|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 14:33:28 GMT 1
Tak w ogóle, to co Ty robisz w tej grze Szósty? Jesteś tak chujowy, że ludzie nawet Cię w analizach nie wymieniają xD Nie będę się dalej wdawał w dyskusję, wytknąłem Ci błąd, reagujesz agresją, robisz co innego niż piszesz, a Twoje argumenty opierają się na ad personam, ponadto byłeś orędownikiem wczorajszej FATALNEJ akcji, niestety, przy Tobie nawet abstrahując od sprawdzeń detektywa, ręka mi nie zadrży jeśli będę musiał oddać głos na Ciebie w sytuacji stykowej, a doprowadziłeś do tego jednym słabym wieczorem i jednym słabym popołudniem, gdzie wcześniej nie byłeś do zauważenia w ogóle. Poza stworzeniem wielce tajnej, masońskiej matrycy z której absolutnie nic nie wynika, poza faktem robienia z niej wielkiego szumu i stopniowej redystrybucji (bo przecież najpierw podeslales tylko dla Pikachu, poza obszarem tego forum). Obyśmy wygrali to zanim dojdzie do finału xD Juz mnie nawet nie dziwi jak mnie miastowi atakują... Uspokój się... obaj jesteśmy najpewniej sprawdzeni przez deta jako niewinni a to że robie rzeczy, których Ty nie rozumiesz nie daje Ci prawa robienia głupoty i zaglosowania na mnie w sytuacji stykowej. Tylko dlatego, że sądzisz, ze reaguję agresją, reauguje raczej mocny śmieszkowaniem i spokojem i nie pisaniem wszystkiego wprost czego nie ogarniesz, bo jesteśmy zbudowani z innej gliny.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 14:49:11 GMT 1
I pewnie znowu zszokuję pół świata, ale nie koniecznie musi byc tak, ze Licz sprawdzal Leclera tylko wystarczająco liczbe osob tutaj i wyliczyl, ze charles to mafia.
Jerzy Kukuczka [6] – Doktor Redzik, Konsultant Play, Austriacki Akwarelista, Charles Leclerc, spoderman, szostybekart
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 14:55:58 GMT 1
Przecież Leclerc sam się przyznał już do tego, że jest w mafii, więc co za różnica.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 14:57:44 GMT 1
Przecież Leclerc sam się przyznał już do tego, że jest w mafii, więc co za różnica. Pokazuję tylko, że jest wiecej niż jedna droga, która prowadzi do stwierdzenia dlaczego Licz go miał za winnego.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 15:01:29 GMT 1
No ale przecież chyba nie ulega wątpliwości, że potencjalny OCek głosował na w g1 na Kukuczkę.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 15:01:44 GMT 1
Zresztą to są dywagacje bez znaczenia na tym etapie.
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 16, 2020 15:07:39 GMT 1
Shepard Kmicic niedawno i Pikachu wcześniej wytłumaczyli totalną mafijność jego głosowań i mimo, że byliśmy w tej kwestii do siebie przyrównywani, to uważam że robi totalne przeciwieństwo moich głosów - oddawał je w takich miejsach i momentach żeby pozostać niezauważony. Jakaś połowa postów napisana jest tak, żeby nikt na nią nie odpowiedział i ja byłem w ciężkim szoku widząc jak dużo tych postów naklepał - przeze mnie był traktowany cały czas jako jeden z glonów, a był na moim poziomie aktywności jak nie większym.
Nie chce powtarzać po innych argumentów, ale przytoczę jeden post Pikachu, który w obecnej sytuacji wyjątkowo mocno wskazuje na jego mafijność Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / Sytuacja do której odnosił się Pikachu z glonami i leclerkiem miała miejsce w środę. Eklerek był wtedy dla mnie i pewnie was wszystkich mniej więcej tak samo anonimowy jak Modrić, Kmicic czy ten spiderman. Shepard,który na temat gry i winy graczy wniosków miał bardzo niewiele [głównie uniewinnienia, co znamienne] potrafił wtedy posegregować tych glonów. Zwróćmy uwagę jak je posegregował - chciał linczować Kmicica, wiedział że linczowanie spidermana jest debilne, a uniewinniał Modricia i EKLERKA.
Druga sprawa która mi się w nim nie podoba to jakaś elementarna progresja myślenia. Wcześniej już chyba o tym pisałem, ale mam wrażenie że gość atakuje ludzi których sobie na początku wyznaczył nie zwazając absolutnie na to w jaki sposób tamci grają i czy się uniewinnili. Przykładem był właśnie Pikachu, którego atakował od początku mimo, że był zieloną latarnią miasta, a potem Pikachu zaczął mu się dobierać do dupy więc leciała zwrotka. Ja nie widzę sensu tak głębokich starć z oczywistymi niewinnymi i myślę że większość z was tak samo.
