|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:06:11 GMT 1
Jaki był sens odwlekania przy dilerze i tym, że następnego dnia nic więcej byśmy nie wiedzieli? Diler działa jeden dzień, następnego dnia i tak mafia musi tego deta odjebać, inaczej wiadomo, że jest fejkowy?
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 16:06:17 GMT 1
Ale nie na Bobo ani Mariana, nie? W momencie ujawnienia deta miałeś tylko dwie możliwości, albo mu uwierzyć albo nie - odwlekanie tego o dzień nie miało sensu. Postanowiłeś postąpić nielogicznie, teraz za to płacisz. Przecież to, że uwierzyłem czy nie uwierzyłem detowi nie ma żadnego znaczenia, OCZYWIŚCIE, że się to odwleka. Ale żeś się teraz wjebał na minę.
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 16:07:35 GMT 1
Jaki był sens odwlekania przy dilerze i tym, że następnego dnia nic więcej byśmy nie wiedzieli? Diler działa jeden dzień, następnego dnia i tak mafia musi tego deta odjebać, inaczej wiadomo, że jest fejkowy? A w międzyczasie nie sprawdzamy jego "poleceń" i czekamy na?
krok 1. Odwlekamy 2. ? 3 Profit?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:08:31 GMT 1
Shepard, czemu powołujesz się na to, co napisał Pikachu, którego jebiesz przez całą grę i który to post był? Bo jest kolejnym pewnym niewinnym, który widział moją niewinność i to pomimo faktu, że się z nim gryzłem przez pół gry? Znajdź sobie, po wczorajszym linczu, a przed mordem, nie masz za wiele do szukania
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:10:26 GMT 1
Diler działa jeden dzień, następnego dnia i tak mafia musi tego deta odjebać, inaczej wiadomo, że jest fejkowy? A w międzyczasie nie sprawdzamy jego "poleceń" i czekamy na?
krok 1. Odwlekamy 2. ? 3 Profit?
Odwlekamy, linczujemy innych podejrzanych, mafia albo morduje deta, wtedy my znamy jego sprawdzenia i za nimi idziemy albo go nie morduje, wtedy wiemy, że jest fejkowy, linczujemy go, wyjebane na jego sprawdzenia. To są podstawy
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:10:55 GMT 1
Jaki był sens odwlekania przy dilerze i tym, że następnego dnia nic więcej byśmy nie wiedzieli? Diler działa jeden dzień, następnego dnia i tak mafia musi tego deta odjebać, inaczej wiadomo, że jest fejkowy? czyli chciałeś Boba trzymać w grze do poniedziałku? Dobrze rozumiem?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:12:08 GMT 1
Czy tam do niedzieli, bo dni już mi się jebią.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:13:13 GMT 1
Poza tym powiedz mi jedno, od kiedy twoim podejrzanym jest Leclerc?
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:13:41 GMT 1
Diler działa jeden dzień, następnego dnia i tak mafia musi tego deta odjebać, inaczej wiadomo, że jest fejkowy? czyli chciałeś Boba trzymać w grze do poniedziałku? Dobrze rozumiem? Do niedzieli. Jeśli byłby prawdziwym detem, to w wczoraj byłby dilowany, w mordzie padłby ktoś inny, dziś mafia by go musiała odjebać, więc jeśli by przeżył mord, to jest do odjebania w niedzielę
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:14:34 GMT 1
Poza tym powiedz mi jedno, od kiedy twoim podejrzanym jest Leclerc? Od wczorajszego wieczoru, dziś to tylko potwierdził det.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:15:03 GMT 1
Bo na razie to masz topkę mafii: niewinny ja, Kmicic który był od dłuższego czasu na świeczniku i wcale nie jest pewne czy jest winny i Leclerc, którego nie przypominam sobie byś oskarżał wcześniej, wręcz przeciwnie, wspólnie mnie atakowaliście. No jeszcze bym rozumiał gdybyś tego Leclerca teraz miał bo sprawdzenie, ale wtedy powinieneś mieć jakieś alternatywne wcześniejsze oskarżenia... A Ty oskarżasz 3, w tym jednego na pewno winnego, jednego na pewno niewinnego i jednego, na którego ciemne chmury od dawna się zbierają.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:16:01 GMT 1
Druga sprawa, jak odniesiesz się do tego, że Leclerc w swoich niewielu postach, we wszystkich oskarżeniach wskazywał dwójkę Kukuczka-Kmicic?
Twoim zdaniem celowo atakował tylko swoich pierwszego dnia?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:16:50 GMT 1
O tym jak bzdurnym byłoby trzymanie w nieskończoność detektywa pisałem, zresztą zrobiłem doskonałą analizę tego dlaczego on tym detektywem nie mógł być, ale Ciebie to nie interesowało, bo dla Ciebie najwazniejsze było by przetrwał.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:17:15 GMT 1
Dlaczego w g1 wpadając w ostatniej chwili przyłączyłeś się do linczu na Kandydacie?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:17:51 GMT 1
I najwazniejsze - kiedy na mafijnym ustaliliście z Leclerkiem, że po brawurowo spieprzonym ataku Konsultanta na moją osobę, warto mnie postawić na świecznik?
|
|
|
Post by Kmicic on May 16, 2020 16:17:58 GMT 1
Do tego Leclerc i ja w mafii powinniśmy się wykluczać, ze sposobu gry i w związku z tym, że ten jebał we mnie i nikogo innego w sumie.
Shepard zamiast się dołączyć do wagona Leclerca do mnie i Pikaczu, to wali osobno na Kmicica, masakracja... Akwarelista i Pikaczu zamiast dołączyć do mnie i Szyfranta Zielonej Gąski i iść na Kmicica woleli walić w Leclerca. Same shit, tylko że Kmicic był lepszym wyborem.
|
|
|
Post by Agnieszka Osiecka on May 16, 2020 16:19:18 GMT 1
Shepard jak spiął dupsko
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:19:29 GMT 1
Aha trzecim mafiozem najpewniej jest Monti (bękart), który gra z przyczajki, niby mądrze kombinuje, popiera słuszne inicjatywy, ale tak naprawdę niewiele robi, by miastem w jakikolwiek sposób kierowac.
|
|
|
Post by Shepard on May 16, 2020 16:20:27 GMT 1
>w nieskończoność >do niedzieli
To są kurwa podstawy gry, że nie linczuje się osoby, która przyznała się do detowania, to ja ci to wczoraj tłumaczyłem.
No Kmicica też oskarżam od dawna, więc to słaby argument, że go oskarżam teraz. Leclerca miałem za raczej niewinnego, do wczoraj gdzie wytłumaczyłem co mi się w nim nie spodobało, ty tylko twierdzisz, że jesteś niewinny, więc to nic nie zmienia. Nie, nie miałem pięknie wypisanych wszystkich podejrzanych.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 16, 2020 16:20:52 GMT 1
Tyle, że z trzecim mafiozem poczekajmy do ról dwóch pierwszych. Jeśli Ocek zostanie na koniec, to będzie nim najprawdopodobniej Bękart.
|
|