|
Post by Kandydat na Prezydenta RP on May 11, 2020 20:27:13 GMT 1
Nasi amerykańscy politycy spotykali się nie raz z Wałęsą,który wykładać na naszych amerykańskich uczelniach jak między innymi komunizm w Polsce upadał i jak zrodziła się tam Solidarność.
Komunizm w Polsce zlikwidowałem ja. Uważajcie na słowa, towarzyszko obywatelko.
|
|
|
Post by Edward Durda on May 11, 2020 20:27:16 GMT 1
Dj Bobo śmieje się jak Doktor Redzik na mafijnym.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:27:24 GMT 1
Durda, pytanie do Ciebie - czemu twierdzisz, że mam twarz Ricka Blaine'a, skoro od paru dni widać, że mam twarz Maxa Cady'ego? Słaby research. Po co mamy trzymać tak słabego prowadzącego? Sznudzian jest na pewno lepiej przygotowany. Tłumacz się z tego, że masz twarz kogoś kim nie jesteś, tłumacz. Detektyw musi mieć wiele twarzy.
|
|
|
Post by DJ Bobo on May 11, 2020 20:29:03 GMT 1
Pan Jerzy, to nie brak szczery ode mnie, to tylko naciągnięty od botoks jestem, pan mi wybacz, ale moja twarz oglądają, a twoja siedzi w namiocie.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:29:49 GMT 1
xD
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:30:09 GMT 1
DJ Bobo niewinny
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:30:28 GMT 1
Oczywiście żartuję, chuj go wie, ale rozbawił mnie, hehe
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:30:33 GMT 1
Nasi amerykańscy politycy spotykali się nie raz z Wałęsą,który wykładać na naszych amerykańskich uczelniach jak między innymi komunizm w Polsce upadał i jak zrodziła się tam Solidarność.
Komunizm w Polsce zlikwidowałem ja. Uważajcie na słowa, towarzyszko obywatelko. Nie jestem żadną towarzyszką komunistyczny zbrodniarzu. Pana miejsce jest na śmietniku historii, tak jak wielu innych komunistów z Europy Wschodniej.
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:31:25 GMT 1
Komunizm w Polsce zlikwidowałem ja. Uważajcie na słowa, towarzyszko obywatelko. I to Pan wprowadził stan wojenny, przez co moja ojczyzna musiała nałożyć na Polskę embargo.
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:32:19 GMT 1
Komunizm w Polsce zlikwidowałem ja. Uważajcie na słowa, towarzyszko obywatelko. Nie jestem żadną towarzyszką komunistyczny zbrodniarzu. Pana miejsce jest na śmietniku historii, tak jak wielu innych komunistów z Europy Wschodniej. Nie przesadzaj z tym "śmietnikiem historii", wystarczy po prostu "śmietnik"
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 20:39:28 GMT 1
Sznudzian proszę, wybierz dla mnie numer od 1 do 20?
|
|
|
Post by Jerzy Kukuczka on May 11, 2020 20:39:37 GMT 1
8 viewing, 0 posting
mafia się czai
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:43:35 GMT 1
Oj tam nie wszyscy się jeszcze wpisali
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:44:30 GMT 1
Oj tam nie wszyscy się jeszcze wpisali Mafiozi już wszyscy, nie czytałaś co pisał Doktor Redzik?
|
|
Sznudzian
MVP
To ja tu zadaję pytania i przenoszę ciężary
|
Post by Sznudzian on May 11, 2020 20:47:02 GMT 1
W polskim savoir-vivre nie jest przyjęte odpowiadanie pytaniem na pytanie. Podczas prowadzenia dyskusji żeby zadać swoje pytanie musisz odpowiedzieć na wcześniej zadane. Tudzież zostać prowadzącym teleturnieju jak Sznudzian, ale do tego trzeba mieć tu : I tu :
|
|
|
Post by Mikaela Shiffrin on May 11, 2020 20:49:01 GMT 1
Oj tam nie wszyscy się jeszcze wpisali Mafiozi już wszyscy, nie czytałaś co pisał Doktor Redzik? Przed chwilą to przeczytałam akurat, ale to jeszcze zobaczymy jaka prawda będzie.
|
|
|
Post by Philip Marlowe on May 11, 2020 20:51:31 GMT 1
Podaję drugie sprawdzenie detektywa: Mikaela Shiffrin - niewinna.
|
|
|
Post by Doktor Redzik on May 11, 2020 20:53:22 GMT 1
Moje zaś Philip Marlowe - też niewinny
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 20:53:44 GMT 1
Pytanie 1: Fałszywy prowadzący teleturniej, Edward Durda jest: a) W mafii b) W opozycji do miasta c) W składzie na himalajskie wyrzucanie do kosza państwowych pieniędzy z QQczką d) Wszystkie odpowiedzi są poprawne Pikachu już powiedzał no! Opozycja do miasta z miasta czyli pan-przeszkadzajka! Pytanie 2: Prawdziwego prowadzącego tego teleturnieju wybierzemy poprzez: a) Przerzucanie Opony b) Siłowanie na rękę c) Spacer farmera d) na ringu w formule MMA o odpowiedzi prosimy w szczególności graczy Durda i Kukuczka Niech się siłuje z łysym Redem na rękę! Popatrzę! A TERAZ NUMEREK
|
|
Pikachu
Edycja#24
Detektyw Pikachu
|
Post by Pikachu on May 11, 2020 20:55:45 GMT 1
Moje zaś Philip Marlowe - też niewinny Dziękuje że myślisz!
Profesor wybrał dla mnie Statystycznego Miastowego - jest dobrym chłopcem i chętnie będę z nim podrożował
|
|