|
Post by Kmicic on May 16, 2020 12:40:08 GMT 1
już za samo kryterium sympatyczności Shepard powinien być brany jako drugi xd Jakby istniało kryterium sympatyczności to już dawno by Cię w rozgrywce nie było.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 12:40:47 GMT 1
Szkoda, że licz nie miał jaj by się przyznać do słabych sprawdzań i namaścił mnie winnym na bazie swoich przekonań. Nie mam się już co produkować, bo i tak lecę wieczorem. Wkurza mnie jedynie, że po raz kolejny jestem w gronie podejrzanych nie za to co piszę tylko za to, że gram na jakimś mitycznym hamulcu. elo JESTEŚ Lowriderem? xD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:41:00 GMT 1
przecież już wysłałem głos w Leclerca, dzbanie xD pytam, dlaczego Shepard przed Kmicicem To zadawaj pytanie normalnie, które ma sens, bo nie wem skad Ci wziało się że Shepard przed Kmiciem? a nie wiem, odniosłem takie dziwne wrażenie czyli póki co jesteś za Leclerkiem, a później Kmicicem? jeśli tak to piona, Sznudzian będzie mógł walczyć do samego końca xd
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka
May 16, 2020 12:43:49 GMT 1
via mobile
Post by Sznudzian on May 16, 2020 12:43:49 GMT 1
Trzeba nie mieć wstydu zeby po ostatniej analizie Kmicica chcieć go linczować przed Shepardem. Shepard nigdy nic tak dobrego nie dał
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 12:43:56 GMT 1
To zadawaj pytanie normalnie, które ma sens, bo nie wem skad Ci wziało się że Shepard przed Kmiciem? a nie wiem, odniosłem takie dziwne wrażenie czyli póki co jesteś za Leclerkiem, a później Kmicicem? jeśli tak to piona, Sznudzian będzie mógł walczyć do samego końca xd Nie, absolutnie jest jestem za Kmiciem jeżeli Lecler padnie jako winny, to wtedy jestem za Shepardo. Nawet jeżeli Lecler padnie jako niewinny to i tak chyba waliłbym w Shepardo.
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:44:07 GMT 1
już za samo kryterium sympatyczności Shepard powinien być brany jako drugi xd Jakby istniało kryterium sympatyczności to już dawno by Cię w rozgrywce nie było. zawsze mogliście mnie zamordować jak się nie podobało xd
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:45:03 GMT 1
a nie wiem, odniosłem takie dziwne wrażenie czyli póki co jesteś za Leclerkiem, a później Kmicicem? jeśli tak to piona, Sznudzian będzie mógł walczyć do samego końca xd Nie, absolutnie jest jestem za Kmiciem jeżeli Lecler padnie jako winny, to wtedy jestem za Shepardo. Nawet jeżeli Lecler padnie jako niewinny to i tak chyba waliłbym w Shepardo. WHAT THE ACTUAL FUCK
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:46:46 GMT 1
a nie wiem, odniosłem takie dziwne wrażenie czyli póki co jesteś za Leclerkiem, a później Kmicicem? jeśli tak to piona, Sznudzian będzie mógł walczyć do samego końca xd Nie, absolutnie jest jestem za Kmiciem jeżeli Lecler padnie jako winny, to wtedy jestem za Shepardo. Nawet jeżeli Lecler padnie jako niewinny to i tak chyba waliłbym w Shepardo. jakim cudem Leclerc miałby być niewinnny, skoro jest sprawdzony przez deta, nie ma opryszka, a diler powoduje, że rolny miastowy nie może wykonać swej roli, a nie że dostaje błędne sprawdzenie w przypadku deta xDDD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:48:15 GMT 1
i to ja tu jestem oskarżany o ćpanie xDDD
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:51:02 GMT 1
cytując świętej pamięci Licza: Szyfrant, tłumacz się!
