|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 17:20:37 GMT 1
Jakbyś wtedy na niego zagłosował a w losowaniu by spadł Antony, to bym tej sztuczności nie czuł. Natomiast, że się nagle wycofałeś to trochę mam zgrzyt. No nie powiem, wjechał mi wtedy Squbi na psychikę tą rezygnacją, aż głupio było mi go linczować na początku gry po tym, jak został zlinczowany w D1 w grubolskiej. Do tego ty go miałeś za niewinnego, a ja tego Antonego miałem za całkiem niezłego kandydata (tak jak Velma wtedy pisała, de facto metodą eliminacji). A to kto najbardziej podejrzany z zachowania przed linczem? Ta Velma wypytująca o głosy i robiąca sobie listę to na plus, czy na minus? Bo w sumie miałem sprawdzić wczoraj, a zapomniałem, skąd się jej wzięło, że Małolat będzie na Wilka głosował, czy on gdzieś to deklarował faktycznie, czy tylko rozważał
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:22:28 GMT 1
deklarować nie deklarowałem, ale jak ktoś chciał policzyć głosy, to faktycznie mu wychodziło, że raczej będzie wilk
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:25:39 GMT 1
Borat, tobie wychodzi wychodzi velma bardziej niż wołacz?
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:27:28 GMT 1
Jeszcze nie skończyłem myślec. Zaraz ci zacznę odpisywać na to co pisałeś wczoraj.
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:31:57 GMT 1
Nie podoba mi się że Velma była jedyną osobą, która realnie dopuszczała wczoraj zlinczowanie Wołacza przed Wilkiem.
Nie podoba mi się to że ona rzekomo myślała jeszcze do wczoraj że Wilk to gracz, który stał za Statuą? Kto był Statuą? Ona naprawdę tak myślała? O co tam chodziło z tym zamieszaniem tożsamościowym?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 17:33:36 GMT 1
Uważam że są tam małe szanse by była tam dwójka niewinnych. Nie chce mi się wierzyć by ktoś z mafii nie skorzystał z okazji na zagłosowanie na mnie w najbardziej wygodnym momencie. Przy czym jeśli spółka córka jest faktycznie niewinna w tym zestawieniu patrząc na to w jaki sposób gra, to gra Velmy mam wrażenie że jest w tendencji spadkowej i prawdpodobnie jest w mafii. W pewnym momencie walnęła takiego posta mafiacorner.boards.net/post/146529 jakby sama zapomniała że wcześniej oddała na mnie głos.opinia o Wilku dla mnie jakbyś mógł Wilk, a skąd ty wiesz, że Velma wcześniej oddała na ciebie głos, jak to było przed linczem jeszcze? Ręcę do góry, Delma
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:34:18 GMT 1
jak sobie wyjebałem z gry Antoniego to co nie dotyczy Borata, to nie ma tego dużo i to mnie jakoś bardziej przekonuje Kurcze no mi się nie podoba sposób w jaki Velma wajchowała i jak to tłumaczy. Nie wiem za bardzo jak Ci na to odpisać, bo trochę błądzisz. Ja miałem mafię za Wilka, to za twoją namową od niego częściowo odstąpiłem. Częściowo, bo ja chciałem utrzymać remis w tym głosowaniu, ale finalnie tam Lowrider zwajchował i sprawa się rypła A ten wpis to jest bardziej przekonanie samego siebie, że były szanse na tego Anthoniego w mafii
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:37:55 GMT 1
Spadam do roboty potem wrócę, ale wy lepiej zwróćcie uwagę, że Wołacz wolałbym widzieć mnie w mafii niż Spółkę czy Małolata. Niby wiadome, że Wilk w mafii, ale to jest Statua aka Szarlej, gdzie w ostatniej grze nawet połączony cmentarz głowami miał go za mafiozę, a nie był To jest realistyczny slip? Co jest.
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:38:09 GMT 1
znaczy no jak chciałeś remis to wystarczyło zmienić na wilka xddd
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:38:42 GMT 1
Dało się dograć tę grę do tego momentu i nie wiedzieć, że Wilk to Squbi?
