|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:02:41 GMT 1
W sensie wilk jest tragiczny, czy ja? A dobra, czaję że Wilk. Wilk, zobacz co on robi, zamiast grać.
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:02:42 GMT 1
Sorki ale nie będę zamykał mordy na czyjeś życzenie.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:02:46 GMT 1
Przecież ty padniesz w mordzie, więc o jakim później ty do mnie sprechen? ale by wszedł mord na paranoję małolat leci w mordzie hehe xD wtedy zaczęło by się odkrywanie kart z mojej storny
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:02:48 GMT 1
Wilk, zamknij mordę. Tutaj poważni ludzie rozmawiają Dlaczego ty mu tak napisałeś xD?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:03:10 GMT 1
Dobra, jestem, trzymamy się linczu na Wilku czy zmiana planu? Co ustaliliście? Ustaliliśmy 3 duety mafijny Ja + Wilk Wilk + Wołacz Wołacz + Małolat Ja wiem, że ten pierwszy pairing jest zjebany, więc mogę dla bezpieczeństwo zrobić matmę i wyjebać wspólny mianownik Nie boisz się, że ten mastermind ci wybuchnie w rękach? W sensie tak mnie pchać teraz, zupełnie bez powodu. Nie boisz się, że się zaczną zastanawiać, że to jednak podejrzane, że masz jednego mafiozę, który ledwo co udaje i drugiego typa, co do którego masz zdecydowanie mniej pewności, a jednak chcesz pchać tego drugiego?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:04:00 GMT 1
Wilk, zamknij mordę. Tutaj poważni ludzie rozmawiają Dlaczego ty mu tak napisałeś xD? Przecież on teraz teatrzyk odwala a nie gra
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:04:04 GMT 1
Więc w jakim celu ten post o zamknięciu mordu Velma powstał w ogóle?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:04:28 GMT 1
haha gościu dawaj burzę na nic tak nie czekam Taki chętny jesteś na burzę a jakoś nie widzę byś chciał się bić tu i teraz. no bo gościu twój problem jest taki, że ty masz w mafii problem coś wykrzesać z siebie i ta wasza przepychanka z wołaczem wygląda jak z kompilacji walk żuli na jutube, bez obrazy więc co ja mam teraz wejść w pyskówkę i dać ci wodę na młyn, kiedy właśnie chodzi o to, żeby tego bardzo ewentualnego ciebie zmusić do pokazania tej solvy części ciebie? pokaż mi burzę to się zastanowię nad wajchą
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:04:38 GMT 1
Przecież ty padniesz w mordzie, więc o jakim później ty do mnie sprechen? ale by wszedł mord na paranoję małolat leci w mordzie Tylko 3 osoby mogą polecieć w mordzie i nie jesteś jedną z nich.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:04:53 GMT 1
Ustaliliśmy 3 duety mafijny Ja + Wilk Wilk + Wołacz Wołacz + Małolat Ja wiem, że ten pierwszy pairing jest zjebany, więc mogę dla bezpieczeństwo zrobić matmę i wyjebać wspólny mianownik Nie boisz się, że ten mastermind ci wybuchnie w rękach? W sensie tak mnie pchać teraz, zupełnie bez powodu. Nie boisz się, że się zaczną zastanawiać, że to jednak podejrzane, że masz jednego mafiozę, który ledwo co udaje i drugiego typa, co do którego masz zdecydowanie mniej pewności, a jednak chcesz pchać tego drugiego? Szczerze to nie pcham Cię bez powodu. Skoro i tak jest wszystko ustalane na dzisiaj to czemu nie robić reaction-checków?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:05:23 GMT 1
Więc w jakim celu ten post o zamknięciu mordu Velma powstał w ogóle? w takim, że spamujesz niepotrzebnie
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:05:52 GMT 1
ale by wszedł mord na paranoję małolat leci w mordzie Tylko 3 osoby mogą polecieć w mordzie i nie jesteś jedną z nich. Czyli 50/50 między nami?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:06:02 GMT 1
Więc w jakim celu ten post o zamknięciu mordu Velma powstał w ogóle? w takim, że spamujesz niepotrzebnie Jeśli to co ma dać to wolę spamować. Jakoś nie narzekałaś na spam gdy to robił Borat.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:06:03 GMT 1
Ja ogólnie czuję się trochę upośledzony w tej rozgrywce. Nie rozumiem ani pierwszego ani drugiego mordu mafii. I nie wiem czy jak się będę nad tym jeszcze zastanawiał to do czegoś dojdę.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:06:34 GMT 1
Taki chętny jesteś na burzę a jakoś nie widzę byś chciał się bić tu i teraz. no bo gościu twój problem jest taki, że ty masz w mafii problem coś wykrzesać z siebie i ta wasza przepychanka z wołaczem wygląda jak z kompilacji walk żuli na jutube, bez obrazywięc co ja mam teraz wejść w pyskówkę i dać ci wodę na młyn, kiedy właśnie chodzi o to, żeby tego bardzo ewentualnego ciebie zmusić do pokazania tej solvy części ciebie? pokaż mi burzę to się zastanowię nad wajchą XD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:06:39 GMT 1
Ja chyba dzisiaj padnę w mordzie, więc mam jakieś 3 godzinki na rozmowę
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 21, 2024 18:07:32 GMT 1
Ja chyba dzisiaj padnę w mordzie, więc mam jakieś 3 godzinki na rozmowę Dlaczego?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:08:33 GMT 1
Taki chętny jesteś na burzę a jakoś nie widzę byś chciał się bić tu i teraz. no bo gościu twój problem jest taki, że ty masz w mafii problem coś wykrzesać z siebie i ta wasza przepychanka z wołaczem wygląda jak z kompilacji walk żuli na jutube, bez obrazy więc co ja mam teraz wejść w pyskówkę i dać ci wodę na młyn, kiedy właśnie chodzi o to, żeby tego bardzo ewentualnego ciebie zmusić do pokazania tej solvy części ciebie? pokaż mi burzę to się zastanowię nad wajchą Przecież ty byś potrafił coś z tego ukręcić nawet jeśli materiał kiepskiej jakości. Więc dlaczego tego nie robisz w ogóle?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:08:35 GMT 1
Nie boisz się, że ten mastermind ci wybuchnie w rękach? W sensie tak mnie pchać teraz, zupełnie bez powodu. Nie boisz się, że się zaczną zastanawiać, że to jednak podejrzane, że masz jednego mafiozę, który ledwo co udaje i drugiego typa, co do którego masz zdecydowanie mniej pewności, a jednak chcesz pchać tego drugiego? Szczerze to nie pcham Cię bez powodu. Skoro i tak jest wszystko ustalane na dzisiaj to czemu nie robić reaction-checków? Bo teraz to nazywasz reaction-checkiem, ale gdyby się znalazł jeden, czy drugi chętny, to pewnie byś dała zielone światło, nie? Tak szczerze mi odpowiedz, z sercem na dłoni. Spierdalaj małolat, mnie uraziłeś
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:08:55 GMT 1
coś tak czuję w kościach
|
|