Zresztą, czy zabicie Konsultanta nie byłoby wygodne i dobre dla miasta? Byłoby A Panowie się idealnie minęli, jeden wprost napisał o nie weszaniu drugiego, drugi szturchnął pierwszego - ot idealna interakcja (do około 8 strony) zresztą, te posty są zacytowane w temacie i one były w tym poście, gdzie chciałes te synergie
Najważniejszy jednak cytat gdzie przecież Kukuczka na temat DJa mówił i sobie żartował
po 30 minutach zjawia się Konsultant i pisze takie coś, bez nawet wcześniejszej interakcji specjalnej z Kukuczką, w której by to miało sens i gdzie do czegokolwiek by to sie miało odnosic - bo do czego? Ale teoria jak teoria 1 dnia, nie musi mieć dużo sensu by dobrze wpływać na grę Tak czy siak moje dwa 1 cele to Kukuczka i Konsultant,
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 1:59:56 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 12, 2020 1:59:56 GMT 1
Ale w tym zalewie jedna ciekawa rzecz się w sumie pojawiła jestem pełen podziwu dla analizy odbębnionej o pierwszej w nocy, pięć godzin po starcie rozgrywki i piętnastu stronach kreacyjnej liryki wypełnionej w głównej mierze przez callcenter sieci violet - w normalnych okolicznościach bym puścił z tego szyderę, ale, no właśnie, uważam że post wyszedł całkiem zgrabnie, piękna demagogia, piękne powiększone fonty, piękne opus citatum. przy czym ja chciałbym tylko jak trybuna ludu się zapytać - skąd te synergie, gdzie te linki? bez podszczypywania. sadom alejkum lst To jakie masz zdanie o Pikachu bekart? w kontekscie tego posta nie mam zdania o pikachu w normalnych okolicznościach miałbym zdanie o poście - z zakuprza taka analiza pierwszego dnia, tendencyjna, formatowanie pod tezę, goebbelsowsko w kontekście tego co się odbywa właśnie i ile postów natłuczono i tego, co chciałem się dowiedzieć (jakie pikachu widzi połączenie między kukuczką a konsultantem) - post przydatny, nie jestem w stanie w tym momencie na jego podstawie wysuwać jakichkolwiek wiążących wniosków, ale generalnie część pt. 'ataki' to jednak część rzeczywista, pisane tak było rzeczywiście, więc do tego fragmentu przywiązuję największą uwagę egzecutive summary: z naszego punktu widzenia w tym momencie - analiza bez większej wartości z naszego punktu widzenia jak będziemy mądrzejsi parę linczów dalej - robi się synergia nie tylko konsultant->kukuczka, ale też mamy pikachu w tym trio - useful ja ogólnie uważam, że mafii bardziej służy cień i jak miasto się bije, to dla niej niedobrze, także im więcej takiego contentu opartego choćby na przebłyskach merytoryki tym lepiej a na pewno jest to lepsze od zwolnienia bębna maszyny losującej i walenia w kogoś na oślep, bo tak
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 7:11:53 GMT 1
Konsultant dosownie najechal ponad 100 postw, co daje mu 28% postow calego miasta Pikachu wspolczuje wszystkim jutrzejszym spiochom Czytac tyle pustych wiadomosci nie na temat : ( bo ile na temat było? moze 20 mafijnie mafijnie, chociaz to juz wiemy Prośba do Ciebie Konsultacie, bo nawet mimo zablokowanych twoich postów ciezko przeglada sie forum (jak niestety naiwni ci odpowiadaja) jakbyś chciał pomóc miastu, chociaz wiadomo ze nie chcesz boś mafiozo, to ogarnij pupcie dla Pikaczu, bo Pikaczu martwi sie o miasto i zacznij pisać tylko konkrety (pomarzyc można) dzięki za to współczucie Pikachu ;D
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 7:21:38 GMT 1
Przejrzałem posty na szybko i, no Kukuczka oczywista mafia, ale możemy też dzisiaj odjebać tego konsultanta za wkurwianie jeśli chcecie, nie mam nic przeciwko. Przynajmniej postów będzie o połowę mniej, a w mafii też być może.
Szyfrant Stefan Zielonka i Charles Leclerc wczoraj byli na forum, ale się nie wpisali. Możliwości jest wiele, ale warto to odnotować
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 7:29:39 GMT 1
Pikachu, doceniam, że się postarałeś i Ci się chciało, ale z drugiej strony trochę współczuję, że poświęciłeś tyle czasu kwestii, w której się tak mocno mylisz. No chyba, że zrobiłeś to celowo, to wtedy nie współczuję, ale na chwilę obecną przewrotnie powiedziałbym, że Pika bardziej niewinny, niż winny. Bo np. niespecjalnie widzę powód, dla którego mafia miałaby wytaczać ciężkie działa i wyskakiwać z takim atakiem w pierwszych godzinach rozgrywki. Btw, jak to jest, że śmieszkowanie w kierunku DJa Bobo prawidłowo zinterpretowałeś, a ulokowanie Osieckiej w mafii "na 99%" (xD) za edytowanie postów wziąłeś na poważnie? W ogóle, to jakiś żart, że po poprzedniej aktywnej edycji w tej mamy znowu sporo glonów (alert, Kukuczka-mafiuczka narzeka na nieaktywność graczy). Do tej pory nie wpisali się: Charles Leclerc Kmicic Spoderman Szyfrant Stefan Zielonka Modric i Piękny Marian też jacyś tacy glonowaci, nie chcę nic mówić, ale przy takiej "szybkiej edycji" to na mój gust może się okazać jeszcze bardziej problematyczne, niż zwykle. Otwieram dyskusję pt. jaką taktykę obieramy na dziś, nie lubię walenia w glony, choć ofc jeszcze sporo czasu do wieczora i mogą się rozruszać, ale zastanawiam się czy w takiej sytuacji opłaca się zwracać w stronę grubych ryb typu Marlow lub Osiecka. Idę po kawę i siadam szukać mafii. "Tkwi we mnie coś takiego, co sprawia, że nie interesuje mnie gra o małe stawki. Dla mnie liczy się jedynie „naj”. Tylko to mnie bierze naprawdę."
