Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:05:23 GMT 1
nie no co to za pierdolenie jest borat A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? Dlaczego ty Małolat zwajchowałeś skoro 30 minut do linczu brzmiałeś jakby to było dla ciebie mniej lub bardziej oczywiste, że Wilk mafia?
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 16:17:49 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 16:17:49 GMT 1
Wołacz akcje tłumaczy tak: No zwykle go podejrzewałem i zwykle go linczowałem, ale to raczej nie działało Generalnie mój zwrot względem Wilka był chyba dość jasny dla miastowych, więc dziwi mnie, że ty go nie zanotowałeś a Wilk już tak Dobra dobra. Dlaczego odwołujesz się do mety w ogóle? Bo nie nadajemy na tych samych falach zupełnie w tej kwestii. Mnie chodziło o pewien archetyp gracza co szybko uniewinnia kogoś na samym starcie, co zwykle budzi moje podejrzenia. Taki gracz zwykle nie jest zainteresowany szukaniem mafii a szukaniem swojego pomocnika co pomoże mu przezwyciężyć trudności statu i zazwyczaj jest w mafii. Ale gdzie tu masz moje tłumaczenie się z tego, co Wilk napisał? Ja się pytałem, czemu Małolat nie zauważył tego, co powinien według mnie zauważyć, czyli że uniewinniałem wtedy Wilka.
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 16:19:07 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 16:19:07 GMT 1
A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? Dlaczego ty Małolat zwajchowałeś skoro 30 minut do linczu brzmiałeś jakby to było dla ciebie mniej lub bardziej oczywiste, że Wilk mafia? No może się niepotrzebnie wpierdalam, ale kurwa, zrobiłem praktycznie dokładnie to samo, nawet z tym zwróceniem się do ciebie. Może nieco wcześniej, ale też jakoś przed linczem
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 16:19:48 GMT 1
Przy Wołaczu mam wrażenie takie, że zamiast szukać naturalnie mafii w kręgu w którym się znalazł i dobijać swojego podejrzanego to woli sobie resztę poobserwować i potencjalnie poszerzyć grono podejrzanych zamiast spróbować zawężać ten krąg ułatwiając sobie grę. W razie czego szykuje sobie podkładkę pod walenie w Borata. Nie wiem jaki jest sens poszerzania grona podejrzanych tuż meczówką potencjalną. Nie rozumiem też sensu ataku Wołacza w twoją stronę. Potencjalna mafia.
Jeśli Velma jest w mafii to do tej pory gra dość mocną rozgrywkę na tyle mocną że jest takim punktem dzielącym częściowo miasto. Ten slot trzeba będzie prędzej czy później sprawdzić. Mam wrażenie że jej jest na rękę to co się dzieje w temacie i sama nie chce dać aż tak mocnych readów by nie podpadać za bardzo tuż przed potencjalną meczówką. Do tego chciałaby ciebie popchnąć na świecznik tylko nie wie jak za to się zabrać. Chociaż tutaj mam mniejszą pewność czy to nie jest ktoś to sobie lubi w stanach średnich siedzieć.
Co do małolata mam wrażenie że dość dobrze pozycjonuje się w tej grze. Czasem mam wrażenie że aż za dobrze chce się pozycjonować. Chociaż pokazuje czasem wkurw na to co się dzieje w temacie to mam wrażenie, że wszelkie oskarżenia traktuje jako obrazę majestatu. Nie masz wrażenia, że małolat woli od siebie odsuwać podejrzenia zamiast szukać mafii? Bo ja takie wrażenie przy nim odnoszę. Mam go za potencjalną mafię.