Trzecia sprawa - mord na pikachu wczoraj. Wiadomo, że oczywisty niewinny, ale znalazłbym jeszcze w tym mieście takich paru, a Pikachu akurat był mega zafiksowany na temacie Sheparda.
Shepard jest najprawdopodobniej mafiozą-pomostem prowadzącym do ostatniego.
Dodatkowo znamy wszyscy tożsamość i Szarlej jest osobą, która raczej potrafi ładnie niewinnie grać i pomagać miastu czego tutaj gra antyteze. Ale to już bardziej podsumowanie niż argument.
Leclerc->Shepard-> final boss
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 15:12:57 GMT 1
Shepard Kmicic niedawno i Pikachu wcześniej wytłumaczyli totalną mafijność jego głosowań i mimo, że byliśmy w tej kwestii do siebie przyrównywani, to uważam że robi totalne przeciwieństwo moich głosów - oddawał je w takich miejsach i momentach żeby pozostać niezauważony. Jakaś połowa postów napisana jest tak, żeby nikt na nią nie odpowiedział i ja byłem w ciężkim szoku widząc jak dużo tych postów naklepał - przeze mnie był traktowany cały czas jako jeden z glonów, a był na moim poziomie aktywności jak nie większym.
Nie chce powtarzać po innych argumentów, ale przytoczę jeden post Pikachu, który w obecnej sytuacji wyjątkowo mocno wskazuje na jego mafijność Shepard nazywał mnie <masa wyzwisk> za chęć zabijania Spider-Mana i lecenia z glonami Shepard odwodził od zabijania Leclerca (a nawet czyni go dość pewnym niewinnym) [Dziekuje koledzy, ze to znalezlicie] Wydaje mi sie że też nie chciał leciec z Modricem
A mimo to
I nie ma żadnego problemu by walnąć glona Kmicica by "go po prostu odjebać i mieć z głowy" (ALE JA TAK SAMO TŁUMACZYLEM GŁOS NA SPIDER-MANA)? Co za wybiórczość glonowata : / Sytuacja do której odnosił się Pikachu z glonami i leclerkiem miała miejsce w środę. Eklerek był wtedy dla mnie i pewnie was wszystkich mniej więcej tak samo anonimowy jak Modrić, Kmicic czy ten spiderman. Shepard,który na temat gry i winy graczy wniosków miał bardzo niewiele [głównie uniewinnienia, co znamienne] potrafił wtedy posegregować tych glonów. Zwróćmy uwagę jak je posegregował - chciał linczować Kmicica, wiedział że linczowanie spidermana jest debilne, a uniewinniał Modricia i EKLERKA.
Druga sprawa która mi się w nim nie podoba to jakaś elementarna progresja myślenia. Wcześniej już chyba o tym pisałem, ale mam wrażenie że gość atakuje ludzi których sobie na początku wyznaczył nie zwazając absolutnie na to w jaki sposób tamci grają i czy się uniewinnili. Przykładem był właśnie Pikachu, którego atakował od początku mimo, że był zieloną latarnią miasta, a potem Pikachu zaczął mu się dobierać do dupy więc leciała zwrotka. Ja nie widzę sensu tak głębokich starć z oczywistymi niewinnymi i myślę że większość z was tak samo.
Trzecia sprawa - mord na pikachu wczoraj. Wiadomo, że oczywisty niewinny, ale znalazłbym jeszcze w tym mieście takich paru, a Pikachu akurat był mega zafiksowany na temacie Sheparda.
Shepard jest najprawdopodobniej mafiozą-pomostem prowadzącym do ostatniego.
Dodatkowo znamy wszyscy tożsamość i Szarlej jest osobą, która raczej potrafi ładnie niewinnie grać i pomagać miastu czego tutaj gra antyteze. Ale to już bardziej podsumowanie niż argument.
Leclerc->Shepard-> final boss
Dokladnie, a final boss to ktos ze srodka tej stawki: LeclercShepard = KmicicBękart = Sznudzian = Zielonka = Konsultant - tu jest na pewno jedna mafia
Durda Modric, Osiecka Ale Bękart raczej nie OC, Snudzian lepiej niż Konsultant, a ja to ja Takze jeszcze poczekamy z jakimi rolami padną mafiozi
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 15:15:05 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 15:15:05 GMT 1
Jeszcze wracając do tożsamości - tak, jestem Montim, sadom alejkum było, bo chciałem zrobić małą obczajkę, czy gra ktoś bezpośrednio z IFQ po wrzutce Żurasa na facebooka.