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 7:30:56 GMT 1
Doktor Redzik postradał zmysły albo jest w mafii, kto normalny chciałby mnie linczować?
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 7:48:02 GMT 1
Dzień dobry, kochani wyborcy!
Moi przedmówcy przyjęli taktykę krzyku i robienia zamieszania. Bardzo mało tu treści, brakuje skoncentrowania się nad jakością dyskusji. W taki sposób ciężko negocjować jakiekolwiek rozwiązania usprawniające działania miasta. W pierwszym szeregu występuje Konsultant Play. Wydaje się być miastowym, jednak robi nam wszystkim pod górkę, chcąc osiągnąć jakieś wyimaginowane cele. Nie wiem, w jakim stopniu jest to szkodliwe, mogę jedynie Wam wszystkim opowiedzieć o tym, jak wiele nieprzyjemnych emocji wywołuje we mnie jego nadmierna aktywność.
Pamiętam, jak na studiach w Gliwicach mój serdeczny kolega Ż******i (RODO)na każdych zajęciach był nadaktywny, jednak w żaden sposób nie przekładało się to na jego przygotowanie merytoryczne. Powodowało to wiele szyderczych uśmiechów u wykładowców i co bystrzejszych studentów. W głębi duszy był dobrym człowiekiem, jednak przez swoje postępowanie nikt nie traktował go poważnie. Pewnego dnia przybiegł na uczelnię z dyskietką z, jego zdaniem, rewolucyjnym językiem programowania. Spotkał się po raz kolejny z szyderczymi uśmieszkami i docinkami. Coś w nim wówczas pękło. Udał się na dworzec przy ulicy Bohaterów Getta, gdzie wręczył "rewolucyjną" dyskietkę pewnemu Duńczykowi, który przyjechał służbowo na konferencje przed swoim wylotem do USA. Następnie ślad po nim zaginął. Po latach otrzymałem anonim z historią tej dyskietki, jednak dzięki wrodzonemu zmysłowi analityki rozszyfrowałem, że to kolega Ż******i jest autorem tego anonimu. Rewolucyjnym językiem okazał się C++, a cały splendor zgarnął nieznany wówczas Bjarne Stroustrup a po latach również Janusz Basałaj.
Czemu o tym mówię? Tak po prostu, przypomniała mi się ta zabawna historia.
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 7:50:41 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 7:50:41 GMT 1
Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą
opanuj się człowieku
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 8:03:54 GMT 1
Dzień dobry, kochani wyborcy! Moi przedmówcy przyjęli taktykę krzyku i robienia zamieszania. Bardzo mało tu treści, brakuje skoncentrowania się nad jakością dyskusji. W taki sposób ciężko negocjować jakiekolwiek rozwiązania usprawniające działania miasta. W pierwszym szeregu występuje Konsultant Play. Wydaje się być miastowym, jednak robi nam wszystkim pod górkę, chcąc osiągnąć jakieś wyimaginowane cele. Nie wiem, w jakim stopniu jest to szkodliwe, mogę jedynie Wam wszystkim opowiedzieć o tym, jak wiele nieprzyjemnych emocji wywołuje we mnie jego nadmierna aktywność. Pamiętam, jak na studiach w Gliwicach mój serdeczny kolega Ż******i (RODO)na każdych zajęciach był nadaktywny, jednak w żaden sposób nie przekładało się to na jego przygotowanie merytoryczne. Powodowało to wiele szyderczych uśmiechów u wykładowców i co bystrzejszych studentów. W głębi duszy był dobrym człowiekiem, jednak przez swoje postępowanie nikt nie traktował go poważnie. Pewnego dnia przybiegł na uczelnię z dyskietką z, jego zdaniem, rewolucyjnym językiem programowania. Spotkał się po raz kolejny z szyderczymi uśmieszkami i docinkami. Coś w nim wówczas pękło. Udał się na dworzec przy ulicy Bohaterów Getta, gdzie wręczył "rewolucyjną" dyskietkę pewnemu Duńczykowi, który przyjechał służbowo na konferencje przed swoim wylotem do USA. Następnie ślad po nim zaginął. Po latach otrzymałem anonim z historią tej dyskietki, jednak dzięki wrodzonemu zmysłowi analityki rozszyfrowałem, że to kolega Ż******i jest autorem tego anonimu. Rewolucyjnym językiem okazał się C++, a cały splendor zgarnął nieznany wówczas Bjarne Stroustrup a po latach również Janusz Basałaj. Czemu o tym mówię? Tak po prostu, przypomniała mi się ta zabawna historia.
Przekonałeś mnie, masz mój głos.
PS. Nie szturchajcie Mariana za bardzo póki co, może wsypie kolegów.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 12, 2020 8:06:37 GMT 1
Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą opanuj się człowieku
Mogłeś je po prostu przeskipować bez informowania nas o tym.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 8:10:06 GMT 1
Doktor Redzik chamski podszyw co nawet zdjęcie z Facebooka ukradł i skądś wiedział, że istnieje
a mimo to gra słabo i nawet nic śmiesznego nie potrafi napisać
los chciał żeby podłożył cegłę pod pedał gazu
podobnie jak szostybekart?
|
|