Czyli generalnie wszystkich was miał jako potencjalną mafię Też to sprawdzałem xD czemu Darek zginał i komu przeszkadzał i wyszło mi, że to bez znaczenia xD
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:28:21 GMT 1
Ja mam tak, że wszedłem w posty Harriera de Bois i mam takie kurwa dlaczego mafijny lowrider nie miałby grać bardziej miastowo, przecież zrobiłby to z palcem w dupie xD I kurwa teraz mam tak, że z tarota mi wyszło, aby głosować na Antoniego xD Też mi tak wyszło xD Dziwne coś tu się kurwa zadziało
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:32:10 GMT 1
Na razie trzymam na Wilku, od półtorej godziny jakoś, ale wciąż nie wiem xD Dobra, chuj, zmieniam, jak Fąfano będzie niewinny to jutro się tuneluję na Wilku i Darku, bo nie wiem kto tam miałby być Zresztą będę mógł zwalić winę na Borata
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:34:23 GMT 1
czyli kurwa co ktoś z trójki velma wołacz spółka jest w mafii no kurwa fajnie w chuj xDD Nie nie nie, ktoś z trójki Małolat, Velma, Spółka Naprawdę aż takim szokiem było dla ciebie Małolat dowiedzenie się, że ja i Wasiak jesteśmy niewinni?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 16:36:30 GMT 1
Dziwne coś tu się kurwa zadziało Jakby Mafię można było sprowadzić do matmy lub konotacji szachowej to byłoby łatwiej
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 16:41:51 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 16:41:51 GMT 1
Z jednej strony nie chcę przejebać meczówki napierdalając w złego gościa. Z drugiej nie chcę jej przejebać dając się zlinczować. Ciężko
|
|
|
Rozgrywka
Oct 22, 2024 16:46:40 GMT 1
via mobile
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 16:46:40 GMT 1
Ale ja wiem, kim jest Wilk Złol Strit, dlatego tym bardziej nie rozumiem tej nagłej agresji Tam w chuj tańców i zmian zdania było ze strony Wołacza względem tego Wilka. On wszedł z postem, że Wilk ale się wjebałeś. Potem go bronił przed Małolatem, a potem pisał, że ta agresja Wilka jest dziwna. Moja progresja względem Wilka jest, wydaje mi się, dość jasna, ale jak chcesz to ci mogę ją wyłuszczyć. Zresztą spójrz mi w oczy i powiedz, że jak się z tobą jebalem o tego Wilka (i o ciebie zresztą też), to czułeś tam sztuczność
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 16:53:35 GMT 1
Jakbyś wtedy na niego zagłosował a w losowaniu by spadł Antony, to bym tej sztuczności nie czuł. Natomiast, że się nagle wycofałeś to trochę mam zgrzyt.
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 16:56:10 GMT 1
Wołacz akcje tłumaczy tak: a Wilk już tak Ale gdzie tu masz moje tłumaczenie się z tego, co Wilk napisał? Ja się pytałem, czemu Małolat nie zauważył tego, co powinien według mnie zauważyć, czyli że uniewinniałem wtedy Wilka. No, a skąd to uniewinnienie jak z początku gry było Wilk mafia?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 16:58:05 GMT 1
Jestem
Ogarnę się i będę
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 17:09:52 GMT 1
Ale gdzie tu masz moje tłumaczenie się z tego, co Wilk napisał? Ja się pytałem, czemu Małolat nie zauważył tego, co powinien według mnie zauważyć, czyli że uniewinniałem wtedy Wilka. No, a skąd to uniewinnienie jak z początku gry było Wilk mafia? Zasadniczo całkiem proste: Wilk pisze "jestem z wami w mieście", czyli pewnie nadwiedzuje, więc go pressuję. Wilk pisze "Wtapiają tylko nierozważni klienci mojej firmy maklerskiej.", zaskakuje mi w głowie, że to Squbi, więc niewinny, bo Squbi wkopujący się na samym początku gry to zielony Squbi. Potem piszę o Syzyfie i Córce, bo jak ja dojrzałem, że to Squbi, to reszta grona też powinna, a na razie się czepiają klasycznych squbizmów. Potem Squbi zaczyna być dziwacznie agresywny
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:10:29 GMT 1
