Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 12:44:39 GMT 1
a gdybyś Ty miał ocenić, to kto częściej zmienia zdanie o innym graczu w miarę szybko i bez widocznego dla innych powodu? Miastowy czy mafiozo? Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 12:47:50 GMT 1
Sprawdzałem początek gry i tam interakcję i atak na Wilka miał zarówno Wołacz jak i Małolat. Pytanie tylko i to w sumie głownie do mnie pytanie, bo ja wiem o swojej niewinności, która z tych interakcji nie jest prawdziwa no i co wymyśliłeś? Jeszcze w pracy jestem, nie mogę tak usiąść teraz i przejrzeć tego dokładnie
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 12:47:52 GMT 1
borat ty chcesz czegoś ode mnie czy leżaczek?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 12:48:44 GMT 1
No ja czytam teraz grę. Najlepiej by było jakbyś mi powiedział kto jest w mafii i dlaczego. Czy ty już masz w głowie decyzję podjęta?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 12:49:24 GMT 1
haha no w chuj nie mam na poprzedniej stronie masz to co uważam aktualnie ale pewności ni chuja nie mam
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 12:56:19 GMT 1
Liczyłem na odpowiedź Wołacza w tej kwestii akurat a wygląda na to że jej się nie doczekam. O wiele większa szansa że zdanie zmieni miastowy z tego względu oceniłem Velmę wyżej niż takiego Wołacza, który ciągle męczy ją o jedną kwestię. No teraz to faktycznie się jej nie doczekasz, skoro jaśnie pan nie łaskaw poczekać 10 minut
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 12:57:19 GMT 1
haha no w chuj nie mam na poprzedniej stronie masz to co uważam aktualnie ale pewności ni chuja nie mam No to zróbmy tak, że najpierw ja to ISOwanie dokończę i sobie wyrobię ogląd jakiś wstępny a potem pogadam z tobą o twoim.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:20:16 GMT 1
Tak patrząc na wynik tego głosowania
Anthony Fantano 5 Borat, Małolat, Velma Dinkley, Wilk z Wall Street, Wołacz Wilk z Wall Street 3 Anthony Fantano, Darek Wasiak, Spółka Córka
No to najprostszym do złapania mafiozy momentem będzie ta wajcha gdzie był Wilk ratowany. W sensie, który zrobił najmniej sensowny/naturalny przeskok z was.
Przy czym Velma głosowała na Wilka w d1, a Wołacz na mnie. Małolat na Wołacza.
Z perspektywy głosu na mnie D1 wajchowanie razem ze mną na Antonego mało się dodaje, ale z perspektywy głosowania na Wilka d1, też to wajchowanie się mało dodaje.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 13:26:02 GMT 1
czyli co, ja ci zostaję? xdddd
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:35:15 GMT 1
No akurat twoja progresja najwięcej sensu miała tak czysto teoretycznie.
Mi chodzi o to że w suchej teorii, Wołacz nie powinien chcieć ze mną wajchować na Antonego, skoro głosował na mnie w d1.
A Velma też nie powinna chcieć wajchować z Wilka na Antonego skoro głosowała na Wilka w d1.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 13:38:59 GMT 1
no kurwa u mnie dosłownie wszyscy niewinni zaczęli wajchować
ty velma wołacz i spółka i wszyscy z wajchą a ja zmieniłem jak zobaczyłem te post lewkonia z cytatami z chłopa
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:40:05 GMT 1
Tak sobie myślę, że jeśli Darek jest w mieście, to jest duża szansa, że ktoś z mafii poszedł za jego tropem, zwłaszcza w przypadku, gdy nie było jednoznacznego kandydata do linczu (chociaż może mi się tylko wydaje, nie wiem jak postrzegają Darka) Jak się do tego doda fakt, że Wilk w sumie o tym Chłopie w kontekście linczu nie pisał z tego co widziałem, plus jego dziwną wczorajszą agresję, to się robi prawdopodobne, że mafia Przecież ja prawie padłęm wy serio jesteście jebnięci. Byłem bliżej śmierci niż tak grający wołacz lub Antony. Was pojebało. Graj w chujowe gry, wygrywaj chujowe nagrody.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 13:43:43 GMT 1
jakbym miał patrzeć co w przeszłości dawało efekty to bym zrobił core z borata velmy i wołacza te strony po linczu mi w chuj dobrze wchodziły po miejsku jazda kurwa uniewinniać się w sensie, pozostali są niewinniejsi proszę mi powiedzieć kogo z grupy borat velma wołacz spółka oczyszczam zbyt łatwo dlaczego Ty mnie malolat nie chcesz przekonac do swojego punktu widzenia, tylko na kazdym kroku sie asekurujesz? bo ja nie mam punktu widzenia wróciłem na chatę i napisałem, że mam borata za niewinnego zacząłem rozmawiać z velmą i wołaczem bo to są moi niewinni z wczoraj i jestem na etapie weryfikowania tego prócz jest spółka która wygląda niewinnie no i zostaleś mi ty z wilkiem i anthonym więc do czego ja cię mam przekonywać tutaj? do velmy i wołacza? przecież oni ani nie są teraz zagrożeni, ani ja sobie na ten moment nie dam ręki ujebać że mam rację wilk złapałeś trochę tlen jak ten antoni się pojawił nie? Wątpię w ogóle czy Anthony jest jeszcze wstanie dać cokolwiek z wątroby jeśli jego gra będzie się skupiała na Boracie. nie no co to za pierdolenie jest borat To ja mam niemal podobnie z Boratem i mnie kupuje swoimi emocjami. Tylko dla mnie Borat akurat jest hardclearem i nawet jak gdzieś go Anthony go uniewinniał to traktował go z góry a nie jako partnera do rozmowy.