|
|
|
Post by Konsultant Play on May 16, 2020 12:54:03 GMT 1
melduję, że niewykluczone iż przez resztę dnia mnie nie będzie, a wrócę w nocy pijany i jeszcze bardziej wkurwiający, ale do tego czasu macie spokój i możecie sobie atakować mnie, siebie, kogo tam chcecie do woli xd
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 13:37:50 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 13:37:50 GMT 1
Odpadający za nieaktywność? Słaba robotę dziś robisz Szyfrant, poczynając od pomysłu, że remis w sumie spoko: sekundę później jednak samemu zaburzając status quo i oddając głos na Mariana który robił 6-5 no nie wiem, nienajlepszy dzień Ad.0 Dlaczego Ty mnie tak nie szanujesz? Przychodzisz po całym dniu nieobecności i jedyne co masz do powiedzenia na początku powrotu to niepotrzebny przytyk w moją stronę. Zaraz wyjaśnię dlaczego. Ad. 1. Z mojej perspektywy jest to możliwe, że Modric to mafia (zdarzała się się mafia padająca za aktywność) I coś co powiedziałem o analizach nie ma dużego wpływu na grę, to tylko prosta uwaga. Ad. 2. W sumie nawet nie pamiętam, że takie coś napisałem xD Ale nawet jeżeli, to pisanie, że zaburzyłem status quo jest passe, bo i tak glosujac utrzymując remis robisz x równe y lub x badz y większe od siebie o 1. Od kiedy wskazywanie braku logiki świadczy o braku szacunku? Byłem też obecny od momentu skończenia pracy, przecież sprawdzenie tego wymaga od Ciebie dosłownie minuty. Dobrze, a z mojej perspektywy kejs Modriciowy rozwiąże się jeszcze dziś, więc pisanie o nim w jakikolwiek sposób, jest zwyczajnym odwracaniem uwagi. Nie musisz pamiętać, ale byłeś bodaj pierwsza osoba, która właściwie bezrefleksyjnie poszła za bardzo szkodzącym remisem i to zapamiętałem akurat ja - tym bardziej, że dosłownie sekundy później poszedł od Ciebie głos psujący remis, za to bijący w niewinnego. Z kolei tę matematykę dla podstawówki możesz zachować dla siebie, bo akurat głosowanie na remis w tym przypadku oznaczałoby głosowanie na mnie, Pikachu, Akwarelistę, jak to było zresztą sugerowane. No ale jesteś wybielony przez deta, więc jeśli nie siedzisz na OC, to po prostu pokazuję, że coś u Ciebie wczoraj nie trybiło, a Ty się spiąłeś do mnie jakbyś był strasznie napięty.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 13:44:18 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 13:44:18 GMT 1
Durda, Kmicic - mafia do odjebania Akwarelista, Sznudzian, konsultant - niewinni Osiecka, Pikaczu - sam nie wiem, jestem za cienki na ocenę DJ Bobo, Piękny Marian - jeden mafia, obaj zapatrzeni we wroga jak w obrazek jakby nie widzieli innych celów (warto pamiętać o podobnej parze z poprzedniej edycji, gdzie okazało się, że obaj gracze są niewinni, para Bobo-Marian wygląda inaczej), zwłaszcza Bobo, którego powinniśmy odjebać w pierwszej kolejności z tej pary szostybekart - wydaje mi się, że jest to ktoś nowy, z innej ekipy grającej, przyzwyczajony do innych standardów argumentacji czy zachowań jako miasto/mafia, ale jestem kiepski w tożsamościach, więc może się mylę. Trudno mi oceniać. Charles Leclerc - przyszły mistrz świata Co sądzicie? Jeszcze chce to ułożyć jakoś na timeline w odniesieniu do reszty, ale czasowo - chciałbym sprawdzić kto w tym samym czasie zaczął jebać po Bobo.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 13:53:11 GMT 1
Nie, absolutnie jest jestem za Kmiciem jeżeli Lecler padnie jako winny, to wtedy jestem za Shepardo. Nawet jeżeli Lecler padnie jako niewinny to i tak chyba waliłbym w Shepardo. jakim cudem Leclerc miałby być niewinnny, skoro jest sprawdzony przez deta, nie ma opryszka, a diler powoduje, że rolny miastowy nie może wykonać swej roli, a nie że dostaje błędne sprawdzenie w przypadku deta xDDD Gdzie masz 100% pewność, że jest sprawdzony przez deta?