🥰 A jakbyś miał zrobić taki eksperyment myślowy i się zastanowić nad tym teraz? XD Mogę ci zagwarantować, że padam zielony Jakie wnioski wyciągasz względem innych graczy mając mój kolor czarne na białym? No cóż. Przeczytałem rozgrywkę od wczorajszego linczu jeszcze raz z informacjami jakie od was dostałem, czyli mojej możliwej pomyłki co do Małolata oraz argumentu obrony wilka przez Borata, czyli nie pchania mafijnej agendy. Rozumiem i widzę co Borat ma na myśli - daje to kilka punktów do miastowości Wilka, ale nie można zapomnieć, że przepierdział w fotelu wczorajszy przedlinczowy czas. Borat podtrzymujesz to, że jak padnie wilk i będzie niewinny to walisz w Antoniego? Małolat jest bardzo rozmemłany w tej edycji i paradoksalnie jest to jednocześnie miastowe i mafijne. Miastowe, bo mafijny Lowrider prowadziłby kontrofensywę. Mafijne, bo miastowy Lowrider prowadził by konkretniejsze rozmowy o czyjejś winie. Konkluzja z mojej strony jest taka, że normalnie powinienem jebnąć głosem w Wilka, ale są szanse na masówkę na nim + są jakieś opcję, że się mylimy, a Borat ma rację, wtedy też dzień jest całkowicie nie owocny. Dlatego Lowrider musisz radzić sobie sam, jak inni są w stanie wyciągnąć gry to, że jesteś mafią to ja im tego nie zabronię, tym bardziej, że po doczytaniu rozgrywki z myślą, że Anthony może być niewinny jestem w stanie zauważyć dlaczego Antony i Darek mają inny punkt od mnie w twojej kwestii. No i problem jest jeszcze taki Małolat, że na obecny moment ani Ty, ani Darek nie przekroczyliście emocjonalnej linii, w której poczułbym się pewnie nazywając was potencjalnymi miastowymi, a w moim odczuciu nawet Antony to zrobił Jakby ktoś pytał, to jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, najleniwiej byłoby posłać głos w Wilka No troche kurka dziwny ten głos na Antonego z twojej strony półtorej godziny po takim wpisie. No chyba że to było o 7 rano, muszę to sprawdzić.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:13:25 GMT 1
A jesteś w wstanie wskazać co było takiego przekonującego w grze Anthoniego by nie było warto go linczować? Dlaczego ty Małolat zwajchowałeś skoro 30 minut do linczu brzmiałeś jakby to było dla ciebie mniej lub bardziej oczywiste, że Wilk mafia? bo nie miałem pewności, a w swoje uniewinnienia wierzę bardziej niż w swoje uwinnienia a wszystkie moje uniewinnienia wajchowały z wilka
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:15:42 GMT 1
Bez sensu dla miasta, same korzyści dla mafii Wołacz czy ty nie próbujesz mi na plecki siadać tak wcześnie? Wołacz czy ty nie próbujesz mi na plecki siadać tak wcześnie? A później już można, Wilku? Zauważam fakt, że najpewniej jesteś niewinny, a twój kolor nie wpływa na kolor Wasiaka. A później już można, Wilku? Zauważam fakt, że najpewniej jesteś niewinny, a twój kolor nie wpływa na kolor Wasiaka. Jeśli jesteś w mafii to nie można. Wołacz czy ty nie próbujesz mi na plecki siadać tak wcześnie? ty ale skąd przeświadczenie, że ktoś miałby ci siadać na plecki w sensie, w definicję siadania na pleckach jest wpisane to, że siada się na pleckach niewinnemu dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? ty ale skąd przeświadczenie, że ktoś miałby ci siadać na plecki w sensie, w definicję siadania na pleckach jest wpisane to, że siada się na pleckach niewinnemu dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? no chyba że susujesz wołacza no ale to takie odwinięcie się xd ty ale skąd przeświadczenie, że ktoś miałby ci siadać na plecki w sensie, w definicję siadania na pleckach jest wpisane to, że siada się na pleckach niewinnemu dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? Zaraz zaraz. Jeśli Wołacz jest tym graczem który potencjalnie mnie uniewinnia tak wcześnie to normalne jest że powinna mi sie zapalić lampka czy nie jest on potencjalnie w mafii jako ten co szuka niewinnego, któremu na plecy może wskoczyć. Zaraz