Jakby chciał pokazać nad nim wyższość i to jest jedna z tych rzeczy która mi się w Anthonim nie podoba. Antony próbował mnie zdominować, to prawda Kurde mi się wydaję, że tak rozłożone są głosy: 1. Borat Anthony 2. Spółka Córka Wilk 3. Małolat Wilk 4. Darek Wasiak Wilk 5. Wołacz ? 6. Wilk z Wall Street Anthony 7. Anthony Fantano Wilk 9. Velma Dinkley Jakbyś obaj dali w Antoniego to los za nas zadecyduje xD Dobra, chuj, zmieniam, jak Fąfano będzie niewinny to jutro się tuneluję na Wilku i Darku, bo nie wiem kto tam miałby być Prosze cie Wilk, nie bądź w tej mafii, ja ci naprawdę zaufałem Borat tylko kurwa jak padnie Wilk niewinny to nie jeb od razu głosem w Antoniego dobra? Ja naprawde uważam że on w tej mafii nie jest, po prostu czuję presje on jeżeli chodzi o timing ruchów to ma wybitny mafijnie, robi rzeczy w momentach kiedy mafia powinna niemafijna jest z kolei jego nadkwasota i gryzienie ręki która go karmi czyli na koniec zgadzasz się ze mną że zajebisty typ dla zamachowca kierunek anthony drugi kierunek to jest wołacz najpewniej kiedy rozbieram w głowie grę tego Fantango to wniosek mam jeden, że w tej mafii być może Borat za szybko został uniewinniony kurwa zwajchowałem ale jeszcze mogę zmienić
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:46:04 GMT 1
Kurcze niedobrze, Wilk to mój top 2 niewinny.
Co ci w nim jebie?
Na jakiej podstawie? Wilk jest do wyjebania w trybie now. I nie mówię tego tylko dlatego, że mnie znowu jacyś debile wrzucają na ten mityczny świecznik
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:46:36 GMT 1
W ogóle jestem ciekaw co Darek dzisiaj zagra po tym jak jego główny podejrzany padł z zielonym kolorem. Dość mocno trąbił o jego winie i jeśli dzisiaj będzie przygaśnięty pomimo mocnego d1 to powinien być rozważany jako potencjalny mafioza. Ten post to w ogóle całkiem zabawny, bo wygląda jakby zapomniał, że sam tego Chłopa zlinczował
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 13:47:09 GMT 1
A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? uczciwie do mnie podszedł emocjonalnie go rozumiem jeśli chodzi o rozmawianie z boratem to nie jest hard clear ale spokojnie widze uniwersa w których jest w mieście i nie wiem czy jestem gotów walić teraz ruletę i to sprawdzać a no jeszcze to no kurwa
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 13:47:16 GMT 1
Wilk jest niewinny, ja to czuje po momentach w jakich on w chodzi i po sposobie w jaki on traktuje grę. Wy mówicie że siedział na piździe i nic nie robił a on mi zadał najbardziej sensowne pytania jakie dostałem w tej grze. To zawsze był typ gracza supportującego i ja uważam że on mi pomaga w tej grze tak bardzo jak umie. Ale to jest gra w mafię, a nie w pomaganie. Nie czujesz żadnej sztuczności w jego postach, nie widzisz wahań jeśli chodzi o ton jego postów? Zaczął klasycznie, milutko, potem wjechała dziwaczna agresja (to w ogóle jest w jego mafijnej mecie z tego co pamiętam, ja mogłem o tym zapomnieć, ale reszta ogranych powinna chyba kojarzyć - chyba, że coś się zmieniło), dzisiaj znowu wjeżdża, żeby mu "coś wyjaśnić, ale bez żadnej prywaty", jakby sam nie co chwila nie uskuteczniał dziwacznych jazd. Córka ma rację, że ten dzisiejszy wjazd Wilk miał słaby
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 14:14:56 GMT 1
jakbym miał patrzeć co w przeszłości dawało efekty to bym zrobił core z borata velmy i wołacza te strony po linczu mi w chuj dobrze wchodziły po miejsku jazda kurwa uniewinniać się
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 14:35:15 GMT 1
A później już można, Wilku? Zauważam fakt, że najpewniej jesteś niewinny, a twój kolor nie wpływa na kolor Wasiaka. Jeśli jesteś w mafii to nie można. Noted!
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 14:38:04 GMT 1
Wy tego Wilka jesteście pewni Borat? Wy żeście wszyscy po tym Wilku jebali.
|
|