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:38:47 GMT 1
Nie podoba mi się że Velma była jedyną osobą, która realnie dopuszczała wczoraj zlinczowanie Wołacza przed Wilkiem. Nie podoba mi się to że ona rzekomo myślała jeszcze do wczoraj że Wilk to gracz, który stał za Statuą? Kto był Statuą? Ona naprawdę tak myślała? O co tam chodziło z tym zamieszaniem tożsamościowym? Ciebie chyba trzeba naprostować, bo stosujesz podwójne standardy. Gdy grałem jako Kłapouchy powiedziałeś, że widzisz miastowego gdy wchodzi z pomysłem i próbuje przeforsować swój pomysł, ale teraz gdy w ogóle już myląc pojęcie, że chciałem przeforsować zliczowanie Wołacza przed Wilkiem dla własnych korzyści, a nie dla sprawdzenie Spółki Córki tak jak to pisałem, to masz mi to za złe teraz?
|
|
|
Post by malolat on Oct 22, 2024 17:39:43 GMT 1
Dało się dograć tę grę do tego momentu i nie wiedzieć, że Wilk to Squbi? wczoraj wieczorem o tym rozmawialiśmy, dojdziesz do tego xDDD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:40:09 GMT 1
Spadam do roboty potem wrócę, ale wy lepiej zwróćcie uwagę, że Wołacz wolałbym widzieć mnie w mafii niż Spółkę czy Małolata. Niby wiadome, że Wilk w mafii, ale to jest Statua aka Szarlej, gdzie w ostatniej grze nawet połączony cmentarz głowami miał go za mafiozę, a nie był To jest realistyczny slip? Co jest. Kurwa, domyśl się
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:40:55 GMT 1
Szkoda, ze nie ma meczówki z prawdziwego zdarzenia, bo jebnałbym w Wołacza i skończyłoby się babki sranie
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:41:47 GMT 1
Szkoda, ze nie ma meczówki z prawdziwego zdarzenia, bo jebnałbym w Wołacza i skończyłoby się babki sranie No ja bym nadal mógł zagłosować na ciebie, więc jakby się skończyło? Byłoby dokładnie to co jest teraz.
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 17:43:53 GMT 1
Gdy grałem jako Kłapouchy powiedziałeś, że widzisz miastowego gdy wchodzi z pomysłem i próbuje przeforsować swój pomysł, ale teraz gdy w ogóle już myląc pojęcie, że chciałem przeforsować zliczowanie Wołacza przed Wilkiem dla własnych korzyści, a nie dla sprawdzenie Spółki Córki tak jak to pisałem, to masz mi to za złe teraz? Bo teraz to nazywasz reaction-checkiem, ale gdyby się znalazł jeden, czy drugi chętny, to pewnie byś dała zielone światło, nie? Tak szczerze mi odpowiedz, z sercem na dłoni. Tak, jakby to była Spółka to owszem To też było reaction checkiem?
|
|
|
Post by Wołacz on Oct 22, 2024 17:46:17 GMT 1
W sumie to tak sobie pomyślałem, że gra się może skończyć przez losowanie xD
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:49:52 GMT 1
Szkoda, ze nie ma meczówki z prawdziwego zdarzenia, bo jebnałbym w Wołacza i skończyłoby się babki sranie No ja bym nadal mógł zagłosować na ciebie, więc jakby się skończyło? Byłoby dokładnie to co jest teraz. Widzę, że mógłbyś, ale nie wiem po co. Kurde Borat, ja nie musiałbym się jebnąć z tożsamościami, próbować rzekomo wywalać Wołacza przed Wilkiem czy doprowadzać do remisu między Wilkiem a Anthonym. Nawet jakbym był ]] w mafii z Wilkiem, aby to wygrać. Gdzie a) Jebnięcie z tożsamością to prawdziwy slip. Zresztą ostatnio pojebałem Garego z Tobą myląc Casablankę z Gadu-Gadu b) Nie jest to prawda, bo jak pisałem była to wędka na Lewkonia c) Zrobiłem to głownie ze względu na Ciebie, bo uznałem, że jesteś niewinny a wybór między Wilkiem Czy Anthony to dobry moment, aby spróbować zrobić tu remis. Można się pytać to dlaczego nie utrzymałem tego remisu widząc, że Lowrider zwajchował? bo nie było potwierdzone, że dobrze policzyłem te głosy lub czy Lowrider lub ktoś inny znowu nie odwajchuje
|
|
|
Post by Velma Dinkley on Oct 22, 2024 17:50:30 GMT 1
Gdy grałem jako Kłapouchy powiedziałeś, że widzisz miastowego gdy wchodzi z pomysłem i próbuje przeforsować swój pomysł, ale teraz gdy w ogóle już myląc pojęcie, że chciałem przeforsować zliczowanie Wołacza przed Wilkiem dla własnych korzyści, a nie dla sprawdzenie Spółki Córki tak jak to pisałem, to masz mi to za złe teraz? Tak, jakby to była Spółka to owszem To też było reaction checkiem? To drugie to dalej była wędka
|
|
Borat
Edycja #52
|
Post by Borat on Oct 22, 2024 17:51:19 GMT 1
No Szarlej lub Squbi, czyli ten drugi który nie jest Statuą Czyli kurcze ty serio całą grę grałeś rzekomo bez zorientowania się, że Squbi to Squbi. No musze powiedzieć, że jestem zdziwiony. Ale w sumie czy byłoby sens w mafii takiego fejka puszczać.
|
|