zaraz. Jeśli Wołacz jest tym graczem który potencjalnie mnie uniewinnia tak wcześnie to normalne jest że powinna mi sie zapalić lampka czy nie jest on potencjalnie w mafii jako ten co szuka niewinnego, któremu na plecy może wskoczyć. no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby dałeś na tyle, żeby ludzie na ciebie patrzyli jak na niewinnego? No dał. Przy takim składzie edycji to chyba wiadomo? Jak się wkopie, to się wkopie, ale póki co się nie wkopał. Nie widzisz tego? no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby Dobra dobra. Dlaczego odwołujesz się do mety w ogóle? Bo nie nadajemy na tych samych falach zupełnie w tej kwestii. Mnie chodziło o pewien archetyp gracza co szybko uniewinnia kogoś na samym starcie, co zwykle budzi moje podejrzenia. Taki gracz zwykle nie jest zainteresowany szukaniem mafii a szukaniem swojego pomocnika co pomoże mu przezwyciężyć trudności statu i zazwyczaj jest w mafii. no ja nie wiem czy jest graczem który cię potencjalnie uniewinnia tak wcześnie, w sensie wg mojego wyobrażenia o tymt ten kto może grać wołaczem nie ma w zwyczaju jakoś cię uniewinniać szybko więc chyba mamy wołacza za dwie różne osoby No zwykle go podejrzewałem i zwykle go linczowałem, ale to raczej nie działało Generalnie mój zwrot względem Wilka był chyba dość jasny dla miastowych, więc dziwi mnie, że ty go nie zanotowałeś
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:16:00 GMT 1
Nie nie nie, ktoś z trójki Małolat, Velma, Spółka Naprawdę aż takim szokiem było dla ciebie Małolat dowiedzenie się, że ja i Wasiak jesteśmy niewinni? twoja niewinność nie darek mi wychodził w mafii, a przez to że zaclaimowałeś minutę po mordzie dopiero jakoś później sobie uświadomiłem, że w takim razie mam miscleara w corze
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:16:44 GMT 1
No cóż. Przeczytałem rozgrywkę od wczorajszego linczu jeszcze raz z informacjami jakie od was dostałem, czyli mojej możliwej pomyłki co do Małolata oraz argumentu obrony wilka przez Borata, czyli nie pchania mafijnej agendy. Rozumiem i widzę co Borat ma na myśli - daje to kilka punktów do miastowości Wilka, ale nie można zapomnieć, że przepierdział w fotelu wczorajszy przedlinczowy czas. Borat podtrzymujesz to, że jak padnie wilk i będzie niewinny to walisz w Antoniego? Małolat jest bardzo rozmemłany w tej edycji i paradoksalnie jest to jednocześnie miastowe i mafijne. Miastowe, bo mafijny Lowrider prowadziłby kontrofensywę. Mafijne, bo miastowy Lowrider prowadził by konkretniejsze rozmowy o czyjejś winie. Konkluzja z mojej strony jest taka, że normalnie powinienem jebnąć głosem w Wilka, ale są szanse na masówkę na nim + są jakieś opcję, że się mylimy, a Borat ma rację, wtedy też dzień jest całkowicie nie owocny. Dlatego Lowrider musisz radzić sobie sam, jak inni są w stanie wyciągnąć gry to, że jesteś mafią to ja im tego nie zabronię, tym bardziej, że po doczytaniu rozgrywki z myślą, że Anthony może być niewinny jestem w stanie zauważyć dlaczego Antony i Darek mają inny punkt od mnie w twojej kwestii. No i problem jest jeszcze taki Małolat, że na obecny moment ani Ty, ani Darek nie przekroczyliście emocjonalnej linii, w której poczułbym się pewnie nazywając was potencjalnymi miastowymi, a w moim odczuciu nawet Antony to zrobił Jakby ktoś pytał, to jeszcze nie wiem na kogo zagłosuję, najleniwiej byłoby posłać głos w Wilka No troche kurka dziwny ten głos na Antonego z twojej strony półtorej godziny po takim wpisie. No chyba że to było o 7 rano, muszę to sprawdzić. ty wiesz gdzie ja mam tą linie postawioną?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:17:12 GMT 1
jak sobie wyjebałem z gry Antoniego to co nie dotyczy Borata, to nie ma tego dużo i to mnie jakoś bardziej przekonuje Kurcze no mi się nie podoba sposób w jaki Velma wajchowała i jak to tłumaczy.
|
|