I nie, nie jestem mafijnym Żurasem xd Szczerze wątpię że on gra, jeśli tak to mógł być tylko Modriciem (bardzo wątpię) lub Kandydatem (jeszcze bardziej wątpię).
Serdeczne pozdrowienia dla Ciebie, Wojciech.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:17:40 GMT 1
To jest kurwa niesamowite, że jebany detektyw wymienia mnie po spalonym Bobo i sprawdzonym Leclercu (no nie oszukujmy się, jest sprawdzony), kiedy typ albo w ogóle mnie nie sprawdził albo dostał info, że jestem niewinny. NIESAMOKURWAWITE, paskudne zagranie malutkiego Licza. W ogóle w tej edycji panuje jakaś moda na brandzlowanie się po każdy post, który ma więcej niż ~10 linijek, nazywanie go analizą i jakikolwiek brak krytycznego myślenia względem tej "analizy". To kolejny niesamowity fakt, że typ naplótł post, w którym jedna trzecią bzdur można obalić sprawdzając fakty, nad jedną trzecią wystarczy się zastanowić, żeby zrozumieć, że to bzdury, a pozostały jedna trzecia to myślenie "nazywam go mafią, wskażę cokolwiek co zrobił, nazwę to mafijnym". Za takie posty jak ten: Trzeba nie mieć wstydu zeby po ostatniej analizie Kmicica chcieć go linczować przed Shepardem. Shepard nigdy nic tak dobrego nie dał powinno się kopać po czole. To już nawet żółty szczur poszedł do rozum po głowy i mnie uniewinnił, BO NIE MA KURWA ŻADNEGO ZNACZENIA, ŻE NIE PISZĘ ŻADNYCH ZJEBANYCH ANALIZ, KIEDY KURWA W OCZYWISTY SPOSÓB UNIEWINNIA MNIE GRA. Normalnie bym się wkurwił, że padnę przed takim śmieciem, jakim jest spalony mafiozo Kmicić, ale przy tak durnym mieście i sabotażu ze strony detektywa mam to w dupie, zrobiłem swoje.
|
|
|
Post by Szyfrant Stefan Zielonka on May 16, 2020 15:23:04 GMT 1
gdzie Cie gra uniewinna? W g1 to właśnie Twój glos jest przyklepaniem linczu na Kandydacie
A i w G2 Twój głos wtedy i w tamtym stanie dawał remis nawet z głosem Snudziana na Kukuczkę, także też Cię nie uniewinna, bo chlodna kalkulacja na to pozwala
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:25:40 GMT 1
No i? 10 innych osób zagłosowało na Kandydata, ja to przynajmniej zrobiłem zachęcony namową Statystycznego.
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2020 15:27:23 GMT 1
via mobile
Post by szostybekart on May 16, 2020 15:27:23 GMT 1
Wszyscy zrobili to za namową Statystycznego, mordo.
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 15:28:39 GMT 1
Normalnie bym się wkurwił, że padnę przed takim śmieciem, jakim jest spalony mafiozo Kmicić, ale przy tak durnym mieście i sabotażu ze strony detektywa mam to w dupie, zrobiłem swoje. Ni chuja nie zrobiłeś. I dobrze o tym wiesz. A odnośnie "śmiecia" - jednym postem i jednym dniem zaangażowania potrafię dać miastu więcej niż Ty całą swoją egzystencją w tej grze i czytaniem wszystkiego na bieżąco. Trochę to mówi o przynależnościach, nie?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:30:28 GMT 1
Mhm, nasmarowałeś durną "analizę" na typa, który i tak jest na świeczniku, jedyne co robisz to przedłużasz sobie żywotność o jeden dzień, wybitne.
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 15:33:09 GMT 1
Wypomniałem nieprawidłowości w grze typa, który będąc na świeczniku był w stanie wrzucać przed siebie innych graczy.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 15:38:01 GMT 1
Mordo, nie wypomniałeś żadnych nieprawidłowości i powinieneś to doskonale wiedzieć. Mógłbym te bzdury obalić, tylko po chuj? Obalam każdą analizę, którą ktoś tu na mnie wysmaży, tłumaczę błędy w rozumowaniu, tylko oczywiście nic to nie daje, bo przecież "analiza" i trzeba się pod nią masturbować. Btw. rozumiem, że będąc na świeczniku powinienem zamknąć mordę jak ty, zabunkrować się na mafijnym i czekać na sprzyjające okoliczności?
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 15:43:51 GMT 1
A może jutro remis Shepard-Kmicic?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Rozgrywka