|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:09:26 GMT 1
Szczerze to nie pcham Cię bez powodu. Skoro i tak jest wszystko ustalane na dzisiaj to czemu nie robić reaction-checków? Bo teraz to nazywasz reaction-checkiem, ale gdyby się znalazł jeden, czy drugi chętny, to pewnie byś dała zielone światło, nie? Tak szczerze mi odpowiedz, z sercem na dłoni. Spierdalaj małolat, mnie uraziłeś Tak, jakby to była Spółka to owszem
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:11:10 GMT 1
borat ty się będziesz musiał zdecydować w końcu
jest % szans że polecisz w mordzie przecież
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:11:12 GMT 1
Ja ogólnie czuję się trochę upośledzony w tej rozgrywce. Nie rozumiem ani pierwszego ani drugiego mordu mafii. I nie wiem czy jak się będę nad tym jeszcze zastanawiał to do czegoś dojdę. Kogo byś widział jako lepszych kandydatów na te mordy w takim razie? Syzyf pchał Wilka, taka była teoria Wasiaka. Ja myślę, że ktoś naprędce mógł zmienić cel po ostatnim poście Syzyfa. Co do drugiego, to kto byłby lepszym celem niż Wasiak?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:12:20 GMT 1
Teraz wiem, co czuli współmiastowi w meczówkach, kiedy mnie próbowali przekonywać, że są niewinni
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:13:31 GMT 1
Więc jak to jest Velmo, że wolisz dopychać kolanem w takim momencie jakby było ci obojętne czy ten Wołacz padnie czy nie?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:13:44 GMT 1
no bo gościu twój problem jest taki, że ty masz w mafii problem coś wykrzesać z siebie i ta wasza przepychanka z wołaczem wygląda jak z kompilacji walk żuli na jutube, bez obrazy więc co ja mam teraz wejść w pyskówkę i dać ci wodę na młyn, kiedy właśnie chodzi o to, żeby tego bardzo ewentualnego ciebie zmusić do pokazania tej solvy części ciebie? pokaż mi burzę to się zastanowię nad wajchą Przecież ty byś potrafił coś z tego ukręcić nawet jeśli materiał kiepskiej jakości. Więc dlaczego tego nie robisz w ogóle? ale o co ty mi teraz robisz zarzut konkretnie przecież przez cały dzień chyba najwięcej tutaj dałem i ja nie robię nic na pokaz a tobie próbuję powiedzieć, że jeżeli jesteś niewinny, to to ty się musisz nam pokazać jako niewinny, bo my tego w tobie nie dostrzeżemy sami
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:14:58 GMT 1
Więc jak to jest Velmo, że wolisz dopychać kolanem w takim momencie jakby było ci obojętne czy ten Wołacz padnie czy nie? Czyli w taki sposób aby to nie brzmiało przekonująco.
|
|
|
Post by Spółka Córka on Oct 21, 2024 18:16:41 GMT 1
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:16:52 GMT 1
jakoś wczoraj myślałem, że będę bardziej podejrzewany o tej porze
dziwne
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:18:18 GMT 1
Światełko mi się zapaliło w momencie kiedy zapytałem o mafię Borata z wykluczeniem pewnych osób i wyszło, że według niego to może być Córka.
Stwierdziłem, że w takim razie chociaż przejrzę posty Mafijnego Lewkonia aka Smufi.
Wczoraj wieczorem jeszcze Córka rzuciła pairingiem Wołacz i Małolat i stwierdziłem w takim układzie w to mi graj.
Problem jednak jest taki, że Córka nie musi linczować dzisiaj Wołacz i wygrywać gry w mafii razem z Wilkiem, a może to zwyczajnie przeczekać, więc też nie musi chwytać przynęty.
I teraz tak, jeżeli mam być szczerzy. Po tych wszystkich reaction checkach i wymianach zdań między mną i Wołaczem ja nie jestem tak super przekonany o jego winie.
A robiąc sobie porównanie Córki i Smufiego coś mi trąci, że to może być mafijna dwójka.
Smufi wywalił swojego w G1, a każdego kto chociaż bronił jego współmafiozę nazywał mafiozą.
Gra Córki od początku skupia się na wywaleniu Wilka, ale w sumie dlaczego? Co takiego Wilk mu zrobił?
Także szczególnie Ty Małolat i Pshemo zróbcie sobie ćwiczenie umysłowe i sprawdzcie jeszcze raz Wołacza i Córkę, bo to wy najpewniej bedziecie decydowac
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:18:19 GMT 1
wołacz w sumie nieźle walczy kurde
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:18:56 GMT 1
Teraz wiem, co czuli współmiastowi w meczówkach, kiedy mnie próbowali przekonywać, że są niewinni Czyli co, że z każdej strony jesteś atakowany i musisz ciągle udowadniać jako to jesteś niewinny?
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:20:41 GMT 1
kurwa no
|
|
|
Post by malolat on Oct 21, 2024 18:21:45 GMT 1
borat pomóż
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:21:53 GMT 1
No i pytanie, dlaczego w sumie wczoraj nie padła Córka?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:22:37 GMT 1
Graliście z Wołaczem więcej od mnie, czy on tak broniłby się będąc w mafii?
|
|
|
Post by Wilk z Wall Street on Oct 21, 2024 18:23:00 GMT 1
Ja akurat nie lubię analizować mordów.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 21, 2024 18:23:02 GMT 1
Ale w czym ma ci pomagać? Bo chyba nie w zdecydowaniu, czy Wilk jest winny
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:24:04 GMT 1
Ja akurat nie lubię analizować mordów. A kto pytał?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 21, 2024 18:24:51 GMT 1
Ale w czym ma ci pomagać? Bo chyba nie w zdecydowaniu, czy Wilk jest winny Wołacz ty zdajesz sobie sprawę, że jutro będziesz musiał przekonać Małolata do swojej niewinności
|
|