|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 14:38:17 GMT 1
Wołacz czy ty nie próbujesz mi na plecki siadać tak wcześnie? ty ale skąd przeświadczenie, że ktoś miałby ci siadać na plecki w sensie, w definicję siadania na pleckach jest wpisane to, że siada się na pleckach niewinnemu dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? +1 do miastowości Małolat za drążenie postów mafiozy, który według mnie był redflagiem
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 14:41:17 GMT 1
Wy tego Wilka jesteście pewni Borat? Wy żeście wszyscy po tym Wilku jebali. No a ty go broniłeś, gdyby nie to, że w D2 Ci zaufałem to bym nawet nie rozważał najpewniej zmiany głosu W sumie to masz problem w rozważaniu kto najwięcej zyskał na wyjebaniu Antoniego nad Wilkiem, bo prowodyrem tej zmiany pierwotnie jesteś ty, ktokolwiek z nas zmienił tylko wykorzystał okazję i tylko pod tym kątem możesz rozpatrywość mafijność naszej trójki
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 14:51:14 GMT 1
O co kurwa chodzi tej trójce na stronie 7? xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 14:58:42 GMT 1
W ogóle patrząc na to co się działo po linczu to dostałem wątpliwości czy Velma jest taka niewinna w porównaniu do tego co prezentowałą na samym wejściu.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 15:01:56 GMT 1
via mobile
Post by malolat on Oct 22, 2024 15:01:56 GMT 1
O co kurwa chodzi tej trójce na stronie 7? xD Której trójce? Znaczy domyślam się że chodzi o mnie wołacza i wilka, ale no nie wiem czego nie wiesz Czy chciałeś zrobić incepcje żeby Borat spojrzał na swój post „wołacz miesza”?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:02:17 GMT 1
Ten twój czworokąt Borat ja bym zaczął dzisiaj od Velmy/Wołacza.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:04:01 GMT 1
XD Otwieram wołaczem moja listę niewinnych jbc A wilk się do niego tak nieporadnie dobiera że w sumie szkoda mi kopać leżącego Skąd wiesz że nieporadnie?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 15:06:45 GMT 1
O co kurwa chodzi tej trójce na stronie 7? xD Której trójce? Znaczy domyślam się że chodzi o mnie wołacza i wilka, ale no nie wiem czego nie wiesz Czy chciałeś zrobić incepcje żeby Borat spojrzał na swój post „wołacz miesza”? no tam po prostu wygląda jakby Wilk i Wołacz tłumaczyli się Tobie z tego co Wilk napisał
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 15:10:35 GMT 1
Sugerujesz że WYWOLALEM WILKA Z LASU?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 15:12:32 GMT 1
Wołacz akcje tłumaczy tak: no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby No zwykle go podejrzewałem i zwykle go linczowałem, ale to raczej nie działało Generalnie mój zwrot względem Wilka był chyba dość jasny dla miastowych, więc dziwi mnie, że ty go nie zanotowałeś a Wilk już tak no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby Dobra dobra. Dlaczego odwołujesz się do mety w ogóle? Bo nie nadajemy na tych samych falach zupełnie w tej kwestii. Mnie chodziło o pewien archetyp gracza co szybko uniewinnia kogoś na samym starcie, co zwykle budzi moje podejrzenia. Taki gracz zwykle nie jest zainteresowany szukaniem mafii a szukaniem swojego pomocnika co pomoże mu przezwyciężyć trudności statu i zazwyczaj jest w mafii.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 15:20:13 GMT 1
Dla mnie to jest very susy, że Wołacz się tłumaczy i to po raz kolejny z czegoś z czego nie musi
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 15:30:44 GMT 1
Idę się przebiec jeszcze oczyścić głowę
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 15:40:31 GMT 1
Ja wychodzę na PQ pewnie jakoś 19:30 i może wejdę na chwilkę przed 20 i pewnie jakoś 20:40 - 21:00, więc może mnie nie być w okolicach linczu, ale jeżeli dobrze wszystko przemyślałem i sprawdziłem to mafią powinien być Wołacz jakieś 80% szans na to daję po tym co dzisiaj doczytałem
Jakoś za dużo tego tłumaczenia ze strony Wołacza gdy sytuacja zupełnie tego nie wymagała
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:48:33 GMT 1
Kurwa Wilk czemu ty jedyne czym się zajmujesz to boratem Jak ja mam być za spkojny to jak ty wygladas Przecież nie będę stał bezczynnie jak mój niewinny obrywa za którym wrzucił się w ogień.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:54:20 GMT 1
Wilk kurwiorzu wypowiedz sie o graczach Wołacz, Velma, Małolat Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia.
Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
Co do małolata mam wrażenie że dość dobrze pozycjonuje się w tej grze. Czasem mam wrażenie że aż za dobrze chce się pozycjonować. Chociaż pokazuje czasem wkurw na to co się dzieje w temacie to mam wrażenie, że wszelkie oskarżenia traktuje jako obrazę majestatu. Nie masz wrażenia, że małolat woli od siebie odsuwać podejrzenia zamiast szukać mafii? Bo ja takie wrażenie przy nim odnoszę. Mam go za potencjalną mafię.
Czyli generalnie wszystkich was miał jako potencjalną mafię
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:54:57 GMT 1
a gdybyś miał ich uszeregować od najbardziej do najmniej mafijnego To wyglądałoby tak: 1. Małolat 2. Wołacz 3. Velma
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 15:58:51 GMT 1
Ale to już nigdy nie zamierzasz pushować swoich typów w mafii? Bo sytuacja jest zupełnie inna, tym bardziej, że wtedy był lincz między trzema niewinnymi Zależy jak mi się będzie chciało i jak będzie wyglądała sytuacja w temacie.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:01:53 GMT 1
Bo w przypadku winy Darka to raczej ty i Velma zyskujecie najbardziej. Jak Darek niewinny to wasz temat wróci jak boomerang. I potem pada Darek. Co jest.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 16:02:55 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 16:02:55 GMT 1
Będę "na stałe" tak koło 18, na razie jadę do biura, to sobie poczytam, co tam wam przyszło do głowy. No ale nie wygląda to dobrze, tak bym powiedział
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:03:46 GMT 1
wilk złapałeś trochę tlen jak ten antoni się pojawił nie? A nawet jakby się nie pojawił to co z tego?
|
|