Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 11, 2020 20:14:46 GMT 1
Pytanie 2:
Prawdziwego prowadzącego tego teleturnieju wybierzemy poprzez:
a) Przerzucanie Opony b) Siłowanie na rękę c) Spacer farmera d) na ringu w formule MMA
o odpowiedzi prosimy w szczególności graczy Durda i Kukuczka
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 11, 2020 20:15:16 GMT 1
przecież oddałem na Ciebie głos
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:15:47 GMT 1
Odpowiedź D zdecydowanie jak przystało na sportowców
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:16:15 GMT 1
Nikt nie zwraca uwagi na Pikachu Idę się pobawić! Na mafijne, pobawić w wybór ról?
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 11, 2020 20:16:26 GMT 1
Dżen dobry Polska! Ja słyszał, że Poland likes my muzyka, so make some noise! Ja czuje, że bedzie dobry fun z wami! Niech nasze motto będzie refren z mój hit - Oh, chihuahua!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 20:16:49 GMT 1
przecież oddałem na Ciebie głos Nowo urodzony poke by powiedział "Tłumacz się"
Pika-pika wie że nie ma sensu
|
|
|
Post by Shepard on May 11, 2020 20:16:54 GMT 1
Powiedzmy sobie szczerze, przyszedłeś tu tylko po to, by móc pocałować Żniwiarzy w dupę
|
|
|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 11, 2020 20:17:59 GMT 1
*** Spokojna, bezchmurna noc na Cmentarzu Wojskowym na Powązkach. Ciszę od czasu do czasu przerywa tylko szum drzew, poruszanych powiewami delikatnego wiatru.
Nagle unosi się jednak donośny, przenikliwy łoskot. Niespodziewany hałas wywołany został przez wieko jednego z nagrobków, które uchyla się miarowo z ogłuszającym trzaskiem, by wreszcie odsłonić wnętrze sarkofagu. Gdyby jakiś zbłąkany wędrowiec zebrał się na odwagę i zechciał zajrzeć do środka, ujrzałby zabalsamowane ciało nieboszczyka, ale nie mógłby zajrzeć mu w oczy, by sprawdzić, czy aby na pewno pozostają one zamknięte. Oczy przesłonięte są bowiem przyciemnianymi okularami, w których odbija się światło księżyca. ***
Obywatelki i Obywatele. Wróciłem, by raz jeszcze zaprowadzić porządek w tym kraju. Oficjalnie zgłaszam swoją kandydaturę na urząd prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej. Moje hasło: "Mafia do wora, wór do jeziora".
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:20:05 GMT 1
A co to za zdjęcie Jaruzelskiego na avatarze? Rozliczyć go z działalności komunistycznej i na sąd polowy!
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 20:21:04 GMT 1
Nikt nie zwraca uwagi na Pikachu Idę się pobawić! Na mafijne, pobawić w wybór ról? Pikachu nie jest głupi Wie że role wybiera się jak się stworza relacje
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:21:14 GMT 1
Durda, pytanie do Ciebie - czemu twierdzisz, że mam twarz Ricka Blaine'a, skoro od paru dni widać, że mam twarz Maxa Cady'ego? Słaby research. Po co mamy trzymać tak słabego prowadzącego? Sznudzian jest na pewno lepiej przygotowany.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 11, 2020 20:21:41 GMT 1
Mikaela, a skąd ty wiesz, kto jest Jaruzelski? Tak dobrze w Ameryka znacie history of Poland? Ja w Szwajcaria to lepiej znam Austracki Akwarelista.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:23:07 GMT 1
Pytanie 2: Prawdziwego prowadzącego tego teleturnieju wybierzemy poprzez: a) Przerzucanie Opony b) Siłowanie na rękę c) Spacer farmera d) na ringu w formule MMA o odpowiedzi prosimy w szczególności graczy Durda i Kukuczka e) wspinaczka na czas w stylu alpejskim na Czo Oju
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:23:10 GMT 1
Mikaela, a skąd ty wiesz, kto jest Jaruzelski? Tak dobrze w Ameryka znacie history of Poland? Ja w Szwajcaria to lepiej znam Austracki Akwarelista. Pewnie obłowiłeś się na złocie, które kumple Akwarelisty zrabowali takim jak Osiecka i przywieźli do Ciebie?
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 20:23:38 GMT 1
Durda, pytanie do Ciebie - czemu twierdzisz, że mam twarz Ricka Blaine'a, skoro od paru dni widać, że mam twarz Maxa Cady'ego? Słaby research. Po co mamy trzymać tak słabego prowadzącego? Sznudzian jest na pewno lepiej przygotowany. Tłumacz się z tego, że masz twarz kogoś kim nie jesteś, tłumacz.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:24:30 GMT 1
Nasi amerykańscy politycy spotykali się nie raz z Wałęsą,który wykładać na naszych amerykańskich uczelniach jak między innymi komunizm w Polsce upadał i jak zrodziła się tam Solidarność.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 20:24:43 GMT 1
Pragnę zauważyć, że bardziej skupiacie się na tym kto dostanie rolę prowadzącego po mnie (tego na którego nie wolno głosować) a nie na tym, kto jest w mafii. Jest to sytuacja kuriozalna.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 11, 2020 20:25:13 GMT 1
Mikaela, a skąd ty wiesz, kto jest Jaruzelski? Tak dobrze w Ameryka znacie history of Poland? Ja w Szwajcaria to lepiej znam Austracki Akwarelista. Pewnie obłowiłeś się na złocie, które kumple Akwarelisty zrabowali takim jak Osiecka i przywieźli do Ciebie? Ja nie mam żadne złoto poza złota płyta, I swear! Ja się urodził w Szwajcaria, ja neutralny jak ona. Zaśpiewajmy! There' s a party, here we start it Don't you know there is a party There' s a party, here we start it Don't you know this is for you!
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:26:22 GMT 1
Patrzcie na ten nieszczery uśmiech DJa Bobo. Czy miastowy mógłby się tak fałszywie szczerzyć?
Zostawiam to pod Waszą rozwagę i idę rozkładać namiot w C2.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:27:07 GMT 1
Pragnę zauważyć, że bardziej skupiacie się na tym kto dostanie rolę prowadzącego po mnie (tego na którego nie wolno głosować) a nie na tym, kto jest w mafii. Jest to sytuacja kuriozalna.
Ty do niej doprowadziłeś, Durda
Tłumacz się
|
|