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 13:54:52 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 13:54:52 GMT 1
jakim cudem Leclerc miałby być niewinnny, skoro jest sprawdzony przez deta, nie ma opryszka, a diler powoduje, że rolny miastowy nie może wykonać swej roli, a nie że dostaje błędne sprawdzenie w przypadku deta xDDD Gdzie masz 100% pewność, że jest sprawdzony przez deta? Na tej samej pewności opiera się też Twoja aktualna niewinność, co Ty grasz typie
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 13:55:08 GMT 1
Ad.0 Dlaczego Ty mnie tak nie szanujesz? Przychodzisz po całym dniu nieobecności i jedyne co masz do powiedzenia na początku powrotu to niepotrzebny przytyk w moją stronę. Zaraz wyjaśnię dlaczego. Ad. 1. Z mojej perspektywy jest to możliwe, że Modric to mafia (zdarzała się się mafia padająca za aktywność) I coś co powiedziałem o analizach nie ma dużego wpływu na grę, to tylko prosta uwaga. Ad. 2. W sumie nawet nie pamiętam, że takie coś napisałem xD Ale nawet jeżeli, to pisanie, że zaburzyłem status quo jest passe, bo i tak glosujac utrzymując remis robisz x równe y lub x badz y większe od siebie o 1. Od kiedy wskazywanie braku logiki świadczy o braku szacunku? Byłem też obecny od momentu skończenia pracy, przecież sprawdzenie tego wymaga od Ciebie dosłownie minuty. Dobrze, a z mojej perspektywy kejs Modriciowy rozwiąże się jeszcze dziś, więc pisanie o nim w jakikolwiek sposób, jest zwyczajnym odwracaniem uwagi. Nie musisz pamiętać, ale byłeś bodaj pierwsza osoba, która właściwie bezrefleksyjnie poszła za bardzo szkodzącym remisem i to zapamiętałem akurat ja - tym bardziej, że dosłownie sekundy później poszedł od Ciebie głos psujący remis, za to bijący w niewinnego. Z kolei tę matematykę dla podstawówki możesz zachować dla siebie, bo akurat głosowanie na remis w tym przypadku oznaczałoby głosowanie na mnie, Pikachu, Akwarelistę, jak to było zresztą sugerowane. No ale jesteś wybielony przez deta, więc jeśli nie siedzisz na OC, to po prostu pokazuję, że coś u Ciebie wczoraj nie trybiło, a Ty się spiąłeś do mnie jakbyś był strasznie napięty. Ogladałem wczoraj Ojca Chrzestnego i tak mi się skojarzyło xD Rozpierdala mnie kiedy ludzie piszą mi, że robię chujową matmę, a nie pytali o papier xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 13:58:46 GMT 1
Gdzie masz 100% pewność, że jest sprawdzony przez deta? Na tej samej pewności opiera się też Twoja aktualna niewinność, co Ty grasz typie Najwyrażaniej gram rzeczy, który Ty nie ogarniasz. Spróbować Ci to wyjaśnić?
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 14:00:02 GMT 1
Tak w ogóle, to co Ty robisz w tej grze Szósty? Jesteś tak chujowy, że ludzie nawet Cię w analizach nie wymieniają xD
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 14:01:55 GMT 1
Nie, absolutnie jest jestem za Kmiciem jeżeli Lecler padnie jako winny, to wtedy jestem za Shepardo. Nawet jeżeli Lecler padnie jako niewinny to i tak chyba waliłbym w Shepardo. WHAT THE ACTUAL FUCKCzy lecler niewinny oznacza winny Kmicic lub niewinny Shepardo?
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 14:26:48 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 14:26:48 GMT 1
Tak w ogóle, to co Ty robisz w tej grze Szósty? Jesteś tak chujowy, że ludzie nawet Cię w analizach nie wymieniają xD Nie będę się dalej wdawał w dyskusję, wytknąłem Ci błąd, reagujesz agresją, robisz co innego niż piszesz, a Twoje argumenty opierają się na ad personam, ponadto byłeś orędownikiem wczorajszej FATALNEJ akcji, niestety, przy Tobie nawet abstrahując od sprawdzeń detektywa, ręka mi nie zadrży jeśli będę musiał oddać głos na Ciebie w sytuacji stykowej, a doprowadziłeś do tego jednym słabym wieczorem i jednym słabym popołudniem, gdzie wcześniej nie byłeś do zauważenia w ogóle. Poza stworzeniem wielce tajnej, masońskiej matrycy z której absolutnie nic nie wynika, poza faktem robienia z niej wielkiego szumu i stopniowej redystrybucji (bo przecież najpierw podeslales tylko dla Pikachu, poza obszarem tego forum).
|
|