|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 8:13:45 GMT 1
Taternik, Kukuczka, himalaista Pikaczu częsciowo dobrze wyłożył jego mafijność a częściowo zdecydowanie na wyrost ale na ten moment wierzę w dobre intencje Pikaczu
w przypadku Kukuczki w oczy rzuca się shitposting nie ilościowy, ale jakościowy ten post "8 viewing mafia czai się" to typowe rozpoczęcie mafijne
kazdy widzi, jakim shitposterem jest konsultant pisze shitpost pod shitpostem a skoro czyta moje listy do Przybory to pewnie i Anawy lubi posluchac zatem nie jest dobrym kandydatem na pierwszy lincz
|
|
|
Post by Piękny Marian on May 12, 2020 8:18:29 GMT 1
Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą opanuj się człowieku Przypomina mi Pan kolegę Buzka, który zawsze stwarzał pozory sympatycznego, wiecznie uśmiechniętego. Dobrze ubrany, pozornie elokwentny, życzliwy siwulek, za maska którego kryła się obłuda i dwulicowość. Beze mnie nie istniał, a zrobił mi wielką obrzydliwość. Nie mogę Panu zaoferować mojej szczerej sympatii.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 8:23:36 GMT 1
Przy tylu graczach tylu shitpostach i takim tempie rozgrywki łatwo zamknąć się w bańce i nie patrzeć szeroko przed czym przestrzegam bo mafia może przemykać cichym korytarzem
|
|
|
Rozgrywka
May 12, 2020 8:29:11 GMT 1
via mobile
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 8:29:11 GMT 1
Jezus maria, jak zobaczyłem 129 stron nabite po nocy, to miałem nadzieję chociaż coś ciekawego przeczytać, a tu same dyskusje konsultanta z samym sobą opanuj się człowieku Przypomina mi Pan kolegę Buzka, który zawsze stwarzał pozory sympatycznego, wiecznie uśmiechniętego. Dobrze ubrany, pozornie elokwentny, życzliwy siwulek, za maska którego kryła się obłuda i dwulicowość. Beze mnie nie istniał, a zrobił mi wielką obrzydliwość. Nie mogę Panu zaoferować mojej szczerej sympatii. Różnica między wami jest taka, że Buzek był przewodniczącym PE, a o tobie nikt już od 20 lat nie pamięta. Z takim negatywnym nastawieniem nie zaproszę cię na nasze wielkie party :/
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 8:43:59 GMT 1
wejdźcie w posty Doktora Redzika nie ma tam wiele tresci nie ma tam wiele czytania wiec kazdy sobie poradzi gość zna się na zasadach gry jak nikt inny a gra straszną kupę śledzi rozgrywkę z ubocza bo wie kto się wpisał, a kto się nie wpisał i czy był online
"mozliwosci jest wiele ale warto to odnotowac" mafijne lanie wody chamski podszywie
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 9:03:44 GMT 1
Pytanie 3 - Kategoria: Pozoranci
Philip Marlowe jest:
a) winny b) w opozycji do Osieckiej c) czerwony d) wszystkie odpowiedzi są poprawne
Odpowiadając robicie dobrą robotę, bo tylko mafia boi się odpowiedzi
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 9:07:05 GMT 1
Oczywiście, że śledzę rozgrywkę Osiecka, ale naturalnie na tym etapie nie dzielę się wszystkimi przemyśleniami i chyba Cię pojebało jeśli myślisz, że zrobię to z powodu tego postu
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:10:49 GMT 1
Masz swoje przemyślenia, ale piszesz
Typowa mafijna podpinka. Bardzo słaby start z Twojej strony.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 12, 2020 9:12:30 GMT 1
Zapytaliśmy internautów, czy Doktor Redzik zasłużył na własne pytanie w kategorii pozoranci. Odpowiedzi były następujące: 65% - TAK 25% - OWSZEM 10% - AJAKŻE Dziękujemy Państwu za zaangażowanie, dla najlepszych odpowiadających przewidziane są słodkie nagrody
za pierwsze miejsce Pani Sylwia, za drugie zaś tekturowy kuferek
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:15:39 GMT 1
"Przejrzałem posty na szybko" - usprawiedliwiasz się, zanim w ogóle ktoś Ci zarzucił, że piszesz bez żadnych argumentów.
"Przynajmniej postów będzie o połowę mniej, a w mafii też być może" - robisz sobie grunt pod powiedzenie "ja nie byłem pewny jego winy", bo wiadomo, że jeśli okażesz się winny, to Konsultant zielony.
Dlatego jesteś dzisiaj oczywistym kandydatem do linczu.
Bo po pierwsze, nic nie wnosisz do gry A po drugie, jesteś z mafii
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:21:36 GMT 1
"Szyfrant Stefan Zielonka i Charles Leclerc wczoraj byli na forum, ale się nie wpisali. Możliwości jest wiele, ale warto to odnotować" - I co z tego wynika? Napiszą coś to będzie można o nich porozmawiać. Poza tym zostawiasz sobie otwartą furtkę na wypadek jakby okazali się niewinni.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 9:22:09 GMT 1
Masz swoje przemyślenia, ale piszesz Typowa mafijna podpinka. Bardzo słaby start z Twojej strony. To jest zbitka dwóch moich postów z poprzednich edycji, ponieważ kreuje się na siebie udającego siebie. Dziwne, że o tym piszesz, bo wydajesz się na to zbyt ogarniętym graczem.
A co powiesz o błyskawicznej podpince Sznudziana?
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 9:23:32 GMT 1
Widzisz drzazgę w oku swego brata a nie widzisz belki we własnym, osiecka
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:24:37 GMT 1
Nie zmieniaj tematu, na Sznudziana może przyjdzie pora, na razie ciężko powiedzieć, bo serwuje nam high quality trolling.
I proszę nie wjeżdżać mi na ambicję, bo nie zmienię zdania. Głosuję dzisiaj na Ciebie.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:27:12 GMT 1
Widzisz drzazgę w oku swego brata a nie widzisz belki we własnym, osiecka Fajne przysłowie, ale w twoim przypadku niewiele to pomoże xD
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 12, 2020 9:28:07 GMT 1
W mafii chodzi o to, aby widzieć drzazgę
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 12, 2020 9:30:27 GMT 1
Pani narciara chyba już bardzo pewna, że Redzik poleci?
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:35:43 GMT 1
Nie wcale nie jestem pewna,że Redzik poleci. Tłumacz się DJ Bobo
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 12, 2020 9:36:54 GMT 1
Ja rozumiem, że ofensywę na mnie prowadzi narciarka, która umówmy się, nie jest za mocnym graczem, ale taka Osiecka, to mogłaby już się opamiętać.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 12, 2020 9:38:48 GMT 1
Ja rozumiem, że ofensywę na mnie prowadzi narciarka, która umówmy się, nie jest za mocnym graczem, ale taka Osiecka, to mogłaby już się opamiętać. To już komuś mocnemu zabraniasz przeprowadzenie ofensywy jak wychwyci podejrzany szczególik?
|
|